Új privát üzeneted érkezett!

Bali
Na ugye! :D :D :D Minden jó,ha a vége jó!

Képzeljétek,elfelejtettem hőmérőt venni :oops: :shock: Most döbbentem rá,a számítógép előtt.
Persze a boltban a vásárolt dolgaimat is úgy hozták utánnam,egy másik helyen pedig simán felloktem a teli kosaramat.
Hát,most hozzáfogok még vasalni,és pakolni.Ki tudja mi lesz belőle?! :?

KépKép

KépKép
okr

Bali: na ez már beszéd... vagyis már nem csak az :) :) :)

Okr: Te egyre gyanúsabb vagy :)
Vendég

Kriszta!

Úristen! ...Te terhes vagy! :D :D :D

Livi

Gergő (13), Nándi (6),Nóci(ca) (4)
bali78

Kép

Ti ezt értitek????
gizmixxx

Kriszti4

Szerintem is baba van a dologban. :lol: :lol:
gizmixxx

Áfonya!

Örülök, hogy jó élményed volt első alkalommal. igaz a mondás az első benyomás fontos.
Megvizsgált?????

Üdv: gizmi
gizmixxx

Ha én írok, akkor senki sehol?????
Holvagytok??? Pocsék napom volt ma nagyon.
De itt a hétvége lesz időm kiheverni.
Mit csináltok hétvégén???
Én befejezem a nagytakarítást. És ami szabadidőm marad kint töltöm a kertben.
gizmixxx

Gizmi!
Nem, nem vizsgált meg, bezzeg a papíron amit adott egy csomó vizsgálat fel volt sorolva (vizelet például de nem is kértek mintát... ilyesmi). Azt hiszem ezt hívják TB csalásnak. :x
Ha hétfőn normálisan megUH-oz én már attól boldog leszek, rákérdezek egy esetleges PCO-ra is...
Még azt is megkérdezte van-e kérdésem :) szimpi pasas, remélem hatékony is.
Vendég

Miért vagyok gyanús? :?: Mert mindent elfelejtek?
:D :D

Gizmixxx
Hát érdekes a görbéd!Így,hogy nem mérted minden nap,nem is tudom...,nálam két esélyes van a 16.cn,és a 22-23.cn közül vmelyik.
Hány naposak szoktak lenni a ciklusaid?Miért volt pocsék a nap?
Takarítás,pfúúú,nem irigyellek! :wink:

KépKép

KépKép
okr

Gizmi! Viszont a (roppant hiányos) görbéd nem túl ígéretes, látom a program se tett bele peteérést :( Ugyan nem vagyok szakértő a témában, és nincs az a görbe ami tévedhetetlen.
A remény hal meg utoljára!
Vendég

Kriszti!

A ciklusaim változóak, az utolsó két ciklusom 32, 33 volt, de a hőm ilyenkor magasabb volt. Még két nappal ezelőtt berakta a pé-m, ezért nem értem a dolgot. (meggondolta magát :?: :D )
4 nap múlva remélem úgy is kederül, hogy mi lesz. (remélem, hogy nem lessz 33-nál hosszabb a ciklusom?!)
A melóhelyemen borultam ki, mert felidegesített az egyik kollegám. És most nem tudtam türtöztetni magam, és kiabáltam vele, ő meg elkezdett flegmáskodni. A nagy meleg és a sok meló mostanában mindenkinek megviseli az idegrendszerét várható volt, hogy előbb - utóbb konfliktus lesz izzott már napok óta a levegő bent - nem a melegtől.
Hát igen a takarítás nem tartozik a kedvenceim közé - szerintem senkinek - de legalább lefoglalom magam és elfelejtem a mai napot.
:roll:
gizmixxx

Áfonya!

Tudom, hogy nem minden nap mértem, de a napi 12-14 óra meló két héten keresztül teljesen kicsinált, reggel alig bírtam felkelni, tiszta kóma bébi voltam és sokszor ki ment a fejemből a hőmérőzés.
:( :o
gizmixxx

Persze megértem, munka mellett (sok munka mellett méginkább) nem csak ez jár az ember fejében. Ami másrészt nagy előny, nem csavarodsz be a témától. Én gyakran túlzásba viszem :oops:
Vendég

áfonya!

Néha én is úgy érzem, hogy vissza kell venni a témából mert ez már nem normális.
Viszont, az jó, hogy mi egymással megtudjuk osztani a dolgainkat, és ez sokat könnyit a lelkemen.
És rengeteg pozitív töltést kapunk egymástól.
gizmixxx

Nos azt hiszem nem tudom abba hagyni az írást. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Remélem nem baj?????
gizmixxx

Én fogom teleírni az egész oldalt?!
Na jó tartok egy kis szünetet és megyek teszek-veszek.
Addig írjatok és írjatok és írjatok................
gizmixxx

Én is nagyon örülök hogy rátaláltam erre a fórumra, sokat segített mikor kétségbeestem az orvos miatt... bár eleinte kissé zártnak találtam, de mára ez az érzésem is elmúlt. :)
Vendég

Na én is vagyok, csak itt villámlott egy csomó időn át és inkább áramtalanítottam a gépet egy klis időre, nehogy elvigye a villám...

