Új privát üzeneted érkezett!

Hú,csajok,de elfáradtam!Eltoltam Bencét a Kurucdomra Istiért,hazafelé még bementünk a játszira(Bence hintázott a babahintán,tök ari volt )aztán hazafelé elaludt,ezért még köröztem vele párat az Ipari parkban.Remélem fogytam egy kicsit :lol: :lol: A biztonság kedvéért vittem neki egy kis teát.Még szerencse,mert meg is itta,1 dl volt.Pedig eddig mindig csak dugdosta a nyelvét.Biztos melege volt.

Kép

Kép
hajnus

Beus!
Gratulálok!
Kép

Viol!
Én Szonját csak pár hétig kentem fürcsi elött olajjal.Utána Hydrophil nonionicum nevezetű krémmel fürdettem és utána azzal is kentem az egyébként száraz bőrét. Volt,hogy masszíroztam(óvatosan)és azt nagyon élvezte.
Egyébként valóban nem kell minden nap szappanos fürdetés a babáknak.Sima vízzel is elég hetente egyszer,kétszer.

Zsani!
Most már menni fog a szobatisztaság.Jól vannak a betegek?

Hajnus!
Kicsit durva,hogy pisztolyt adtak a kicsik keztébe.De tényleg különleges az a kép.

Tegnap csináltam képeket Veroéknál.Küldök belőle.

Kép
Kép

KépKép
eszti76

Beus!
Gratulálok!
Kép

Viol!
Én Szonját csak pár hétig kentem fürcsi elött olajjal.Utána Hydrophil nonionicum nevezetű krémmel fürdettem és utána azzal is kentem az egyébként száraz bőrét. Volt,hogy masszíroztam(óvatosan)és azt nagyon élvezte.
Egyébként valóban nem kell minden nap szappanos fürdetés a babáknak.Sima vízzel is elég hetente egyszer,kétszer.

Zsani!
Most már menni fog a szobatisztaság.Jól vannak a betegek?

Hajnus!
Kicsit durva,hogy pisztolyt adtak a kicsik keztébe.De tényleg különleges az a kép.

Tegnap csináltam képeket Veroéknál.Küldök belőle.

Kép
Kép

KépKép
eszti76

Eszti!

Nagyon aranyos a kis keresztfiad, és Szonja is. :)
Vero,te is nagyon jól néz ki, mennyi kg van még rajtad, szerintem nem sok. :)

Hajnus!

Én is el akarom vinni a Mátét holnap hintázni, ez a játszó van a Híd utcában?
Mit szolnál ha mi is megprobálnánk a Kuruc dombra menni a könyvtárhoz 8-ra? :)

katus78

Katus,nekem teljesen megfelel :D De szerintem várjatok a sulinál a domb aljában.Mire ma feltoltam a kocsit!Hidd el,jót akarok! :lol: :lol:

Jaj,de édes a kis Iván!Szonja meg olyan komoly.Vagy csak véletlenül sikerült így a kép?
Vero,tök jól nézel ki(nem udvarolni akartam :lol: ) :!:

Kép

Kép
hajnus

Hajnus!

Szoktunk arra felé sétálni, de lehet, hogy megvárunk ott. A könyvtárhoz melyik utcán kell pontosan elindulni, ha szemben állok a sulival akkor a bal oldalin?
Számod megvan, majd csörgök, ha nem talállak! :lol:

Vero!

Én udvarolni akartam! :lol: :oops: :lol: :oops:

Jó éjt!

Kép

katus78

Sziasztok!

Reni szép álmokat az új házban!:wink:

Vero, én is udvarolja kicsit? Szépek vagytok! :D

Katus, Hajnus, holnapra jó hegymászást!

Mi este 8-9között bicajoztattuk meg őket, remélem elcsendesednek!

Szia Eszti! Csilláék gépe nem jó, most még csak nem is levelezhetünk... :roll:
amica

Katus,jobb oldal :lol: :lol:
Amica,köszi meglesz.Nektek meg nyugodalmas jó éjszakát.Nagyon drukkolok,hogy így legyen.
Jó éjt mindenkinek.

