Új privát üzeneted érkezett!

Beus én nem hánytam egyszer sem egyik fiúval se... :D

Niki,most már jobban meg merem nézni a bambinot.Tök jók vannak!

Kép

Kép
hajnus

Beus! A www.bambino.hu -ról rendeltem! 12990ft volt + 1300ft a postaköltség! Jó masszív hinta, de igazából csak szőnyegen lehet használni, mert a parkettán csúszkál! :D Na de ez legyen a legnagyobb baja!
Ha valamelyikőtök akar ilyet venni, akkor szóljatok aztán még csinálok róla pár képet! :)

KépKép
nicika

Köszönjük Levi nevében a dícséreteket.Mielőtt elfelejteném tudja valaki,hogy mennyi a Fertőre a belépő+a kocsi?Eszti talán te tudod.

Nadine!Beszarok annyira édes ahogy alszik főleg a pelusos tetszik ahogy kiégtelenkedik a nagy bugyor.Olyan mint egy kis királylány,mert az is.

Nicika!Tök jók a képek nekem a fodros+úszópelusos kép tetszik a legjobban.Nagyon édes!!Ez volt az a drága hinta?Jól néz ki!Ja látom már írtad is mennyi volt!

Beus!Annyira ismerős vagy valahonnan,de nem tudom honnan.Hova jártál sulikba?Nagyon szép a kislányod.Mit szólt,hogy kistesó érkezik?

Hajnus!Minden teszik már Bence?
Vendég

Juj képzeljétek!most bezéltem anyuval és mesélte,hogy elvoltak hármasban bulizni anyu a férje meg a Zoli és a férje lekurvázta meg leribancozta anyut meg,hogy semmire sem jó legszívesebben elvállna csak az Adrián miatt nem teszi.Ja meg,hogy ő teljesen odavan a vörös nőkért a barátnője is vörös.Jónak monta a Zoli azóta örjöng amit meg is értek.Legszívesebben ha szombaton hazamegyünk jól megküldeném 41-sel,hogy lerepül a feje hülye köcsög bunkó!
Vendég

?Köszönöm a dicséreteket Viviröl :D

Hajnus,Gabi:Igazábol nem tudom eldönteni hogy mit szol a kistesohoz...biztosn örülni fog neki :D :D
legalábbis remélem... :lol:
igaz ma voltunk Violéknál,és ahogy megfogtam Dorkát egyböl sirni kezdett szegény,olyan féltékeny volt :( :(
teljesen elkenödtem...de remélem hogy mire meglesz a Teso,arra már kicsit több esze lesz..azt elhatároztam már most hogy semmiböl nem hagyom majd ki,együtt csinálunk mindent....a fürdetést,a mesélést stb..

Hajnus:kb 2 orája tudtam eldönteni hogy mit főzzek :oops:
végülis krumpligulyás meg lángos lett eblöle :D
akkor miböl szokták látni hogy fiu lesz vagy lány-az Uh-n kivül :D ?

Nicika:igen szupi ez a hinta...nagyon nagyon tetszik,és nem is olyan igen vészes az ára :wink:
de tök jo ez az oldal a bambino-annyi jo dolog van itt.

Gabi:Köszi a bokot :D Én csermajorban tanultam...de téged nem tudtalak megnézni...nem tudom lehet hogy ismerjük 1mást????????????? :D :D
de honnan?Nagykanizsán laksz?

KépKép
KépKép
vizmatibeus

Sziasztok!

Gabóca!
Mármint,hogy az anyukádat leqrvázta a saját férje?Én erről azt gondolom,hogy ha ingert érzel ezért arra,hogy beolvass a férjnek akkor ne fogd vissza magad!Ki a Zoli?Szerinted jobb lenne ha elválnának?
Nagyon,nagyon édes a kisfiad!
Sajna a belépőárakat a Fertőre nem tudom de talán a neten fent van.
Hú akkor ez lesz az első hosszú utatok az új tütüvel.
Kép

Ez a meleg a lakásban a legelviselhetetlenebb.Küldök nektek és magunknak egy kis hűűűűűűst!
Kép

Katus!
Nem tudnád megadni nekem a Women Gim tel.számát?Én is elkezdem a kondizást hétfőtől.
Kép

Viol!
Nagggyon ügyi a kis Dorka.Egyébként Szonja is mindíg keresztben volt a kiságyban reggelre.
Nem is értem miért nem kör alakúak a kiságyak? :D :D :D :D :D :D

Zsani!
Szonja is segít a takarításban és a tükörmosás a kedvence.Én is szeretném ha megmaradna ez a lelkesedése a továbbiakban is.Mondjuk 30 évig min.

