Jó reggelt!
itt vagyok ragyogok.
Gabus:
annyira jók a hajcsatos képek. Livicsek határozottan egy bombázóra kezd hasonlítani, és akkor bizony Gergő meg fog küzdeni Ilba Benijével. Már persze akkor, ha Petrától, Szonjától, Szilvitől, Noémitől kosarat kapott
Eurorest: hát én olvastam itt valami negatívat a neten, sajnos nem tudom hol. Mégpedig azt hogy a felsorolt sok-sok szálloda, hotel, panzió egy részében nem is tudnak erről, gőzük sincs hogy ők fenn vannak az Eurorest listáján, de ha meg tudnak róla, akkor olyanok az áraik, (pl. kötelező kaja,pia stb.) amin behozzák a szállásdíjat) De akkor ezek szerint ez mégsem általános. Én mégsem vágok bele, mégpedig azért mert az anyanyelvemen kívül igen-igen gyatra a nyelvtudásom. És ez szerintem ilyen esetben alapfeltétel.
Ilba:
Na jó, akkor majd szavadon foglak. Addig is sokat-sokat kell találkoznunk, hogy összemelegedjenek a lurkók
Omo:
nagyon sajnálom nagyapádat, ő eldöntötte nyilván mit akar (a dédunokája sem tud ezen változtatni?) de hidd el ez még mindig jobb, mint amikor az én nagymamám 61! évesen (én még 18 sem voltam) egyik pillanatról a másikra elment. Pedig annyi dolga lett volna még, nagy szükségem lett volna rá, mert senkire nem támaszkodhattam a családban. Ez volt a panasznap...
Hozzátápi:
Ilbának mondom, hogy mi folyamatosan leutánozzuk a Benit. Gergő már akkor öklendezik, amikor közelítek kiskanállal a szájához. A vizet és a lefejt anyatejet megeszi kiskanállal, azon kívül semmit. Pedig nekem egyre kevesebb a tejem, és egyszerűen nem tudom feltornázni. És most az sem válik be, amiket eddig én tanácsoltam. Ugye a77-55-33-11. Abban reménykedem, hogy csak nem halasztja magát éhen a gyerek.
A védőnőm mesélte, amikor panaszkodtam neki, hogy nem megy a hozzátápi, hogy van egy babája, aki 1 éves és semmit sem fogad el, imád szopizni. Pedig az anyukája már olyan cseleket vet be, hogy a mellére keni a kaját, hátha úgy megeszi...
Hát ezen jót nevettem, remélem mi nem kerülünk ilyen dilis helyzetbe.
Megvolt az ügyvédes balhé. kb. 2 hét múlva kapunk kulcsokat, hogy el tudjuk kezdeni a felújítást, jövő hét kedden adjuk be a hiteles papírokat. Benne van ám a zabszem a sejhajomban.
Ja képzeljétek a gyerek, akárhová megyek, mindenhol összebarátkozik valakivel... nőkkel kokettál a bankban, pasikkal, meg öregasszonyokkal a villamoson, most a lakás eladóját vette le a lábáról
olyan édi, majd megzabálom, nagyon büszke vagyok rá. Bár mondtam az apjának, hogy jó hamar fel kell majd világosítani a gyereket az élet sötét oldaláról is (
) mert olyan barátságos mindenkivel, hogy így elmegy majd a cukrosbácsival is.
Pecsételgetés: én sem szedek semmit, bár apa akarta, merthogy ő nem akar másik bébit, én meg úgy voltam vele, ha nem akar, akkor gondoskodjon ő a védelemről
na azóta már másodjára jön meg, most 22(
) napra, és brutális ... mindenféleképp. szerintetek menjek dokihoz? De kihez? B.J-t én jó szülészorvosnak tartom, de mint nőgyógyász nem vagyok meggyőződve teljesen. Nekem úgy tűnt, imád szülészkedni, a többi meg púp a hátára. Omo győzz meg ha nem így van, vagy mondjatok valakit.
Na bocsi, jó hosszú lettem.