Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok,végre itt vagytok egy páran...ma egész nap itt vagyok,erre szinte egyedül....órákig :lol:
Eszter,várj a vonalzókészítéssel,lehet,hogy neked már babósat kell csinálni :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép Kép
meli1118

De jó lenne:), de nem akarom beélni magam, biztos meg fog jönni:(
Majd kiderül, mindenesetre a tesztet sem tudom mikor csináljam meg.

Kép
Kép
nektarin

Hány napos a ciklusod?Hányadik napon vagy?A mensi kimaradása utáni 10.napon szerintem már tuti!!!Nekem még egyszer sem sikerült ezt kivárnom.....de meg is jött mindig :cry: neked bizti nem fog...a nászút jó jel....Ja,írtam nemrég,hogy mi is ott voltunk nászúton....azóta is visszavágyom!!!puszi

Kép Kép
meli1118

Hát ez az, hogy még nagyon korai, csak két nap telt el, 29-30 napos és ma van a 32 nap.
:(

Kép
Kép
nektarin

Akkor még várj :twisted: ilyen idegesítő lesz,de legyél türelmes!!!HAHAHA,majd nézz csak meg engem úgy 14 nap múlva...teljesen be leszek kattanva :lol: :lol: de most van egy cselem...nincs otthon terhességi tesztem és nem is veszek mindaddig,amíg már biztosabbnak nem látszik a dolog....jó fej vagyok,mi...lehet,hogy megtámadok majd egy patikát....

Kép Kép
meli1118

Hát ez az, hogy nekem meg van otthon tesztem:)
Na mindegy majd meglátom:)
Köszik, holnap nem vagyok, majd szerdán beszámolok:) Már nemsokára remélem lsz otthon is netünk.

Kép
Kép
nektarin

Málna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!??????????????????

Gabi????!!!Gyerekeknek való idő van és lesz is egész héten....legyetek kinn sokat...de azért gyere majd!!!

Többiek???!!!Vikike,nagyon rég voltál....Hoppá,voltál már dokinál???

Ági,sajnálom...remélem jobban vagy!!!!Ha túlleszel ezen elmesélem majd,amit igértem!!!!Tudod,amikor szétment a vénám....addig nem rémisztek el senkit....tényleg horrorfilmbe való volt,pedig én nem vagyok érzékeny......
Mindenki jöjjön legalább egy-két szóra!!!Puszi

Kép Kép
meli1118

Sziasztok!

Megjöttem! :D Ilyen fehér lett!
Este majd még visszaolvasok,de most megyek ördögért a bölcsibe!

málna2162

Sziasztok, eddig olvastalak benneteket. Most tt "döglök" a hideg lakásban, leengedett redőnyökkel.

Nektarin, kitartás.... Tudom, baromi nehéz. Én mindig rögtön csináltam tesztet, eddig csak 1 csíkos lett. Jut eszembe! Most csinálják a kertünket, és mindenképp akartam bele pampafüvet, mert rettenetesen tetszik. Aztán végülis ZEBRAFŰ lett belőle.... Ugye ez jó jel :lol: ???

Meli, mindent bele. Csak így lehet eredmény... Nálunk érdekes a helyzet: anyáék ideköltöztek, amíg felújítják a házukat... A mellettünk levő szobában alszanak...... szóval nem tudom, mikor és hogyan tudunk egymásnak esni. Így nem túl kellemes, közben arra figyelni, nehogy meghallják, utána fürcsi, stb... Na mindegy. lesz, ami lesz...

Majd még írok a többieknek is, egyenlőre ennyi.

Kata
hoppá

Meli, dokinál még nem voltunk. Még be sem jelentkeztem. A suliban ezerrel megy a vizsgáztatás, a férjemnek meg most kell rengeteget dolgoznia, itthon kertrendezés, anyáéknál építkezés ezerrel, szóval most ne érünk rá "ilyen """piti"""" üggyel foglalkozni. Szóval majd, ha nyugisabb lesz az élet.