Kép

Kép
hajnus

Na, éjjeli baglyok, ki van még fent? :)

Én most kettesben vagyokDorkával - végre elaludt szegénykém - Apa a VB-sátorban meccset néz! :)

Bea,
elvileg péntek délutánra jelentkeztek be anyósék, amúgy nemtok semmi más programot, szal várlak titeket! De előtte csörrents meg, hátha boltban vagyok - ha délelőtt jönnétek - vagy gyógyszertár, vagy hasonlók. Ha megvan még a számom, akkor az jó, mert évek óta ugyanaz, nem változott.
Akkor most az a gatyó rózsaszín vagy nem?? :) :) :) A szövegből nem derült ki... :) :) Különben meg mindegy, nem is kellett volna!! :)

Eszti és Vero,
nagyon jók a képek, mindkét gyerkőc csodaszép!! :) És hogy én se maradjak ki az udvarlásból, Vero is tényleg jól néz ki!! :) Irigy-mirigy!! :lol: :lol: (Bár már rajtam is csak 3,5 van!!!) :lol: :lol:

Még a fürdésre visszatérve, akkor most lehet simán, előtte való kenegetés nélkül is fürdetni? Nem baj, ha nem kenek rá semmit? Ha most szép a bőre - már egy jó ideje - és nem váltogatom a fürdetőt sem, akkor nem fog újra kiszáradni?

És!!
Dorkának eléggé nyálzik. UGYE, még nem a foga készül kibújni??? :shock: :roll: :shock: Én még csak mosolygok rajt, szinte hülyének gondolom magam hisz még nincs 2 hónapos, de ugye nem koppanok?? :lol: :lol:
Ki milyen korai fogzásról hallott már?
Vagy ha nem attól, akkor mitől folyik annyira a nyála?

nadine81

Viol!Én még fent vagyok!!Viri most aludt el.
Eszti!Betegeim jól vannak,Virággal holnap megyek vissza dokihoz,remélem rendbe jött.Apa meg köhög még mindig.
Vero!Helyesek vagytok a képen!!!
kola2

Sziasztok!

Nem nagyon sikerult visszaolvasni. :( Csak a kepeket neztem meg.

Vero!
Tok jok a kepek Szonjaval es Ivannal!! Te is nagyon jol nezel ki!

Ugy nagyjabol sikerult atallni az itthoni idozonara, mar alszunk ejszaka rendesen.
Iszonyu ez a meleg, dehat nyar van vegulis!

Most megint nem tudok sokat irni, mert nagy a nyuzsges, de este majd megprobalok visszaolvasni es egy rendeset irni.

Kép
Kép
agi

Sziasztok!
Én is fent voltam éjfélig, de már nem netezetem :D

A gyerekek változatlanul kergék :twisted:

Szép napot mindenkinek!

Gabó, biztos rossz még a gép :(
Jöttök?
amica

Szép napot Mindenkinek!! :)

Zsani,
én meg utána, hogy írtam, egyből mentem alukálni... :)
Párodnak továbbra is jobbulást, majd mesélj mi volt Virággal a dokinál! :)

Ági,
hja, mi is meg a gyerekeink is szenvedünk rendesen a melegtől, gondolom nektek sem egyszerű. Pláne még átállni is... De akkor ez már megoldódott! :)

Amica,
húú, és a gyerkőcök miatt voltál fent addig, vagy nem tudtál elaludni?

És képzeljétek, Dorka ma reggel a szemem láttára átküzdötte magát a hasáról a hátára!! :D :D És még csak 8 hetes! :) Pont ma! :) Könnyű lesz megjegyezni. Nemtom mikor lesz legközelebb, de ma volt, az tuti. :) Kicsit nyűglödött, felkönyökölt és addig addig nyomta magát, amíg bal oldalán át átfordult. Kis Pöttöm! :) :)

nadine81

Beus! Gratulálok!!! :lol: :lol:
Kép

Köszönöm a dícséreteket mindenkinek!! :P :P (bár 10 !!!!!!! kilo maradt rajtam :cry: :cry: )
Azért majd próbálom leadni, de most a tejci fontosabb...

Ági!!!
Gratula a fiúknak, ügyesek voltak az úton!!!

Rosszalkodós gyerekek anyuciji!
Kitartás, lesz ez még így se!!! :twisted: :twisted:
Nemám, hamar helyrerázódnak, a meleg mindenkinek betesz. Kis Iván is eggyel többször kelt fel éjjel, és TISZTA pötty a kis feje.

Reni, Viol, Niki,
Emlékszem nektek is voltak tejpöttyök, kinek mikor és mitől múlt el?

