Új privát üzeneted érkezett!

SZiasztok!

Zsebi,
Ez csodálatos hír! :D gratulálok neked, és nagyon boldog, problémamentes babavárást kívánok neked! :) :)

Egy ideig Kiscsillag csinálta a táblázatot, akkor belekerültem, de ha beleveszel ebbe a tábliba, megköszönném! :)

Név: Angel
Intézet, orvos: Kaáli, Krizsa
Kor: 32
Miért: elzáródott petevezetők+egyéb nőgyogyászati probléma

Még nagyon ez elején tartunk: pénteken visszük a hormon és chlamydia eredményt, aztán lassan kiderül, hogyan tovább!

Krizsa doki a szabadságát nekünk úgy mondta, hogy júli 1-23.
angel37

Zsebike!
Azért nehogy azt hidd, hogy haragszom a dokira! Neki nagyon is kijárna még több szabi is, amennyi nőcije van :lol: , még szerencse hogy nem megy el több időre, különben mi is lenne velünk? Nagy tisztelője vagyok, a Bébim okán, elvégre Ő csinálta :lol: :lol: :lol: (Remélem azért nem olvas minket)

[url=https://lilypie.com]KépKép[/url
melcsi1967

Zsebi! :P

Teljes szívemből gratulálok és minden jót kívánok nektek a továbbiakban is!

Puszillak! Krisz
crys74

ZSebi és Melcsi!
Igen tudom, hogy szabira megy, a recepciós lányokkal először nem is jutottam dűlőre, mert mindenáron augusztus második felére akartak időpontot adni :lol: :lol: :lol: De aztán a doki megszánt, és keddre még bepréselt.
Kérdés:Ha én most így elszántam magam a lombikra, az mivel jár? Vizsgálatok, miegymás??? Csinál újabb hormonvizsgálatot, vagy jó a korábbi?
Zsebi!
E-Vitamin, meg Q10? Még nem hallottam jótékony hatásukról, de a férjem utolsó spermaképe olyan jó lett, hogy elég lett volna fél Kínának is :wink: Milyen mértékű javulás volt? Meg hogy most már nem az inszemre hajtunk elég lenne a gyengébb eremény is nem?

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Lois!
Azt nem tudom számszerint mennyit javult de szerkezetileg erősödtek vagy valami ilyesmit mondtak a biológusok.
Meg még szedet egy adagot abból az aloaverásból amit még te ajánlottál kb. egy-másfél hónapja fogyott el azóta szedte ezeket.
Nem tuodm inszem után milyen vizsgálatokat kérnek előlről ,de szerintem hormont nem hisz gondolm az nem túl régi. Kell majd aids szűrés az biztos ha eddig nem csináltál, meg clamédiát is kértek tőlem az elején azt azóta sem.

Crys!
Köszönöm szépen. Te hogy vagy?

Kismamik
Nem akartok jönni a babás topikba ott most nincs kismama.
Biztos sok mindenben tudnán egymásnak segíteni csak én itt nem is igazán szeretnék erről (magamról) írni mert nem akarok senkit megbántani.

Melcsi!
Hát valóban mi lenne velünk nélküe bár sokszor én elvesztettem a hitemet, de így utólag valóban minden fájdalmas perc megszépül.
Mostani stimunál mikor elször mentem uh-ra sírva szálltam ki az autóból hogy úgy utálom már ezt a helyet most pedig csodásnak látom hisz ott sikerült az amire annyira vártam.

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Zsebi,

Húúúú, ezt már nagyon megérdemelted. Gratulálok!
Szeretnélek kérni, hogy vegyél ki a táblából. Februári sikertelenség óta igen keveset jártam erre, a jövőben sem lesz ez másként.
Szeretném megkérdezni, hogy hol kaptál méhpempőt, ami nem kapszulás? Én az FLP-s méhpempőt szedtem, de mindíg kapart tőle a torkom, és még nem sikerült rendes méhpempőt szereznem.
Lassan nekivágunk a harmadik lombiknak, bár még elég bizonytalan vagyok, de nagyon jó volt olvasni soraidat.

Mka
Vendég

Zsebike!
Köszi az infot, vár akkor még rám a Chlamydia-teszt, meg a férjemre a Hiv-teszt, mostmár rémlik is valami, hogy erről már beszéltem a dokimmal, csak az inszemeknél azt mondta, hogy még ráérnek ezek a vizsgálatok.
Köszi a bizalmat, de szerintem nem ajánlottam neked semmilyen aloés szert, legalábbis nem rémlik. Az Q-10, az micsoda?

