Sziasztok!
Rejo!
Hú, ezzel a munkanap/naptári nappal jól megfogtál, de eszembe jutott, hogy Marcival június végéig dolgoztam és minden oké volt, úgyhogy a naptári nap számított!
Kata!
Az anyasági támogatást az Államkincstárnál kell igényelni a csp-vel együtt, a Lőportár utcában, a XIII. kerületben, majd pontos címet is megírom. Ehhez nem kell személyesen elmenned, Párod is elintézheti. Nekem mindent Gábor intézett el az anyaságin át, a csp-n keresztül a gyedig. A papírok mellé majd egy adag türelmet is csomagoljon majd be!
A
www.magyarorszag.hu oldalon és az OEP honlapján (
www.oep.hu) mazsolásztam össze anno az infokat! Most látom, hogy Mamy nagyon szépen leírta a dolgokat. Bocs, az ismétlésért
Sue!
Bizony én is ragadok, többször zuhanyozok, de ez sem segít
Remélem jövő héten valami emberibb időnk lesz!
Panek!
Örülök, hogy mindent rendben találtak!!! Gratula Dávidhoz!
Te is a Péterfyben fogsz szülni? Én is! Ki a dokid! Jó, hogy sikerült alaposan megnézni a babót, mert a genetikai azért elég futószalagszerűen megy a kórházban, sajna. Add meg az adataidat (szülés várható ideje, hányadik baba) és beraklak a táblába!
MSE!
Köszi a gezemice receptet!!! Jól hangzik!
Tenger miatt irigy!!! Jó pihenést Nektek!!!
Bunny!
A gyedbe tutira nem számít bele a táppénz, mert azután nem vonnak eü. járulékot. Bocsi, de tényleg!
"A gyed összegének megállapításánál jövedelemként csak azt az összeget (a továbbiakban: jövedelem) lehet figyelembe venni, amely után a biztosított egészségbiztosítási járulék fizetésére kötelezett volt ." Táppénzből bizony nem vonnak!
Gesztenye!
Gratulálok a jó cukoreredményhez!!! A hemoglobin nem alacsony, ha vaspótlásra van szükség?
Drukkolok, hogy elmúljon a nyilalás, illetve ne legyen semmi komoly!
Tűzmanó!
Ahogy megláttam a nevedet, rögtön tudtam, hogy visszapakollak - még kérés nélkül is
Sajnálom a félelmeiteket az AFP körül. Biztos a rossz időben való levétel kavart be!
Örülök, hogy most már minden rendben és megnyugodtatok!!!
Jó visszarázódást!
Sz_Kata!
Nem semmi meglepetést eszeltél ki! ügyes vagy!
Mamy!
Szépen összeírtad a juttatásokkal kapcsolatos fő infokat!
Sajnos én is úgy vagyok a védőnőcivel, hogy van, de minek? Szerencse, hogy nem az első babámat várom, mert szinte semmit nem mond, beírja az eredményeket a kiskönyvbe (legalább nekem ezt megcsinálja) és slussz. Még szerencse, hogy Marcinál jól kiokosodtam...
Akkor drukk áttéve hétfőre!
De látom, hogy megoldódott a dolog
Hihetetlen, hogy egyes emberek a napi rutinban milyen figyelmetlenségekre képesek, az ember meg nyomozzon, ha győzi idegekkel, meg pénztárcával
No megyek, lassan főzőcskézni valamit!
Pusz: Melinda (31+6)