Kata
hoppá

Szia Kata,ne így fogd fel,hanem,hogy milyen izgi,hogy meghallhatják és "titokban"kell csinálni...és a tiltott gyümölcs az ugy jó édes :wink: utána pegid hagyd ki a fürdést....legalább nem úsznak el.... :oops:

Kép Kép
meli1118

Ja,értem,de legalább letudtok minden kötelezőt és nyugodtan,felszabadulva vágtok bele...ha javasolhatom,menjetek el egy hosszú hétvégére valami nyugodt helyre,töltődjetek fel,szeressétek egymást és nem lesz semmi baj....és aztán hajrá!!!Puszi

Kép Kép
meli1118

Meli, írtam egy rövid privit neked.

Kata
hoppá

Vettem és válaszoltam :lol: :lol: puszi

Kép Kép
meli1118

Még egyet írtam
hoppá

Gyors bekukk!
6 órára megyünk évzáróra és a bizonyítványért. :lol: Majd leírom milyen lett :wink:

Nektarin elméletileg pé. után 14 nappal jön meg, és akkor már lehet tesztelni. Neked ha rendszeres a ciklusod, akkor a héten már tesztelhetsz pozitívat :wink: Drukkolok Neked

Muszkuru remélem már jobban vagy azóta. Én a magzatvízvétel után voltam rosszul. Eddig a vérvételek után sosem voltam. Bezzeg Adrika.... Ő még hányni is szokott :cry:

Cosmo örülök, hogy sikerült közös nevezőre jutnotok baba ügyben :wink: Aztán gyors bebabásodást kívánok Neked, és figyeld meg minden rendben lesz.

Meli mi idén biztos, hogy megyünk Bérre. egyre több jót hallok róla. Ha ennyire szeretitek az állatkerteket Gyöngyösön is van egy hangulatos kis állatkert :wink: Ha érdekel leírom merre, oké?

Málna tudtam én, hogy okos csajszi vagy :wink: Gratulálok a vizsgádhoz!

Hoppá lehet, hogy jól is jönnek a "vendégek". Végre nem lesz görcsölés a baba miatt, hanem elterelődik a figyelem a szomszéd szobára :lol:

na most ennyi voltam, megyünk tusolni. Puszi mindenkinek, este nem biztos, hogy tudok jönni :(

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Szia Gabi,menjetek el,biztos jól érzitek majd magatokat!!!Egyszer elmegyünk Gyöngyösre is!!!szeretünk állatkertbe járni mindketten,és tesómék is ...egyszer Nyíregyházára akarok elmenni,állítólag ott is nagyon jó van!!!Meg persze Veszprém...ott voltunk 2 éve és nagyon tetsztett!!!Puszi

Kép Kép
meli1118

Málna, írtam neked is
hoppá

Nektarin
:wink:

Meli

Merre van az az állatkert?Hétvégén megfűzöm apát,hogy menjünk.Vége lesz a vizsgáknak,tanulni sem kell.
Mi tavaly voltunk Nyíregyházán és nagyon szuper,sőt a Miskolc-i is jó!!

Muszkuru
:(
Túl vagyok rajta!!

málna2162

Sziasztok!

Málna!
Nemcsak,hogy ügyi vagy,hanem még okos is,sőt a fogaid meg fehéren vakítanak.Tényleg már csak egy baba hiányzik a dologból. :D :D

Hoppá!
Azért nem lemondani erről az időszakról.Ez a zebrafű biztos hatásos :D

Bea!
Engem is érdekelne a pocis képed :)

Meli!
Szívesen talizok veled,ha erre jártok.Van már két nevünk,de még addig változhat.Szóval,ha kislány,akkor Gerda,ha fiú,akkor Milán :)

Candi!
Ettél már idén jó dinnyét.?Apósom azt hallotta,hogy M.o.-on állítólag nem sikerült az idei dinnyetermés :cry:

Nektarin!
Szerintem is simán tesztelhetsz a héten.Nem tudod,hogy mikortájt szokott lenni pé-d?