Viol,
Szerintem ha szép a bőre, akkor azt használd amit eddig. Nekem az Áron extrémem érzékeny volt minden változásra, öblítőt és mosószert sem váltogattam, mert az is kiütötte!! Iván nem tudom milyen lesz, de inkább nem variálok!

Lehet, hogy most kiabálom el, de szerintem ezúttal megúsztuk a hasfájást! Kopp-kopp-kopp :wink:
Vendég

Vero,
nekünk csak egy alkalommal voltak pöttyöcskék és csak rövid ideig - talán 2-3 nap - szerintem a tejcimtől. Vagy attól a sok tejtől, amit én ittam. De elmúlt, nemtom mitől, próbáltam kevesebbet inni. Mármint tejet. Te iszol tejet?

Tök jó, hogy elkerülitek a hasfájást!! :) Kopp-kopp! :) Mi már megyünk ki belőle! :) Kopp-kopp! :)

nadine81

Vagy!
Tegnap volt itt a védőnő és említette, hogy ne öltöztessem annyira túl, mert a melegtől is lehetnek kiütései. Én eddig napközben így öltöztettem:
1. hosszú ujjú body + ujjatlan rugi
vagy
2. rövid ujjú body + hosszú ujjú rugi
Most már csak egy body van rajt, a hőségtől függ, hogy rövid vagy hosszú az ujja, illetve, hogy adok-e rá kis zoknit vagy sem.
És éjjel is már csak egy body van rajt, nálunk itt fent qrva meleg van... :(

nadine81

Sziasztok!Virág meggyógyult :P :P :P !!!!!Már csak Apának kell!!!
Olyan fülledt meleg van,ezt már nem nagyon lehet bírni :( Tök sok a beteg gyerek .Tele volt a váróterem.
Viol!Dorkának gratulálok!!!!Milyen kis ügyes :P
Gabó!Még mindig rossz a gép? :(
kola2

Kép

Viol!

Nagyon ügyes a kis Dorka!!!! :) :) :)
Hát azt hiszem nekem sikerült kicsit túlöltöztetnem, kicsit kiütéses lett a nyakánál.
Ma már 2 szer lezuhanyoztattam a kádban, ne ragadjon szegénykém annyira. :)

Ági!

Ügyesek vagytok, hamar ment az átállás! :) Remélem, tudunk majd találkozni, mert mi sajnos nem tudunk menni az augusztusi kerti partira :cry: :cry: :cry:
Apukád lába hogy van? Gondolom meglátott titeket, és egyből jobban érezte magát! :)

Gabó!

Kurvára
hiányzol, meg a káromkodás is! :lol: :lol: :lol:

Vero!

Jaj, de jó! Szorítottam hasfájás ügyben!(lekopogtam azért)
Rajta 15kg maradt, de szép lassan lement több mit tíz az első pár hónapban a szoptatással, most meg tornázom, és már csak 1 kg van , de többen szeretnék leadni. :)
Lényeg, ne fájjon kis Ivánka hasa, és, hogy legyen elég tejci!!!!!!!!!! :) :) :)

Voltunk ma Hajnusékal sétálni + hintázni tök jó volt! Aranyos a kis Bence, és ő is milyen ügyes! :)

Reni!

Megszámoltad a sarkokat?

Amica!

Alszanak a gyerekek? Márton nem jár most az oviba? (Máté is majdnem Márton lett, én nagyon szerettem volna, gondoltam van még egy pár hetem meggyőzni a Jocit, de a kis lurkó előbb jött. Jocó nem ért oda a szülésre, és mikor kérdezték, mi legyen a neve, háááááááát átfutott az agyamon, hogy Márton, de azért mégsem, bár Jocó úgysem lett volna mérges, majd legközelebb. :lol: :lol: :lol: )

Zsani!

Örülök, hogy Virág meggyógyult, reméljük a férjed is gyorsan rendbe, jön, az enyém is, haldoklik még egy kis náthától is! :lol: :lol: :lol:

katus78

Kép

katus78

Sziasztok!

