Új privát üzeneted érkezett!

Ilba nagyon aranyos Benike és pont jók a méretei. :lol:

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Sziasztok!

Nálunk az órákig fenyegetőző vihar kimerült kb 2 perces csepegésben... de legalább a széltől felfrissült a levegő. Így viszont ugrott az az indok, hogy a hőség miatt nem tudok vasalni.
Az esőben még az a kacsa sem ázott meg, amit a szembeházból egy cigányasszony lehozott sétáltatni. Kissé meglepő jelenség volt itt a belvárosban.

Azért azt a feltételezést, hogy Levente rám hasonlít, a párom kikéri magának! Már Levente pár napos korában azt híresztelte, hogy végre a második fia rá hasonlít. A családja elkönyvelte magában, hogy Benedek egyazegyben Kormos gyerek (azaz az én családomra ütött, tiszta nagyapja), Levente azonban szerintük egyértelműen Boldizsár. Majd apósom ezután megjegyezte, hogy Levente talán még szebb is, mint Benedek...
Lehet, hogy majd Kecskeméten csinálok képeket azokról a festményekről, amik apámról készültek gyermekkorában. Tényleg van valami hasonlóság Benedekkel.

Ilba,
miért lenne dagadt? Tök csinos fiatalember. Ki mondta rá? Mit szólna akkor az a személy Leventéhez? (kedden megyünk 4 hós oltásra, akkor lemázsáltatom, becslésem szerint azért még nem érte el a 8 kg-ot, de közel áll hozzá)

El akartam mesélni még, csak mindig kiment a fejemből: Benedek nevet változtatott. Napok óta ő A lovag, aki azt mondja: Ni!
ill. ezzel felváltva ő A lovag, aki azt mondja: NEM!
Délelőtt megvesszük egy babaszobás anyukától az új motorját, csak utána haza is tudjunk jönni vele. Tutira rá fog kattanni.

Sajna bárhogy húzom itt az időt, lassan mégiscsak neki kell esnem a vasalásnak. Bár ha jól belegondolok, ma még nem reggeliztem, ezzel is lehet időt húzni....

Kormi

Kormi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
kormi

Sziasztok!
Kormi!
Én is már 2 napja halogatom a vasalást. :oops: De mivel most lehűlt a levegő ma neki esek,azt hiszem. :shock: :wink:

Gabi!
Köszi a képeket nagyon szupik. :wink: Hajrá,erkély strand! :lol: 8) A hercegem ma csak benti pancsolást kapott,mert a lusta anyjának nem volt kedve vizet hordani a medencébe. :lol: Szegénykém estére belázasodott,de várható volt mert ma kapot kötelező szurit.

Ilba!
Te kis leselkedős! :lol: :lol: Jelentem vettem tesztett de negatív.Piroska még nem jelentkezett. :roll: Rggel Domi tiszta erejéből ráugrott a hasamra(szeretettből),hogy ha lett is volna bent valaki tuti elköltözik. :twisted:
Gratula a hozzátápihoz!Látod megy ez! :wink: Egy barátnőm szopi alatt fogi nélkül végig menszizett,most maradt abba a szopi(18hós a csajszija).

Eszter!
Igen,szopi után azonnal elkezdtem szedni.Nagyon jó volt mert napra pontosan jött meg alatta a menszim!Amióta nem szedem össze-vissza jön meg és az e havi ki is maradt eddig. :roll: De a teszt negatív.....

Bebebe végre az idén mi is eljutunk nyaralni külföldre! :lol: 8) Uticél Mallorca.
Mindenkinek puszi!Megyek vasalni amíg meg nem gondolom magam. :twisted: Dia
UI:Coolasa!
Igen itt nagy jégeső volt.Pont a házunk előtt egy autót el is kapott egy villamos e miatt mert a vezető nem látott semmit és kifordult a vili elé.

Kép
Kép
lldicsi

Dia irigykedek a nyaralás miatt. Mi 2 éve voltunk Mallorcán 2 hétre és életem legjobb nyaralása volt, bejártuk a szigetet teljesen.

Én ma de. kivasaltam, légkondi mellett. :roll:

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Sziasztok!

Végre felfrissült egy kicsit a levegő!

Mamacka:

Nagyon klasszak a képeid!Áron annyira aranyos ahogy a vizben elfekszik,biztos jól esett neki ebben a melegben!Tényleg a viz nem volt hideg?

Gabi:

Köszi a képeket ,nagyon cuki Livike rajtuk!
A fürdőtök és a Wc. is szupi lett,főleg az tetszik,hogy a szerelvény falakat eltüntettétek.
Holnap talizhatunk,de inkább délután jó,mert 2-kor elmegy Fanni az apukájához és addig pakolunk és készülődünk.

