Na sziasztok!
Itt vagyok! Nagyon jó volt a Balatonon,szép időt fogtunk ki,jó meleg volt a víz és hideg a sőr
Itt egy pár kép:
Ilyen időben indultunk pénteken:a Gyömrőin állt a víz,a kocsik alíg mertek belemenni:
Azért kialakult mire odaértünk,és fürödtünk is.
Sokat játszottunk:
Siófokon sétáltunk szombat este,nagyon szép parkot alakítottak ki a sétáló utcával szemben:(Jókai park)
Találtunk egy nagyon jó játszóteret is:
A csuzda volt a legmókásabb:
Így imádott a keresztfiam:
Dávid is kapott kendőt a hétvégén,annyira tetszett a Bencié:
Így kidőlt strand után,leesett a feje ,de nem lehetett hátradönteni,mert akkor balhézott:
A tökéletes férfi test:
Nóra!
Olvastam már valahol ezt az írást,de még mindig tetszik,naon jó,ténleg!Remélem hamarosan bellendűlsz,mert hiányzol!
Betti!
Na ne,legalább neked legyen kedved írogatni,mi lesz így velünk?
Pénteken viszem a kódot,majd legközelebb meg a kis menyemnek
oksi???
Elmegyek értetek pénteken,ha gondolod,úgyis útba esik.
Nekem öblítő kellene majd,olyan mint a múltkor (ezért kár privit irnom
)
Jatka!
Már megint eltűntél!Ez már fegyelmi!!!!
Szilvi!
Hú,de nagyon jók a képek!!!!!
Viki nagyon tűneményes kislány,olyan bájos! Nem akartak megvenni titeket egy tevéért????
Még mindig nagyon irigy vagyok........
Az a légifelvétel naon komoly,talán Vecsés van rajta felülnézetből?
A pocim Dávidkával még nem látszott ennyire ,de már nem emlékszem.........,pedig akkor már 63 kg voltam(te jó ég!!!
) és 55-ről,most meg 65 vagyok "még csak"kevesebbet híztam jóval ketteskével.
Anett!
Ne is mond az időt,én mindig küzdök vele.........valaki találja már fel végre a 48 órás napokat!!!!!!!!!!!!!!
Nekem nem jó a szerda,mert egy másik topikban is irogatok,velük találkozom ,és nem biztos hogy visszaérek a Vároligetből,mondjuk vannak egy páran rajtam kivül a csapatban,hátha van olyan akinek jó ez az időpont.
Esetleg jövőhéten szerdán?
Amúgy gratulálok a férjednek a diplomához,így ismeretlenül is!
Jó bulizást nektek a hétvégére!
Szerencsére nem "úgy" kamionozik a férjem,hogy külföldre járkál, (saját kocsival nem cégnél) hanem csak itt belföldön,többnyire Tatabányára jár a Kriszti férjének a cégéhez.
(onnan ismerjük egymást)
Vaskereskedelemmel foglalkoznak,de csak belföldre szállítanak.(csak vasat)
Andi!
Neked is nagy nagy gratula!
Nekünk nem volt semmi utóhatása a 18 hós oltásnak.
Kedves vagy! Inkább azt mondom,hogy kismamás ruhákat hordok,még Dávidról megmaradtak a ruháim és a hugom is átpasszolt egy párat,de úgy konkrétan egy terhes farmerom van és egy kantáros terhes gatyóm,a többi inkább csak nagy méretű,de nem kimondottan terhes ruhák.
Olyan drágák ezek az igazi kismamaruhák,varrni meg sajna nem tudok.
Érdekes Dávidnak meg most van étvágya,(habár ebben a pár napban nem is annyira,)az a jó,hogy a gyümölcsöt elfogadja,sokat igyon aztán nem érdekes a kaja annyira.
Anita?Eszter?Judi?
Hol vagytok?
Na puszoka!Mennem kell! Ildikó