Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok Lányok!
Én 1 másik topicba szoktam irogatni, csak ha igaz, van itt 1 jó ismerősöm, Zsófian, azt mondta, ide irgat, de nem találom.
Együtt voltunk 2 hete a Kaáliban. Ha valaki tud róla, kérem üzenjen a 36 éven felüli, vagy a Kaáli babás topicjára. Köszönöm!

[url=https://lilypie.com]KépKép[/url
melcsi1967

:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Ma reggel megjött!!
Ági28

Ági!

Mennyire? Rendesen?

:( :( :( :(

tiko

Hát nálam mindíg úgy van meg, hogy megjön, rendesen pirosan, aztán fél nap után csöndbe marad, csak pötyögtet, aztán meg mindent belead!!! Szóval ahogy látom ismét rendes mensim lesz.
Ági28

Szia Ági!
Átérzem a szomorúságodat,de hidd el,egyszer mindenkinek sikerül.Használjátok ki a nyarat,pihenjetek sokat ,nyugogjatok meg,és akkor újúlt erövel vághattok bele egy újabb próbálkozásba.
Lombikon még nem gondolkoztatok?
Sok sikert kívánok!
Andi
aanda

Szia de gondolkodunk, csak hát ugye mivel mind a kettőnknél rendben van minden, ezért az 5 vagy 6 inszemet végig kell lovagolni.
Ági28

Heló Lányok!

Hol vagytok?Remélem mindenki jól van.
Nálunk szerencsére minden oké,tegnap voltunk UH-n,szépen egyformán nőnek a babák,most kb.10-12 mm-esek.
Pár napja elkezdtem szedni a Magne B6-ot,azóta sokkal jobban vagyok,nam fájdogál a hasam és a közérzetem is javult.

Mindenkit üdvözlök,Andi.
aanda

Aanda!
Először is gratula!!! :) :) :)
Kihez jársz? Mi a Kőrösihez...
Volt haching? vagy valami különleges beavatkozás?
Nálatok mi volt a baj?
Csak utrot kaptál progeszteronként? Progi injekciót nem?
anna :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
madaran

Szia Tiko :P
Csak most olvaslak, külföldön voltam.
Nálam úgy néz ki, ha időben megjön majd úgy júli 20-a körül, akkor még abban a ciklusban, vagyis augusztus 10 körül kezdem a Suprefactot. Szeptember elején jöhet a 3. lombik.
Azért nálam is sokminden bekavarhat, pl. jövő hét elején tudom meg az endokrinológiai eredményem, meg egy állásra is jelentkeztem... szóval meglátjuk :wink:
Puszi,
Fanni
fanni73

Sziasztok!

ági! szomorúan olvasom, hogy megjött :cry: :evil:

sajna ma reggel úgynéz ki, hogy én is elkezdtem vérezni :cry: :cry:
asszem a teszt megint csak pénz kidobás lesz :cry:

aanda!
örülök hogy ti jól vagytok. Mikor lesz a nagy döntés?

tiko!

sikerült elintézni valahol a vizsgálatot?

a legjobbakat mindenkinek... :roll:
katyerina

Szia Anna!
Végre egy győri Kaális!Örülök neked!Mi a B.Péterhez járunk.
Most,a 3.lombik elött nekem hysreoskopiát csinált a doki,és talált is két kis egyenletlenséget,amit eltávolított.A férjemnél volt a gond,kevés volt a kiskatonája,velem minden oké volt,teljesen rendbe jöttem,volt peteérésem is.Cak utrót kaptam,szurit nem.6 évi keserves próbálkozás után lettem terhes.
Veletek mi a helyzet?Emlékszem a nevedre,de többre nem,bocs.Írj te is légyszi!

Fanni!Úgy örülök,hogy ismét belevágtok!Drukkollok majd ezerrel!

Katyerina!Mennyire vérzel?Mert ha csak pár csepp,akkor van remény!Én ET.utáni 2. héten három napon keresztül csöpögtem,és alig hittem el,hogy pozitív lett a teszt!Ne add még fel!
A döntést még nem hoztuk meg,kérünk idöpontot redukcióra,de szerintem csak ott fogunk dönteni,ha addig nem jön közbe semmi sem.Addig még van majdnem 4 hetünk!