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Drága Zsebi!

Elmondani nem tudom, mennyire örülök a sikerednek!!! :lol:
Drukkolok, hogy minden jól menjen a továbbiakban is.
Erőt merítek Belőled a negyedik lombikomhoz...

Zsu,
igazán sajnálom, ami Veled történt, de igazad van, a következő biztos sikerül, hiszen a szervezeted már tudja, mit kell tennie, és ezúttal már sokkal ügyesebb lesz.

Éden
Éden

Szia Zsebi!

Köszönöm, jól vagyok, a 8. héten tartok :)

Figyu! A dévais topicban olvastam, hogy az orvos amniocentézist javasol minden icsi-s terhességnél. Nekünk ezt nek mondták a Kaáliban.
Vélemény?

Puszillak!
crys74

Zsebikém,
Nagy gratula és boldog pocaknövesztést kívánok, pont szombaton akartam írni neked sms-t, hogy mi van veletek. NAgyon örölünk Nektek, vigyázz magatokra. Sajnos mi nem voltunk ilyen sikeresek , mivel a spontán babánk méhenkívüli lett, így a 7. héten - szívhanggal-meg kellett szűntetni a terhességet. Lassan 3 hete történt velünk ez a rémség, így még gyógyítjuk a sebeinket.
Sok pihenés, alvás kellő folyadékpótlás a hőség miatt, elevit, folsav. Atinak is nagy gratula. Írj a babás topikba majd a csajok biztos segítenek, én itt is ott is olvasok illetve írok.

Cjud,
NEked is gratulálok, ha jól emlékszem te miskolci vagy. Igen nagyjából minden ICSI-s terhességnél javasolja Dévay dr, de mindenki próbálja elkerülni azzal, hogy minden lehetséges vizsgálatot megcsináltatnak illetve elmennek a spéci szakemberekhez, így megnyugszanak. Szóval nem kötelező, csak hát fő a biztonság.

Farkasok J
farkasok

Farkasok!
Veletek kezdem a sort, mert hát sajnos olvastam a történéseket és tiszta szívemből sajnáltam a dolgot. Írni szerettem volna privit, de mikor láttam hogy inkább nem szeretnél senkivelkontaktálni hagytam hisz el hiszem hogy nagyon nagyon fáj.

kívánom hogy a következő akció sikerrel járjon és erőt adjon hogy igen is tudtok ti babát csinálni. Hiszem és tudom hogy ti sem fáradoztok hiába és hamarosan bodogabb leszel mint valaha.
Pusszillak és kitartás ha van kedved beszélni vagy bármiben tudok segíteni nagyon szívesen megteszem csak szóljál nem akarok toldkodó lenni.

Jól láttam máshol akkor Kaáliból leléptek? Tedd azt ha a bizalom elveszett hisz az a legfontosabb.

Lois!
A párodnak nem kell menni ilyen vizsgálatra az enyémnek össz vissz az elsőknzi után volt egy sperma vizsgálat aztán csókolom.

Mka, Éden!
Köszönöm szépen a szép szavakat, de még bennem van nagyon hogy istenem csak el ne kiabáljam annyira hihetetlen ez az egész.

Crsy!
Nem tudom én most így előre belegondolva mert nagyon nem merek biztos nem szeretnék aminot, de ha az egyéb vizsgálat alátámasztja és nincs más megoldás akkor bevállalom talán. Én sok könyvet olvastam és azért mert ICSI-s a baba nem feltétlenül szükséges. Dévai szeret mindent kizárni és általában mindig a legrosszabbra kséízti fel a kismamikat. Ő szinte mindenkinek javasolja kortól függetlenül.

Tényleg nem akarok senkit megbántani ezen a topikon nem megyünk át a babásba és ott beszéljük meg a babás dolgokat mert tudom hogy akinek nincs vagy épp csalódás után van annak tényleg nagyon fájhat a mi írásunk. Ami nem jelenti azt hogy innen végleg eltűnünk.
Csak bántani nem szeretém az amúgy is sebzett lelkeket.

