Hello, fél napja olvasok...
Látom, épp nevekről beszélgettek. Fiúnévnek: Ond, vagy Buda??? Milyen jól lehet őket becézni: Ondóóóóóócska, illetve Budika, kisfijjjam, gyere ide iidesssannyyáádddhhhóóóó
Nálunk az öcsémet Misinek hívják, én meg ugyebár Kata vagyok. Amikor picik voltunk, volt egy köccccsssöögg testvérpár, aki a következőként becézett minket: Misi-pisi, Kati-Kaki.
Na, azért mi is becéztük a fiút: Olivér-telivér.
Málna, előszöris gratulálok a vizsgáidhoz, másodszor kitartás, csak elalszik a lurkó. Vagy gondold csak el, milyen jó lesz. Este korán elalszik, holnap pedig csak 10-kor kel fel, addig lesz időd magatokra apával. (most pedig beleér a bilibe a kezem, és felébredek, mi???)
Mi ez a sok privi egymásnak??? Csak nézek.........
Dóri, óra még mindig sehol?? Sajnálom
Látom, Meli (is) milyen rendes, főzőcskézik a férjének. Én ma (sem) főztem, csak elugrottunk kajálni. 32 fokban a franc sem áll neki főzni. Ma hoztunk ismét követ a sziklakertbe. Lassan kész leszünk vele.
Muszkuru, talán te kérdezted, milyen az új pozíció!? (nem arról
van szó lányok...) Megírom priviben, hogy a többieket ne untassam.
Bea, Takido, Málna tök jók a képeitek. Én úúútálom a fényképezőgépet, soha nem készül rólam jó kép. (lehet, hogy azért mert olyan ronda vagyok
?
Észrevettétek, hogy a 30 év alatti lányok estek itt eddig(!) teherbe? Többiek, mi 30 év felettiek, húzzunk már bele!
Mókuska! Honnan ez a név? Apával teljesen szent a béke? Remélem megünnepeltétek
a kibékülést....
Tegnap este (apának nem árultam el, hogy lehet, hogy pé-m volt), és most én kéreckedtem rá, titokban, anyáék a másik szobában... és megint így aludtam. Most viszont ezerszer felébredtem arra, hogy "valami" jön ki belőlem
kata