Dia:
Jobbulást Dominak!
Ilyen kis medencét én is szeretnék az erkélyre,mint amilyen nektek van.De hogyan ürititek ki a vizet belőle?

Ilba:
Örülök,hogy Beni már elfogad más kaját is ,mint a tejci!És egyáltalán nem kövér!

Hűvösebb idő ide vagy oda rám még mindig vár a vasalás!!!

Kép

Kép
novum

Jelentem, itt rohadt nagy vihar volt kb. fél 6-tól 8-ig. Ömlött az eső, borsószemnyi jég szakadt ránk, dörgött, villámlott... :evil: De legalább lehült a levegő. :lol:

Coolasa,
sógor a BA Rt.-nél vmi minőségügyi ellenőr vagy mi a szösz, a kedves neje pedig stewardess a Malévnál.

Dia,
mikor mentek Mallorcára? Csak azért kérdezem, mert lehet, hogy Mancsbáékkal mentek, nekik is van oda járatuk. Ha nem akarod itt a nagy nyilvánosság előtt közzétenni a pontos dátumot, írd meg mailben lécci. :)

Vuka, Gabi,
hiába kertvárosi rész a miénk, mióta itt van Petike, mi sem nyitjuk ki a hálóban az ablakot ha alszik. Szemben van egy hülye roti, ami alig ugat, ellenben annál többet hörög, és ugrál neki a vaskapujuknak :evil: Igen kellemes hangja van :evil: A másik szembeszomszéd perverziója pedig a vasárnap/ünnepnap reggel 1/2 8-kor ipari gőzborotvával autómosás :evil: Tök jó fejek különben a szomszédok, csak van dilijük (mint mindannyiunknak). De ami a csúúúúcs: anyukám meséli tegnap, hogy (ők Ózdon laknak szintén kertes házban) egyik hajnalban 5-kor vmi iszonyatos robajra ébredtek. Mint kiderült, a szembeszomszéd akkor állt neki Hiltivel szétverni a kerítése talapzatát, mert a nagy melegben nem fűlt hozzá a foga :shock: Na, ehhez mit szóltok? :shock: :roll: :evil:

Csajok, Ti nem úgy szeditek a Cerazette-t, hogy szünet nélkül? Nekem azt mondta a doki, hogy így szedjem, és nem fog megjönni. Meg mondta azt is, hogy a szoptatás alatt amúgysem jön meg, de így tuti nem fog.

Tipp a vasalásra: Mancsbá mindig segíteni akar a házimunkában (segít is) és mostanában ráállt a vasalásra. Mindenki jól jár, én megúszom a vasalást, ő segít és közben még a meccset is tudja nézni :lol:

Kép
mancs

Sziasztok,

Én is úgy örültem, hogy esett az eső. Végre lehet lélegezni.
itt is volt jég.

Novum,
ma kaptam meg a liberos ajándékokat.
Teki meg egy textil könyv. Tök jók. Lesz még ilyen beküldős akciójuk?

Ilba,

nagyon ügyik vagytok :D
Látod szép lassan menni fog ez.
Nagyon édik a pancsikolós képek.
Csendben megjegyzem Beni nem úgy néz ki mint aki éhezik :lol:

Gabuska,
elküldöd nekem is a képeket?
esallai kukac yahoo pont com
nagyon édi a pici lány :D

Coolasa,
abban egyetértek, hogy ne itt közöljük mikor megyünk nyaralni :lol:
Nehogy kicseréljék a bútorokat még jobbra és behozzanak a házunkba egy plazma tévét :lol:

Erről jut eszembe van egy barátunk aki repülőgép szerelő egy Svájci cégnél. Sokat van külföldön. 4 hét kint 2 hét itthon.
Jól is keres persze :lol: Nagyon szép házuk van.
Ha kimegy akkor általában megy vele a felesége és a másfél éves kisfia is.
A múltkor is kint voltak, jönnek haza és egy cigány szereli le az esőcsatornát.
Mondja a cigány: minden oké, tulaj tud róla
Erre a barátunk: miről tud??????? Én vagyok a tulaj
:evil:
Szerintem az ember azóta is fut :lol:

A Carezettet nekem is fel akarta írni a dokim, de én köszönettel visszautasítottam.
Nme szeretem a gyógyszereket meg ha jön a másik babó akkor jöjjön
:lol:

Köszönöm a szülinapi üdvözleteket mégegyszer :D

Akkor mikor lesz a következő tali????

