Sziasztok!
Naa, ne legyetek irigyek, tessék felpakolni, és irány a Balaton!! Egy-két napot minden apuka kibír a gyerekeivel, több év bezártság után meg ennyit mindenki megérdemel!
Ana!
Méghogy az alakomra???
Nemommá.
Semmi különöset nem csináltunk. Lementünk, ebédeltünk egy jót, aztán irány a Beach House, nyitásnap volt, így ingyenesen lehetett bemenni (amúgy is csak 700Ft a napijegy). Bezúgtunk a Balcsiba, jó volt a víz is, tűzött a nap, szólt a zene. Mi meg labdáztunk a vízben, úsztunk, meg élveztük a sok-sok embert, és a szabadságot. Este a sétányon söröztünk/martiniztunk. Te , még ennyi embert!! Még hajnalban is rengetegen voltak. Strand hajnal 3-ig nyitva. Reggel viszont alig volt valaki. Nem sokat aludtunk, szal vasnap délutánra úgy néztünk ki, mint a zombik. Aztán irány haza, 7-esen 5km-es dugó, úgyhogy 20-al jöttünk. De jó volt akkor is.
Gyerekek is lojálisak voltak, mert ma kisebb megszakításokkal 10-kor keltünk. így sikerült kipihennem magam. Kár, hogy meg voltam/vagyok fázva, így kicsit rossz volt. De legalább megúsztam leégés nélkül, ami ugye a napallergiámra való tekintettel elég nagy szó.
És igen, valóban megmaradtam
. Sőt mi több, másoknak is szerencsét hozott a szülinapom
, ennek örülök.
Edit!
Nem, Andi nem volt. Hát ez most hosszú volna, és én sem értem mi van... szal érted..
Nem tornázom, pedig kéne. Hasas dolgot nem értem
az ülős képen is látszik, hogy burjánzik a hájam például.. Az 'alakom' meg mindig ilyen volt -sztem-, bár 3-4 kilót fogytam az elmúlt fél évben, de azt a receptet nem ajánlanám senkinek, ami ennek az okozója...
A tanácsom a következő! Tessék megszervezni Anával egy hétvégi leruccanást, akár Balcsi, akár Abádszalók, vagy valamely közeli város, és kapcsolódjatok ki. Néha muszáj elszabadulni otthonról, és feltöltődni, mert .. no. Fel a fejjel, egyszer minden rossz végetér
Siófok meg csak 3 óra vonattal, neked meg még jegyre sem kell sokat költeni
.
Ildi!
Kalandos kiruccanás volt akkor. A szúnyogok minket is szétcsíptek este. (nappal szinte egy sem volt) De valami kegyetlen izmos , szívós szunyik voltak, szinte félelmetes mennyiségben.
Balaton szuper volt. Kár, hogy valóban egyre kevesebb a vize. A Beach House viszont szépen meg van csinálva, és a Petőfi sétányt is gyönyörűen megcsinálták!
Köszöntést neked is köszi!
Megyek popót takarítani
Betti