Sziasztok!
Afonyaaa: ne haragudj, nem volt idom valaszolni.
Itt van a ferty magyarazata:
"Megnyitod a
www.fertilityfriend.com oldalt azutan a ball oldalon talalhato My chart-ra kattintasz. Utana Register new for free. Valasztasz nicknevet es beirod az e-mail cimedet, kivalasztod hogy honnan hallottal a szolgaltatasrol es aztan elkuldi az e-mail cimedre a jelszavadat.
Belepsz a jelszavaddal es nem tudom mert mar regen volt amikor beleptem de gondolom olyanokat fog kerdezni toled hogy miben szeretned megadni a homersekletet, ott be kell jelolnod a celsius fokot.
Aztan ha jol tudom ki kell adnia Neked egy calendar-t es ott az enter databa beirod a homersekletet az idot amikor merted stb. Tudsz valamennyit angolul? Mert akkor megprobalom leirni Neked mi mit jelent.
Tehat ha beleptel az: enter data-ba akkor:
-temperature: homerseklet
-time: ido
-cervical fluid: a folyas vagy nem is tudom hogy mondjak.
Ezen bellul: dry.szaraz, sticky (na ezt nem tudom lanyok!!! ) creamy: kremes, watery: vizes, eggwhite: tojasfeherje
-menses, spotting (barnazas):
light:gyenge, medium: kozepes erossegu, heavy:eros
-Intercourse/Insemination: (ez a szexet es a beultetest jelenti:
yes:ige, am:delelott, pm:delutan, both:mindketto, no:nem, a masik kettot nem tudom mit jelentenek de neked nem is kell.
Szoval ezek kozul kell bejelolnod a Neked valot.
Remelem ertheto voltam."
Mindenkeppen regisztralni kell, ha nem enged akkor sajnos nem tudsz semmit csinalni, legfeljebb megprobalod a nemeten.
Tenyleg ne haragudj hogy nem valaszoltam elobb!!!!!!!!!!!!!
Bali:
Teljesen megertelek, jogosan akadtal ki!
Ezek a ferfiak!!!
Bar hallottam olyanrol hogy valamelyik egyszeruen nem kepes szexelni mikozben arra gondol hogy ott van a baba, de erre van megoldas, hisz nem csak UGY lehet csinalni, van mas modja is.
En a helyedben megbeszelnem Vele hogy O mit akar es Te mit akarsz. Nezhetitek ketten is a filmet es kozben kenyeztethetitek egymast, ez nalunk mukodik.
Azzal nem tesz semmi kart a bababan ha MASHOGY csinaljatok!
Amugy a hugom is panaszkodik a parjara en meg az enyemre hogy hagyjon mar beken vegre par napig!
Nalunk en nem kivanom egyaltalan mostanaban.
Ja es tuti Te is erzekenyebb vagy, en is rengeteget sirtam terhesen, most meg nem tartok ott de majd nemsokara engem is vigasztalhattok!
OKriszti:
Kuld mar el nekem ezt az orgazmusgirl-t!
Jerusha:
Ez nagyon szep gorbe es ki tudja talan mar ott lakik valaki a pocidban!