Kép

Kép
sajtine

Mancs én ezt hiába kérném apától, biztos nem állna neki vasalni. :?
Én is szünet nélkül szedem a bogyókat, ezt úgy kell, közben néha pecsételgetek. Egyébként szoptatás alatt megjöhet.

Na megyek, megkajáltatom még utoljára a kisasszonyt. Ma nyitott ablaknál fog aludni, hogy jobb levegője legyen. Hát kíváncsi leszek hányszor fog felébredni a kinti zajokra.

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Mindenkinek köszi a nemiskövér hozzászólásokat. Egy ismerős jegyezte meg. De a Babaszobán a grafikonon teljesen az átlagban van a súlya, a magassága meg jóval fölötte. Szóval akkor nem lehet kövér, nem? 8,5kg és kb.75cm.

Erről jut eszembe. Nagy nap volt a mai. Visszavittük a mérleget! :lol: Majd havi 1x elballagunk méreckedni. Addig meg növesztjük a hájunkat! Ja-ja, én is. :shock:

Itt nem esett, nem dörgött, nem villámlott, viszont talán 1 fokkal már hűlt a levegő. :D
De persze vasalni így sem vasalok. :lol:

Kormi,
Barátok babája 2 hónaposan 8,6kg volt. Levi kis sovika ehhez képest! :P
Most 1 éves múlt már 13 kiló fölött van azt hiszem, bár rég láttam.

Dia,
Nem a mensi miatt kérdeztem, hanem a 2 közötti pecsételgetést. Nekem ilyen sose volt. Bár ez előtt nem is szoptattam. :D
Mallorca? Irigy!!!!

Sajti,
Zsófi szopizik még?

Tücsökmami, Bubek,
Hozzátápit elkezdtétek?

Kép
Kép
Kép
ilba

Sziasztok!

Örömmel jelentem, mi már használtuk az eurorestet! Két éve az esküvő után még ott maradtunk Almádiban egy hétre. A barátnőm pedig Németországban volt vele. Tehát működik! Higgyetek

Ilba!
Én a Duna felöli oldalon lakok a postával szembeni házsorban. Csak tavaly költöztünk ide, de nagyon tetszik, mert olyan jó fás és rengeteg a kismama, baba.Hogy gogy nem hajlandó szopni? Most ettől a nagy melegtől nekem is egyx kicsivel kevesebb tejem van. Azt ugye tudod, hogy minnél többet szopiztatsz vagy fejsz annál több lesz, ugyhogy ne sporolj vele!

Vuga! Tio már csináltatak polót? Mert képzeld, én végül is a gyors megoldás melett döntöttem és a Copy generalban azonnal megcsinálták a polót. Kimostam és úgy tönkre ment, hogy felismerhetetlen volt a kép. Annyira csalódott voltam, mert ezt apa szülinapjára szánta. A mosolygos alvós képe volt Marcinak és azt irattam alá: Mindig ilyen apukáról álmostam. Lehet hogy a névnapjára korsót csináltatok.

Holnap megyünk a nagyszüleimhez. Sajnos a nagypapám nem tudta Marcit megvárni otthon, ma bevitték a kórházba. Nagyon aggódok miatta. Azt hiszem már nem fog meggyógyulni, mert feladta. Nincsenek tervei már. Olyan nehéz elfogadni a döntését, mert ő nevelt fel, nagyon fontos a számomra.
Na jó éjt mondenkinek, megyek fejni. O.
omo

Jó reggelt!

itt vagyok ragyogok.

Gabus:
annyira jók a hajcsatos képek. Livicsek határozottan egy bombázóra kezd hasonlítani, és akkor bizony Gergő meg fog küzdeni Ilba Benijével. Már persze akkor, ha Petrától, Szonjától, Szilvitől, Noémitől kosarat kapott :D :D

Eurorest: hát én olvastam itt valami negatívat a neten, sajnos nem tudom hol. Mégpedig azt hogy a felsorolt sok-sok szálloda, hotel, panzió egy részében nem is tudnak erről, gőzük sincs hogy ők fenn vannak az Eurorest listáján, de ha meg tudnak róla, akkor olyanok az áraik, (pl. kötelező kaja,pia stb.) amin behozzák a szállásdíjat) De akkor ezek szerint ez mégsem általános. Én mégsem vágok bele, mégpedig azért mert az anyanyelvemen kívül igen-igen gyatra a nyelvtudásom. És ez szerintem ilyen esetben alapfeltétel.

