Új privát üzeneted érkezett!

Bea: te állandóan elmész! Mi van nálatok? :wink:

Andi
candi

Én is elmegyek lassan....babázni :lol: :lol: de még egy órát itt vagyok...

Kép Kép
meli1118

Mindenki elmegy? Mi lesz velem, Én még 5-ig itt vagok :(

Andi
candi

Candi,hátha mások is beugranak és nem maradsz egyedül!!!!!!!!Muszkuru,szólj,ha felkészültél....akkor sztorizok 8)

Málna,te is elmentél? :D

Kép Kép
meli1118

Sztorizz én itt figyelek .Közben tanugatok vagy mi

málna2162

Ja nem .Én még az elején tarok csak...
Lassan kirakhatjuk a topik elejére a 18-as karikát.

málna2162

Meli

Most mi van eltüntél?4
Muszkuru nem ér,jobb dolga akadt... :lol:

málna2162

Andi, nyugi, én is itt leszek, tudod, engedek a légkondi csábításának :D

Meli, ülök, és lassan-nyugodtan lélegzem, jöhet a sztori :?

Málna, én is el fogok menni ... ebédelni :wink:

Musz

KépKép
muszkuru

Kismamik és leendő kismamik

http://www.mamanet.hu/modules.php?name=Text&tid=8

Muszkuru

oké.Őzi... és mit fogsz rágcsálni?Ja egyébkén t a fehér fogaimat és a fogorvosomnak köszönhetem...de Te is nem vagy neked nem a fogorvos csinálta?!

málna2162

Na,nyugi,csak kiszolgáltam egy vásárlót!

Történt egyszer réges-régen.......
tavaky áprilisban belázasodtam,nem volt látszólag semmi bajom,de egy hónapig tartott...a 3.hapon elmentem dokihoz,elküldött mindenféle kivizsgálásra...persze vérvétellel kezdődik minden ilyen ügy.Elmentem,levette a maga kis 8(!)ampulláját,hazamentem,kicsit jegeltem,kicsit lilult,de semmi komoly.Másnap vissza a leletért,közli a jóasszony,hogy elszartak valamit,még1szer le kell venni...hurrá,nyújtom a másik kezem,nem nem nem,ott nincs jó véna!!!Ugyanonnan...már amikor megszúrt éreztem,hogy baj lesz,nagyon fájt és hihetetlen gyorsan 3x akkora lett a karom...úgy megszédültem,hogy nem tudtam hazamenni,el kellett értem jönni.Ráadásul persze a jobb karomról van szó,ballal nagyon suta vagyok,meg hát nekem a kezem a munkaeszközöm.Másnap már fekete volt,de nem csak a szuri helye,hanem csuklótól vállig,vicceltünk is,hogy ver az uram :lol: de a helyzet nem, is lehetett volna komolyabb.Elmentem dokihoz,nagyon jó fej a háziorvosom,kérdezem,hogy doktor úr,ez ugye nem normális....Válasz röviden:10.000-ből egy esetben fordul elő,szabálytalanul vették le a vért már először is.Mit nem mond!!Ugye,vákumos injekcióstűt használnak,először levette-meggyengítette a hajszálereket,meg a főereket,másodszor pedig szétrobbantotta....az alvadt vértől volt fekete,azt mondták nagy szerencsém,hogy megmaradtam!Kaptam gyógyszereket,amitől felszívódott a vér 5(!!)hét alatt és kaptam egy nagy halom érfalerősítőt....hát ennyi...azóta kicsit viszolygok a vérvételtől!!!

És mi okozta az egy hónapos lázat???Allergia.......

Mindenki legyen bátor,veletek biztos nem történik ez meg,de NE engedjétek,hogy egymás után ugyanonnan vegyenek vért!!!

Kép Kép
meli1118

Málna, na jó, igazad van, a fogorvosdoktornéninek :D
hát mittudomén, az erdőben bokrokat, ágakat, meg amit találok :roll:

Musz

KépKép
muszkuru

Muszkuru

Olyan jókat röhögök az írásaidon.Van benne valami...