Üdvözlök mindenkit!
Andi
aanda

Szia Anna!!!!!!!!

Mi újság van veletek? Mikor kezdtek neki? Én már tűkön ülök hogy megint mehessünk. Gondolom hallottad hogy mi is a vesztesek táborába tartozunk, egyenlőre... :(

Nagyon izgulok érted! Már alig maradtunk a régiekből. Zsebikét hiányolom nagyon:(!

Zsu!
bzsuska

Zsu,

miről írsz???? Mi van a babáiddal? :shock:

Egy ideje nem olvasom a fórumot, nem mintha már nem lennék érintett a témában, csak egy kicsit belefáradtam a négy éve tartó küzdelembe. Akárhogy olvasok visszafele, nem találok semmit Veled kapcsolatban.

Éden
Éden

sziasztok, ha még tudjátok, ki vagyok :)

ma csináltam az egyik topictársatoknak egy gyönyörű hcgt!!!!
nagyon boldog ő is, én is!
nagy öröm volt megmondani
majd biztos jelentkezik, csak előbb magához tér! :D nagyon terhes!!
:D :D
kitartás , mindenkire sor kerül!
Melinda! megkaptam a mélt!
nagyon sajnálom..
harcimokus

Katyerina köszi! De szerencsére hamar túllépek a dolgon, és csak aznap rossz a kedvem, de másnaptól már újjúlt erővel indulok neki!! :-)
Ági28

Szia Zsu :D :D :D
Igen, olvastam, hogy mi történt... hasonló velünk is, csak korábban...
Erőt mindig merítünk odafentről, mindig egyre nehezebb, de Mindent kibírunk...
Nekünk most négy mini section van ebben a hónapban ( vákumos méhnyálkahártya szövetvétel vizsgálat és lobosítás végett), aztán köv. hónapban újabb lombik (4.) megint más módszerrel... valami "fészek" elnevezésű :roll: ET lesz...
Közben öribaba-dolgokat is intézünk... lassan minden meglesz.... A héten voltak környezettanulmányon, voltunk pszichológusnál meg egyéb "finomságok". De nem érdekel, végigcsináljuk. Úgy látszik, nekünk mindent ki kell járni, mint a suliban.
Hat év nagy idő, de szerintem a vége felé járunk :lol:

puszi mindenkinek, anna
madaran

mókuska!!! nagyon talányos vagy!! Kiről is van szó????? :mrgreen: :?: :mrgreen: :lol:
madaran

Éden!

Hát igen mi is 4 évesek vagyunk a témában:(. A 4. lombik végre sikerült. Duplán. Két kis babóca növekedett a hasamban majd a 20. héten fertőzés miatt megnyílt a méhszáj és hát.... A többit gondolom tudod. Nem tudom mitől változtak bennem az érzések de 100% biztos vagyok benne hogy a következő lombik megint sikerülni fog. Muszály! Így hát izgatottan várom a szeptembert hogy újult erővel belevágjuk magunkat a közepibe!

Anna!
Hú ez nekem kínai! Pedig azt hittem már mindent tudok:). Mi ez a méhnyálkahártyás dolog? És milyen fészek ET?

Zsu!
bzsuska

Madaran!!!!
azt sajna nem árulhatom el, mert nem hatalmazott fel.. :lol: De abban biztosak lehettek, hogy nagyon boldog, és még magához se tért az eufóriából!! :D
sírt örömében, itró édes volt! Olyan jó megmondani így személyesen valakinek, ennyi várakozás után! /ezért imádom ennyire a munkámat/
Biztos vagyok benne hogy jelentkezni fog és ti is nagyon meglepődtök és örültök majd!

Ja és tuti a babóca, mert NAGYON jó lett! :D :D
harcimokus

Sziasztok!

Tudna segíteni valaki? Anyukám tegnap nézte a tv-t és valamit hallott hogy csak a Kaáliban csinálnak valamilyen genetikai vizsgálatot az embriókon. De nagyon nem volt képben szegénykém és nem igazán tudta elmondani hogy pontosan mi ez. Nem nézte valaki a tv-t tegnap????