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Mka!
Igazi méhpempőt én a Leheltéri piacon vettem egy mézárusnál kifejezetten mézeket árul. Szerintem méhészeti boltokba nézd meg sok helyen van, ha esetleg a Lehel tér nem esik útba.
Tundi kell róla sok helyen nem mondják el (itt igen) hogy hűtőben kell tárolni és fémmel nem érintkezhet. Evés előtt reggel érdemes enni belőle. Én naturon nemtudtam megenni ezért mézbe kevertem 5 g nyi adagot kell 1/4 kg mézbe keverni és abból egy kiskanálnyit enni naponta annak már ugyan olyan íze van mint a rendes méznek. és olyan 600 forint körül van ez akiszerelés én február óta eszem és végig ettem a vérvételig már nem ezsem mert nem esik jól a nagyon édes.

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Zsebi!
Nagyon nagy gratula. Annyira örülök, hogy végre nektek is sikerült, kívánom, hogy élvezd ki minden percét a boldogságnak. Kiváncsi vagyok, hányan vagytok. :lol: Sok erőt adtál, hogy igenis a negyedik is lehet sikeres. Puszi
roxal

Zsebi!
Részemről okés ha itt babáztok én szívesen olvasom, legalább majd nagggyon okos leszek, ha már nekem is lesz:))))

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Zsebi drága!

Nem is tudom mit mondjak!!!!! :)
Szívből gratulálok a babáidnak! Mert tuti hogy többen vannak! Nekem 11. napon 200-as HCG-m volt két babával! Nagyon vigyázz magatokra. Sokat pihenj! És bocsi hogy most a negatív dologgal jövök, de vetesd le minél többször a hüvelykenetet az óvatosság kedvéért! Az én példámból okulva. Köszönöm az együttérző szavaidat! Már egész jól vagyok. Augusztusra invitált minket vissza Krizsa dokikám, úgyhogy kezdünk mindent előlről azzal a különbséggel hogy most végig kihordom a manócská(i)mat. :)

Jajj Zsebikém nagyon-nagyon-nagyon-nagyon kívánok nektek egy csodálatosan boldog 9 hónapot és persze aztán egy életre szóló nagykalandot a babóiddal!:):):)

Zsu!
bzsuska

Zsebi élvezd ki nagyon ezt a csodás 9 hónapot!! :-)

Nekem ma derül ki, hogy jön e a 4. inszemináció!!! :-)
Ági28

Zsebi, ugyan mi nem ismerjük egymást még így a neten keresztül sem, de el tudom képzelni, hogy mennyit küzdhettél és min mentél már eddig is keresztül, ha 3 sikertelen lombikot tudsz a hátad mögött. Én is csak gratulálni szeretnék neked és azt, hogy élvezd a babavárás minden pillanatát, no meg az utána következő időszakot is!

Nem tudom már ki kérdezte a méhpempőt, de tudom konkrétan, hogy a Ferenc körúti méhész szakboltban is lehet kapni teljesen eredeti méhpempőt. Az adagolását viszont nekem úgy mondták, hogy egy borsónyit kell minden nap megenni ügyelve arra, hogy fém ne érjen a méhpempőhöz. Szóval érdemes rákérdezni, hogy akkor most mennyi is az adag.

Nálam annyi a fejlemény, hogy voltam a Krizsánál és hát szerelem volt az első látásra! Össze sem lehet hasonlítani a stílusát az eddigi orvosommal, figyelmes, kedves ésésésés. Szóval nagyon bízom benne, hogy most megnyugodhatok majd hogy jó kezekben vagyok. Szeptemberben valszeg mi is belevágunk a lombikba. Augusztusban fogigátlót kellene szednem, utána kezdődhet a stimuláció. Abban tudtok nekem segíteni, hogy kb. milyen költségekkel jár a lombik? Azt tudom, hogy az eljárásért magáért nem kell fizetni, de a gyógyszerek elég horror áron lehetnek. A másik kérdésem meg az, hogy mennyire viselt meg titeket a stimuláció?
zsizzsik

Sziasztok! :)

Tudnátok segíteni? :) Pénteken fogjuk vinni Krizsa dokinak a konzultáción kért vizsgálatok eredményeit, és arra lennék kíváncsi, hogy megcsinálja-e akkor a kötelező UH-t is, vagy arra külön időpontot kell majd egyeztetni? Vagy csak megnézi az eredményeket és mond valamit a továbbiakra vonatkozóan? Mire számítsak? Köszi előre is! :)

Zsizsik által feltett kérdések is érdekelnének...

A fogigátlót mindenkinek szedni kell a lombik előtt?

Ági :)
jön a 4.?
angel37

Angel, nekem az a tapasztalatom, hogy nem szokták húzni az időt a különböző vizsgálatokkal. Gondolom viszont, hogy azért az UH attól is függ, hogy a ciklus hányadik napján jársz. Azt is csak sejtem, hogy a középidőben hozza az UH a legtöbb kérdésre a választ.