Vero,
szoptatással sok lemegy majd, én nem foglalkoztam sose a plussz kilókkal, mire 1évesek lettek a gyerekek mindig mínuszban voltam magamhoz képest :D
Biztosan figyeled mikor szül a Verus, majd írd meg! :wink:
Janka volt pöttyös a tejemtől, 6hetes korában múlt el. De rengeteg pöttye volt!!!!! A melegtől pár alkalommal mindegyik, de kevesebb ruhával, kis hintőporral esetenként elmúlt :D

Viol,
Dorka tornász lesz? :D Elég ám ilyenkor rá ennyi ruha. Nálunk is nagyon meleg van, visszanéztem Janka képeit, ő is csak bodyban volt, 3éve rettenetes hőségben született.
Mostanában nem bírok 12előtt lefeküdni. Tegnap is 11előtt fejeztem be a vasalást. Bár már úgy fájtak a lábaim, nem vizesedem, de az egéssz napos ácsorgást érzem.

Zsani,
kívánom, hogy a nyárra ez legyen az utolsó betegeskedő kalandotok!

Katus,
most még én is bajban vagyok, nem sikerül egyszerűen mindkettőnknek tetsző nevet találni...., pedig egyre jobban kéne már :roll:

Ági,
biztosan nagyon örülnek nektek itthon! Sok szép élményt kívánok a gyerekeknek!
amica

Na lányok végre it vagyok már elvonási tüneteim voltak és nagyon hiányoztatok és köszi,hogy hiányoltatok jól esett.

Naggyábból visszaolvastam mindent ha valakinek nem írnék előre is elnézést kérek.
Ja és köszönjük a névnapi köszöntőket,de 28.-án tartjuk akkor van a hivatalos.De nagyon aranyosak vagytok!

Viol!Ülés:Ha tudtok vegyél újat annál jobb nincs ha nekünk is lett volna 30.000-ünk azt vettünk volna,de mivel Levinek már sürgősen kellett így használtan vettük meg,de nem is lehet róla megmondani,hogy az.
Képek:Nagyon jók a képek aranyosak a gyerekek főleg Dorka milyen kis komolyan ül keresztanyukád ölében. :D :D
Olajozás:Én Levit nem kentem semmivel fürdés után csak a popsikrémmel talán elvétve egyszer-kétszer a hajlatokat mikor nagy meleg volt.
Fogzás:Levi is ennyi idős volt mikor elkezdett ömleni a nyál a szájából kérdeztem is a dokinőt,hogy nem lehet-e a fogától,de monta,hogy nagyon ritka mikor korán kibujik a fog.Az öcsémnek pl. 3-hósan bújt ki az első foga.Lehet,hogy elkezdődött nála valami,mert van akinek 2-3-hóba is beletelik mire kibujik.
Évforduló:Anyukádéknak nagy gratula,hogy ennyi ideje szeretik egymást nagyon ritka az ilyen kívánom,hogy Gáborral ti is így legyetek. :D :D
Ja és én is rendőr akartam lenni szintén nyomozó féle pár napja szóba is került itthon,hogy elmehetnék,de a Balázs letört,hogy az orvsin tuti nem mennék át a gerincemmel.

Vero!Jobbulást neked édesek vagytok a képeken.

Eszti!Szuperek a képek Szonjáról nagyon édi főleg mikor a pisztollyal van!Juj még elképzelni is szörnyű azt a kutyás sztorit amit leírtál.BRRRRRRRRR!!!!!!!!!! :( Tök jó lett a Fertó ezer éve nem voltam ha jó idő lesz szombaton akkor kimegyünk pancsikolni egyet.
Szegény kislány egy életre megpecsételte lelkileg!!!!!
Most hétvégén megyünk haza,de csak villám látogatásra hosszabb időre 11.-én megyek akkor lesz a koszorúslányruha főpróbám akkor egy pár napot otthon maradok és talizhatunk.

Nercsi!Nagyon ügyes ALíz baba!

Amica!Kitartás a gyerekekkel biztos ez a meleg is közrejátszik,hogy "bolondok"az én fiam is az.

Kola!Sajnálom,hogy nem vagy terhes majd legközelebb jobban húzzatok bele és összejön.A férfiak ha betegek mindíg meg akarnak halni még egy kis náthától is.

Beus!Gratulálok a picidhez!!

Hajnus!Szép a lakásotok főleg a konyha!!Édes a picur a képeken.

Ági!Üdv itthon és gratula a gyerkőcökhoz,hogy ilyen jól viselték az utat.Sikerült átállni?