Zsu!
bzsuska

Én láttam,arról volt szó,hogy a 8 sejtes embrióból kivesznek 1 sejtet,és ezt vizsgálják különféle betegségekre.Ez annál jó,akinél fennáll valami örökletes betegség,mert azt ki tudják szürni,így csak egészséges embriót ültetnek vissza.És csak egyenlöre a Kaáliban csinálnak ilyet,pl.az osztrákoknál nem.
Ha nem jól írtam le,légyszi javítsatok!
Andi
aanda

Harcimokus! Csak nem Zsebi az?? Ő tűnt el nagyon nagyon. :lol: :lol: :lol:
alinkat

Sziasztok :)

Én is rögtön Zsebire tippeltem!

Kedves TITOKZATOS VALAKI! Kérlek gyere már, és oszd meg velünk a jó hírt!
Ne csigázz tovább, csak miattad ülök tegnap óta a gép előtt! :D :D
petyaanya

Ó Lányok, lehet hogy Zsebi? A babás topicra sem irogat már régóta!Olyan nagyon megérdemelné már Ő is, hogy rákerüljön a sor. :D :D
Zsebi, jelentkezz, ha Te vagy, ne csigázz! És ha igen, irj a babásba is, hogy végre örülni lehessen valakinek!

melcsi1967

Sziasztok!

Mindennap követem a topik történéseit és szorítok annak akinek éppen szüksége van rá :lol:
Majd kifurja az oldalamat a kiváncsiság hogy ki az a szerencsés akinek sikerült a babóca :wink:
Ha lehet mihamarabb tudassa mindenkivel!! :D
Sziasztok:Anna
nusy

Szia Nusy!
Te is ebben a cipőben jársz? Irj bővebben Magadról ha van időd.
Én is csak párszor irtam még ebbe a topicba, másik 2-be járok, de itt is érdekelt vagyok.

melcsi1967

Zsebi!!!!
Babás vagy :?: :?:
Remélem rólad van szó :!: Hú szorítókkkkk............
kagyló

Vagy Orsi :?: :?: :!: :!:
kagyló

Lányok!
ne szedjetek szét!!! :D :D :oops:
beszéltem vele, ígéretet kaptam, hogy ma ír nektek. Én két okból nem tehetem, egyrészt titoktartási kötelezettségem van, másrészt neki szeretném meghagyni a meglepetés örömét!

szóval, legyetek jól résen! :lol: :D :D

harci
harcimokus

Kedves topiktársaim!

Én vagyok az a szerencsés akinek sikerült a negyedik lombikja a hírt még magam sem tudom felfogni elhinni barátkozom a gondolattal hogy négy éves álom vált valóra.

Leírom az elmúlt hetek eseményeit mert ahogy már azt megszoktuk nekünk lombikosoknak aztán kijut a "jóból".

Először is remélem nem bántottam meg senkit azzal hogy végülis rossz volt a gépem utána meg nem mertem babonából semmit írni így a háttérből olvastalak és durkkoltam nektek. Remélem ezt megértitek, hisz mindig szerettem szeretek itt lenni sok jót kaptam tőletek az elmút nehéz években.

Szóval a történetem úgy kezdötött hogy fogigátló majd jött a supre majd az első uh-n össz vissz 3 petesejtett látott az én Drága orvosom mire én sírva mentem a szobájába hogy eddig mindig több volt most mi van így hogy lesz az egész????? Csak a rosszat láttam majd ő mondta jó sok petesejt kell türeltetlen vagyok emeljük az adatot, az emelés eredményeképpen láttunk 5 petesejtet persze még mindig kevésnek tartottam mert szerettem volna blaszto embirokat visszakapni, de beletörödtem ez van. Majd leszívás előtt pár nappal jött a nátha a torokgyuszi sírtam itthon, hogy ez nem lehet igaz.

Majd közben ismerkedtemmeg Harcimókussal aki innentől fogta a kezem és vitt a boldogság felé vezető úton. Mondta ez még jól is jöhet ez a kis baci a szerezetem ezzel foglalkozik majd nem a babákkal.

