Sziasztok!
Már megint lemaradtam egy kicsit! A szándék megvolt, tegnap este 10-kor és ma hajnal 4-kor is itt voltam, de nem ment a net, nem tudom miért, de most már örülök, hogy tudok írni, Virág pont alszik.
Végül is legalább fél 7-re kész lett az ebéd, meg volt a haszna, hogy nem tudtam netezni
Nagyon jól sikerült a pénteki Agostányi kirándulásunk, csak úgy kapkodtam a fejem, hogy úristen, már haza kellene mennünk. Virág összebarátkozott az összes gyerekkel, aki ott volt (szomszéd kislányok is voltak), játszottak együtt, elvitték a faluba sétálni, közben elringatták, még aludt is egyet.
Sőt, a vendéglátó barátnőm megdicsért, hogy milyen jól nevelem a Virágot, mert hogy szótfogad, és mindent megért, megcsinálja, amire kérem. Ja, mondtam neki, hogy nem mindig ilyen szófogadó! De azért jólesett a dícséret, kell néha ilyen az embernek!
ERIKA:
Igazad van, hogy le kellene szoktatnom Virágot a cumisüvegről, eszméletlen ideig a szájában tud lenni. Sőt, olyat is csinál, hogy odaadja, már neki nem kell, elteszem az asztalra, akkor meg elkezd sírni érte! Szóval időnként nem értem a kiscsajt!
A fogaival kapcsolatban semmit sem mond a védőnő, mióta elmúlt egy éves egyszer találkoztam vele az utcán. Oltásra viszont majd két hét múlva megyünk, majd akkor beszélek a doktornővel.
Ma délután megyünk a másik utcába, ott lakik az egyik rokoncsalád, Szabival már levitettem a medencét, majd pancsolunk egy kicsit. Úgy elszomorodtam, mert ennél sokkal nagyobb medencéket lehet kapni a Tescoban negyedannyiért
Valószínűleg holnap megyünk ki kora délután a Víz-Zenére, szerintem az nagyobb rendezvény, mint a Szentiváni Éjszaka.
ANGI:
Én már voltam egyszer-kétszer a WF-en, Szőnyben, szerintem jó hely, van kismedence is, homokozó. Az árakról sajnos nem tudok nyilatkozni, idén még nem voltunk. Ott lesz majd a Güntner családi napja is, de már sokkal szigorúbban veszik, nem lesz annyi minden, mint tavaly.
Jövő héten is nagyon meleg lesz, keddre 34 fokot mondtak!!!!
ZSANETT:
Gratulálok Máténak, nagyon ügyes. Én is úgy gondolom, hogy ha ott lettél volna, akkor nem biztos, hogy így ügyeskedik.
RENA:
Örülök, hogy jó lett az eredmény!!! Szerintem sem ártasz a Cebion cseppekkel, én is szoktam neki adni, bár inkább csak a borongósabb időben.
Képzeljétek el, apósom ma hajnalban jött meg Romániából (munkaügyben volt ott, de azt mondta soha többet!) és hozott a két gyereknek ajándékot. Mivel a Virágnak elég nehéz, neki ha elmegy vidékre valami plüss állatkát szokott hozni (legutoljára egy nagyon aranyos teddymaciszerűséget hozott, amelyik szépen fel volt öltöztetve egy aranyos pulcsiba), a Patriknak meg persze autót. Most is egy kis oroszlány hozott a Virágnak, amit ha megnyomunk, hangot ad ki, de nem félelmetes. A Patrik kapott egy hatalmas nagy műanyag markolót (most el is vitték a strandra, ők a Fényesre mentek). Bezzeg a Virágnak a markoló kellett inkább, úgy sírt utána...... Tiszta fiús lesz!
LOLA:
Tényleg nagyot nőtt már Soma, bár én régen láttam. Nagyon aranyos ruhákat lehet kapni, fiúkra, lányokra egyaránt, nagyon kiscsávósan, kiscsajosan fel lehet őket öltözetni! Amikor két éve volt az esküvőnk, akkor a két gyerek (akkor voltak 3 évesek), teljesen véletlenül ugyanolyan inget vettek fel, csak egyiken hosszú ujjú volt, a másikon pedig rövid, de haláliak voltak benne. Meg amikor mennek ballagásra, évzáróra, akkor is csinosak.
Na most már abbafejezem a magamét, megyek vasalok egy kicsit. Jók legyetek, mindenki vigyázzon magára! Pihenjetek sokat, csavarogjatok a tatai sokadalomban!
Sziasztok, Hugi