Ilba:
Na jó, akkor majd szavadon foglak. Addig is sokat-sokat kell találkoznunk, hogy összemelegedjenek a lurkók :)

Omo:
nagyon sajnálom nagyapádat, ő eldöntötte nyilván mit akar (a dédunokája sem tud ezen változtatni?) de hidd el ez még mindig jobb, mint amikor az én nagymamám 61! évesen (én még 18 sem voltam) egyik pillanatról a másikra elment. Pedig annyi dolga lett volna még, nagy szükségem lett volna rá, mert senkire nem támaszkodhattam a családban. Ez volt a panasznap... :shock:

Hozzátápi:
Ilbának mondom, hogy mi folyamatosan leutánozzuk a Benit. Gergő már akkor öklendezik, amikor közelítek kiskanállal a szájához. A vizet és a lefejt anyatejet megeszi kiskanállal, azon kívül semmit. Pedig nekem egyre kevesebb a tejem, és egyszerűen nem tudom feltornázni. És most az sem válik be, amiket eddig én tanácsoltam. Ugye a77-55-33-11. Abban reménykedem, hogy csak nem halasztja magát éhen a gyerek. :P :P A védőnőm mesélte, amikor panaszkodtam neki, hogy nem megy a hozzátápi, hogy van egy babája, aki 1 éves és semmit sem fogad el, imád szopizni. Pedig az anyukája már olyan cseleket vet be, hogy a mellére keni a kaját, hátha úgy megeszi... :P :P Hát ezen jót nevettem, remélem mi nem kerülünk ilyen dilis helyzetbe.

Megvolt az ügyvédes balhé. kb. 2 hét múlva kapunk kulcsokat, hogy el tudjuk kezdeni a felújítást, jövő hét kedden adjuk be a hiteles papírokat. Benne van ám a zabszem a sejhajomban.

Ja képzeljétek a gyerek, akárhová megyek, mindenhol összebarátkozik valakivel... nőkkel kokettál a bankban, pasikkal, meg öregasszonyokkal a villamoson, most a lakás eladóját vette le a lábáról :D :D olyan édi, majd megzabálom, nagyon büszke vagyok rá. Bár mondtam az apjának, hogy jó hamar fel kell majd világosítani a gyereket az élet sötét oldaláról is ( :idea: ) mert olyan barátságos mindenkivel, hogy így elmegy majd a cukrosbácsival is. :twisted: :P :P

Pecsételgetés: én sem szedek semmit, bár apa akarta, merthogy ő nem akar másik bébit, én meg úgy voltam vele, ha nem akar, akkor gondoskodjon ő a védelemről :D na azóta már másodjára jön meg, most 22( :!: ) napra, és brutális ... mindenféleképp. szerintetek menjek dokihoz? De kihez? B.J-t én jó szülészorvosnak tartom, de mint nőgyógyász nem vagyok meggyőződve teljesen. Nekem úgy tűnt, imád szülészkedni, a többi meg púp a hátára. Omo győzz meg ha nem így van, vagy mondjatok valakit.

Na bocsi, jó hosszú lettem.
Vendég

'reggelt...

némi színes fotóanyag a sztorimagazin e heti számához rubint rékáék családi élete mellé:

Kép Kép
coolasa

'reggelt...

némi színes fotóanyag a sztorimagazin e heti számához rubint rékáék családi élete mellé:

attrakcióóóóóóóó

Kép

miért pont az én anyukámnak nincs színérzéke?????

Kép

pikkibőőőőőőő
Kép

1 barátságos ufó

Kép

ujjé a ligetben
Kép

upsz, lebuktam
Kép

Kép Kép
coolasa

Coolasa látom nagyon ráértél. Hurrá!!! Nagyon jók a Noémis képek. Nagyon ügyi a kiscsaj, a kalap meg még mindig tökéletesen áll a leányzónak.
Tényleg voltatok azóta a védőnőnél. Noémi mennyit hízott? Nem kell akkor tápszer?

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Tücsi,
értem, tehát Gergőt konkrétan házasságszédelgőnek neveled? Merthogy Liviért akkor küzdhet, ha a hárem többi része kikosarazta...
Igazad van, én is ilyet olvastam az eurorestről, de ez emailes kapcsolatfelvétellel azonnal tisztázható, én sokkal nagyobb átverésre szisszenek manapság már csak fel. Vagy csak az én erkölcseim lazultak hozza a naaagy magyar piacgazdasághoz?

Eszti, meghánytukvetettük, és közös férj ide, romantika oda, az első fellángolást követően Svájcnak bizony még várnia kell ránk néhány évet.

