Hát Bendegúz is jól kifáradt, mert negyed 7-ig aludt. Aztán persze csak fél 9kor fürödtünk. De nem baj, ez egy kivételes nap volt!
Hát nálunk melegebb volt a lakásban, mint Mankáéknál, Bendegúz este egy szál bodyban legózott apájával. Most próbáljuk éjszaka jól kiszellőztetni.
Jó hirtelen jött ez a dögmeleg.
Mi meg apával mentaleveles citromos bacardis jeges ásványvízzel próbálunk enyhíteni a kánikulával járó szenvedéseinken.
Nagyon jók a képek!
Én is találtam még párat amikor újra végignéztem amiket csináltam. Ezeken többek között Réka is rajta van, és nem fej nélkül, mint a képeim zömén.
(egyébként nekem nagyon kellett válogatnom, mert 130at csináltam nagy hirtelen, úgyhogy csak a legjobbakat raktam fel)
Mélázók
Ágó ne tépd ki Fannika haját!!
Jack, ha nem foglakozol velem, azért vetek egy pillantást Bendegúzra is.
Iszkolunk Jack után, biztos valami tuti helyre megy.
Tünde!
Kicsit fel vannak tuningolva a képek utólag a számítógépen, azért tűnik színesebbnek.
Sajnáltam Zitát, hogy ilyen kis nyügi volt a végén, biztos fárasztó volt neki azért az utazás! De azért jókat nevetgélt közben!
Réka!
Ágoston milyen kis nyugis pasi, hihetetlen.
Manka!
Jacket remélhetőleg sikerült jól kifárasztani a vendégseregnek, és jól alszik ma éjjel. Meg Te is!
Ugye, hogy inkább utánunk kellett volna takarítani? Bendegúz mindenesetre hozta a formáját a bukikkal.
Timi!
Azért nem lehet könnyű ezt Fanninak feldolgozni, ennyi klassz kis pasi között tölteni a délutánt! Nem csoda, ha pörög!
Olyan hülye vagyok, így utólag jut eszembe, hogy mennyi mindenről kellett/lehetett volna még beszélgetni Veletek. De majd legközelebb!
Ugye lesz legközelebb is!?