Katus!Megjött már Máténak a kocsi?

Uram isten mindenkinek írtam!!!Ha nem bocsi!!

Mi faszán vagyunk Levi elkezdett menni ha fogják a két kis kezét olyan kis édi amióta kijött a jóidő azóta meztelenül flangál kint igen élvezi.Fürdést imádja,de persze neki nem jó a kis pancsikolója velünk van a nagyba.Csináltam képeket majd felteszem.Ja és egyedül alszik 4-napja csak most,hogy itt van az Adri most újra velem alszik.
Asszem ennyit akartam most hirtelen majd este jövök ha kis családom elaludt.

Ja fürdés!A dokinőm mota,hogy bátran belehet őket vinni a vízbe.Levi most először megy majd "koszos"Vízbe lásd Fertő!!

Szép kánikulai napot mi mindjárt megyünk a városba ha a husi felkelt én meg megyek sülni a szolinba.
Vendég

Katus,
az a szalag azt jelenti, hogy ennyi idő múlva mentek nyaralani? Vagy? :) Nemtok ám angolul. :)
Helyes volt az az apró kis káromkodásod... :lol: :lol:

Zsani,
örülök, hogy Virág meggyógyult, most már tényleg csak Apán a sor! :) Tanulhatna a lányától... :)

Amica,
hja, a vasalás... Én hülye délután álltam neki valamelyik nap, azt hittem meggőzölődök én is... :lol:

Gabó,
hűű, te aztán tényleg mindenkinek mindenre válaszoltál! :)
Komolyan gondoltad a rendőrösdit? :) És mi baja a gerincednek? :( Kis ferdülés?
Ma én is megyek sülni a szoliba. :) Gáborral mentem volna, de kérte, hogy mondjam le az övét, mert finoman szólva, az utóbbi pár napban tele van a töke a meleggel, nem akar még ott is melegedni... :)
És gratula a Levinek!! :) Elképzelem, ahogy a meztelen kis seggével flangál!! :lol: :lol:

nadine81

Bea,
vannak ám még képek rólatok az esküvőn! :) Majd ha jössz, megmutizom! Vagy el is küldhetem mailben, hogy meglegyen otthon is a gépen. Látom az iwiw-eset már kicserélted... :lol:

nadine81

Sziasztok.

Gabó,de jó,hogy itt vagy!

Zsanett,de jó,hogy meggyógyult Virág!Az jutott eszembe,hogy ha még most terhes leszel,akkor a GYES-ből számolják a táppénzt?Mert az egyenlő a 0-val.

Amica,én is már 2 napja 11-fél12 körül fekszem le,mert akkor mosogatok meg vasalok.A férjem azt mondja tiszta hülye vagyok.

Viol,milyen ügyes Dorka!Bencének is hónapok óta ömlik a nyála,mégsem jött még ki a foga.Rajta is vannak ilyen melegkiütések,pedig napok óta csak bodyban van.

Katus,ahogy átértünk a másik oldalra hasra fordítottam,a sarkon már aludt is. :D Jól kifáradtak.Nagyon örülök,hogy találkoztunk.

Lehet,hogy péntek délutántól vasárnapig nálunk lesz Isti barátja.Akkor lemegyünk kicsit a Tómalomra.Remélem lesz egy kis árnyék.Kíváncsi vagyok hogy bírok majd a Bendzsoval.Jé,de fura,hogy így írtam :D :lol: Az apja szólítja így :lol:

Kép

Kép
hajnus

Hajnus!

Én is örülök, Máté is pillanatok alatt elaludt, ilyet már 2 hónapja nem tett.
Láttam rajta, hogy kába, lehajtottam az ülést, és szó nélkül elaludt.:)
Biztos érzi, hogy jön az új babakocsija pénteken, és azt nem lehet dönteni :lol: :lol: :lol:
Bírom a gyerekeket, olyanokat tudnak produkálni. :)

Nálunk lassan 28 fok van a lakásban, meg lehet dögleni! Na mást ez a bajom, múltkor még fáztam :lol:

Gabó!

