Új privát üzeneted érkezett!

Bea

Azért hogy meglegyen a 900 nem kell marhaságokat kérdezni :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :wink: :wink: :wink: :wink:

Na mentem!!Tessék szorítani nekem!!!

málna2162

Nékem eg nővérem van! Akkor nem ettétek meg a kaját tegnap ugye? Nem azért vagy rosszul? Én ilyenkor vissza szoktam adni, itt a hentesnél a husokkal járok így rendszerese, némelyiknek olyan szaga van, de azért próbálják rádsózni :twisted:
Szeretem a tejbegrízt, szoktam gyártani magamnak, de főleg télen, most inkább a hidegen megehető kajákra vadászom :wink:

Andi
candi

Málna: leesett, bár kicsit lassan :D :D :D

Andi
candi

Helló,Málna nekem azonnal leesett :lol: :lol:

Kép Kép
meli1118

JUJ!!!!Már én szégyellem magam a Málna helyett!!!!
Na mindegy!!Váltom a témát!!
Nekünk a hentesnél normálisnak tüntek a húsok,mindaddig,amig meg nem láttam kirohanni egy kisegeret a raktárukból!!Remélem a húsra nem ment rá!!Bár mindig megmossuk a használat előtt!!!Megcsináljuk a pörlöltet,és kimossuk a húst!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
bea27

Málna!!tegnap vettem málnát,amire ANNYIRA vártam 600Ft volt,és a műanyag dobozban levő málnák belseje kezdett penészedni!!Rohadékok!!Ilyen szemetet eladni!!
Egyébként a Párom dolgozott már vendéglátásban,és a többi vendéglátós tapasztalatával eggyezik az övé is,hogy CSÓTÁNY mindenhol van! :twisted:

Kép
bea27

Megyek,keresek nektek képet,hogy végre láthassatok!! :oops:

Kép
bea27

Kép

Kép
bea27

Szóval egy évvel ezelőtt igy néztem ki az agyonszoláriumozott fejemmel!!! :oops:
Tiltakoztam a fényképezés miatt!!Mert utálom,ha fényképeznek!Úgy nézek ki rajta,mint egy agresszeiv cigánylány! :( Pont akkor kaptam meg az új mobilomat!!
Mi van csajok!!Ennyire nem tetszem??Azóta nem is jöttök!!! :(

Kép
bea27

Bea: :lol:
Mi történt, hogy ilyen kegyben részesítettél minket? :lol: És egyedül tetted fel? :lol:
Tetszik ez a kimosott pörkölthús :lol:
Kép Ilyen egérke volt?

Andi
candi

Azóta már más a hajam is más!!Eredeti barna lett!(átvarázsoltattam!)
És sajna a barnaság a múlté!! :( De jobb igy,mert túlzásba vittem!!
Nagyon béna??

Kép
bea27

Nem!!Ez egy részeg egér,amit te mutattál!!Az nagyon édi picike volt!! :) Nem én tettem fel,hanem a haveromat hivtam fel gyorsan!Majd küldök újabbat is,csak le kell,hogy kapjon valaki!Tekjesen másképp nézek már ki!!

Kép
bea27

Hogy micsoda haverok vannak :wink: Azért ne hagyd akárkinek lekapni magadat 8)
Még jó, hogy másképp nézel ki :lol: Óriáska biztosan változtatott rajtad! :P
Próbálok ebédelni egy kicsit,de lehet, hogy szaladni fogok: Ebéd: Joghurt, kifli, dinnye :?
Most ez jön be! Aztán lehet, hogy..... :oops:

Andi
candi

Mi most kaptuk meg a kaját!!Én Brassóit eszek! :P
De olyan nagy adag,hogy alig birom megenni!!!
JA!!!És,nem romlott!!! :lol: :lol:

Kép
bea27

Jó étvágyat! :!: :lol:
Többiek merre vagytok? :?:

Andi
candi

Bea, én nem ijedtem ám meg. Hanem elkezdtem vizslatni a dobozt :D Ezek szerint jól sejtettem, hogy valami újdonság lapul benne :D

Andi nem biztos, hogy szaladni fogsz! Nekem gyerekkoromban a házi baracklekváros kenyér volt a kedvencem, tejjel. Mindenki, aki látta, aggódott, hogy te gyerek, nem félsz, hogy meghajt? :shock:
Hát engem bizony nem.

A cover-line-t maga teszi be, a hőid alapján
Valahogy így:

Kép

Musz

KépKép
muszkuru

Muszkuru: hát nekem nem :( Mindig tudtam, hogy különleges vagyok :oops: :?
Bea: küldtem egy privit :wink:

Andi
candi

Hát Andi, akkor nem tudom. A többi vonalat behozza? A lehetséges tüszőrepit, meg hogy mikor kell tesztelni, meg ilyesmi (a függőlegesekre gondolok)...