Leszívás megvolt 7 petesejt lett, drukk hegyek mentek a manóknak hogy ügyik legyenek majd 5 lett belőle amiből háramt hoztunk haza. Az összes lombikunk alatt ők voltak a legszebbek az orovok szerint. :)

Aztán jött a kemény időszak itthon, bár most szépen elfoglaltam magam majd megbeszéltük hogy a 11. napon pénteken megyek Harcimókushoz vérvételre mert hétvégén nem volt hétfőig meg én nem bírtam volna ki.

Aztán reggel megyek wc-re 11. nap (23-án) és mit látok jön belőlem vér. Két órás sírás hogy mi milyen szerencsétlenek vagyunk ........

Majd mondja a párom irány vérvétel mondom én nem megyek az biztos, mégegyszer nem akarom hallani azt hogy sajnálom......

Erre mondom neki van itt ez a Káalis teszti igaz mindenki mindig azt mondja hogy nem megbízható, stb. de megcsinálom ha csont negatív nem megyünk ha pozitív vagy van valami megyünk.

pisilés belemártom semmi, pár perc és mintha valami rohanok a páromhoz (utolsó szalmaszálként kapaszkodva abba a halovány csíkomba) hogy ő mit lát erre ő két csíkot akkor ismét sírás zokogáz mi van. Harcimókust hívtam azonnal mondta azonnal menjek vérételre ott is csináltunk még egy tesztet az is csont pozitív.

Levette a vért egy óra györtrelmes várakozás a váróban közben morzsoltam a zsebkendőbe csomagolt két zebrámat és kb. 10 percenként néztem ott van-e még a csík.

Majd Harcimókus közölte a jó hírt sírtam és azt se tudtam hova legyek az örömtől. A práom is annyira boldog volt annyira megkönnyebültünk, de aggasztott a vérzés.

Aztán arra mondták az utro marta ki ott ment a dolgokat ma már jobb a helyeztem is.

Hát ennyi a történetem és kívánom hogy mindenki tudjon erőt meríteni, mert én sem hittem el hogy igenis van ilyen hogy háromszor semmi és negyedikre ott vannak léteznek.

A kedvenc mondatom tegnap óta Harcimókus szava TE NAGYON TERHES VAGY!!!!! 439 a HCG a 11. napon.

Boldogok vagyunk remélem minden rendben lesz végig és étényleg megvalósul az álom.

Köszönöm nektek azt a sok jót amit kaptam tőletek és csak azt kívánom hogy mindenkinek minél előbb jöjjön el ez a csodálatos élmény az életében.

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Zsebi dárga!

Nem tudom szavakba önteni mennyire boldog vagyok!!!!!!!!!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kívánom, hogy továbbra is minden jól alakuljon!!! Boldog babavárást kívánok nektek!!!!!!!!!!!!

Puszillak

tiko

Hosszú idő után teszek fel egy táblát is ha esteleg valaki kimaradt, vagy szeretne bekerülni írja meg az adatát, illetve ha valakinél van olyan változás amit én nem jelöltem írja és javítom.

Kép Kép Kép Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Zsebi

de jó, hogy benéztem még most, este. tiszta szívemből gratulálok neked

nagyon hiányoztál már, reméljük, mostmár itt maradsz velünk, s tudósítasz a fejleményekről!!! :) :) :)
zsuzsi73

Zsebi!
Én még nem sokat irtam ide de ma benéztem vagy 100x ki az akinek sikerült!
Teljes szivemből örülök a boldogságodnak és nagyon nagyon vigyázz magadra!Hu ez tényleg nagyon sok erőt ad nekünk akik ezen az uton haladunk utánad!Azért a 12-ik hétig: Kép csak csendben gratulákok!De nem lesz semmi csak babonábol!Gyönyörű ez a HCG érték!Lehet hogy hárman vannak?

KépKépKépKép
aniko24

Zsuzsi, Tiko, Aniko!

Köszönöm szépen a jókívánságokat, de én is úgy vagyok vele ezért sem akartam írni hogy az első időben nem szeretnék semmit elkiabálni

Aanda!
Nem tudod neked hányadik napon és mennyi volt a HCG-?

