Sziasztok!
Vöcsök, klassz, hogy jelentkeztél! Ne stresszeld ám agyon magad, nem éri meg! Érdekes, engem a munka sokkal kevésbbé érdekel, és abszolút de nem izgat, majd lesz valahogy alapon. Más dolgok viszont annál inkább, amire korábban nem voltam érzékeny.
Rambóka, te is 30 fokos panelban, hogy bírod? Hogy lehet ott aludni? A miénk egy 10emeletes szörnyűség, nem teljes panel, valami szigetelt vacak, de borzasztó meleg van. Még huzatot se lehet csinálni, úgyhogy vettünk egy légkondit, de az se nagyon bírja szegény, de legalább aludni lehet.
Nem is tudtam, hogy gyerekfogász vagy. Az nagyon klassz!
Mitől romlik a gyerekek foga 3-4 évesen?
Meddig tervezed, hogy dolgozol?
Tegnap én is voltam fogorvosnál, sztkban, nem akartam egy átnézésért fizatni, és nagyon meglepődtem! Egy hihetetlen rendes doki volt, idősebb bácsi, végignézett, az összes tömésemet megnézte, tanácsokat adott a fogmosásról, és azt mondta szeretne rendszeresen látni. 15 percet legalább bent voltam, pedig azt hittem 2 lesz.
Szóval el voltam ájulva.
Gyerekkocsit én is 140Eért láttam, nagyobb bevásárlóközpontban, de a külvárosban, kis bababoltban van olcsóbban is, meg majd vadásszuk az akciókat.
Nekem is az tetszik, ami mindenfélét tud, pl az elején fektetős, utána átalakítható ültetőssé, és esetleg leszedhető a teteje.
Szerintem úgy 2, max 3 éves korig.
Sziasztok, szép napot!