KépKép
eszti76

A belépőjegyek ára hat százalékkal emelkedett, ez a Lövér esetében azt jelenti, hogy a felnőtt napijegy 700, a diák és a nyugdíjas 400 forintba kerül. A Fertő hőmérséklete már több mint 23 fok. A strandbelépők ára felnőtteknek 420, diákoknak és nyugdíjasoknak 280 forint.
A parkolójegy 340 forint.

Kép

Kép
hajnus

Beus,nekem is jöhetne egy kis lángos.Hogy volt kedved ilyen melegben sütni?Bár lehet én is rászánom majd magam szombaton :D

Gabó,mármint mindent eszik- e?Semmilyen bébikaját nem hajlandó.Legszívesebben darabos kajákat enne vagy amit mi.Mint pl.zsemlét,de nem merek neki adni.Állandóan kunyerál ha eszünk. :D [/quote]

Kép

Kép
hajnus

Sziasztok!

Gyors leszek, Máté elaludt és egy teherautónyi vasalni9 valóm van. :(
Gondoltam vasalok, olyan hideg van így is a lakásban :lol: :lol: :lol:

Minden baba, kis gyerek, tündéri, csodás, gyönyörű.
Máté is megtalálta egy ideje a kukacát :lol: :lol: :lol:

Eszti!

A szám: 321-497

GYM WOMAN

Répcefői út 12.

Szombaton megyek, ha gondolod. :)

Gabó!

Nekem jó, úgy ha szombat reggel jössz, ha neked nem gond, de hétvégén más időpontban is megoldhatjuk, mi is elsétálhatunk érte.
Pontosan mennyi?

Hajnus!

Sajnálom, hogy nem jött be a tejpép. :( Lehet pár hét múlva, megeszi, és nem lesz utána kis róka.
Holnap jövünk!

Mindenkinek szép estét!

katus78

Hajnus ne tudd meg volt ittbent kb28fok mirekész lett a lángos lett 40fok,ugy izzadtunk hogy az nem igaz :lol:
küldök egy kis sajtos-tejfölöset-az jo????? :D

Gabi:ne haragudj és ne sértödj meg de ha én anyumnak ilyet mondtak volna,pláne a saját férje olyat rugnék bele hogy debrecenig röpülne b+..huh ez nagyon szar dolog.sztem.

Katus:dejo neked már alszik Máté!irigyellek,én nem is tudom mivel sem tudnám elaltatni.ez a hülye meleg kibabrál velünk.
vasalás?huu nem irigyellek most kb sültkatus leszel mire végzel :roll:

KépKép
KépKép
vizmatibeus

Hajnus! A képen tényleg a Reni van! :D

KépKép
nicika

Jó pihenést mindenkinek! :wink:
amica

Hú megírtam egy csomót és agyerek sikeresen kitörölte az egészet fel tudnék robbanni.

Beus!Biztos nem lesz semmi gond arra már nagylány lesz és megérti,hogy nincs mellőzve.Lángos nyami-nyami!!
Nem tudom honnan vagy ismerős majd csak rájövök valahogy!!
Az az igazság,hogy csak az Adrika miatt nem szólok neki és nem lépek bele a szájába.
Igen én Kanizsán lakok! :( :( :( :( :( :( :(

Eszti!Kösz akkor majd megnézem a neten! :D
Édes lehet Szonja ahogy pucolja a tükröt kis házitündérek! :D
Igen az lenne jobb ha már most elválnának csak az Adri miatt nem teszik pedig ezt már nem lehet sokáig halogatni.
A Zoli anyu barátja akivel mérhetetlenül boldog,felszabadult és nőnek érezheti magát.Nagyon rég nem láttam ilyen boldognak már igazán megérdemelte.Mikor kiderült,hogy Csalja a férje már egy ideje akkor ő is a tettek mezejére lépett és jól tette.Ő vele szokott mindíg jönni hozzánk.

Hajnus!Köszi az árakat.Ilyen drága az uszoda te atya úr isten!!!!!!!!! :o :o :o :o :o :o
Miért nem mersz neki zsömit adni?Tejpépet sem eszi meg?