Cosmo!
Örülök a döntéseteknek.És sok sikert :!:

Kis_Plutó!
Jelenlezz,ha hazaértetek,és meséld el nekünk,milyen lett a bizi :D

KépKép
takido

És még tartozom egy Bea pocakkal!!!
Íme: Kép

málna2162

Helló!!Van itt valaki???Itt egy kicsit kinyomtam a pocimat,de annyira nagyon már nemtudom!!Meg az nem is tesz jót az Óriáskámnak!!Ma egy kicsit idegeskedtünk!(Összejött minden! :( )De nagyjából megnyugodtam!! :?
Málna!!!Köszi szépen a segitsédet!!Elküldhetnéd a fogaidat!!! :D

Kép
bea27

Sziasztok!

Bizonyítvány jól megfelelt lett :lol: Szorgalom lett jó, mert a magyar tanár szereint nem érdeklődik az olvasás iránt :( . Az igaz, hogy naponta nem olvastatom el vele ugyanazt a szöveget 5-ször, ahogy szerinte kellene. Sztem idegen szövegből lehet egy olvasást lemérni, nem bedig a begyakoroltból. Szerinte én gondolom rosszul, ez van. Azért nagyon örülünk ám, ahhoz képest, hogy az ovónénik szerint nem volt iskolaérett nagyon szépen megállta a helyét :wink:

Málna Bér Nógrád megyében van. Mikor szeretnétek menni? Esetleg egyeztethetnénk :lol: Na?

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Bea a pocidra meg elfelejtettem reagálni. Már nagyon szép :wink:

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Ja!!Csak az a gáz,hogy ez igaziból nem is annyira a Picicbabám miatt ekkora,hanem a ROSSZ emésztésem miatt!! :( De ez már összemenni nem fog csak tovább nőni!!Viszont,ha meg azt náézzük akkor a 14.héten már lehet ekkora is!!Én már nem is tudom,hogy mitől EKKORA!!Van egyébként egy ici-picit kisebb!!Na,ezt jól megaszondtam!!!! :oops:
Anyukák!!Kinek,mikor kezdett el nőni????

Kép
bea27

Javitok:Van olyan amikor egy ici-picit kisebb!!!Tartok tőle,hogy ez csak FELPÜFFEDÉS!!!!De nem zavar!!Csak annyiban,hogy a nadrágok már kezdenek szoritani,és ülni már szinte nem is tudok benne!! :(
Ma jól bepánikoltam a munkahelyemen,mert elkezdett iszonyatosan feszülni a hasam,mintha szétakart volna durranni!!Erre irtam a Málna barátnőnknek,aki azt javasolta,hogy vagy Magne-B6,vagy hivjam fel a Dokit!!Felhivtam aki megkérdezte,hogy voltam-e ma már nagy wc-én,amire én igent mondtam,mert reggel voltam (bár ez nem mindennapos!) :( Aztán még azt kérdezte,hogy mit ettem ma,de én nem igazán ettem,mert ilyen csúnya melegben kinek van kedve enni!!Csak egy kis leveset,meg sok innivalót!!Azt javasolt,hogy próbáljak elmenni megint wc-re,és ha nem nyugszik a pocim,akkor menjek be,ir fel gyógyszert!!Erre egy kicsit jobb lett,bár nemsikerült kaklinom,de megint rámtőrt estére a hasfájás,egy kis fejfájással tetézve,és Apával egy kiadós veszekedés után hazamentem!!Ennyi a mai nagy idegeskedős storym!!! :(
Annyira ideges lettem,hogy már azon voltam,hogy elhagyom Apát!! :( :( :(

Kép
bea27

Megint magamnak irogatok???? :( :( :( :(
Még várok egy kicsit,és megyek pancsizni!!