Örülök, hogy megjavult a gépetek :)
Nagyon ügyes Levi, van új ágyacskája, vagy, hogy sikerült a külön alvás?

katus78

Katus!
Nálunk 29 fok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gabó!
Üdv! Hozzánk beurototk ugye a holmikért? A gyerekek ha minden igaz holnaptól pár napig nyaralni mennek a sógornőmékhez, de én itthon leszek akkor amikor megbeszéljük.
Legközelebb meg már lehet babát is látsz :D
amica

sziasztok!
még mindig köszönöm a gratuláciokat,Gabocacica,Eszti,Vero :D
huh most végeztem nagyot takaritottam,meg a bodzaszörpöt fejeztem be.nyam-nyam :D
Vivi is segitett takaritani,a kisszobába a szekrényt meg a tükröt törölgette..tök ari volt :D

Viol:Nagyon ügyi a Dorka,már alig váom hogy lássam ,miket produkál.. :D
Átküldhetnéd a képeket,legalább akor meglesz itt a gépen.

Vero:Tök édesek vagytok a képen.nagyon tündéri a kis Iván,na meg Szonja is ám. :lol:

Amica:kitartás!!!!holnaptol jön a hűvösebb idő,azt mondják,de persze nem 100%.csak megnyugszanak a gyerköcök egy picit

KépKép
KépKép
vizmatibeus

Bea,
aranyos lehetett Vivien, ahogy "takarít"... :lol: :lol: Ez is nagy segítség ám!! :) :)
És te bodzaszörpöt csinálsz?? :) Én nemtok ilyeneket... :D :oops:

nadine81

ahha igen ari volt..megis dicsértem :D
ahha most szürtem le,életem elsö bodzaszörpije,és fini lett,majd viszek kostit.. :) :)
és milyen volt a vacsi?

KépKép
KépKép
vizmatibeus

Beus!Bodzaszörp hú az finom :D Anyukám szokott minden évben csinálni,és mindig tök hamar elfogy :) Virág is mindig takarítana,remélem ha nagyobb lesz nem csökken a mostani munka kedve :P
Hajni!Hát igen nagyon kevés lenne így a pénz :( Majd meglátjuk mi lesz.Ha nem jön össze a baba szeptemberig akkor elmegyek dolgozni aztán közbe probálkozunk.
Viol!Milyen volt a vacsi?Anyukádék biztos örültek!
Gabó!Üdv!Jó ,hogy jó a gépetek!Levinek gratula!
kola2

Csak gyorsan röviden: már tudok kulcstartót csinálni, kétfélét is.
Ma megjött Szinti új hintája! Majd jövök és írok bővebben, meg még képekkel is lógok!

Viol! Dorka hihetetlenül ügyes. Az én Szintim nem hajlandó ilyesmire sajnos!

KépKép
nicika

Imádom a bodzaszörpöt!Isti kedvence a bodzafagyi.
Beus egyébként jól érzed magad?Tudod,hányinger meg ilyesmi... :D

Niki,akkor megnyugodtál? :D

Katus,reggel?

Kép

Kép
hajnus

Képzeljétek az előbb volt a Sopron TV-ben a könyvtártábor.Istit csomószor mutatták.

Kép

Kép
hajnus

Bea,
én nagyon-nagyon régen - még mikor Sopronban laktunk - ittam bodzaszörpöt, de az tök fini volt... :)
De nekem nem ám felpakolva jössz ide! :) Csak a lányomat kell megnézni! :) :)
A vacsi jó volt, cigánypecsenyét ettem hasábbal. Mindig azt eszek, ha az Imrééknél vagyunk... :) És épp azt számolgattam, hogy amikor én ott dolgoztam - egy nyáron - az már 9 éve volt! Marha sok! Pedig mintha 4-5 éve lett volna. De ha belegondolok, 6 éve érettségiztem... Jesszus. :)
És Dorka is csak kicsit volt nyűgös. Egész jól tűrte a dolgokat és nem sokkal azelőtt kezdett sírni, hogy hozták volna a kaját. Kicsit felvettem, nyugtattam és el is aludt, meg tudtam enni a kaját, míg meleg volt. :)

Házimunka és a kislányok:
emlékszem, Eszti tett fel ide még régebben egy képet, amin Szonjával együtt vasalnak, vagy legalább is ott ül vagy áll valahol anya mellett! :) Aranyos volt! :)

Niki,
akkor már nem téped a hajad?? :) :) Nem is szabad! Türelmesnek kell lenni és akkor összejön, látod! :)
A hintát a bambinotól rendelted? Ott néztem autósülést és kíváncsi vagyok, hogy rendben megjönnek-e a rendelt dolgok és hogy tényleg csak az a postaköltség van-e, amit írnak. Csak az van? Más nincs? És az 1.300,- Ft volt?
Várjuk a képeket! :)