Aniko!
Hát hármat kértünk vissza, de hogy hányan is vagyunk ki tudja. :)

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Zsebike :!: :!:
Ez fantasztikus!!!!!Tiszta szívemből Kép
Nagyon úgy néz ki szerintem, hogy Ikres terhességed van :!:
HCG szintek
3 napos transzfer eseten mar a 9.napon általában mérhetõ a HCG termelõdése:
HCG szintek:

9. nap min. 17- max.119
10.nap min. 17- max. 147
11.nap min. 33- max. 220
12.nap min. 33- max. 429
13.nap min. 70- max. 750
14.nap min. 111- max. 1690

Ha több babád van, ezek az értékek sokkal magasabbak általában.
Miután orvosod is megerõsített abban, hogy babát vársz, add át magad az örömnek, és élvezzd a terhességedet.

Igen!!!! Pihizzél sokat, és kimélő életmód!
kagyló

Kedves Drága Zsebi!
Hát ezért hiányoztál! Nagyon hiányoztál, de jól tetted, hogy hallgattál. Nagyon-nagyon szoritok Neked, hogy minden simán menjen, és szép, egészséges babá(ka)t szüljél!
Légyszives mostmár gyere gyakran, és tudósits bennünket a várakozás napjairól.
És külön megköszönném, ha megirnád, mit csináltál ezalatt a 11 nap alatt, és mit nem (fekvés, hajlongás, emelés stb). Tudod, én kedden teszteltem 1 negativat(+meg is jött) :cry:
Kérlek engem is vegyél be a táblába, ha már beszemtelenkedtem ide.
Adatok: Melcsi 39 éves, Kaáli Dr.Krizsa, 5.lombik lesz petevezeték elzáródás miatt. Van 1 db 17 éves, és 1 db 7 hónapos lombik gyerekem. A lombik a 3.-ra sikerült.(Gyerekek neve: Máté, Emese)
Irtál-e a babás topicra is? Mert ott is örülne mindenki a sikerednek!

melcsi1967

Kagyló!

Köszönöm a táblát aranyos vagy hogy kikerested nekem.
Ti hogy álltok?

Melcsi!
Igen sajnos tudom hogy negatívat teszteltél meg is sírattalak a héten.
A táblába betettelek benneteket majd még a gyerekek pontos születési idejét írd meg légyszi.
Neked nem a negyedik lombik lesz, merthogy az ötből egy fagyis és az nem számít a tb. ötbe. Jó úgy tudom az ötödik de még van két lehetőség nem?

Hát hogy hogy is telt a két hét. Nekem megmondom őszintén most volt hogy nagyon nagyon kevés embernek mondtuk el és így az a része nekem nagyon jó volt hogy nem kellett nap mint nap a fél rokonságnak és barátoknak beszámolni arról hogy mi is van velem mikor még én sem tudtam semmi.

Amúgy feküdtem is de nem egész nap minden nap már az et másnapjától (pedig délután 4 körül volt az Et) sétáltam az ügyeletre a progiszurimért, aztán szundítottam egyet minden délután. A nap többi részében olvastam az erkélyen napernyő alatt kirakoztam tv-t néztem. Extrának amit eddig soha nem csináltam a lombikok alatt az az hogy ettem a méhpempőt (de nem a kapszulást), illetve hogy próbáltam magamtól elengedni és tényleg nem annyira görcsölni ezen az egészen bármilyen nehéz is, mert nehéz.
Még nem írtam meg oda, de akkor bemásolom a fenti hosszú írásomat. :)

Tényleg csak bíztatni tudok mindenkit hogy sikerülni fog és mindenkire vár az alagút végén egy baba! Nagyon fogok ezútán is drukkolni nektek hogy minél előbb sikerüljön.

