Boglárka
Igen Kori is szokta kinyitni, becsukni az ajtót, ha kilincsre van zárva, akkor kopog a kezével és mondja is kop-kop.
Szilvi
Számomra most kezd bebizonyosodni, hogy a ti mailetekkel van valami, Boglárka és Cas sem kapta meg.... (anno én sem)
Taliba mi benne vagyunk, mindegy melyik nap!
Cas
Strand: ne is említsd
Nem akartam eddig itt panaszkodni, de ha már rákérdeztél. Kori 6-kor kelt, elvileg 9-kor már aludt volna, le is tettem. Majdnem elaludt, bementem a fürdőbe és felébredt. Tiszta hulla volt nyűgős, kezelhetetlen volt, bömbölt. Kivettem sírt, visszaraktam sírt, az én gyomrom pedig totál kikészült, még hasmarsom is lett. Nálunk nem vált be, hogy sírni, hagyom, mert addig hergeli magát, amíg nem hány. A dühtől már törni-zúzni lett volna kedvem, de min. ordítani, visszafogtam magam, és egy órás műsor után 10-kor végre elaludt, 14 órakor vettem ki az ágyból. Én megmondom őszintén az ilyentől úgy ki tudok borulni! Ha vmit tervezek, akkor tuti Királylány áthúzza, sőt meg is hiúsítja.
Nyügi lehet a melegtől, csak most du. kapcsoltam be a légkondit, meg a fogai miatt, már a rágók jönnek. A 8. fog nem elől, hanem egy rágó lett, és még mindig nincs kint alul a 4., de már egy másik rágónak a 4 csúcske van kint. Most megint alszik a kis nyivákoló.
Laciék csak most indultak vidékről haza, nagyon nem valószínű, hogy hazaér, te mikor indulsz otthonról? Ha mégis hazaér, még időben tudjak szólni.