A fogigátlót meg úgy olvastam, hogy a protokoll függvényében kell szedni (talán 3 féle protokoll van:long, short, meg nem tudom még milyen és úgy emlékszem a short protokollnál adják a foggátlót) De lehet, hogy rosszak az infóim.
zsizzsik

Angel igen remélem jön a 4.
Ági28

Zsizsik, köszi!

Aha, szóval az UH ciklusnaphoz kötött? (22. napon leszek.) Azt hittem ez inkább egy általános "belső felmérése" a női szerveknek, hogy van-e vmi eltérés... Jó lenne, ha valóban nem húzódna el nagyon...

Ági,
úgy legyen!
angel37

Ó, én még ilyen mélységig nem tudom, hogy milyen protokollok vannak... Ez a hormoneredmény alapján dől el, ugye? Tehát ha most viszem a hormont, akkor már meg tudja mondani, hogy milyen protokoll lesz stb.?
angel37

Zsizsi :P
A stimuláció ára 100.000 Ft-nál kezdődik. Azért 150e-ből biztosan kijön.
Engem pl. testileg a stimu egyáltalán nem viselt meg, csak inkább lelkileg... Szóval nem volt semmi gondom, a végén mire megérnek a tüszőcskék persze jócskán feszül az ember lányának pocija, de semmi hőhullám, vagy ilyesmi. Van, akinek van ilyen, meg szédülés, ájulás. Szerintem nyugodtan lehet közben dolgozni, legalább a figyelmed is eltereli.
Remélem, segítettem.
Fanni
fanni73

Angel :D
22. ciklusnapon biztos UH-znak, ha szükséges. Akkor látják, volt-e peteérésed, ill. tüszőrepedésed.
Orvosfüggő, hogy long vagy short prtokollod lesz-e. Mindkettő egyformán hatékony :lol:

Ági :)
Drukk a 4.-hez!

Fanni
fanni73

Fanni :)
köszi, nagyon jó lenne! :D Csak azt se tudtam, hogy lehetséges-e egyáltalán beférni UH-ra, ha nem vagyok külön bejelentkezve...

Egyelőre úgyse tudom, mi a különbség a kétfajta protokoll között, az elnevezésből gondolom, hogy ez egyik hosszabb, a másik rövidebb lehet, így most én is azt mondom, hogy mindegy, főleg ha egyformán hatékony! :) Csak a fogigátló dolog olyan fura...
angel37

Fanni :)
köszi, nagyon jó lenne! :D Csak azt se tudtam, hogy lehetséges-e egyáltalán beférni UH-ra, ha nem vagyok külön bejelentkezve...

Egyelőre úgyse tudom, mi a különbség a kétfajta protokoll között, az elnevezésből gondolom, hogy ez egyik hosszabb, a másik rövidebb lehet, így most én is azt mondom, hogy mindegy, főleg ha egyformán hatékony! :) Csak a fogigátló dolog olyan fura...
angel37

Sziasztok!
Próbálok lombik ügyben segíteni,remélem,sikerül!
Azt tudnotok kell,hogy a protokoll egyénre szabott,én csak a sajátomat tudom leírni.Az elözmény az,hogy nálam most minden rendben volt,volt peteérésem is,a gond a férjem kiskatonáival volt,meg az én lelki világommal.
Áprilisban,a ciklus 21.napjától Suprefact Nasal orrspayt kellett használnom,ez a hormon leállítja a peteérést.Mensi jött a 29.napon.A 6 naptól Gonal F szurit kaptam,egészen a 15.napig.Olyat írt fel a doki,amit minden reggel be tudtam adni magamnak.Olyan,mint a cukrosok inzulinadagolója.16 napon este Ovitrelle tüszőrepesztö szuri jött,ezt is hasba kellett beadni.18 napon petesejtleszívás,21 napon visszakaptam öket.Rá 2 hétre teszt,utána 2 hét múlva UH.Nekünk a gyógyszerekért kb.130.000-et kellett fizetni,de a stimu alatt 5xkellett vérvételre és UH-ra menni.
Engem a stimu nagyon megviselt,úgyhogy petesejtleszívás elött már 1 héttel táppénzen voltam.Megduzzadt és fájt a hasam,a melleim szabályosan fájtak,de ilyenkor ez a normális.
Hát ennyi röviden,de ez nálam volt,többféle protokoll van.
Remélem,tudtam segíteni!Sok sikert kívánok!
Üdvözlök mindenkit,Andi
aanda

Aanda :)
köszi, hogy leírtad! Hasznos minden történet!
Orrspray??? :shock:
Meg lehet szokni az önszurizást?