Na jól van én is megyek ebédelni.A szokásosat.azt hiszem letellik ez a pár nap és a vajaskenyér kiesik a kegyeimből...

málna2162

Én meg végeztem mára,most megyek a barátnőnhöz,de este majd még belesek!!!!!!Jó étvágyat nektek!!!Puszi

Kép Kép
meli1118

Meli

:shock:
Azért ez nem semmi!
Én 4 éve voltam kórházban.Előszőr azt hitték hogy chron betegségem van aztán már nem is tudták.Egy hetet voltam bent.Egy hétig semmit nem ettem ,mert mindennap vittek Uh-ra.Csak infúziót kaptam,gyulladásgyökkentőt meg antibiotikumot.Mert az kiderült ,a vérvétel eredményéből, hogy gyulladás van valahol.
Aztán lassan rájöttek,hogy megvannad dagava a nyirokcsomóim a hasamban.Ami eltakarta a vakbelemet.Azt is kiakarták venni mert a megduzzadt nyirokcsomóra hitték,hogy a vakbelem.
Az egy heti antibiotikumos infúziónak az lett az eredménye,hogy 3 hónapot jártam a Honvédba mire helyre rakták a blérflórámat...
Tőlem is vettek úgy vért,hogy közben a nővérke valamilyen brazil sorozatot bámult.Úgy mellé szúrt hogy csak uyg spriccelt a vérem...
Ezek után én sem szívesen megyek kórház és tű közelébe...

málna2162

Te jó ég, Meli, ez sokkoló!
De azt sem értem, minek kellett 8 ampulla vér? Akkor mi marad még benned?
Nekem is felírtak egy csomó hormonizét, tele van velük a papír, de két ampullát vettek csak :shock:

Az a baj, hogy mi nem tudjuk - nem vesszük észre, ha valamit elszúrnak, mert nem értünk hozzá, és persze nem kötik az orrunkra.
Ha én itt elrontok valamit, rögtön kiderül, és a fejemre borítják... :?

Musz

KépKép
muszkuru

Ne is írjátok ezeket.
Az én múltkori vérvételem egy1 heti úgy néz ki, hogy 3 vénám lilla kék.
A könyököm pedig tiszta véraláfutásos undorító mintha bevágtam volna.
Itt az is mondtam, hogy tornán a biciklivel összetalálkoztam, mert ebbe a melegbe nem bírom hosszú ujjúban. Valamit kikellett találnom.

Szóval már én is parázom a vérvételektől.

Kép
nika04

Sziasztok,

tegnap egy ügyfélnél dolgoztam, nem voltam gép közelben, aztán nemtem a beutalókért a nődokihoz és fodrászhoz.
De mostmár benéztem hozzátok, miután 2 óra alatt visszaolvastalak benneteket péntektől. Szép termés :lol:

Hétfőn vagy kedden megyek vérvételre és után a nagy kórházi
UH-ra. Utána vissza a dokihoz és kiértékelnek...

Lányok, én már 7. napja menszizek, de össze-vissza.
Első két nap barnás és alig, aztán másfél napig erősen, aztán barnás (gondoltam elmúlik), erre ma úgy megvan, mintha most kezdődne. Piriből elegem van.

A kórházas és vérvételes szorikat vegyétek vissza, mert mindjárt mennem kell nekem is és már most be vagyok tojva.
Vendég

Persze

mentem és sztorikat... :P :P :P
Vendég

Hát nem vagytok semmik.
Még én gondoltam magamról, hogy sokat tudok beszélni. :lol:

Málna majd egyztetünk Msn-en este, oké, Gépközelben leszel? Addig utánnanézek az időjárásnak is.

ma egész délelőtt a városban voltunk, Okos uram a kocsiban hagyott minket a napon míg ők fél órára bementek anyósommal ablakot nézni. a kicsire sütött nagyon a nap. már ki is szálltam, hogy a helyemre üljön. Na ő csupa víz lett, és még az uram volt felháborodva mert mertem neki szólni.. Azóta is duzzog, tőlem fog is. Olyan rosszul lettem utánna :(
Nem fogok mindíg én szaladgálni utána...
na most jól kidühöngtem magamat, ugye nem baj :oops:

Majd este jövök.
szerettem volna a gyerekekkel délután kimenni a strandra, de nem lehet mert focimeccs :evil:
ilyenkor isten bizony fel tudnám rúgni a Tv-t.