Kép
bea27

Most vagyok, de annyira lassú volt a net, hogy muszály volt vírusírtást csinálni. Talált is a Nod 5 vírust :cry:

pocinövés. Adrikával lassan növögetett. krisztikével viszont rögtön. 8 hetes terhesen már volt pocim :lol:
Ami még érdekes, hogy estére mindíg nagyobb volt, reggelre kisebb :wink:

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Fogalmam sincs,hogy ez nekem milyen has lehet!!Mindenesetre nemakarok sokat hizni!!Ha ihógy folytatja a meleg,nem is fogok!!Te melyik gyerkőccel,mennyit hiztál??Azt már sok embertől (kismamától) hallottam,hogy a második terhességénél hamarabb nőtt a pocija!!Lehet,hogy ez nekem is a második??Lebuktam?? :oops:

Kép
bea27

Na én sokat híztam :oops: jó példának nem vagyok jó.
Adrikával 49 kg-ról indultam 83 kg-mal mentem szülni. Jól le is toltak :oops:
Krisztiánnal 58 kg-mal kezdtem és 86 kg-mal mentem szülni

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Na megyek kedves Plutó!!Holnap valamikor jövök!!Jó éjt!!! :)

Kép
bea27

Jó éjszakát mindenkinek
Kép

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Sziasztok,jó reggelt!!!Én vagyok az első....ritka pillanat!!

Bea,nagyon szép a pocid!!!!Ne mondj ilyeneket,hogy elhagyod a párod.....együtt sokkal könnyebben meg tudtok oldani mindent és hát szereted és szeret téged!!!!Én is voltam már úgy faldühödve,hogy ezzel vagdalóztam és utána nagyon megbántam,mert rájöttem,hogy nem lenne még egy olyan ember,aki ennyire szeret és mindent megtesz értem!!!És nektek már ott a pocidban a közös jövőtök!!!

Málna,Bér jó kis hely,menjetek el!!!De ne számíts túl sok állatra,nehogy csalódás legyen!!!Máténak biztosan tetszeni fog!!!Menjetek Gabiékkal!!!Ők is akarnak menni!!!

Dóri,ha megyünk Veszprémbe előtte megírom!!!Neked nincs még ekkora a pocid???Te is küldj fotót!!!Mindkét név nagyon jó,a Gerda különösen tetszik!!!!

Gabi,gratula a bizihez!!!!Nagyon jó ez az eredmény....az olvasás meg majd megy könnyebben is!!!Igazad van,sokszor elolvasott szövegből nincs értelme felmérni,de nem mi vagyunk a pedagógusok!
Jó vizes lehettél,ha ennyit híztál a terhességeiddel!!Még jó,hogy sikerült leadni!!!Puszi

Sziszi,Vikike,Muszkuru,Icus,Nika,Zsizsi?????Bocs,ha kifelejtettem valakit!Hoppá,te jössz ma,ugye?Nektarin nem várható.Mókuska!!!!????

Na,befejezem,mindjárt indulnom kell kinyitni!!!!Majd jövök még!!!!Puszi

Kép Kép
meli1118

Szép jó reggelt Mindenkinek!

Bea!
szép a pocid nagyon. Látom ezek a hormonok dolgoznak nálatok is :)

Gabi!
Gratula a bizihez. A hízás az alkattól függ nem?
Én nekem még nincs semmi pocim, így a 10.hét után. Ami késik nem múlik. A rosszullétek elkerülnek. Még szerencsésen viselem lekopogom.

Málna!
Ügyes voltál a vizsgán. Gratula.

Hoppá!
Erről a szituról a fiatalkorom jut eszembe, mikor anyuék a másik szobában mi felhangosítottuk a zenét s indult a mandula. Hú mintha tegnap lett volna aztán már egy évtizede.

