Sziasztok
Remelem mindenki jol van ebben a melegben
Hat nekem tegnap ugy de ugy bedagadt a labam hogy azt hittem rosszul latok
Pedig anno csak augusztus korul kezdodott,es Alex oktoberi raadasul,tehat mar eleg a vegen volt ez.Jol be is ijedtem..de ma szerencsere nem volt semmi.Biztos a sok maszkalas sem tett jot,Egerben hetvegezunk egy nagyon szep szallodaban
Alexot ki sem lehett szedni a medencekbol
Sokat setaltunk,nezelodtunk is,rajottem hogy miert is nem akartam ujra nyaron babas lenni
De hat igy alakult
Sokkal rosszabbul turom a tuzo napot mint amikor nem varok babat
Brigo
Nem tudom,a dokim azt mondta hogy inkabb ne vallajuk a rizikot a ronthennel,pedig ez is melennyel lett volna. De utobb kiderult rontgen utan is csak kihuzta volna.
En olyanrol is tudok aki meg nem tudta hogy babas es tudo rontgenen volt,aztan emgis egeszsees a babaja,tehatez sem egyertelmuen tilos csak jobb vigyazni.
Bunny
szuper hogy a 4D-n mar nem latszot a szalag
Mi s Gyorfinel voltunk anno,O a z orszag egyik legjobb szonografusa.Ha O megnyugtat akkor az tuti.
Arik a kaepek,latszik hogy Andriskat hogy takarja a fuleit,nem tetszik neki a zaj..Anno neknuk is volt ilyen kep
Kullancs ugyben mi ujsag? En tudom alahol,talan a Tisztiorvosi Szolgalatnal bevizsgaljak.
Titok hogy melyik kovetsegen vagy??? Csak ugy erdekelt ,mert az Amerikaival voltak ugyenik.
Cic
Az utazoagy nagyon hasznos tud lenni
Niki
En teljesen megertelek,anno engem is pont igy erintett a munka dolog.Sot a fonokom nagyon nehezen valasztott utodot,tehat mar jo keson jott a lany,de valahogy utaltam ahogy a helyemen ul...Aztan amikor eljottem mar nem erdekelt.Persze amikor kiderult hogy nem valt be a csaj,az jol esett a majamnak..Mar csak azert is mert nem akartak hogy hatarozott idore jojjon,pedig en szoltam hogy visszajonnek 2 ev mulva.Tehat bizonytalansagban voltam addig amig a fonokom fel nem hivott hogy kirugta az utodomat es menjek ha tudok.Hat tudtam ,mert Alex mar 2.5 eves volt akkor.
Most mas a felallas,ragaszkodnak (rossz tapasztalat utan ) ahhoz hogy csak 2 evig legyen heyettem valaki .En emg pont most hezitalok,hogy ket gyerekoc mellett nem biztos hogy akarok en amr 8 oras munkat...segitseg meg nincs a kozelben,egy allando rohanast meg nem szeretnek.Majd meglatjuk,azert jo tudni,hogy hak ellene esetelg a penz akkor van hova visszamenni
Egyebkent egy masik ugyanolyan beosztasu kollegina is babat var,par nap kulonbseggel....Na O nyomul ezerrel..nalunk most vezetik be az SAP-t es csom trainingunk is van,lesz ,kulfoldon/belfoldon egarant.En meg a juliusikra elmegyek,de a csaj meg akara z augusztusiakra is repulgetni.Kicsit rosszul esik,mert mar regebben megbeszeltuk cegen belul hogy arra mi mar nem megyunk.Erre O megis megy,valahogy fel hogy nem vennek emiatt vissza...Es tudom hogy nem karrierista tipus csak mutatja hogy milyen lojalis tud lenni
Bocsi a litaniaert de csak hogy lasd meg egy babat varo kollegina is tud kellemetlen lenni...
Szerintem tabla eleg hetente egyszer .
Tunde
Zitanal is volt ilyen ?:lehet hogy most ez egy tunet mentes babassag,az sem olyan rossz am.Bar en csak hirbol ismerem,de jo lehet
Tontica
Bizti minden rendben van, persze azert ha tudsz ugy a 7-8.heten eleg egy UH-t kisirni,mert akkormar szivecskeje is latszana.
Davalilla
Panda nagyon szep kis mano,latszik hogy elvezte a furdozest.
Reka
Gratula a nyari eskuvohoz.Es kismami eskuvoiben elszel?Azok olyan szepek.
Kata