Gizmixxx: hát... én sem értem a görbéd :( bevallom, ez most így elég anovulációsnak tűnik :( azért remélem, tévedek...
Vendég

Gizmixxx
Konfliktus nem túl jó :( ,de már ha sikerül nem lenyelni fél siker!
A görbédet írd már be a wunsch-ba ,ha lesz időd,és kedved hozzá!Lehet a 22-23.napra odatesz egy p.é-t.
Az a program a nem mért napokat is tudja értékelni :D (tapasztalat)

Csakegy
Elolvastam a spermiumos linkedet.
Te,lehet nem is baba,meg egyéb élvezetek hajtanak,hanem a depi ellenes szer?? :D :D :D
Amúgy gyakran vagyok depresszív,eztán olyankor ráugrom apára! :D

Áfonya
Nem az a lényeg,mit írt a papírra,hanem,hogy szimpatikus,és segítőkész volt.
Lehet csak így számolja el a TB nekik a konzultációt.Nem csalás ez ,tul.képp,hanem túlélés!
Hidd el,az elvégzett műtétek,vizsgálatok,és kórházi tartózkodást bizonyos kritériumok megléte esetén fizeti ki a TB.

KépKép

KépKép
okr

Senkivel nem vitatkozom szívesen, de olyan vizsgálatokat elszámoltatni amik meg sem történtek igenis csalás, szépítgessük bárhogyan is! A TB kassza pedig bizony közös, nem azt veszed ki amit beleteszel, így ha valaki lop, az téged is és engem is lop!
Mindennek ellenére szimpi volt a doki, nemsokára szakmai hozzáértéséről is tanúbizonyságot tehet. Ha még egyszer meghallom hogy: "Azt nem lehet tudni" biztos hogy ölni fogok. :evil: Általában arra a kérdésre szokott elhangzani hogy: És miért nincs peteérésem ha biztosan lehet tudni hogy volt (lásd a lányom mint bizonyíték)?
Hétfőn kiderül kapok-e válszt... remélem.
Vendég

Csakegy!

Csináltam ovulációs tesztet és pozitív volt!!!!!
Olyan fáradt vagyok, hogy átestem a holtponton és nem bírok lefeküdni pihenni. Biztos ti is voltatok már így.
Port törölgetek a nagyszobában.
Most megyek megmérem a vérnyomásom...................
gizmixxx

most volt pozitív? hűha...
Vendég

Áfonya

Az én pénzem,a te pénzed,és a többieké,rég nem a mi ellátásunkra fordítódik. :(
Napogik tudnék vitatkozni,de inkább hagyjuk!

Gizmixxx
Akkor ne takaríts,hanem söprés az ágyba! :D

KépKép

KépKép
okr

Áfonya! :)
Klassz, hogy jó kezekben vagy!
A TB-vel meg ne foglalkozz szerintem. Az egészségügy próbál valahogy fennmaradni....

Bali! :wink:
Örülök, hogy sikerült "megbeszélnetek" azt a ciki helyzetet! :wink:

Kriszti! :)
Nem semmi dolgokat produkálsz!
Kitartás az anyóslátogatáshoz! :?
zsazsóka73

Okr! Sajnos ebben igazad van, tényleg nem arra megy a pénzünk amire kéne, de mindennek ellenére (vagy inkább éppen ezért) fenntartom magamnak a jogot arra, hogy felháborodjak egy-egy szemem-fülem-orrom elé kerülő csaláson.
Ne értsétek félre, annyira természetesen nem érdekel, hisz ugyan mit tudnék ellene tenni, csupáncsak felháborít kicsit (mint sokminden más) és persze továbblépek.
Vendég

Áfonya! :)
Engem is ért egy hasonló "meglepetés" kórházban, ill. a zárójelentést olvasva.
Azonban a kórház csak valahogy fennmaradni próbál és nem a saját zsebére dolgozik az orvos, mikor ilyet ír.
És okosan végiggondolva, én is igen jól jártam. :wink:
zsazsóka73

Zsóka
Utólag is boldog szülinapot!!!!!!!!!!!
Mikor is ünnepelted?

Áfonya
Lényeg,hogy Téged jól kezeljenek,és hamarosan babás pocakod legyen!

