Sziasztok, még megmaradt lányik, üdv közöttünk, Tandika!
Mit szóltok ehhez a gyönyörű időhöz?! (Csak el ne kiabáljam!!!)Rékát egyszerűen képtelen vagyok meggyőzni, a maga 4 év tapasztalatával határozottan állítja, hogy ez bizony már a nyár, hiszen rövidnadrágban lehet rohangálni a kertben, vagy mifene...
Remélem, mindenki kilábalt már a mindenféle nyavalyáiból, nálunk most épp egy kis szokásos és elhanyagolható orrfolyástól eltekintve béke van. Épp ideje volt már, nem elég, hogy Réka végigbetegeskedte az ovi első évét, Balázs is rendesen elkapta márciusban az elkapható összes vírust:2 hétig nyomta az ágyat a taknyos-köhögőssel, majd gyógyultnak nyilvánítva elment a suliba. Kemény 2 napig bírta, kedden már lázasan jött haza, azt hittük, simán visszaesett, de neeeeem... Másnap reggel kirakta a kisrókát a nappali szőnyegére (nem is volt olyan kicsi), következett egy hét hányós-fosós...
Cucó, lehet, hogy írtad már, csak én nem emlékszem: honnan tudsz ilyen jól olaszul? Csak a suliból, vagy van más is, éltél kint, vagy van valami családi kötelék? Én az angolt középfokig egyedül tanultam, aztán az ELTE TFK angol szakán végeztem, csak kíváncsi vagyok, általában érdekel a nyelvtanulás.
Tandika, Rékáról nekem is a 20. héten mondták meg, hogy kislány, szintén 4D-n. Szerintem általában csak akkor közlik, ha biztosak benne. Hol voltatok, melyik rendelőben? Én a Bartók B. úton, a Praxisban csináltattam, de a sógornőm a Megatoys-ban járt. Igaz, ő nem akarta tudni, így meglepetés-kislányuk született.
Nevetek van már? Hol fogsz szülni? Mi a harmadikat tervezzük (Balázs 10 és fél, Réka 4 éves), sajnos már jó ideje
, de azért nem adjuk fel.
Sziasztok!
Tünde