Remélem Mindannyian jól vagytok! :D
angel37

Angel!
A hormont orrspay formájában juttatod a szervezetedbe.Napu5x2-öt kellett fújni.Így biztos kímélöbb,mintha gyogyszert kapna az ember.
A szurizást meg lehet szokni,csak az elsö volt rossz,de nem fájt,csak féltem.Jó,hogy nekem van a hasamon egy kis felesleg,ez most jól jött.
Köszi,jól vagyunk.Andi
aanda

Sziasztok Lányok!
Én is leirom a tapasztalatom hátha az is segit!
Nekem az első lombiknál fogigátlo kellett sajnos 2 honapig mert nem reagáltam rá!Utána jöttek a szurik!A 14.ik napon volt a punkcio és a 17-en a transzfer.És igy van meg lehet szokni a szurit sőt amikor előszőr adtam be magamnak akkor tiz percig ugy remegtem,hogy nem birtam felállni az asztal mellől!De utána ment mint a karikacsapás mert csak a cél lebeg a szemed elött!
Én a punkciotol féltem a legjobban!Egy kicsit tul is paráztam mert teljesen kikészültem tőle!Most már tudom,hogy mi vár rám és egy kicsit sincs bennem félelem!100ezer ft az alap amitől számolni kell felfelé de ez egyénenként változik!Nekem a következő ciklusom 21-ik napjátol kell a Suprefactot szurni már ki is váltottam ott lapul a hűtőben!És az azt követő cilusomban lesz a stimu!Az előzőben Gonált kaptam és decapectilt!Most nem tudom még!Azt viszont már megbeszéltük hogy most progiszurit fogok kapni amit eddig nem kaptam!És meg is vágják őket!Csak abban vagyok kicsit bizonytalan hogy hányat kérjek igy vissza!De még addig van idő gondolkodni!
Ugy tudom,hogy a lombikhoz kell Clamidya,rákszűrés,sperma kép Hepatitis és HIV szűrés!Ha valamit kihagytam volna akkor még irok!
Remélem ha csak egy kicsit is de segithettem!

KépKépKépKép
aniko24

Lányok!

Én csak annyit szerettem volna elmondani, hogy nekem az első lombik kb. 60.000 ft volt, a második pedig kb. 80.000 ft, mert a másodiknál lassan nőttek a tüszők, több szuri kellett.

Amúgy én suprefactot kaptam, majd kiegészült gonal-f-el végül merionalt is kaptam, hogy nőjenek a tüszők. És végül tüszőrepi.

Nem tudom segítettem-e, remélem igen. :)

tiko

Ez ma szuper kis fórumolvasás volt, minden fel nem tett kérdésemet megválaszoltátok, köszönet érte!!! :D :D :D

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

sziasztok!

csatlakozom a tájékoztatáshoz. Én csinos kis naplót vezetek mikor mitörténik...
a konzultáció 10000
mivel a páromnak volt eredménye a szabolcs utcában igy csak konzin volt a papp dokinál az 3500
a vérvétel a hormonos 12000, de nálunk elfogadták volna a szabolcs utcát is, ha ott csináltatom (ezeken lehet kicsit spórolni)
a vérvétel után a 10. nap, de legkésőbb nálam a 17. nap csináltak clamidiát és rákszűrést + sófeltöltést a méhbe (kicsit kellemetlen, de kibírható) 14.200 volt, de a szűréseket szintén kiválthattam volna, csak a feltöltést nem.
A hormonok rendeben voltak, csak a prolactin kicsit magas bromocriptint kell szednem rá, az összeg bagatell :D
minden ok, ciklus végén suprefact 7000
a köv ciklusban stimulálásra gonal f 49920+ kisadag gonal F 25500
tüsző repire ovitrelle 5000
utánna leszívás beültetés
az embrió fagyasztás évi 17000
A fagyibabákat nem tb-re kértük, rendes ciklusba ment, 1 ultrahangon voltam előtte a 10. napon Ovitrelle-t kaptam, hogy belőjük a tüszőrepit
az ovitrell tb nélkül 11559
a fagyik beültetése 35000
remélem valakinek segíthettem, próbáltam rövidre fogni.
katyerina

ja a szurikról csak annyit, hogy én magamnak nem bírtam, a párom csinálja :D
10-ből 3x nem is érzem :D, de nem vészes tényleg, bár nekem egykettő bekékült rendesen és nagyon sajnáltam, hogy a fenekem nőtt meg és nem a hasam, mert nem bírtuk összecsippenteni a bőrt. Nekem ülve előredölve kicsit volt a legfájdalom mentesebb...
de gondolom mindenkinek más
katyerina

Drága Zsebi!!!