KépKép

KépKép
okr

Lányok!
Nem most volt pozitív, hanem múlt hét elején!!!!!

Mostmár elteszem magam holnapra.

Jóéjszakát mindenkinek.
gizmixxx

Lanyok nagyon eltuntem, de ebben a nagy hogutaban nem is nagyon volt kedvem irogatni es a szamitogepel nem is akartuk a szobat futeni. :oops: A vihar kicsit lehutott mindent, most mar netezgetek kicsit tobbet. :lol: 8)
Most vagyok 10 cn, de meg semmi erdekfeszito eddig. Holnap neznek Uh-val, nagyon remelem latnak valami tuszot odabent. Probaltam visszaolvasni, de csak feluletesen tudtam.

A tablacskaba beirnatok, hogy Budapest, es mar be lehet irni 29, mivel jovo heten lesz a szulinapom :D
baratodildi

Köszi Kriszti! Aranyos vagy! :wink:
Ha jól számolom, férjed előtt két nappal... :wink:
Tavaly még azt hittem, hogy ilyenkorra már nem itt tartunk baba-ügyben....
No, de hátha jót hoz a nyár! :wink:
zsazsóka73

Ildi
Előre is boldog szülinapot!Jómagam is 29 éves vagyok!
Bár,idősebb nálad :wink: pár hónappal!
Az UH-hoz drukk++++++++++++++++++++++++++++++

Zsóka
Majd a következő szülinap lesz babás!Tuti! :P
Teszel görbét?

Unalmamban csináltam új tickert.A két maci a két tüszőm :D (volt).Az előző egyébként is tévesen mutatot. :oops:

KépKép

KépKép
okr

Úgy legyen, Kriszti! :wink:

A görbém:
Kép
zsazsóka73

Zsóka
Még három nap!A franc,pont nem leszek netközelbe!
Sebaj,addig is drukkolok++++++++++++++++++++++++++++3
Mikor akarsz tesztelni?

KépKép

KépKép
okr

Zsóka: ez bizony egy kövér peteérés :)

ilyenkor azért irigykedek egy kicsit:)
Vendég

Tlidi!
A HSG majd csak jovo honapban lesz!Meg elotte jovo heten megyek ellenanyag vizsgalatra! :D

Junko!
A kis kerted biztos magahoz tert ebben a nagy esoben!
Nalunk is volt jegeso,igaz nem olyan durva mint Miskolcon!

Kriszti!
Edi lett a tickered! :D
Hanyadik napon kaptad meg a Choragont?

Kép
Kép
ancsa81

Gizmixxx
Ja,az más!Jó éjt!

Én is lefekszem.Legalábbis próbálkozom.Ada uis elég rosszul alszik.Nem tudom,hogy lesz ebből esti piperézés?!
Jó éjt mindenkinek!
Kép
okr

Szia!
Jo pihenest! :D

Kép
Kép
ancsa81

Kriszti! Köszi a drukkot! :D
Ha úgy is alakulna, tesztelni még egyelőre nem fogok... :roll:
Eddig életemben kétszer teszteltem és mind a kétszer aznap meg is jött. Nálam ez rossz ómen....

Csakegy! :)
Nem szabad irígykedni! Valahogy nem értem: peteérés van, el is kapjuk általában , utána meg semmi.... :?: :?:
zsazsóka73

Megyek en is aludni!
JO EJSZAKAT MINDENKINEK!!! :wink:

Kép
Kép
ancsa81

Zsóka: hát... azért talán most hátha...
Vendég

Sziasztok,

Mai ho 36,6, 1cn :cry: :cry:

Kuldok hozza egy gorbet is: Kép ho

Mint ahogy a nagykonyvben meg van irva.

Na de ennyit a sirankozasbol. Uj honap :) uj lehetosegek :) uj fogadalmak (tobbet leszunk egyutt apaval (nem csak szexuallisan :) ).

Ennek oromere a ticker-emet is megvaltoztattam, csak hogy egy kicsit feldobjam a hangulatot :lol:

Szep napot mindenkinek.
Melcsi

Kép
melcsi6

A ticker-es oldalon talaltam egy kis erdekesseget:

- altalaban a paroknal a napi egy sex adja a legnagyobb eselyt a teherbe eseshez
- hogy az eselyt fokozd amikor megvolt az action maradj haton emelt csipovel, kb. 20-30 percig :) , na ez erdekes
- a no felul van pozicio nem igazan elonyos a teherbe esehez, mivel az anyag kifolyhat :oops:

A forditas termeszetesen szabadon tortent: :P :lol:

Babas lanyok egy ket extra jotanacs????? :lol: :lol:

TIPS:
• For the average couple, having sex once per day provides the best chance of getting pregnant.
• To optimize your chances of getting pregnant, after your partner ejaculates, remain on your on your back with your hips elevated for 20-30 minutes.
• The woman-on-top position isn't great for pregnancy, since ejaculate may flow out.