Ja, Tücsi, még valami: ha Gergő ilyen ügyesen levesz a lábáról holmi lakáseladókat, akkor talán a tökéletesen felesleges "mama" és "papa" szavak előtt begyakoroltathatnátok vele a "nem lehetne 1 millióval kevesebbért??" kezdetű hasznos mondatot...

Kép Kép
coolasa

Vuka, hogy te milyen figyelmes vagy! Nem kell tápszer képzeld, mert hízott Noémi, igaz, hogy megint 10 dkg-t hetente, de úgy látom, a drnőnk lezd beletörődni ebbe, és mivel N kezd arcilag pufókabb lenni, meg a lábikója sem olyan őzgidás már, illetve gidásnak gidás, csak most az anorexiás őzgidából felfejlődött jó húsban lévő őzgidává, szóval így a látvány is azt igazolja, hogy maradhatunk a szokásos menzai fogásoknál.

Natasa: ugye ma érkeztek haza?? Nyugodtan vesd papírra élményeidet, nem harapunk meg! Kifogást nem fogadunk el! Látod-látod, milyen jó, hogy elárultad, meddig kell nélkülözzünk téged...

Kép Kép
coolasa

Tücsökmami drukkolunk a hitelkérelemhez.
Tényleg melyik bankhoz adtátok be?
Gergő tényleg nagyon jó fej kissrác, engem is mindig levesz a lábamról, nagyon ügyes dolgokat csinál, rettentő aranyosan nevet, fantasztikusan néz ki ... és még sorolhatnám.

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Noéminek gratula, hogy maradhat a finom anyatejes táplálkozásnál. Szerintem annyira aranyos és nőies, hogy nem kellene tápszerrel vizilóvá hízlalni. :lol:

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Vuka, nőies volna? Kellemes ezt hallani...még akkor is, ha én kisfiúsnak látom egyelőre...

Képzeljétek, a kölcsön digitális mérlegünk feladta a harcot, és tagadhatatlanul alulmaradt a hőséggel szemben folytatott gigászi küzdelemben. Ugyanis mikor mértem tegnap, hogy Noki mennyit eszik, egy kiadós étkezést követően nemcsak hogy kevesebbet mutatott, mint evés előtt, hanem azt is folyamatosan dekánként változtatta hol föl, hol le, úgy, hogy a végén már a számsor első jegye, tehát a kilók sem stimmeltek, habár N. nyugalmi helyzetben várta az események drámai alakulását..

Kép Kép
coolasa

Az alakja tiszta nőies, nem duci, nem is anorexiás, hanem kis kecses.
Tényleg fülbevalót nem akarsz neki?
Egyébként a mi mérlegünknek is kezd elege lenni a hőségből. Eddig mindig elégedett voltam vele, de most nekünk is mutatott párszor hülyeséget.

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Vuka, a fülbevaló jó ötlet.....de csak az extra gondos szülők gyermekének. Félek, hogy én nem ezen táborba tartozom, és mivel a fülbevalókban benne rejlik a lehetőség, hogy orvul kikapcsolódjanak, a gyermek pedig alapvető tápláléknak nézze a kis darabokat, és így is járjon el velük kapcsolatban, ez a nem túl sasszemű szülőkkel kombinálva túl nagy rizikófaktor (de csak rám vetítve gondolom így). Inkább várok még néhány évet, és akkor ő döntheti el, hogy akar-e, és ha igen, milyet.

Kép Kép
coolasa

Coolasa
:mrgreen: :mrgreen: jó tipp, kár hogy már megvan a szerződés.
Noémi tündér azokban a cuccokban. főleg a zoknis lábikó teccik, mint ahogy az Orczy kertben is megjegyeztem, ott is olyan cuki volt, ahogy a fehér lógott a prücskein :D

Vuka:
ti hová is jártok hétvégén úszni, ahova nem kell hajnalba kelni? és milyen vizsgálatok kellenek oda?

Bubek:
említettem, hogy az uszodának ott mellettetek még nőgyógyászati igazolásra is szüksége van :twisted: :twisted: ekkora ökörséget.
Vendég

Tücsökmami mi a farkasréti temető mellé járunk uszodába.
www.babauszas.net (Vízimanó klub)
Azt mondták, hogy a babának kell csak orvosi igazolás, amit be is szereztem, de aztán ott azt sem kérték.

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Tücsi: ez a "prücskök" nagyon találó terminus technikus...

Vuka, azt már rég szerettem volna tőled megkérdezni, meg Gabus tőled is, (illetve bárkitől, aki a szokásos napi fürdetés mellett még extra örömpancsolásokat is beépít a napi programba), hogy hol lehet kapni átázásmentes pelust, milyenek vannak forgalomban, egyáltalán milyet érdemes szerintetek venni?