SZÍVBŐL GRATULÁLOK!!!
Annyira jó volt olvasni, hogy a sok izgalom és elkeseredés után micsoda HCG-t produkáltatok!!! Úgy örölük Nektek! :lol: :lol: :lol:
Vigyázz nagyon magadra, és várunk a további hírekkel!

Én az ígéretem ellenére kicsit eltűntem az írók táborából :roll: , de azért olvasgatni fel szoktam jönni. Most pihentetjük a lombik témát, próbálunk augusztusra egy kis nyarlást összehozni, de úgy tűnik, kicsit későn kaptunk észbe és a jó helyek már foglaltak... persze nem adjuk fel (ezt sem :)). Ősszel meg majd jöhet a következő.

Nekünk az első lombik kb. 80000 Ft volt. Én is Suprefactot és Gonalt kaptam. A végére már jól belejöttem a szurizásba, nagyjából belőttem, hol az a hely a hasamon, ahol szinte nem is éreztem a semmit. Szóval szerintem simán bele lehet szokni.

Tök jól néz ki a tábla! Mennyi baba és mennyi zebra!!!

Puszi Mindenkinek!
Andi

Kép
bandika

Lombik tapasztalatok:
Nekem az 1. sikeres short volt, Menogont kaptam, előtte a fogigátlót, repesztésre Choragont. Kb 80.000 Ft volt. Sikerült is, csak elment a baba a 22.héten ismeretlen okból (ezért szerintem nemcsak az első 12 hétre kell vigyázni, hanem az azt követő 28-ra is)
A 2. ugyanaz volt, mint az első (járt utat a járatlanért...). Nem sikerült.
A 3. long volt.Suprefact, Gonal F, Choragon. ICSI-vel, vágás nélkül sikerült. Ebből van Emese.Kb 160.000 Ft volt, mert tulsulyos vagyok és sok Gonal kellett.
A 4. ugyanaz volt, mint a 3, árban is, és nem sikerült. Pedig megvágták őket.
Most akkor mitől függ hogy sikerül? Nekem mindkettővel sikerült is és nem is.
A vágásról Krizsa azt mondja, nem igaz, hogy attól több terhesség lesz. Pedig a Dévaiban azt olvastam...
Az amnióról pedig azt mondja, csak azért, mert ICSI-vel lett, nem kell megcsunáltatni, ha egyébként semmi eltérés nincs. Én nem is csináltattam, mert nagyon féltem a vetéléstől, bár akkor 38 éves voltam. Semmi eltérés nem volt, de ha lett volna akkor megcsináltattuk volna. De nem volt.
Én azt hiszem, a hormonvizsgálatot minden lombik előtt elvégeztetik, mert változhat az idők folyamán. Az EKG, belgyógy papirok fél évig érvényesek. Az UH-t szintén megcsinálja mielőtt felirja a gyógyszereket, mindegy hogy akkor épp hányadik napon vagy.
Zsebike, helyes gyere át a babásra! És nem fogod elkiabálni, hanem szülsz szép egészséges babá(ka)t!
Zsuska, Nálad kiderült, hogy fertőzés okozta a vetélést? Képzeld, nálunk nem találták az okot, és ez engem a mai napig zavar. Emiatt, mikor Bébit vártuk, nem mentünk sehova, szinte csak gyalog jártam, nehogy rázzuk Őt, szextilalom volt végig, stb. Nagy volt a szigor, a férjem becsületesen betartatta velem, de meg is lett az eredménye!
Ez az ember csinál magának programot augusztusra bőven! Minket is akkorra rendelt vissza, de én inkább a februárra szavaznék, aztán majd Krizsa megmondja, hogy mennyire sürget minket az idő.