Katus!Akkor olyan 9-2/3 10-körül felugranék vele mielőtt megyünk anyuékhoz,mert utánna meg megyünk a Fertőre!Pontosan 1186ft.
Ej Máté is kukacozik?!!Ezek a fiúk soha nem lehet elég korán kezdeni.

Most lépek csicsizni!

Jó éjt!!!!!!!!
Vendég

ROSSZ ANYUKA KACSA!!!

Kép
Vendég

Vero,hát ez állati :lol: :lol: :lol: :lol:

Gabó,tejpépet sem.de nem idegesítem magam rajta,majd eszik,ha akar.Zsemle:Félek,hogy megfullad(tudom hogy hülyeség)meg liszt is van benne.szerinted már adhatnék?Nagyon ízlik neki.
Mi az a 2/310??? :lol: :lol:

Beus,a sajtos-tejfölös a kedvencem :wink: jöhet!

Niki,ha beszélsz a Renivel légyszi mondd meg neki,hogy szívesen találkoznék vele.Sajnos nem cseréltünk telefonszámot :(

Jó éjszakát mindenkinek!

Kép

Kép
hajnus

Jó éjt!!! :)

(most végeztem)

katus78

Kép

GABÓ!

ÚTÓLAG IS NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNOK!

(kurva életbe elfelejtettem, de ma beugrott mekkora hülye vagyok)

Kép

katus78

Jó reggelt!! :)

Jajajj, mikor volt Gabi szülinapja :?: :!: :oops:

Boldog szülinapot! :)

nadine81

Niki,
nagyon helyes Szinti a strandon! :) Milyen kis ari napozó rucija van!! :) Kár, hogy nem tudtatok vele bemenni... De végül akkor mi volt a gond? Olyan picik, mint ő nem mehetnek be a pancsolóba még, vagy bemehetnek, de csak szülő nélkül?? (És gondolom nálatok ez még nem megoldható...)
A képen lévő középső csajjal én azt hiszem egyszer UH-os rendelő előtt vártam és mesélte, hogy már volt bent szülőszobán, mert beindult, de leálltak a fájásai és ennyi. De gondolom akkor a következő alkalom sikeres volt! :) (Még a Kevin névre is emlékszem :))

Bea,
na látod, ahogy a szörpöknek, úgy a lángosnak is lusta lennék nekiállni... :lol: :oops: :lol: :oops:
Különben marha finom a bodzaszörpöd, már egy csomót benyaltam belőle. Azért jó, mert nem édes, de amikor iszod, nagyon finom íze van! :)

Gabó,
hát, durva a sztori anyukáddal... Én is valami hasonlót cselekednék, mint te. Különben öcséd hány éves? Ő egyáltalán semmit nem vesz észre a marakodásból? Úgy látja, hogy jól megvannak?

nadine81

Hajnus!A 2/3 10 fél tíz.Vagy nem így kell írni?
Én pékárut 9-hósan adtam naki,mert akkor jött rá mennyit tud megenni és gond nélkül lenyelni.Én is ilyen voltam hátha megfulladf.Jobb a biztonság!

Vero!Nagyon jópofa ez a kacsa!

Katus,Nadine!Köszönöm szépen június 16.-án volt.
Lenyomtam majd egy üveg bort jól megis ártott rókáztam is amit nem szoktam.Így jártam.

Nadine!Neked is van valami most júniusban ugye?Talán az évfordulótok?
Az Adrián szeptemberben lesz 10-éves.Valamit sejt,de előtte nagy a béke.
Kiskirálylány mit csinál éppen?Szundizik?
Vendég

Sziasztok!!!!
Keveset jöttem a héten, itt volt a keresztlányomnagyon elvoltunk! :lol: Ma visszük haza.

Gabó, boldog szülinapot kívánok!!!
Kép

Lányok, nagyon édesek a babák!! Milyen jó lesz a talin minddel talizni!!! :lol:

Majd én is rakok képet Alízról!!!

Niki, én a Timit ismerem, ő akkor szült mikor én, egy szobában feküdtünk.

Viol, milyen ügyes ez a lány!!!! :lol: Nem semmi!!!

Úgy örülök ennek a "jóidőnek"!!! :lol:

Erika

Kép
Kép
nercsi

Sziasztok!Gabo!Boldog szülinapot!!!!
Viol!Nagyon édes Dorka!
Beus!Én is szeretem a lángost!!Helyes a kislányod!Biztos fog örülni a kistesónak :P
Amica!jól vagy?Ma végre nincs az a hülye fülledt idő.Virág is egész jól aludt az éjjel csak este félt az ég dörgéstől!
Nici!Szinti tök édes ,!A hinta tetszik nekem is :P A képen a középső csajt én is ismerem .
kola2

Én nem ismerem egyik csajt sem a képről, vajon miért :?: :?: :?: :lol: :lol: :lol:

Ági!