Nektarin!
én 6 nap után teszteltem. S már egyből 2
csíkos lett. Ha van türelmed akkor várj. Szorítok.

Cosmo!
örülök, hogy augusztus mindjárt itt van.

Dóri!
Várjuk a képet a pociról.

Vikike olyan egyedül vagyok mi van veled tüneteid?

Üdv Mindenkinek!
Holnaptól nem leszek hétfőig. Jó hetet hétvégét mindenkinek.

Kép
nika04

Jó reggelt

Kis_plutó

Szerintem a hétvégén megyünk... :!: :?: Na...

Nika

Anyukádnak jobbulást.Vigyázz magadra!

Bea

Én 59,5 kilóval kezdtem és 70 kilóval mentem szülni.62kg -val jöttem ki a kórházból.Mondjuk ezen nem is csodálkozom a 23 órás vajúdás alatt volt időm bőven fogyni,de igazából ez csak a víz ami le ment.Az utolsó időben te sem hízni fogsz hanem inkább a víz amitől lehet,hogy felmegy még pár kiló.De az tényleg gyorsan lemegy.Ja ne egyél sósat!!!

A 13.héten mondtam meg a munkahelyemen.Nekem nem volt ekkora pocim. :( Akkor még farmerba jártam,senkinek fel sem tünt,hogy terhes vagyok.Na de utánna.Egyik hétről a másikra kezdett el gyorsan nőni a hasam.

Meli
:wink:
Megyek mert Máté türelmetlen.Majd még jövök.
Puszi mindenkinek!

málna2162

Jó reggelt!
Hogy viselitek ezt a meleget?
Külön nem írok senkinek, mert tuti valakit kihagynék :oops: , jók legyetek!

Andi
candi

Jaj,kihagytam valakit!!!!!!!!Bocsáss meg,drága CANDI!!!!!!

Kép Kép
meli1118

Sziasztok!

Meli
Köszi a hiányolást :lol:

Bea
Már nagyon szép a pocid! Nekem Lilivel lassabban kezdett nőlni, Danival már nagyon hamar, még nem is tudtam, h terhes vagyok csak furcsa volt, h a 2-3 hete vett nadrág kezd igen szük lenni derékban :lol: én 7 ill. 10 kg-ot hiztam, utóbbinál nagyon vizes lettem a végére. A kórházból már az induló sulyommal jöttem haza :wink: -na jó, mondjuk pocim még mindig van, most sokkal nehezebben megy le :?

Málna
Bérre mi is készülünk :lol: csak nem tudni mikor kerül rá sor :?
Ujabb 5-höz gratula, igazán nem is vártunk mást Tőled :wink: :lol:

Gabi
Ügyes volt Adri! Képzeld, tudod apa most járt suliba (céges) és a "diplomán" olyan értékelés is volt, h magatartás, szorgalom :lol: :lol: :lol: Pusztultunk rajta! Még ilyen marhaságot :lol:

Nektarin
Drukk, h pozitiv legyen a teszt!! Azt mondják a tengerviz jót tesz a fogantatásnak :wink:

Hoppá
Lehet, h éppen ez a nyerő időszak! :wink: A sok meló ill. a szokatlan helyzet miatt nem görcsöltök a baba miatt és lehet, h éppen most fog összejönni :wink:

Takidó
Gerda nálam is nyerő :lol: lett volna ha Dani kislánynak születik :wink: Sajna apának nem tetszett, igy jobb is h fiu lett :lol:

Cosmo
Akkor augusztustól mindent bele :wink: Jó, h meggondoltátok :lol:
Szőrtelenitéssel hogy állsz? Jársz még kezelésre? Érdekelne 1-2 dolog, vagyis nem is engem hanem a barátnőmet.