Kép Kép
coolasa

Coolasa a DM-ben szinte mindenféle úszópelenka megtalálható. Egyébként én a saját márkáját ajánlanám, nekünk nagyon jól bevált és talán árban is ez a legkedvezőbb. A DM-esben 12 db van és kb. 1000 Ft volt, ami azt jelenti, hogy 1 db olyan 88 Ft-ra jött ki, vagyis a duplája a rendes pelenkának.

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Na kicseréltem Petra játékában az elemeket, mert apát ugye hiába kérem erre már 1 hete, a focin kívül más nem létezik. Utálom, hogy ezeknél a gyerekjátékoknál egy sima elemcseréhez az egész szerszámosládát fel kell vonultatnom, de a lényeg, hogy sikerült és most büszke vagyok magamra. Már csak Petrát foglalja le a játék, mert a kisasszony úgy döntött, hogy ma de. nem alszik, nekem pedig mindenképpen hajat kell mosnom. Du. egy csomó helyre megyünk és ilyen fejjel már nem léphetek ki a lakásból.

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Vuka, ahaaaaaa, tehát akkor ezek is egyszerhasználatosak csak vízállók...én úgy képzeltem, hogy ez a normál pelusra húzva működik, és többször viselhető, mosható, stb, mint egy úszódressz..

Kép Kép
coolasa

Végülis vettünk olyat is, mert az úszáson azért szeretik, ha a úszópelluson van még egy olyan is (bár azt mondták elég lenne az magában is). Abból is több fajta van, az egyik olyan, mint egy biciklis nadrág, csak miniben, ezt kb 1200 Ft, amit mi vettünk 2500-ért az egy kicsit hasonlít egy pelenkára, elöl kötős és tépőzáras, ennek az az előnye, hogy tovább jó, mint a biciklisnadrág, mert állítható nagyságú. Na ezek moshatóak és többször használatosak, de szerintem korántsem olyan megbízhatóak, mint az úszópellus és persze ezek is nagyon drágák. Szóval nem hinném, hogy veszek ilyet még egyszer. Ezeket nem tudom hol lehet boltban kapni, mert az úszóoktatásokon mindig lehet venni.
Normál pellussal ne is próbálkozz vízbe menni, mert azok úgy működnek, mint egy betét és szegény gyereket lehúzzák a víz alá. :lol:

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Vuka, mi a délutáni progi?

Coolasa, jó lesz az a Svájc később is romantikázni! Esetleg egy második nászút, ha már tudtok menni kettesben is... hmmmmm :)

Én nagyon várom a választ az egyik ausztriai szállásról, ez nagyon bejönne. Ez e: www.pension-hoellerl.at
Illetve hely tuti van, csak még a csekkes dolgot kell ledumálni. De nagyon szimpik ők is.

Tücsimami, hát akkor gratula a lakihoz, aztán mikor lesz a lakiavató???? :)

Noémi tündibündi, én is imádom ezeket a több számmal nagyobb zoknikat a lábiján... :lol:

Ilba, szerintem ez a pecsételgetés még belefér a hormonok visszaállásánál, de azért a tutit úgyis a doki tud mondani. Meg hát a szopi is ugye még van, szóval azért nem vagy még a régi, ha úgy vesszük. :)

Gabi ritkán jár effelé, biztos élvezi az új fürdőszobát, és egész nap a kádban hever. :lol:

Én meg hadd dicsekedjem, Benyóka a héten mindkét irányba fordult, többször is, szóval ez már nem lehet csak a véletlen műve. Nagyon kis cuki.

Na csók
Vendég

Végeztem a hajmosással és most bealudt Petra.
Szörnyű ez a hajhullás, már a zuhanytól annyi hajam kihullik, hogy a lefolyó dugig van hajjal, a következő csomók a hajam törlésénél jönnek ki, majd fésülni is alig merem már, mert megint újabb csomók jönnek ki. A végén már nem marad hajam. :cry:

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Vuka, Coolasa:
én meg a biciklisre esküszöm :D mi 2000-ért vettük még a Pólus Hotel-es próbálkozásunknál. többrétegű, van nejlon is benne, meg pamut is ahol a bőrrel érintkezik, szerintem nem jön ki belőle semmi, de akkor tényleg a Vuka kombinációja a tuti.
Vendég

Vuka:
bár neked jó sok hajad van, nekem meg kevés, de ezért vágattam le picire, tüsi haj+Bánfi sampon és most alig hullik, úgyhogy újra növesztem :lol:
Vendég

Esztipeszti nagyon jól néz ki a panzió, amit kiszemeltél. Ide is 26 EUR körüli az ár?
Irigy vagyok Benyóra, hogy ilyen jól megy neki a forgás, Petránál azért inkább csak véletlenszerű. Nagyon igyekszik, de sok függ attól, hogy miként tartja a kezét.
Du. vásárolni akarok menni a Brendonba, C&A-ba stb és mindezt BKV-val tennénk, szóval drukkoljatok. Nem nagy út, mert csak metrózni kell mindig egy-két megállót, szóval az még kibírható, szerintem gyorsabb is mint az autó. Aztán anyósomnál telepedünk le és ott várjuk be apát, Ő majd hazahoz.

