Sziasztok!
Megvagyunk mi is, élünk, csak múlt hét óta kicsit húzósak a napok, mert már újra 7-től fél4 ig dolgozom, szóval alig marad idő valamire, 4-re érünk haza és mindennap van valami, meg mostanában utána még főznöm is kell, vagy legalább összeütni valami vacsifélét. Fél6-kor kelek, van hogy akkor söprök össze, vagy ruhát hajtogatok, vagy mosogatógépből kipakolok...
És ez a meleg ráadásnak.....
De csak jún. végéig, utána úgyse megyünk nyáron bölcsibe, csak majd aug. 20. után pár hétig, utána meg ovi.
3,5 év után még meg kell szoknom újra ezt az időbeosztást!
Rena, ma voltam szülőin, nagyon aranyosak az óvónénik, egyik idősebb (anyukánk korú), a másik velem egyidős, a kisfia is akkora, mint Soma.
Sok érdekeset mondtak, nagyon szép a csoport, a 25 felnőtt ült a mini székeken....
Szőlő lesz a Soma jele. Elmennek a bölcsibe, megnézni az onnan jövő lurkókat a héten, majd kijönnek családlátogatásra is, és még lehetőség van a beszoktatásra is, ha akarjuk. Az otthonról jövőknek ez fontosabb! Bár pár napot de. egy kicsit én is ott akarok majd vele lenni.
Lesz min. 5-6 ismerős gyerkőc is a csoportba bölcsiből, játszóról Somának!
Fogtéma: Nem irigyellek benneteket ezért az időszakért, mi is igencsak megszenvedtünk éjszakánként és nagyon ritkán tudtam kipihenni magam nappal!
Én a kórházi védőnővel szoktam rendszeresen találkozni, olyankor mindig eszembe jut, ha ő nincs, lehet sosem tanul meg szopni Soma, így örök hálám neki!
Lívit megtaláltam az iwiwen-infó annak, aki fennt van (Lilla, ERika,Rena, Angi...)
Csütörtökre jó talizást, a Csóni tónál de. is nagyon meleg van ám, a fák alá tessék húzódni!
Edit!
Hát csak nem tart ki nektek az egész nyárra ez a b.himlő.... szorítok hogy mihamarabb kijöjjön a 3. lurkódon is. De levegőre azért viheted őket, nem? A kertetekbe? Ja én azt a rázókeveréket nem kentem rá tavaly Somára.... mostmár nem mondanak túl jókat róla! Csak fenistil cseppeket adtam neki!
Jövő héten lesz a Soma névnapja, gőzöm sincs mit vegyünk neki!!! Pedig hétvégén meg kell venni! Annyi mindene van....
Na most jó sokat írtam, osszátok be.
Ja, amúgy melóba elolvasni tudlak Titeket mindennap, csak írni macerásabb...
Üdv!