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Szia Plutó,
hát a strand tényleg jobb lenne, mint bent ilyen szép időben.

Nekem nagy szerencsém van, mert apa utálja a focit és úgy általában nem TV-zünk sokat
Vendég

Candi, Muszkuru

ti sem vagytok???
Még kb 1 órát vagyok, aztán megyek a bölcsibe, mert évzáró majális lesz a törpéknek.
Vendég

Gabip, dühöngj nyugodtan, ne tartsd magadban, az nem egészséges.

A focit én is útálom. Apát eddig teljesen hidegen hagyta, de most valami bekattant nála, és ő is bámulja. Lehet, hogy valami vb-fertőzés van a levegőben, és ő is elkapta?

De a legjobban akkor néztem amikor kitalálta, hogy áthívja még két haverját, és kiülnek az erkélyre, és onnan nézik a szobában lévő tv-t. Így levegőn is vannak, meg a meccsről sem maradnak le.
Elég érdekes arcot vághattam, mert megkérdezte, hogy szerintem nem jó ötlet? :shock:
Szerencsére a haverjai nem értek rá, HAHAHA...

Nika, hát ezek a biciklik nagyon veszélyesek mostanában... :lol:
Az enyém nem lilul.
Vagy rosszul fejeztem ki magamat: MÉG nem lilul...

Sziszi, ne félj, ha a Fehérvári úti sztk-ba mész, nem lesz baj. Nekem sem a vérvétellel magával volt gondom, hanem ahogyan a szervezetem reagált rá.
Alapban kevés a vérem, és alacsony a vérnyomásom, eléggé megérzem, ha ebből a kevésből elvesznek...
De a szúrónénik tényleg profik, meg sem éreztem! Hiphop megvolt a két fiola.
Viszont ha kivitelezhető, apát vidd magaddal, ha esetleg megszédülsz, ne egyedül kelljen támolyognod, mint nekem tegnap reggel.
Pirit meg rúgd ki, eleget volt nálad, haggyon mán békén! :evil:

Musz

KépKép
muszkuru

Muszkuru: az a baj, hogy már előre felkészítjük magunkat, hogy milyen szar lesz a vérvétel, aztán persze, hogy rosszul leszünk. Én is így voltam párszor, valaki mindig kísérgetett, mostmár csak egy picit le kell ülni a padra két kockacukor, vagy egy kicsi csoki és nincs semmi baj utána. Következőnél neked sem lesz!
Plútó: ezzel a hőséggel tényleg vigyázni kell, a kocsi eg aztán végképp felmelegedhetett, igazad is volt 8)
SziszI: És utána szünet lesz a bölcsiben? Hog oldjátok meg a nyarat?
Nika: a 12. hetet megvárod a hírrel a munkahelyeden?
Úgy teleettem magamat fini zöldbabfőzivel, hidegen, mindjárt pukkadok! Most lenne jó még egy kis dinnye :oops:
Foci: szerencsére csak a döntőt kell megnézni! Én párom azon a véleményen van, hogy akkor fogja nézni, ha kisebb lesz a pálya, nem lesznek időhúzások elesésekből stb., szóval jéghokit akar fociköntösben.