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Kedves Zsebi!
Máté 1989.12.21.
Emese 2oo5.11.17.
Ez már össz.az 5.lombik lesz: 1.sikerült, de elvetélt 22.héten.
2.nem sikerült
3. sikerült, Emese
4. nem sikerült
Ezért,mivel nekem minden 2. sikerül,most majd sikerülni fog(mondta ezt a fiam) Fagyikra sajnos sosem tellett a készletből.
Szóval ahogy olvasom, no emelés, no hajlongás, igaz? Lehet hogy itt romlott el, mert ugyan a férjem emelgette Bébit, de lehajoltam a szekrényébe a ruhákért, az ölemben tartva azért felemeltem büfizni, stb.
Nagyon-nagyon örülök Neked, pedig nem is ismerlek. De már az jó, hogy Neked is Krizsa doktorunk csinálta! Áldott legyen a tudása és csak el ne menjen a Kaáliból!
És hogy Harcimókus segitett, ez külön jó :D
Nagyon vigyázz Magadra, pihi és nyugalom, remélem dolgozni nem fogsz. Csak halkan mondom, mert lehet hogy ez is hülyeség, de ne utazz messzire és ne is menj strandra vagy más vizbe amig babát vársz. Van igazi jó nőgyógyászod?

melcsi1967

Szia Zsebi!
Nagyon örülök,hogy ilyen szép lett a Hcg-d!
Sajnos nem tudok segíteni az értékkel,mert a Györi Kaáliban nem néznek ilyenkor Hcg-t.Ott úgy van,hogy ET.után 2 héttel teszt,ha pozitív,akkor rá 2 hétre UH.Gondolhatod,ez volt életem leghosszabb 1 hónapja.!Most milyen hormonpótlást kapsz?Szedsz Elevitet?
Nagyon vigyázz magatokra,pihenj sokat!
Andi
aanda

Zsebi!
Jaj csak még alvás előtt benéztem, miket írtatok ma, hát szép kis meglepetés volt:):):):):):)
Őszintén gratulálok neked!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jó látni, hogy azért mindenkinek sikerül előbb-utóbb!!!
A táblázathoz csak annyi, hogy nem inszemelünk többet, jön az első lombik! Kedden megyek Krizsa-mágushoz akkor már tudom majd a menetrendet.
Mégegyszer gratula Zsebi, veletek örülök!!!

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Melcsi!
Valóban nem sokat "beszélgettünk" de azért mostantól lehet. A babásra azért én nem írtam túl sokat.

Hajolni egyszer sem hajoltam le ha valami nagyon kellett térdből gugoltam vagy inkább hagytam vagy megkértem másokat. Emelni sem emeltem semmi nehezet max. 1-2 kg.
Egyenlőre egyáltalán nem szándékozom dolgozni menni pihenés van előírva nekem.
Fürdeni eszembe se jut még itthon a kádban sem. :)
Van jó nődokim de igazából az a kórzház nem alkalmas koraszülöttek ellátására tehát ha ikrek akkor nem nála fogok szülni, de még ebből semit nem döntöttem gondoltam el. Krizsa dokink is ezt kérdezte.

Andi!
Ja tényleg így hogy írod már tudom hogy nem voltál vérvételen, de most kicsit össze vannak csúszva az infok a fejemben. :)
Nem egyenlőre csak folsavat és magneB6-ot kell szednem Krizsa doki ezt mondta + kapok napi egy ampulla progiszurit és 3X2 utorto még ma holnaptól 3X1 amíg még van itthon ugánya 3X2 duphaston, így remélhetőleg a barnázás is tlejesen megszünik nem marja tovább a nyálkámat. :)

Lois!
Köszönöm szépen aranyos vagy.
Azt tudod hogy Krizsa doki megy szabira júli 3-től ha jól emlékszem 20-ig?
Sikerülni fog a párod szedjen már most E vitamint 200 mg-ot nekünk sokat javult az eredmény és ezt szedte plusz Q10-et

Zsu!
Nagyon nagyon nagyon megviselt ami veletek történt el se tudom mondani itt sírtam a gép előtt. Nem akaorm a talán már ici-pici sebeidet feltépni, de rettentően fáj, hogy ilyen kegyetlen az élet.
Kívánom hogy az ötödik lombikkal sikerrel járjatok és felhőtlen babavárásod legyen mert már nagyon megérdemelnéd.
Millió puszi a lelkednek.