Na megyek mert még nem reggeliztem. Ez a kis szaros a telefonomat harabdálta, csupa nyál lett a belseje is. Persze éppen most merült le és a legnagyobb gondom az volt, h be tudtam kapcsolni csak az akksi miatt egyből kikapcsolt viszont nem akart tölteni :twisted: Azóta sikerült megbuherálnom, remélem müködni fog. Meghalok telefon nélkül :oops: :lol:

Kép
Kép
mókuska

Én jól viselem a meleget még....de nagyon izzadós vagyok,úgyhogy jön az az időszak,amikor minden nap hajat kell mosni,mert csak bevizezett hajjal tudok otthon meglenni....pedig a mi házunk nem is túl meleg....gondolok rátok,akik társasházban,panelházban éltek....az az igazi szauna!!!
Na pusza

Kép Kép
meli1118

Meli: én sem tudom követni, hog kit hagyok ki, ezért dehogy haragszom. Dolgozol már?

Andi
candi

Igen,az üzletben vagyok és nincs forgalom :cry:
És ami jó,hogy igazoltan vagyok a gép előtt,mert meg kell csinálnom ezt-azt,nyomtatás papírmunka.....persze egyfolytában veletek vagyok...csak most nincs morgás....

Kép Kép
meli1118

Helló Csajok!!Elfelejtettem,hogy mikor kell mennem a Védőnőhöz!!Még hirtelen annyi dolgom lesz,amikor már munkanélküli leszek!! :( Fogorvos,védőnő,JOGSI,stb...................
Candi!!Veled mi van??
Dóri dolgozik??
Málna???

Kép
bea27

Mókuska: lehet, hogy Dani sem tud meglenni telefon nélkül? :lol:
Mit csináltok ilyen melegben a gyerekekkel? Mentek valamerre pihenni?
Lányok most itt a jó idő és senki nem megy víz mellé pihizni, mire mennénk tuti sz@r idő lesz!
Meli: én az éjszakákat viselem nehezen, ha nyitva hagyom az ablakot a kutyák ugatásától nem lehet aludni, ha becsukom olyan fülledt lesz az idő, hogy amiatt. Most fogyasztom én is a tusfürdőket, napi 3 tusolás tuti, hogy van, lassan elkopok.

Andi
candi

Candi!!Te nem dolgozol????
Hogy ennyi időd van magadra???

Kép
bea27

Meli: hát ki mer morogni azért mert velünk vagy, Tegnap nekem is hiányom volt, hogy nem voltam egész nap. Ez már beteges? :?
Most vettem észre, hogy csak egy nappal előzöl meg :wink:
Bea: írtam neked privit! 8)

Andi
candi

Én meg irtam vissza!!!!! :) :) :) :)

Kép
bea27

De dolgozom, csak reggel is van időm magamra, meg este is. Ügesen beosztom az időmet! :wink:
És képzeld még Apára is van időm :wink: .
Ha nagyon akarom... :D

Andi
candi

Candi,anyukám néha puffog,hogy egész nap itt ülök munkaidőben....miközben köthetnék csokrokat is....de ha nincs vevő,nincs kedvem semmihez...kivéve persze benneteket!!!!Puszi

Kép Kép
meli1118

Tegnap nem voltunk kint :( Nem mertem elindulni Danival ebben a hőségben Liliért az oviba, inkább elhozattam. Itthon is jó meleg van, de egyszerüen utálok csukott ablak mellett lenni a lakásban (kivéve persze télen :wink: ) Szerencsére éjszaka jól alszanak a gyerekek, akkor vhogy elviselhetőbb a meleg.
Nyaralni csak aug. 2-től megyünk. Hétvégére még nincs program, de valószinüleg csak helyben leszünk mert 1, apa ügyeletes 2, szerelik az autónkat és sztem még nem lesz kész

Kép
Kép
mókuska

Ja,igen,Candi együtt vagyunk....lehetsz a párom...nem hagylak el Gabi,te is lehetsz velünk :D

Kép Kép
meli1118

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?