Andi
candi

Sziszi: ez a piri dolog :twisted: és főleg ilyen melegben :evil:

Andi
candi

Candi
Még jövő héten van bölcsi, de már sokam elutaznak, ezért van ma a majális. Utána 5 hétig zárva lesznek.
1 hét anyóssal és a sógornőmmel nyaraló
2 hét anyuékkal (ebből 1 hét Balatonon)
2 hét velünk

Fő a jó szervezés
Vendég

Andi, hogy bírod a főzeléket hidegen megenni? :shock:

Köszönöm a véres trükköket, legközelebb kis delikáteszbolttal felszerelkezve megyek tuti.
Már törtem rajta a fejemet, hogy mikkel turbózzam magamat utána, a csoki nagggyon jó ötlet :wink:

Musz

KépKép
muszkuru

Én is azon aggódom, hova teszem a gyereket nyáron.
Nem vagyok normális. Még meg sem született. Még meg sem fogant.
És szerencsétlennek a gonosz anyja már azon töri a fejét, hova passzolja le... :?

És az iskolai szünidő - ha jól emlékszem - nem 5 hét. Akkor mi lesz? :shock:

Na befejezem a parázást, és dolgozom egy kicsit

Musz

KépKép
muszkuru

Muszkuru
Neked is még Piri van vagy már távozott, nekem CD 7.
Ennyire együtt vagyunk :!: :?:

Mikor van meg az eredmény? Hányszor mész vérvételre?
Vendég

Muszkuru
Iskolai szünetben 2-2 hét nagymama és lesz benne tábor is.

Vagy hagyományos vagy napközis. Ez ugye gyerekfüggő... Ha lesz bátorsága és kedve, akkor elutazhat akár 2 hétre is táborba.
Én minden évben 4 hetet táboroztam a szülők nélkül és imádtam.
Remélem Tomi is talpraesett lesz...
Vendég

Sziszi: nem mehetnék hozzátok gyereknek? Ez a nyári program nekem is megfelelne? :wink:
Muszkuru: mire itt mindenkinek meglesz a kisbabája, nyitunk egy nyári bölcsit és felváltva szitterkedünk, mit szólsz? Megnyugodtál? :lol:

Andi
candi

Sziszi!
A profi szervező vagy éjjel Balaton nappal Balaton.
Kitartást a Mikuláshoz.

Candi!
Igen megvárom az UH-t képet úgyis veszek s arra gondoltam, nézzétek mutatok vkit. s így bejelentem. Már alig várom még majdnem 2 hét még jó, hogy szabira megyek s könnyebb magamban tartani.
Ha visszajöttem már csak 1 hét.

Szerintetek elég a közvetlen fönökömnek megmondani, vagy menjek be a cégvezetőhöz. Nekem az első megoldás szimpibb.

Kis_plutó!
Mi mindig nézzük a focit. Este 8-9ig fürdés kaja. Még szerencse, hogy én is szeretem. Bár, most a túlórák miatt az estit nézem s csak az elsőfélidőig.
Tegnap nem nézte meg a második félidőt , hanem velünk volt s kihasználtuk az időt......:)
A férfiak nem tudnak két dologra koncentrálni egyszerre. :(
Akkor ma este nálatok édes kibékülés lesz. Mindent bele.

Muszkuru!
Az enyém 2 nap után már lillás volt. akkor nálad profik voltak.:)

Mindenkinek kitartást a focihoz! Még 3 hét.

Kép
nika04

Sziasztok,

megyek a bölcsibe és ma lesz egy lányom is :!: Végre.
A barátnőm nem ér oda és a gyerekek csak szülővel vehetnek részt a majálison, így apa Tomiért megy, én meg Nóriért.
Legalább gyakorolunk...
Vendég

Sziszi, Tomi jöhet hozzánk is :lol:
Bár hogy magyarázom meg apának, hogy meghívtam a szerelmemet :roll:

Hétfőn voltam először szurin, ennek a 3-5 ciklusnap közé kellett esnie, és kell még egyszer mennem a 19-21. cn. között.
Most ezeket nézik meg:
Kép
eredmény 4-5 nap múlva lesz meg, úgy péntekre saccolom (akkor bemegyek, hátha már meglesz)

másodszorra pedig csak prolaktint és progeszterolt fognak nézni

Musz

KépKép
muszkuru

affene, a fele lemaradt
szóval van még 143/ZVV3, 161/Luteinizáló hormon és 168/Tesztoszteron a listámon

Nekem ez nem mond semmit, de ha van valakinek megfejtése, szívesen látom...