Kép
melcsi6

Melcsi!
De kár. Olyan szép volt a görbéd.

Én ma még 37.0-et mértem, de szerinem, még a héten új ciklust kezdek.... :roll:
zsazsóka73

Jó reggelt!

Ildi!
Rossz címet adtam meg, biztos azért nem jött levél.

koeszt@vipmail.hu

a jó.

Bali!
Na örömmel olvasom, hogy rendeződtek a dolgok.

Gizmi!
Sajnos nekem is anovnak tűnik. Én tegnap 23:30-ig takarítottam.

Ancsa!
Nálunk egy csepp eső nem esett. Csak villámlott. Na majd ma, strandra készülünk úgy is. :)

Melcsi!

:(

Zsazsó!
Sztem mi is elkapjuk a pé-t és mégsenemse. :(

j.
Vendég

SZiasztok Csajok!

Hivatalos formában is tudatták velünk itt a mhelyen, hogy követhetik az emailezésünket és a netezésünket :twisted: Így sajna csökkentenem kell a fórumozást :roll: - legalábbis egy darabig mindenképp, míg vhogy ki nem derül, mennyire komoly a dolog...

Melcsi,
hőd :(
A dokimat egyszer megkérdeztem a szex utáni emelt csípővel fekvésről, és hááát... azt válaszolta, hogy "ha jól esik" szóval onnantól nem fárasztottam magam ezzel a macerával...

Van ám jó hírem: felhívtam a kórházat, és negatív a chlamydia! :lol: Hurrá! :lol: Most mondanám, hogy naná, nem is vártam mást, de azért izgultam tisztességesen! :roll:
angel37

Angel! :wink:
Ez szuper!!!!

Hogyhogy követhetik az e-mailezést?! Akkor hol van a levéltitok!?
:!:

Junko! :wink:
Elkapjuk a pé-t, aztán semmi..... De most már csak megszakad ez a sorozat!!! :!:
Az eső itt sem esett! :lol:
zsazsóka73

Angel! :wink:
Ez szuper!!!!

Hogyhogy követhetik az e-mailezést?! Akkor hol van a levéltitok!?
:!:

Junko! :wink:
Elkapjuk a pé-t, aztán semmi..... De most már csak megszakad ez a sorozat!!! :!:
Az eső itt sem esett! :lol:
zsazsóka73

Sziasztok!

Angel!
Csökkentett net :(
Negatív chlamydia :D
Nekem szerintem segített az,hogy nem ugrottam ki egyből az ágyból együttlét után,mert abban a hónapban össze is jött a baba :D

Tontica!
Gratulálok a 7.héthez :!:

Áfonya!
A lényeg,hogy úgy érzed,jó kezekben vagy.és remélhetőleg minél előbb megkapod a pé hozó csodaszert :D

Okr!
Nekem is az ugrott be elsőnek,hogy tuti terhes vagy :)

Bali!
Örülök,hogy jól sikerült a kibékülés :D

Melcsi!
Sajnálom :cry: Mindenesetre irigylésre méltó a hozzáállásod :wink:

Zsazsóka!
Bíztató görbe.Szorítok,hogy sikerüljön :!:

Gizmixx!
Remélhetőleg az Lh tesztnek van igaza.

KépKép
takido

Kép
gizmixxx

Jo Reggelt!

Takido:
Milyen edes vagy hogy emlekezel!!! :D
En meg Neked gratulalok hogy tul vagy a veszelyes idoszakon es nemsokara mar megtudhatod a nemet is! :lol:

OKriszti:
Mikor is mesz az anyoshoz? Ma? Kitartas!!! Gondololj arra hogy lehet hogy amire visszajossz mar repdesni fogsz a boldogsagtol! Akkor most nincs gorbed? Na sebaj latod nekem se volt! :lol:

Bali:
Edes a kibekules! Nagyon orulok hogy eszheztert az urad!!! :D

Gizmixx:
Eleg furi a gerbed, nem tudok ra mit mondani, majd meglatjuk, Takidoe is furi volt ... :lol:

Melcsi:
Sajnalom a menzit de a gorbed szuper!!!

Angyal: :D Nemsokara!!!

Zsazsoka:
Nagyon, nagyon drukkolok Neked!!!

Na megyek meglesem a picuromat mert nagyon csendben van es ez rosszat jelent! :shock:
Ma de. lemegyunk egy kicsit a partra.
Tegnap este is volt egy kis rozsaszinem de elmult!

Lanyok, emlekeztek Viora, elvetelt! :cry:
Vio nagyon nagyon sajnalom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

KépKép
KépKép
tontica

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?