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Eszti, megnéztem ezt a panziót, és nagyon ígéretes! Sőt, a csekkes weboldalon találtam róla 3 vendég-értékelést, és szuperlativuszokban nyilatkoznak a helyről...

Kép Kép
coolasa

Az úszópellushoz még annyit, hogy szerintem ugyanannyi ideig jó egy csomag úszópellus, mint a kimosható újrahasználatos gatyók, árban meg ugyanott vannak.

Tücsökmami az a baj, hogy az én rövid hajamat már nem nagyon lehet még jobban levágatni. Bánfi hajszeszt hol vettél?

Azon filózom, hogy menjek ma még tornázni is vagy ne???

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Hű, tegnap hófordulója volt Benyónak? Akkor kívánok boldogot...

Kép Kép
coolasa

Jaj-jaj, köszi szépen. :)
Igen, jónak néz ki a hely, de még várom a csekkes árajánlatukat :roll:

Vuka, ha mazo vagy, akkor menj csak. :)
Vendég

Hú tényleg, bocsi, így utólag is boldog hófordulót Benyónak.

Szoknyát akartam felvenni, de ránéztem a lábamra és rájöttem régen volt már az a szőrtelenítés. :oops:

É&P&G
Kép
Kép
vuka

A mi programunk ma délutánra az, hogy elugrunk megnézni+beiratkozni a frissen megnyitott kerületi könyvtárba. Megpróbálok majd minden olyan anyai cselt bevetni, amivel megakadályozhatom, hogy Noémi vadul rávesse magát az atomfizikai szakirodalomra.

Kép Kép
coolasa

Szia Lányok!

Ma szétszedjük a szgépet, újratelepítés gyün, nemtom mikor végez Zoli, addig nem jövök.

Nagyon szégyellem magam, hogy még mindig nem tudok érdemben hozzászólni a dolgokhoz, de sajnos ez most egy ilyen időszak! :cry:

Ha esetleg talit szerveztek kérek szépen sms-t!

Pussssssssssssssssssssz!

Kép

Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Gabuska jók a képek!
A szgép szereléséhez sok sikert!!! aztán gyertek minél hamarabb.

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Helló!

Omo,
Én a hegy felőlin nőttem fel, egész a hegy lábánál, Anyukámék meg most a piachoz közel a Máltai játszónál laknak. Egyszer összefuthatnánk …
Már 4 hónapja nem szopizik rendesen, senki nem tudja miért. Sokat szenvedtünk a szopival, Urasága nem volt és most sem egy zabagép. Meg kell, hogy mondjam, szerintem csoda, hogy még mindig elég a tejem, mert ugye a fejés azért nem ér fel a szopival. Az egyik mellemben már szinte semmi nincsen hónapok óta, így mindezt 1 mellből „produkálom”.

Tücsimami,
Na-na!!! Livicsek már a miénk!!!! :twisted:
Nekem is kevesebb a tejem, 1 fejés alkalmával úgy 40 milivel van kevesebb.
Nem próbálsz meg Te is tej/víz állagút adni neki? Vagy azt is próbáltad már? Szerintem Beninek ez volt a baja, ugye írtam, hogy nem nyeli le. Ezt meg most egyből. :wink:
Házhoz, hitelhez, felújításhoz egy nagy kalappal, aztán ahogy tudsz, dobjál már fotókat is, olyan kiváncsi vagyok.
Hát tudod, ha nőnél akarsz maradni, akkor G.E. (nem én!) :D :D :D

Az nem baj, hogy ezekben a tejpépekben van tejpor? Ti milyeneket adtok a babóknak? Gabi, Sajtine, Jucus (hogy vagy????????), Dia?

Bence! Boldog 4 hónapos szülinapot!

Vuka,
Miket akarsz venni?
Nekem is iszonyat hullt a hajam, ugye le is vágattam, de kb. másfél hónapja abbamaradt magától (semmit nem tettem ellene) és most már teli vagyok bébihajjal. Úgyhogy kitartás!!!