Musz

KépKép
muszkuru

Semmi nem jön be, pedig beírtam azt is mikor volt + az ovi teszt! Maradok a fertility-nél ezek szerint :(
Ti mit csináltok a hétvégén?

Andi
candi

holnap vitorlázuuuunk
végre vízre került a hajó
és állítólag szél is lesz (ez apának kell, én megvagyok nélküle) és napocska is lesz - ez meg nekem kell :D
eddig a végleges szőrözés miatt kerültem a napot, de most egy időre felfüggesztem, mert túl kiváló tejreklám lennék... (eddig az erkélyen még 30 fokban is hosszúnadrágban nyomultam :? )

aztán meg khm... közeledik a tüszőrepim is ... szóval lesz dolgunk elég :oops: :lol: :lol:

a vasárnap még képlékeny

furcsa, hogy neked nem teszi be
de ha átküldöd, akár privibe a hőidet, akkor megpróbálom betenni, hátha nekem hagyja magát :roll:

Musz

KépKép
muszkuru

Hát én most leléptem.

Mindenkinek kellemes hétvégét, viszlát hétfőn!

Musz

Musz

KépKép
muszkuru

Akkor neked is jó hétv égét! 8)
Hétfőmn lehet, hog igénybeveszem majd a segítségedet! Köszi :lol:
Dógozzatok hétvégén nagy lendülettel :wink:

Andi
candi

Sziasztok,Bea,jó csaj vagy!!!!!!Kicsit árnyékos a kép,nem látszik,hogy annyira barna lennél!!!!

De jó,nektek már elketdődött a hétvége!!!Én ma 6-ig vagyok nyitva,aztán holnap anyu elhúz a barátjával keddig,úgyhogy minden nap én dolgozok!!!Még vasárnap is :cry: de kibírható,csak 8-12-ig vagyunk vas.nyitva....meg aztán itt az alkalmazott,ketten csak megleszünk....
csak jusson erőm-időm a hancúrra :lol: :lol:
Candi,jó kis pózokat küldtél :oops: kipróbáljuk 8) 8)

Mindenkinek jó hétvégét!!!Musz,hol vitorláztok???Irigyellek,nem akarsz magaddal vinni????Édes hármas...de nem zavarnék,elkucorgok egy kis sarokban :lol:

Na sziasztok,majd még jövök!!

Kép Kép
meli1118

Málna most irt smst!!Sikerűlt neki!!
Ez ujdonság???? :D

Kép
bea27

Lassan elindultam hazafelé, kívánok mindenkinek szép, napos hétvégét!
Szia mindenkinek! :lol:

Andi
candi

Bea: nem!! :lol: :lol:
Gratulálok Málnácska! :wink: :!:
Bea: megnézted a prividet?

Andi
candi

Meg!!De gyorsan nézd meg Te is!!!!!Mi az a NEM??

Kép
bea27

Most nézem!!Tiszta ortopéd ez a kép!!Nem is ilyen csúnya csik szám van felül!!FÚJ!!Azt utálom!!
Egyébként azt hallottátok,hogy a terhes nőknek vastagszik a szájuk??A barátnőmnek mind a két terhességnél olyan vastag volt!!Aztán ez a szülés után egy-két hónappal el is múlik!

Kép
bea27

Málna egy igazi profi!!Le a kalappal előtte!!!Háztartás gyerek,iskola....és még jeles eredménnyel végez!!!Nem rossz!!!!

Lányok,olyan fáradt vagyok,hogy nem biztos,hogy lesz erőm este...pedig Jónás szerint még most lesz pé-m....csak kéne :roll: azt hiszem csak veszek annyi erőt....anyyi minden összejött most,sok a munka,a tesóm lerobbant Pesten,anyuék úgy vontatják haza...főznöm is kellene...elég mára!!!!!!!!!!!!!!!!

Na de legalább itt vagytok nekem TI!!!!!
Puszi!!! Van itt valaki egyáltalán?????

Kép Kép
meli1118

Ja ja!!! :lol: :lol:

Kép
bea27

Sziasztok!

Húú de hülye vagyok,képzeljétek,a felhasználónévhez kezdtem beírni,hogy sziasztok.

Bea!
Köszönjük a képet.
Ezt már én is sok kismamán észrevettem,de szerintem ez a víztől van.
Finom volt a brassói?
És hogy vagy mostanság,élvezed a pihenést?

Málna!
Gratulálok :D bár már megszoktuk :) .Az extrém sport tábor jöhet :D És a későbbi időszakra vannak még vésztartalékaim.

Meli!
Még jó,hogy nem szeretem annyira a kínai kaját.Eddig is ritkán ettem,de most még ritkábban fogok.

Muszkuru!
Jó vitorlázást,és kapjátok ám el a tüszőrepit.

Candi!
Nekem is kivették gyerekkoromban a mandulámat ,lehet,hogy van összefüggés a két dolog között?

KépKép
takido

Sziasztok!

Húú de hülye vagyok,képzeljétek,a felhasználónévhez kezdtem beírni,hogy sziasztok.