Hajnus,
nahát!! Isti vízen is jár és még a TV-ben is bent van!! :lol: :lol: Ez igen! :)

nadine81

Viol!Igen komolyan gondoltam.Az még haggyán,hogy van bent egy kanyar,de jobb oldalon van egy repedés egy kb.5--ével ezelőtti röntgen ezt mutatta ki egy régi esés kapcsán aztán az MR-szerint az L5-ös csigolya nem kap elég folyadékot meg a porcaim is nagyon oda vannak és Pesten alapos átvizsgálás van és nekem ugye ez bent van a kartonomba,mert volt,hogy két hónapot nem tudtam dolgozni.
Na odakozmáltál a szoliba?Én igen. :D :D

Hajnus!Akkor "híres"lett a fiad!Miért olyan későn vasalsz?

Katus!Akkor Máté még tényleg kihasználja az uccsó napokat alvásilag a kocsijába.Isten tartsa meg jó szokását.Hú nálunk is 28-fok van már szinte wgy szál semmiben alszom.Levin is csak egy bady van.
Az apósomtól hoztunk el egy ágyat kihúzható jó nagy azon alszik.Bár az elmúlt éjszaka nagyon rosszul aludt szerintem zavarta,hogy ott vagyok,mert eddig nem volt semmi gond úgyhogy alig aludtam valamit.
Szombaton viszem a játékot,de olyan 9-10-körül,mert 7-kor akarunk indulni a nagy meleg előtt.Ha neked is jó!

Amica!Igen hozzád megyünk majd telcsit értekezünk mikor csak írd meg hova kell menni.Hát mire legközelebb megyek arra már talán meglesz a babóca.

Na teszek fel képeket aztán megyek aludni,mert Levi épp itt trónol az ölembe nem hajlandó aludni közben a család másik fele már durmol. [img][img]hiontábanhttps://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1150919217.12.jpg[/img] http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 184.76.jpg[/img] Itt a játszótéri hintában imádja közben már itthonra is kapott ma fél 9-kor hintáznom kellett vele Kép Itt a 3-uncsitesó a sógornőméknél.Csongi,Domi,Levi Kép Itthon a kis pancsikolóba Kép Itt egy gyors kukac ellenőrzés Kép Ez egy bukfenc próba Kép És itt a kis úszógumija
Vendég

Lemaradt a hintás Kép
Vendég

Jó reggelt! :)

Mindjárt írok és teszek fel én is képet, csak előtte muszáj mondanom, hogy nagggyon jók a képek, Gabííí!!! :) :) :) Levi egy tünemény, marha aranyos és vidám és huncut!! :) A favorit a bukfencpróbás, a hintás, meg az úszógumis! :) Hűűű, milyen komolyan néz!! :)

nadine81

Szóval nekem meg olyan képeim vannak, amin a kisasszony keresztben fekszik az ágyban, mintha úgy lenne normális!! :)
(Minden képen a pelenka a mérvadó, ott kéne legyen a feje! :))

Ez egy délutáni alvás, lent anyuéknál
Kép

Szintén, csak az égben a feneke (sokszor alszik így :))
Kép

Ezek pedig friss, ropogós, ma reggeliek (még most is húzza :))
Kép
Kép

A fejvédő el sem ér addig, ezért két oldalról megtoldottam törölközővel... :lol:

nadine81

Garnier intenzív feszesítő program
ingyenes kipróbálási lehetőséggel!

Mielőtt halálosan kétségbeesnél a combodon vagy csípődön éktelenkedő gödröcskéktől, és elhatároznád, hogy idén közelébe se mész a strandoknak, szeretnénk megnyugtatni: van megoldás, méghozzá villámgyors! A Garnier új, Intenzív bőrfeszesítő termékcsaládjával könnyen megszabadulhatsz a narancsbőrtől, és biztosan klasszul fog mutatni rajtad az új fürdőruhád! Használd ki ezt a négy hetet, és légy Te a legszebb a strandon!

Ráadásul, ha elküldöd e-mailben a postai címedet a garnier@starfish.hu címre, a Garnier ingyenes Intenzív Bőrfeszesítő testápoló tej termékmintával ajándékoz meg! Ne hagyd ki!