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Zsebi :!:
Tiszta szívemből gratulálok!
Nagyon bíztam benne, hogy ezért a hallgatás.
Mostmár minden rendben lesz, meglátod.
Boldog babavárást kívánnom sem kell, hiszen tudom, mekkora az örömetek!
Látod, megérkezett végre a babó, vagy babók, akit, ill. akiket vártatok.
Engem is könnyre fakasztottál, de ez a legkevesebb. Újra reményt kaptunk valakitől, Tőled, Zsebikém!!! :D
Puszillak,
Fanni
fanni73

Anda/Andi!
Köszi :P
Nem vagyok egy feladós típus :wink: pláne, hogy látom a Ti sikereteket és most Zsebi sikerét! Hihetetlen erőt ad!
Pusz,
Fanni
fanni73

Sziasztok!

Hosszú hallgatásomat Zsebi törte meg,de szerintem csak rövid időre.

Szívből gratulálok nektek!Szorítok,hogy mostmár minden rendben legyen veletek!
És biztos rendben is lesz!

Én jól vagyok,de nem lombikozunk most többet,most öribabázni fogunk,és majd tesónak próbálkozunktovább.
Vettünk egy házikót,és most minden erőnket arra fordítjuk.Remélem amire megérkezik a kisbabánk teljespompájában fog ragyogni a "palotánk".

A háttérben itt vagyok,nem bírom ki hogy ne olvassalak titeket,de a drukkoláson kívül kissé kívülállónak érzem magam.

Ha gondoljátok a táblából is kivehettek,mert nem vagyok aktív topiklakó.DEZSEBIT NEM HAGYHATTAM SZÓ NÉLKÜL!

Sok sikert és kitartást kívánok nektek!
Kavicska
kavicska

Zsebikém és Lois!
Krizsa dokink nekem azt mondta, jun.3o-án lesz utoljára, és egész juliusban odalesz.
Nagyon jól gondolkodsz a hátralévő 8 hónapot illetően. Jobb az óvatosság.Nagyon boldog Babavárást kivánok Neked! Meglátod, ugyan félidőig szinte vánszorognak a napok, de utána pikk-pakk eljön a szülés. Utána meg... repülnek a hetek, évek.
Nagyon szoritok Nektek, a szép kezdést gyönyörü folytatás váltsa fel!
Igen én is ugy érzem, hogy a sorstársak sikere erőt ad a folytatáshoz.

melcsi1967

jul.3-tól 23-ig van szabin. /lehet, hogy a hétvégén már valóban nem dolgozik,csak jun.30-án/
harcimokus

Szóval letagadott 1 hetet! :lol:
Majd csak augusztusban nyomulok ujra, tényleg nem sürgetném februárig, de meghallgatom mi a véleménye, mert a multkor is mondta, hogy minden hónap számithat. Pláne 1 ilyen problémás nőnél, mint én aki ennyi gyereket akar...
Dolgozol Mókuska?

melcsi1967

Kavicska!

Sok sikert és kitartást kívánok nektek!!! Jó hogy jelentkeztél! :)

És végre megint él a topik, hurrrrrrrááááá. Ezt Zsebinknek köszönhetjük. :) :)

Mindenkit puszilok, aki elő bújt hallgatás bugyrából és persze azokat is,akik el sem bújtak! :lol:

tiko

Melcsi!
Szerintem nem tagadott le egy hetet, csak gondolom az utolsó héten már elvarrja a szállakat mert ahogy megismertem két és másfél év alatt szereti a saját dolgát elvégezni és csak a legszükségesebbeket átadni.

Kavicska!
Nagyon durkkolok neked hogy mielőbb eljöjjön az öribaba. Azért írhatnál legalább néha magadról. Hol vettetek és milyen háikót? Az öribabával hol tartotok?

Harcimókus!
Kép

Tiko!
Meglátod hamarosan te is eléred a várva várt babát. :)

Fanni!
Köszönöm szépen, bízom benne hogy minden rendben lesz és boldogságunkat semmilyen felhő nem fogja beárnyékolni.

Lányok úgy látom mostanában sok baba született ez a nyár nagyon szerencsés úgyhogy mindenkit bíztatok a bátorságra a kezdésre sikerülni fog meglátjátok. :)

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?