Hahóóóóóóóóóóó!
Köszönöm mindenkinek a jobbulás kívánságokat, már nem szenvedek.
Manka, az idióta fazonokkal nem érdemes foglalkozni. Bár én mostanában mindenkinek visszaszólok, ha beszólnak. Olyan türelmetlen mindenki....
Jack frizkója remek lett
Pénteken metróztunk Fannival-nagyon élvezte, olyan elégedett pofát vágott, h le kellett volna fotozni.
Gondolhatjátok, h mindenki az ajtóba állt és még én kértem elnézést, h leszállhassunk a babakocsival.
Egész nap összesen 1 férfi ajánlotta fel a segítségét, mivel látták, h a barátnőmmel ketten elszerencsétlenkedünk.
Tegnap strandon voltunk: van egy felfújható kiscsónakja, aminek van teteje is, h ne égesse a nap a fejét-na ebben üldögélt és pancsolt a vízben.Annyira cuki volt, jöttek oda hozzá a gyerekek, nézegették, az egyik kislány odahozta a kis póniját és a sellőbarbiját Fanninak játszani.......
Elég mókás dolog bababkocsival és egy rakás cuccal kivonulni strandolni ahhoz képest, h régen egy napozószivacs és egy törülköző nagyjából elég volt.
Felteszek még képet, ez a hét elején készült anyósoméknál, mikor én szenvedtem a náthával, de így legalább nem a lakásban voltam vele összezárva és szerencsére nem kapta el.
Próbáltam még talis képeket, de vagy 5 perc mire egyet lekicsinyít, lehet, h nem a babanet a hibás hanem a mi gépünk.