KépKép
nicika

Hajnus! Már megnyugodtam! :lol: Tudod én egyszerűen nem tudom elviselni ha valami egyszerű dologgal nem tudok megbírkózni!

KépKép
nicika

Viol!
A hintát a Bambinótol rendeltem és tényleg csak 1300ft a postaköltség! És a megrendeléstől számított második napon itt volt a hinta! A futár még fel is hívott hogy akkor hozhatja-e! Szóval nekem tetszik ez a Bambinos!

KépKép
nicika

Gabó!

De jó is lehetett Levinek pancsizni! :D Láthatóan nagyon élvezte! A kukitapi nagyon édes! Nekem ilyen élményeim nem lesznek! :lol:

KépKép
nicika

Ja és tegnap a Dono Kft-től én is kaptam Always termékmintákat! :)

KépKép
nicika

Itt volt ma Bea és Vivi! :) Vivi egy tündéri, aranyos, huncut, kíváncsi kiscsaj! :) Nagyon ügyesen adott Dorkának puszikat, meg is simizte! :) És kaptunk egy csini farmergatyót meg bodzaszörpöt! :) Köszönjük! :)

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

nadine81

Bea!

Innen le tudod tölteni ezeket a képeket?
Mert akkor nem küldöm mailben... Viszont akkor az esküvőiből az első 6-ot megpróbálom újra, nemtom miért nem ment el. Nekem is csak a második 6 db-ról jött visszajelzés, hogy megkaptad.

nadine81

Na dobok én is pár képet:
A Büki strandon:
Kép
Kép

A kinti hintánkban:
Kép

Tegnap Sopronban a barátnőimnél akikkel a terhességünk elején együtt feküdtünk a kórházban! A kislány 6 hónapos múlt, a fiú 5 hónapos! A nevük Mili és Kevin! Szinti jól érezte magát nagyon!
Kép

Kipróbáltuk Mili bébikompját is, az is tetszett neki. Még eltolni is sikerült magát, igaz csak hátrafele:
Kép

Tegnap megjött a hintája, amit ki is próbáltunk:
Kép

Tegnap este pancsizás közben:
Kép

KépKép
nicika

Köszi Viol a bokokat Vivi nevében:-)
Dorka annyira aranyos volt:-)
Vivi még elalvás elött is emlegette:-)Baba cs....és mondtam neki hogy a baba is alszik,ő is elaludt:-))
igen letudtam tölteni a képeket innen,meg ,megis kaptam a mail-t is-kösziii!

Gabi:Tök édi Levi aképeken..meglehetne zabálni.-)kis kukis:-))

KépKép
KépKép
vizmatibeus

Niki:Tök édes Szinti a képeken...kis vigyori:-)
és hogy tetszett neki a hinta?Mondjuk rohadt jol néz ki honnét vetted?és mennyiert?

Na megyek főzök vmit de még mindig nem tudom mit....várom az ötleteket:-))

KépKép
KépKép
vizmatibeus

Hajnus:Köszi türhetöen vagyok ma.bár tegnap akármit ehettem minden kijött: :( de legalább tudom hogy miert :D Vivinél észre sem vettem h. terhes vok.bizom benne hogy Kisfiu lesz...
tényleg hogy is van?mikor fiu mikor lány?mit szoktak mondani:.......... :D :D

KépKép
KépKép
vizmatibeus

Sziasztok.

Niki,az egyik csaj a Reni ugye?A mellettem levő ágyon feküdt mikor született a Bence.:D :D olyan édi a kalapos kép!

Gabó,meg kell zabálni ezt a kis Husit! :lol: Jól megszorongatná az ember legszívesebben :lol:

Viol,olyan nagy lány lett Dorka hirtelen!Szerintem tök sokat változott.

Beus,milyen aranyos kislányod van!Tudja már,hogy jön a tesó?Hát sok ötletem nekem se volt ebéd-ügyileg,ugyhogy lekaptam egy paradicsomos salsa-szószt a polcról :D

Katus,kipróbáltuk a tejpépet,kihányta :( De ma megevett délelőtt fél banánt.Úgy látszik csak azt hajlandó enni,amit meg lehet fogni.Majd belenyomok a kezébe egy szelet rántott husit :lol: :lol:

Kép

Kép
hajnus

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?