Gondolom nagyon jó itthon, azért nem is jelentkezel. :)

Gabó!

Egészségedre!
:)

katus78

Sziasztok.

Gabó,nagyon-nagyon boldog szülinapot!Nem kötekedni akartam ám! :oops: szerintem 1/2 10.Nehogy félre értsd!Hát,akkor emlékezets szülinap volt :lol:

Most már biztos lángost csinálok holnap!Úgy ennék.

Kép

Kép
hajnus

Nem lángos lesz!
Pizzát kérünk!

Mst

Kép

Kép
hajnus

Hajnus

[quote]M írta:st

Mi az??????????? :?: :?: :?: :?:

katus78

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Most látom csak!Ezt a férjem írta! :lol: :lol: Jó,akkor pizza lesz :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
hajnus

Hajnus az Isti gépén benthagyta a jelszót ide!
Ezt most ki kell használnom!
Kuc-kuc!
*Mst kajánul vigyorog!*

Kép

Kép
hajnus

Sajnos hamar lebuktam!Hajnus elzavart aludni!

Mst

*Hork*

:lol:

Kép

Kép
hajnus

katus78
[quote]M írta:i az??????????? Question Question Question Question

Én Isti és Bence papája vok!(De már alszom)

ui:Remélem jol csináltam az idézetet!:-)

Kép

Kép
hajnus

Majdnem jól! :lol:

Kép

Kép
hajnus

[quote] írta:n Isti és Bence papája vok!(De már alszom)

Szia kedves Isti & Bence papa! De jó neked te internetezés közben is tudsz aludni. :lol: :lol: :lol:

Én is pizzát kérek! :lol:

katus78

Sziasztok!
Hozzánk is jöhet a pizza :D :D :D

Most fogok nekiállni főzni, reggel vérvételen voltam, a gyerekek meg elmentek nyaralni vasárnapig!!!!!!!!!!!!! :D

Zsanett, jó ez a kis lehűlés, jól vagyok, kicsit rendbeszedem a lakást is hogy nyugi van. Sajnos a férjem most is sokat dolgozik, jó lenne kicsit kettesben csavarogni, de most nem megy.

Gabó, a piacnál lakunk, nektek a szombat vagy vasárnap lenne jobb?
Én is úgy tervezek majd programot.

Reggel összefutottam Ágival :D :D :D
amica

Gabi,
ejj, róka-mókai s volt?? :) :) Ezt nem is mondtad! :) Húú, én már nem is emlékszem mikor róka-mókáztam utoljára... :lol:
Igen, nekem is most volt valamim, de nem az évfordulónk, mert az akkor van, amikor a tiétek! :) Március 24. :D
Most a névnapom volt, 15-én.
Dorka most lent alszik a teraszon, végre olyan idő van, hogy ki lehet vinni alukálni...
Én meg takarítgattam kicsit, most itt ülök és Rómeó & Júliát hallgatok... :lol:

Erika,
én is várom, hogy lássam az összes babucit! :) És egy hatalmas közös csoportkép anyukák-babukák! :) :)

Amica,
és ez már akkor az uccsó vérvétel volt?
Találkoztál Ágival??? És tényleg összefutottatok, vagy megbeszéltétek? Mert akkora véletlenek nincsenek ám!! :)
Gyerkőcök hol nyaralnak?

Van egy jó mail-em, továbbküldeném nektek is.Reni, Erika, Hajnus és Bea mailcíme van meg.
Aki az előző sorban nem olvasta a nevét és érdekli a dolog, küldje el nekem a címét a ggviol@freemail.hu-ra, vagy írja fel ide, ha publikus. :)

Húú, és egy kérdés azokhoz, akik freemail-esek...Én nem tudok új neveket és címeket beírni a többiek közé. És ha valamit tovább akarok küldeni, kiválasztom a neveket, de akiét nem tudtam korábban beírni, annak mindig külön be kell pötyögnöm a címét a "másolatot kap" rovatba. Ti hogy vagytok ezzel? Nektek is szar? Szóval tudtok beírni új neveket a címlistába?

nadine81

Hú,de jó,hogy írtátok az évfordulót!27-én lesz 14 éve,hogy együtt vagyunk! :D

Kép

Kép
hajnus

Viol,akkor utólag is NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT!