Andi, az ovi/bölcsi jó ötlet, meg lehetne a suli is, és akkor kééész a kommuna :D

Nika, szerintem ez attól függ, milyen viszonyban vagy a nagyfőnökkel. Ha közvetlen, akkor igen, mert lehet, hogy rosszul esne neki, hogy közvetítő útján közlöd vele.
Ha teljesen formális, hivatalos a kapcsolatotok, akkor elég a közvetlen főnököddel beszélned.
Én HR-es beszéltem, UFF (vagy mit mondanak az indiánok...)

Musz

KépKép
muszkuru

Oké !
Benne vagyok én is a közös ovi/bölcsibe. Legalább a picurok megismerik Magyarországot.

Muszkuru!
csak formális a kapcsolatunk. Így elég lesz szerintem is a közvetlen fönökömmel.

Kép
nika04

Ja, nem reagáltam a vizesedésre. Csak magzatvizem volt mint víz :twisted: Én egyáltalán nem voltam vizes egyik gyerkőccel sem.
viszont mind a kétszer veszélyeztetett voltam, és sokat kellett pihenni.

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Sziasztok, végre sikerült felbukkannom! :D Bocsánat, hogy ilyen ritkán írok, de az az igazság, hogy mindig megyünk valahova a párommal és mikor este hazaérünk már hulla fáradt vagyok, de. meg dolgozom. Most éppen lakásokat nézegetünk, mert szeretnénk venni.

Kedves Nika! Nem felejtettelek ám el párocskám :) . Egyébként meg kell mondjam tök egyformák vagyunk, mert szerencsére én is jól viselem a babásodást, se hányinger semmi. Múltkor volt egy kis émelygésem.

Én is voltam vérvételen hétfőn, de nagyon ügyes kis nőci vette le, semmi fájdalmat nem éreztem csak egy kis szúrást, viszont jó sokat levett. Ja és olyan szép a karom mintha nem is vettek volna vért tőlem. Csak egy kis icipici pötty látszik. Biztos jó a vénám. Nálatok is ki van írva az sztk-ban, hogy kismamák stb. soron kívül jelentkezhetnek? Képzeljétek el a kolleganőm mesélte, hogy mikor ő terhes volt és ment vérvételre nem állt sorba ő sem, de a kezében volt a kiskönyv, hogy lássák, hogy kismama(pociján még nem látszott) erre az egyik bunkó beszólt neki, hogy biztos nem terhes csak kölcsönkérte a kiskönyvet, mert hogy nem is látszik. Jó mi? Milyen pa...aszt emberek vannak.
vikike_

Szia Vikike, de jó, hogy benéztél!
Örülök, hogy jól vagy.
Milyen lakást kerestek és merre?

Látom, mindenkinek van vérvételes sztorija 8)

Gabi, miért voltál veszélyeztetett?

Musz

KépKép
muszkuru

Andi, merre vagy? Azt mondtad, 5ig itt leszel... :shock:

Musz

KépKép
muszkuru

Lehet, hogy panel, de lehet, hogy nem :D . Ma is megyünk nézegelődni. Van 13millióért egy családi ház, állítólag azért ilyen olcsó, mert eladósodtak. Aztán megnézünk egy panelt is 4. emelet, de mondta a párom, hogy oda akkor mindenképp kell klímát beszerelni.
Most olvastam éppen egy másik topicot, hogy ott milyen vita folyt, inkább ott is hagytam őket, nem olvastam tovább.
vikike_

Szia! Vagyok csak sok volt a dolog :(
Szia Vikike, kell is a nagyobb lakás, lassan eggyel többen lesztek! :D Azért remélem gyakrabban hallunk felőled! Bírod a meleget?
Muszkuru: te ma is hosszúzol?

