Hmmc
Mindenki irigykedik valamiért a másikra
Én a házatokra és a kertetekre. Tényleg miért nem teszel fel képeket???? Már más is kérdezte! 3 napig nem voltunk itthon, de fáradtabbak vagyunk mintha itthon lettünk volna. Egész nap levegőn, sétálni (órákat, hogy legalább fél órát aludjon), Korival vízbe, majd rohangálni utána.... Szóval nagyon jó volt, de fárasztó is! Ja és még azt sajnálom, hogy Kori erre nem is fog emlékezni, pedig jól megjegyezhetné, mert ki tudja megint mikor lesz ilyen
A kakát jelzi Kori is, sőt tudom mikor kezd neki, de ő is utána szól, és mutatja/mondja a büdöset - na ezt most szavakba nem tudom önteni.
Boglárka
Van ez így, de ne érdekeljen, ezt mondom, hogy akkor a föld alá is temethetnénk magunkat.
DM engem is érdekel!
Ja igen ezt akartam mondani már ezer éve, hogy voltam az önkorm.ba és a házatok előtt mentünk és akkor láttam azt az elkerített játszót. Milyen közel, és a kutyáktól is elkerítve!
Cas
Miért pont holnap DM? Nekem az nem igazán lenne jó, mert tudod megyek a kórházba, anyám itt lesz, stb.
Szilvi féle e-mail, már elküldted a bulicímet kértem, de a leírást szívesen fogadnám!!!!
Mi meg de. nem megyünk le, mert akkor max. 2-3 órát bír fent lenni a kisasszony, meg akkor süt ide a nap, ahol a homokozó van.
Szilvi
Tényleg végül hol voltatok? Szúnyogok voltak?
Kihez forduljak evvel a mailes problémával szerintetek? Én hót béna vagyok ilyen téren.
Még egy kérdés az info gurukhoz. Bekapcsolom a gépet (nincs jelszó), megnyitok egy wordöt és ezt írja ki: C:\....\ adott .doc foglalt, Lac használja. Kér másolatot? Lehetőség OK Mégse Hogy lehet ezt megszűntetni? Köszi