Kép

Kép
hajnus

Viol,azt hiszem inkább külföldre mennék! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
hajnus

Nem írom meg hová,hátha elolvassa a férjem! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
hajnus

Viol!Utólag is boldog névnapot!!!Engem érdekelne ,az email cím:lajtsi@freemail.hu.
Hajni!Már ilyen régóta együtt vagytok?További sok boldogságot kívánok még sok-sok évig :P :P :!: :!:
kola2

Én is mennék nyaralni :D Utóljára 10-éve voltam barátnőmmel görögországba.De jó volt. :P
kola2

Köszönöm az utólgos köszöntőt!!

Viol!Tényleg együtt van az évfordulónk,de a névnapodat nem találom a mi naptárunkban nincs bent.
Nagyon boldog névnapot kívánok neked!
Hú nekünk van freemail,de ezt amit írtál nem tudom majd apától megkérdezem ha haza ért!
Az én címem:nbtgg@freemail.hu

Amica!Akkor most ha lehet pihizz amíg nincsenek gyerkőcök légyszíves!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Szerintem nekünk szombat lesz a jó,de valamikor kora este ha hazaértünk a fertőröl ha megyünk egyáltalán,mert este apával kettesben elmegyünk valahova bulizni hosszú évek után.Majd telcsin megértekezzük!

Hajnus férje-ura néha üdv családias körünkben.
De az 1/2 az nem negyedet jelent?Mondjuk matekból mindíg analfa voltam,de akkor eddig mindíg rosszul írtam.
Vendég

Viol!

BOLDOG NÉVNAPOT!

tanti78@gmail.com :wink:

katus78

Mindenkinek boldog mindenfélét!!!!!!!!!!!!!!!! :wink:

Viol, Ágival véletlenül futottunk össze a kórház előtt :wink:

Ez már tényleg az utolsó vérvétel volt, 3-an háromfélét mondtak, hogy kihez menjek vagy ne menjek az eredményért :evil: :evil: :evil:
Majd hétfőn elmegyek dokihoz és gondolom elküld már nst-re is hiszen szerdán betöltöm majd a 37-et.

Ok. Gabó!
amica

Csajok, nekem egy ideje kétszer kell belépnem, hogy írni tudjak.
Fogalmam sincs miért :twisted: :twisted: :twisted:

Ha meg előre nem lépek be kétszer persze, akkor szóba se áll velem :twisted:
amica

Amica!Ok akkor majd jelentkezem.
Van,hogy nekem is be kell jelentkezni!!
Vendég

Most pl. be kellett jelentkeznem.

Kép Viol!Boldog Névnapot!!
Vendég

Lányok!Ki vagyok akadva Virág 38fokos lázas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Adtam neki gyógyszert,most alszik.Már megint mi baja lehet :evil: :!: Péntek van most hova vigyem?Szerdán mondta a doki,hogy semmi baja akkor most mi van :evil:
kola2

Hajnus itt a kép a székről, amiről beszéltünk. :)
Nemsokára megyünk, vegyünk ha van? :)
Kép

Viol!

Te mennyiért láttál ilyen széket?

katus78

Zsani!

Sajnálom!
Gondolom az ügyeletre tudod vinni!:(:(:(:(:( Szegény Virág!

katus78

Sziasztok!

Hajnus!
Azt a mindenit!Nem semmi az a 14 év.Akkor nagyon fiatal voltál amikor megismerkedtetek!
Mi most kezdtük a 8-at.Ebből 4 a házasságban töltött.

Gabóca!
Boldog szülinapot.Mennyi is?
Kép
Túl sok volt a bor vagy nem esett jól és azért kívánkozott vissza? Kép

Viol!
Írtam: Kép
Boldog névnapot így utólag!
Kép

Amica!
Már jó a Csilláék gépe.Sajnos a hónapban mégsem tudunk felmenni hozzájuk.Talán júliusban.Remélem! :( :cry:
Lazííííííííííííííííts míg nincsenek a gyerkőcök.Hova mentek pontosan?

Én is szivesen mennék nyaralni de idén be kell érnünk a kerttel és az udvarral.Párszor azért majd strandra is elmegyünk.
A Fertő rettenetesen mocskos és algás abba nem merünk belemenni mi puncisok.A kukisoknak talán nem olyan veszélyes ha nem nyelik le a vizet. :D

KépKép
eszti76

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?