Sziasztok!
Panni, köszönöm a segítséget a baba korát jelző csík miatt, remélem sikerült. Kiderül, mikor elküldöm az üzenetet
Zsóka, Nóri 2006.03.26-án született, bár most már majd látható lesz alul a kora.
Mi ezt a meleget nem nagyon szeretjük, mikor elkezdődött Nórika 2 napig sírt, de már kezd hozzászokni. Amúgy egy szál ujjatlan bodyban altatom és pelenkával takarom le. Mivel hason altatom, nem rugja le, még jó, mert nem tudom, hogy bírná a hálózsákot olyan meleg van még éjszaka is.
Ez a babaúszás nekem is tetszik, a barátnőmék is járnak csak ők vidéken. Azt mondta, hogy 3 hónapos kortól lehet, de jó elkezdeni 6 hónapos kor előtt, mert akkor még bennük van a reflex, hogy ne vegyenek levegőt. Ahova ők járnak ott először megtanítják, hogy később is automatikus legyen ez a reflex. Nem tudom, hogy itt miket tanítanak, körbe kellene nézni. Mondjuk ez nálunk leghamarabb augusztusban lesz aktuális, mert akkor már nagyobb 3 hónaposnál.
Reni, nagyon édes Niki a vízben, látszik, hogy tetszik neki!
Nóri! Farkas már kész nagyfiú a képen, nagyon cuki! Nálunk azóta már voltak rosszabb éjszakák, de nem vészes. Nála inkább az van, hogy napközben, ha nem alszik, akkor foglalkozni kell vele, beszélni hozzá, mert magától nincs el, csak ha szórakoztatja valaki, ha pedig nem, akkor jön az ordítás, úgyhogy nemigen tudom mást csinálni mellette. Viszont nagyon édes, már elég sokat nevet tele szájjal, ha "beszélgetünk". Serfőzőnél 16-án voltam, kicsit később, mint 6 hetesen, mert nem volt szabad időpontja, szabin volt előtte. Nekem is a Cerazette-t írta fel, én már elkezdtem szedni, de nincs változás tejügyileg, nem lett kevesebb, mondjuk így is pótolni kell, pedig már sokmindennel próbálkoztam.
Puszi Kriszta