Gabi,
Jól lesültél, szép színed van!
Livicsek meg egyszerűen tündérbogár! :wink:

Kép
Kép
Kép
ilba

Ilba, ugyanez van nálunk is, elég hamar 1 oldalra korlátozódott az evés, fagyasztás....és így sokkal sérülékenyebb a helyzet, ha beüt valami, nem lehet kiváltani semmivel, nincsa alternatíva.

Kép Kép
coolasa

Sziasztok!
Bocsi,most nem tudok mindenre reagálni mert sietek.
Úszópelus:Én most vettem itt a bioboltban a neve:Moltex Aqva Kids 16 db-os 1300ft.Ha esetleg valakit érdekel szivesen megfelezném mert szerintem nekünk ennyi sok lesz.11-15 kg.

Timi!
Eddig pohárral mertem vissza a vödörbe a vizet és úgy vittem vissza a csapba(3 vödörnyit :twisted: ).Most okosodtam :lol: Előbb meglocsolom belőle a virágokat az erkélyen és így csak 2 vödörrel kell visszavinnem a fürdőbe. :wink:

Vuka!
Igen,szép hely mi nászúton is itt voltunk. :wink:

Mancs!
Hát ez a jóember csak nem pilóta????Mert az uram megvan őrülve a repülőkért.Hátha beengedné a pilótafülkébe. :wink: Még tuti idő nincs mert még az utazási irodákok között vacilálunk.HA a Neckermenn-nál maradunk akkor júli 26 vagy 27-én indulunk.

mindenkinek pussz.Dia

Kép
Kép
lldicsi

Coolasa,
és Te tudod miért? Más volt esetleg a mellbimbód?
Én nagyon sokat agyalok rajta, hogy kiderítsem az okát, de nem emlékszem. Kb. Szilveszter tájékától 1 nap alatt szinte alig lett benne. Pedig felváltva szoptattam addig.

Kép
Kép
Kép
ilba

Ilba, nincs nagyon magyarázatom, hacsak az nem, hogy nálam nem volt drámai leállás, már az elejétől fogva így működtünk. A hűtős raktárkészletet is csak az egyik oldalról lehetett megalapozni, a másik oldal semmivel, szó szerint, nem járult hozzá a sikerhez. Kérdeztem a védőnőt a lehetséges okoról, annak kapcsán, hogy Noémi is csak 1-2 percig marad az egyik oldalon, és aztán belakmározik a másikon, a válasz az volt, hogy van úgy, hogy a gyerekek, ki tudja mért, az egyik oldalt részesítik előnyben. De cseppet sem lepődött meg, mikor 1-2 szóban vázoltam a helyzetet, azt mondja, nagyon gyakori jelenség. Még azt kérdezte, Noki hol helyezkedett el a 9 hónap alatt a hasamban, mert lehet, hogy már ott voltak előjelei ennek a preferenciának. És valóban, a hasamnak az a fele mindig jobban dudorodott..

Kép Kép
coolasa

Köszike a köszöntést, ilyenkor alaposan ég a fejem :oops: , mert én mindig elfelejtem ezeket...... :cry:

Elvileg ezek a tejpépek annyira módosított tejjel vannak, hogy azt mondják, ezeket szabad, de ha nem vagy vele kiegyezve, igyátok a Synlacot, az direkt tejérzékenyeknek való. Barinőm gyerekei imádják. Receptre kapható.

Ilba, én még most is csodállak, hogy így csinálod a tejcsi dolgot, így hogy állandóan fejni kell.

Nekem szerencsére mind a kettő üzemel még, remélem ez így is marad. :roll:
Vendég

Ilba nekem is kezdetektől fogva Petra jobban preferálta a jobb cicimet, bár most így visszaemlékezve az hamarabb és jobban durrant is be az első napokban.
A Brendonba elvileg még csak nézelődni megyünk. Keresztelőruhát és könnyű, esernyőre csukható babakocsit szeretnék.

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Petra eldöntötte a torna kérdést. A délelőtti nemalvásnak, nyűgösség lett a vége, most végre belefáradt és bealudt, inkább nem keltem fel, hogy tornára kell indulni. :wink:
Bár az igazság az, hogy elég jól felöltöztem, kicsit nőnek érzem magam, hajat mostam, kivételesen smink is van rajtam, a körmömet is kilakkoztam, szoknyát vettem fel, szóval nem éppen tornához öltöztem, de Petra sokkal jobb kifogás. Így Ő a hibás, hogy ma kimarad a torna. :lol:

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Vuka, ez nagyon ravasz...

Kép Kép
coolasa

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?