[url=https://lilypie.com]KépKép[/url
melcsi1967

Sziasztok!! Na jön a 4. inszem!!! Most nem menopurt kaptam, hanem menorrialt. Honap kezdem el bökni!! :-)
Ági28

Nagyon köszönöm mindenkinek a sok választ. Akkor a betétkönyvemben félrerakok 80-160e forintot, a lelkemet meg megpróbálom felkészíteni ahogy csak lehet. :) Mi is elmegyünk nyaralni augusztusban, aztán mindent bele!
A szúrásokról még annyit, hogy nekem nagyon sokat segített az Ovitrelle használati utasítása (gondolom a többiben is ilyen van) abban nagyon szájbarágósan le van írva minden. Vagy tízszer elolvastam, gyakorolgattam magamban a mozdulatot és igyekeztem a hasamon egy olyan helyet kiválasztani, ahol több a felesleg (hehe, körte típus vagyok, ha fenékbe kellene adni, nem kellene keresgélnem) Egy pillanat alatt sikerült beadnom magamnak és utána sem jelentett problémát, holott a vérvételeken majdnem összeesek. Szóval tényleg megtanulható és rutinná válik elég hamar.

Ági, mikor lesz a 4. ?
zsizzsik

Hát kb 10 nap múlva. Gondolom a jövő hét vége felé, ha a peték is úgy akarják!! :-)

Hát nekem nem kell keresgélnem, hogy hol van puhább hely rajtam!!! Én bárhova beadhatnám!! :-) Na jó talán a csuklómon keresgélni kellene egy kis felesleg után!! :-)
Ági28

SZiasztok! :)

Hű, mennyi beszámoló! Köszönöm én is mindenkinek! :)

Katyerina,
jó hogy említetted a prolaktint! Most hoztam el az eredményemet a kórházból, és látom, hogy magas :( Azt hittem normál ciklusok, PÉ progi stb mellett emiatt nem kell aggódnom, de mégis...

Akkor először most ezt kell lenyomni, és utána lehet csak szó bármi továbbiról, vagy esetleg lehet párhuzamosan?

Kicsit most elszomorodtam, hogy nagyon csúszni fognak a dolgok...

A konzultációra egyébként vittünk sokmindent, el is fogadták, Krizsa doki csak egy hormonképet kért és chlamydiát (szerencsére az negatív).

Ági,
hajrá! :)
angel37

Melcsi!

Olvastam hogy ez a lombik most nem sikerült de nyílván a páros számokat szereti a bébikéd:)!
Hú hát azért így végig csinálni egy terhességet hogy nem tudod mikor üt be a krak, háát... le a kalappal. Nálam az egész kórház azt szajkózta hogy méhszáj gyengeségem van(nyílván kivédték a dokimat) de a hüvelykenet alapján és a crp(gyulladás) alapján számomra és Krizsa doki számára is egyértelmű hogy fertőzés okozta a gubancot. Két bacim is volt. Mindkét baci olyan hogy bármelyik rutin nőgyógyászati vizsgálatkor is el lehet kapni. Szóval nem én voltam ilyen igénytelen állat:). A baj csak az volt hogy nem vették le idejében a hüvelykenetet hanem ránézésre canestent kaptam. Aztán amikor baj volt akkor vették le és még másfélhét múlva jött meg a kenet eredmény. Akkor derült ki hogy egy másik fajta antibiotikumot is kéne szednem de akkor már sajna késő volt.
Ez van. Most orvost váltottam, hátha ő jobb...

Nekem muszály felmennem augusztusban mert másképp nem bírom ki. Ez az egy hajt előre hogy talán még az idén újra terhes leszek. Reméljük imáim meghallgattatnak.

Zsu!
bzsuska

Nőgyógyászati vizsgálat alatt el lehet kapni fertőzést ??? :o :o :o No nem azért kérdem, mert feltételezem, hogy máshol szedted össze, de nekem is volt már olyan bacim amiről azt olvastam, hogy kifejezetten ún, kórházi baci és többek között a rosszul fertőtlenített eszközök is terjeszthetik. Ááá, mondok ilyen csak a fejletlen országokban lehetséges és megint én nem voltam elég elővigyázatos. Ezek szerint mégsem?
zsizzsik

Bandika!
Köszönöm szépen.
Merre felé szeretnétek menni nyaralni vagy mindegy csak el innen? Mert ha van konkrét hely akkor az utazási irodákba érdemes telefonálni ha valaki visszamondja értesítsenek az egyik kolleganőmék is így indultak ma útnak. :)

Zsizzik!
Hova mentek nyaralni?