Andi
candi

Jut eszembe, Málna már egyszer elküldte nekem, hogy hol tudok vonalzót csinálni, de légyszi küldjétek el nekem mégegyszer azt a linket. Köszi
vikike_

Vikike: http://snugglepie.com, http://TickerFactory.com, http://lilypie.com. Én ennyit tudok a többiek biztos mondanak másik címeket is :wink:

Andi
candi

Vikike, a panel klímával elviselhető - 4 évig így éltem
A klíma beszerelése előtt volt olyan, hogy csak ültünk, és a mellem között csurgott a víz... (nem, ne gondolajtok semmi olyanra, államvizsgára tanultam... :twisted: )
Az a baj, hogy napközben begyűjti a hőt, amit éjszaka ad ki magából, tehát éjjel-nappal meleg, így éjjel nem tudsz pihenni
De ezt leszámítva szerettem, télen mindig fincsi meleg volt - távfűtés, nagyon jó a hangszigetelése, és ha már vízórás, csak annyiért fizetsz, amennyit fogyasztasz.
Mivel aránylag újak (1966 óta van panel Bp-en legalábbis itt a XI-ben, nem érhet túl nagy meglepetés - szétkorhadt csövek a falban, elporladt villanyvezetékek, ilyesmi)
Persze egy családi házzal nem versenyezhet. De az a 13M túl jól hangzik, alaposan nézzetek körül!

Andi, igen, ma is fél 6ig vagyok, de utána megyek szőrözni :D
A végleges második köre, most a lábszáramat pécéztem ki. Már 4 napja hosszú cuccban mászkálok csak, nem szőrtelenítettem, hogy megfelelő hosszúságú legyen a véglegeshez

Musz

KépKép
muszkuru

Leléptem

Mindenkinek kellemes estét!

Musz

KépKép
muszkuru

Köszi Candi, majd próbálkozom vele, szólók páromnak majd, hogy segítsen.
vikike_

Szia Muszkuru, jó szőrözést :D
vikike_

Jó szőrözést neked! Én is mindenkinek jó pihenést kívánok az estére én megyek egy kicsit kidobom magamat a kertbe 8)

Andi
candi

Sziasztok!
A strandolást megoldotta egy kis eső :cry: , na meg a kisfőnök is sokáig aludt.
Viszont a homokozónk megkepta a nádtetőt :lol: , már csak a homok hiányzik belőle :lol:

Muszkuru
Adrikával az előzmények miatt voltam veszélyeztetett. 26 hetesen 5 hét kórház is volt tiszta elővigyázatosságból, na akkor kezdtem el hízni nagyon :(
Krisztivel 18 hetesen levették a magzatvizet és utána nagyon keményedett a hasam :( ráadásul a gyógyszer amit szedtem be lett szüntetve, ugyhogy sok pihenés+ Magnerot 3x1. itt is a sok fekvés után kezdtek el jönni fel a kilók :(
Viszont szoptatás alatt szépen mentek is le, főként Adrikával.

Egyébként én nem foglalkoztam a kilokkal, azt ettem ami éppen jól esett :roll: nem épp jó példa, de ez az igazság :wink:

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Sziasztok!

Előre is bocsi, de most puffogni jöttem 8)
Napközben megbeszéltük apával, h du elmegyünk vásárolni mert szinte minden kifogyott itthon. (tej-kenyér-zöldségek-gyümi-bébikaják.....) , lebeszéltem anyóssal, h átvisszük a gyerekeket, h gyorsabban végezzünk. Erre apa 4 körül hiv, h megy dolgozni és halasszuk holnapra :twisted: :twisted: :twisted: Azértse szóltam neki, h hozzon kenyeret :twisted: -igaz igy nekem sem lesz reggelim :roll: hacsak el nem megy ha hazajött. Nem érdekel!
Azt sem tudom mikor jön, lehet, h egyedül kell fürdetnem. Dühömben megettem fél doboz csokis kekszet 8)

Kép
Kép
mókuska

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?