Bea!
Köszönjük a képet.
Finom volt a brassói?

Málna!
Gratulálok :D bár már megszoktuk :) .Az extrém sport tábor jöhet :D És a későbbi időszakra vannak még vésztartalékaim.

Meli!
Még jó,hogy nem szeretem annyira a kínai kaját.Eddig is ritkán ettem,de most még ritkábban fogok.

Muszkuru!

Candi!
Nekem is kivették gyerekkoromban a mandulámat ,lehet,hogy van összefüggés a két dolog között?

KépKép
takido

Sziasztok!

Bea!
Köszönjük a képet.
Finom volt a brassói?

Málna!

Meli!

Muszkuru!

Candi!

KépKép
takido

Itt vagyok!!Csak a tesómmal beszéltem!!Telefonon!!Viszont PRÓBÁLKOZZ minden eggyes alkalommal amikor TUDSZ,illetve,amikor ezek a segitségek mutatják!!JELÖLIK!!Mindet használd ki,és igy össze fog jönni,előőbb,mint utóbb!!Nekem is igy jött össze!!És nézd meg mindjárt 15 hetes leszek!!

Kép
bea27

Sziasztok!

Bea!
Köszönjük a képet.
Finom volt a brassói?

Málna!

Meli!

Muszkuru!

Candi!

KépKép
takido

Élvezem,bár a pénz miatt még szivesen dolgoznék,hacsak egy-két naponta 4-5 órát!!Na mindegy!!Finom volt a brassói!!
Veled??Tünci?Mikor mész UH-ra?
Én nemtudom,mert a Doki nemadott meg időpontot erre!!Csak az AFP-re kell mennem jövőhét után!!
Meli!!Az előbb irtam neked,csak be volt halva a babanet!! :(

Kép
bea27

Jesszus,ennyiszer nem akartam elküldeni :oops:

KépKép
takido

Meli!!Csak azt irtam,hogy használjatok ki mindenféle módszert,ami aztmondja,hogy ÉPPEN most van a term.napod,nekünk is igy jött össze Óriáska!!!KITARTÁS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Segithetek valamit??Szerintem a párnás módszert fogadd meg!

Kép
bea27

Jövő héten megyenk unokatesómhoz(védőnőhöz)Utána héten meg a nőgyógyimhoz,és azt követő héten lesz az AFP-m.Úgyhogy minden hétre jut valami.
Tünci jól van,csak szerdán lettem majdnem rosszul,biztos ez volt a büntetése,amiért reggel nem küldtem neki kaját :D

KépKép
takido

Tök jó,hogy itt vagy te is Dóri!! :lol: :lol:

Kép
bea27

Candi!!Hol vagy??????

Kép
bea27

Úgy tudom,hogy 18.héten is van egy kötelező UH,amit az AFP eredmény függvényéban csinálnak.

KépKép
takido

Hát én is örülök,hogy idejutottam végre,igaz közbe borsófőzeléket főzök,méghozzá új borsóból.Nincs is ennél finomabb :D

KépKép
takido

Sziasztok!Mindenkinek köszi!!

Bea

Tök jó ez a kép!
Már annyit beszéltünk telefonon ,hogy rólad már kialakult egy kép benne...nem tévedtem nagyot...És ezt most pozitív értelemben mondom.
Nem akarsz végre MSN-t csinálni?!

Takido

Az hagyján de látom sikerült egy párszor elküldeni is.
Óra?!

Muszkuru

Én is !!!!!
Mit kell ilyenkor mondani?!Jó szelet!

Meli

azért nézzél be hozzánk !!
azt hiszemegy időre hanyagolom a kínait,vagy ügyeskedem itthon valamit

málna2162

Málna!
Képzeld,reggel csörgött a telefonom,és egy ismeretlen számot írt ki,felveszem,kérdezte,hogy milyen órát hagytam el,elmondtam,hát ő sajna nem ilyet talált,de azon a környéken.Pedig már kezdtem örülni :cry:

KépKép
takido

A 18.heti Uh-t azAFP-től függetlenül csinálják.Az a genetikai Uh.Ott számolják meg az ujjacskáit :D

málna2162

Málna!
Köszi a pontosítást.Reméljük,akkor meglesz minden ujjacska.

KépKép
takido

Kár hogy nem a tiéd volt.De azért jó hogy még vannak becsületets emberek.

BEA

KÜLDTEM EMAIL CÍMEDRE MSN REGISZTRÁCIÓT.CSINÁLD MEG!!!!!

málna2162

Nem kaptam egyik email cimemre sem semmit!!

Kép
bea27

az ujjacskát csak jelképesen írtam de ha látszik azt is megnézik.Ez az Uh általában hosszabb mint azok amiket a terhes gondozáson csinálnak.itt nézik meg hogy nincs e valamilyen rendellenesség.Megmérik a nyaki redőt...stb

málna2162

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?