Ági!
Remélem most sikerrel jártok nagyon szorítok neked. :)

Zsu!
Sírva olvasom soraidat és nagyon nagyon szeretném hogy sikerüljön neked és hidd el meghallgatnak odafennt. Szégyenli magát ott mindenki hogy ennyi szenvedés után elvették tőled amit adtak úgyhogy an mit jóvátenniük.
Ha gondold és amikor jöttök transzferre vagy bármire hogy ne kelljen annyit utaznod zötyögni szívesen látunk nálunk. nem szereténk toldakód lenni, de nagyon szeretnék neked segíteni és oly sok erőt kaptam tőled.

Ja és köszönöm a jótanácsot nagyon oda fogok figyelni a kenet vételre hogy időben meglegyen. Nekem pont júliusban lesz egy éve hogy volt csinálva akkor szerinted mikor csináltassak először?

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Lányok!
Akartam még írni hogy maradt suprefactom én négy napig szúrtam belőle fél milit és marveron tablettám is ha valakinek kell nagyon szívesen ingyen odadom. Talán szerencsét hoz úgy mint nekem.

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Zsebi, ha már tudnám, hogy milyen gyogyikat kell szednem, akkor lehet hogy jelentkeznék rá. De inkább vigye az akinek éppen most van rá szüksége. :)
Amúgy mi olyan elvetemültek vagyunk, hogy nyáron is a hűvösebbre vágyunk és északra húzunk, mint a vadlibák :) Írország lesz az úticél.
zsizzsik

ZSu!
sajnálom ami veletek történt.

nálunk ugyanez volt a 17.héten háromasikrekkel, azóta sem tudom mitől, mindenki mást mondott, valószínű fertőzés, én akkor 2hetente jártam orvoshoz, havonta volt kenetvétel, mégis megtörtént.
viszont a méhszáj gyengeség nálam tuti befutó, mert én hihetetlen gyorsan kinyíltam.
a szülésem is az első fájástól számítva 3és fél óra volt, 6cm-el mentem be, utána 1órán belül megszületett a lányom.

ne adjátok fel sikerülni fog, mi is gyorsan mentünk a köv.lombikra utána.
Vendég

Zsebi!
itt is gratula! hamár erre jártam. :lol:
Vendég

Zsebi

Kérlek maradj itt is ugyanúgy, mint azelőtt, engem minden érdekel ami veled történik és cseppet sem zavar a baba téma, örülök az örömödnek, s minden kismama örömének. (szerintem a többiek is így vannak ezzel) nagyon kíváncsi vagyok, hogy hányan vagytok!!!

zsuzsi
zsuzsi73

Zsuzsi!
Elmenni nem akartam innen, csak nem szeretném a babás témával fájdíani senki szívét.

Megszámoltam a marveron tablettámat 17 szem van még minimum 18 napig kell szedni (legalábbis nekem ezt monták) szóval ha valahol még be tudtok szerezni egy szemet, vagy van elfekvőben akkor az egy adag. Jó nem sok pénz de sok kicsi sokra megy. :)

Zozo!
:) :roll:

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Zsebi te egy csúcs csajszi vagy!!!
Hogy lehet ekkora lelked szíved!!!:):):) Köszönöm hogy felajánlottad a vendégszereteted de én sajna itthon tudok igazán ellazulni. Úgyhogy bevállaljuk a zötykölődést:).
Ami a kenetvételt illeti, háát nem tudom ... Én a te helyedben most minél hamarabb, meg ilyenkor úgyis leveszik a rákszűrést is. Aztán havonta ragaszkodj hozzá. Nekem nem volt csak egyszer a legelején. De persze halvány gőzöm sincs hogy mia jobb. Lehet inkább békén kéne hagyni. Kérdezd meg Krizsa dokit :) Ő mindenre tudja a választ:).

Zozo!
Egyrészt sajnálom ami veletek történt, másrészt nagyon örülök hogy már ott a vigasz mellettetek! Nagy reményt adtál nekem hogy igen lehet méhszáj gyengeséggel is egészséges babát szülni:). Nekem sajna 12 órát kellet vajúdnom. Nem részletezném....

De hagyjuk a negatív dolgokat!!!!!!!!!
Mindenkivel rendben lesz minden!!! Csak azért érzem hasznát hogy leírjam a történetem hogy másoknál ne történjen meg. Lehet ha rám jobban odafigyel az orvos vagy én odacsapok az asztalra akkor még mindig kismama lennék. Úgyhogy ne hagyjátok magatokat. Hallgassatok az anyai ösztönötökre. Nekem villogott végig a vészjelzőm, csak azt hittem én vagyok csak ilyen extra parás.

Puszi mindenkinek!!!!!!!!!!

Zsu!
bzsuska

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?