Na lányok végre it vagyok már elvonási tüneteim voltak és nagyon hiányoztatok és köszi,hogy hiányoltatok jól esett.
Naggyábból visszaolvastam mindent ha valakinek nem írnék előre is elnézést kérek.
Ja és köszönjük a névnapi köszöntőket,de 28.-án tartjuk akkor van a hivatalos.De nagyon aranyosak vagytok!
Viol!Ülés:Ha tudtok vegyél újat annál jobb nincs ha nekünk is lett volna 30.000-ünk azt vettünk volna,de mivel Levinek már sürgősen kellett így használtan vettük meg,de nem is lehet róla megmondani,hogy az.
Képek:Nagyon jók a képek aranyosak a gyerekek főleg Dorka milyen kis komolyan ül keresztanyukád ölében.
Olajozás:Én Levit nem kentem semmivel fürdés után csak a popsikrémmel talán elvétve egyszer-kétszer a hajlatokat mikor nagy meleg volt.
Fogzás:Levi is ennyi idős volt mikor elkezdett ömleni a nyál a szájából kérdeztem is a dokinőt,hogy nem lehet-e a fogától,de monta,hogy nagyon ritka mikor korán kibujik a fog.Az öcsémnek pl. 3-hósan bújt ki az első foga.Lehet,hogy elkezdődött nála valami,mert van akinek 2-3-hóba is beletelik mire kibujik.
Évforduló:Anyukádéknak nagy gratula,hogy ennyi ideje szeretik egymást nagyon ritka az ilyen kívánom,hogy Gáborral ti is így legyetek.
Ja és én is rendőr akartam lenni szintén nyomozó féle pár napja szóba is került itthon,hogy elmehetnék,de a Balázs letört,hogy az orvsin tuti nem mennék át a gerincemmel.
Vero!Jobbulást neked édesek vagytok a képeken.
Eszti!Szuperek a képek Szonjáról nagyon édi főleg mikor a pisztollyal van!Juj még elképzelni is szörnyű azt a kutyás sztorit amit leírtál.BRRRRRRRRR!!!!!!!!!!
Tök jó lett a Fertó ezer éve nem voltam ha jó idő lesz szombaton akkor kimegyünk pancsikolni egyet.
Szegény kislány egy életre megpecsételte lelkileg!!!!!
Most hétvégén megyünk haza,de csak villám látogatásra hosszabb időre 11.-én megyek akkor lesz a koszorúslányruha főpróbám akkor egy pár napot otthon maradok és talizhatunk.
Nercsi!Nagyon ügyes ALíz baba!
Amica!Kitartás a gyerekekkel biztos ez a meleg is közrejátszik,hogy "bolondok"az én fiam is az.
Kola!Sajnálom,hogy nem vagy terhes majd legközelebb jobban húzzatok bele és összejön.A férfiak ha betegek mindíg meg akarnak halni még egy kis náthától is.
Beus!Gratulálok a picidhez!!
Hajnus!Szép a lakásotok főleg a konyha!!Édes a picur a képeken.
Ági!Üdv itthon és gratula a gyerkőcökhoz,hogy ilyen jól viselték az utat.Sikerült átállni?
Katus!Megjött már Máténak a kocsi?
Uram isten mindenkinek írtam!!!Ha nem bocsi!!
Mi faszán vagyunk Levi elkezdett menni ha fogják a két kis kezét olyan kis édi amióta kijött a jóidő azóta meztelenül flangál kint igen élvezi.Fürdést imádja,de persze neki nem jó a kis pancsikolója velünk van a nagyba.Csináltam képeket majd felteszem.Ja és egyedül alszik 4-napja csak most,hogy itt van az Adri most újra velem alszik.
Asszem ennyit akartam most hirtelen majd este jövök ha kis családom elaludt.
Ja fürdés!A dokinőm mota,hogy bátran belehet őket vinni a vízbe.Levi most először megy majd "koszos"Vízbe lásd Fertő!!
Szép kánikulai napot mi mindjárt megyünk a városba ha a husi felkelt én meg megyek sülni a szolinba.