Hali!
Hát csak most jutottam el, hogy írjak.
Először is Mindenkinek Nagyon Boldog Új Évet Kívánok! Aki babaesőt vár, annak minél előbb kívánom, aki másra vágyik az is teljesüljön! J J J
Képzeljétek!
Az idei év nagyon boldogan kezdődött...
Történt uis, hogy beszélgettünk a férjemmel egyik este, hogy lehet idén lesz saját lakásunk. Kb-ra összegyűlik a pénzünk + igénybevesszük a szocpolt 2 gyerekre, a 2.-at bevállaljuk 3 év alatt.
Egyszer csak megszólal életem párja, hogy mennyi a szocpol. 3 gyerekre, mi lenne, ha azt vennénk igénybe? Beszélünk, beszélünk tovább, mire megkérdezem: „Miért, Te hány gyereket szeretnél”? „Hááát, igazság szerint 3-at J” „Tényleg?” „Igen! Mert az első várása és születése is nagy élmény volt, és olyan rossz lenne, ha már nem élhetném át újra, meg mindig is nagy családot szerettem volna, hogy sokan legyünk.” „De, jó, mert titkon én is 3 gyerekről álmodoztam!” Kedves férjem: „6 év alatt csak összehozunk még 2 gyereket, nem?, ha meg kitolódik, akkor sem gond”
Na, hát ezért repesek a boldogságtól, ráadásul annyira, hogy pár napja már nem is alszom rendesen, mert tervezgetek és álmodozom J Pl., mennyi zoknit kell nekem kimosni, teregetni és összehajtani J akkor kell egy mosogatógép is J nem mintha ezek lennének a legnagyobb problémák gyerek születésekor J
A másik, azt álmodtam most éjjel, hogy szülni megyünk, a kistesót. Na, de úgy, hogy már tológfájásokkal a liftben. Mire megvizsgáltak , elmúlt minden, nem voltak fájások, sőt a baba sem mozgott a hasamban (mondjuk szüléskor nem is érezni ,már mozgást). Így feküdtem 3 napot a szülőszékben, a másikban pedig az orvosom ült, aki elaludt benne és horkolt, mondván, majd ha beindul ismét, akkor szóljak. A szülésznő pedig a fősulis kollégium portásnénije volt, amin nagyon meglepődtem.
Aztán persze nem szültem meg J
Megvolt a nagy családi karácsonyi vetélkedő, mindenkinek tetszett és az ajándékok is.
Volt szaámítógépes bowling projektorral kivetítve, porszívós golf (ping-pong labdát kellett egy floorball ütővel a bekapcsolt porszívócsőbe terelni), Vágó Pista Legyen Ön is milliomos játék számítgépes változata, szintén kivetítve (szerintem ez aratot a legnagyob sikert), Activity, Kínai jeleket kellett kitalálni (az egyik játékos kihúzott egy jelet a 16-ból, ezt el kellett magyarázni a neki háttal ülő játékosnak, akinek a kezében volt mind a 16 jel). És még sok játék.
Az ajándékokat pedig Dani Eskimo sátrába rejtettük el, bekötött szemmel kellett kivenni ajándékot, akinek a neve volt rajta, azé volt az ajándék. Persze mindenkinek jutott a végén egyenlő számú ajándék. A legutolsó körben dani osztotta szét az ajándékokat.
Nagyon élvezte a kis huncut, közben még a nagy röhögsében aludt is 2 órát, annyira elfáradt.
Kicsit az ünnepek alatt felborult az esti lefekvés és a reggeli felkelés ideje, most állunk vissza. Én is alig tudtam ma reggel felkelni, hogy munkába kell menni.
Sasha
Danit nekem is először cisztának nézték az uh-n, aztán nem az volt. De mondjuk, ha nincs hormon a vizeletben, akko rbiztos nincs baba L
De biztos jó lenne neked a nagy zsúfoltságba még egy kisbaba? Így is alig várjátokmár, hogy eltűzhessetek onnan, nem?
Csics
Nagy gratula, és sok sok tejcsit a kis Gergőnek! J
Az unokahugom kisfia (Bendegúz) is megszületett 3 héttel előbb a kiírtnál, csaszival, mert a nyakán volt a köldökzsinór. De jól vannak, van tejcsi is neki.
Beszéd:
Nagynéni neve Zsóka = zsó vagy zsö
Halló = hahó J (ezt a Pumuklis dalnál mondja, amikor kéri, hogy énekeljem, olyankor a lábát szoktam minden szótagnál puszilni, vagy csikizni a szempillámmal, fülembe dugom, stb J)
Dúdol = dudu
Lámpa = tá
Takaró= ta
Gyöngy=gyö
Popó= popó
Pipa= papó
Vappa-ma-luma-va-pem- pu = pem-pu J
Már várom, mikor mond egész szavakat a papán, mamán, kakaón kívül J mert így is mindent elmond, de csak mi értjük.
Zsani
Dani is imádja a leveseimet.
Juli kis ügyi! J
Szilveszter
Mi is itthon tollasbálban töltöttük, de jó volt így együtt, nem is vágytunk máshová. Megnéztük a VV3-at, de legfőképp olvastam. Nagyon jó a Harry P. 5! J
Dani sem ébredt fel sem a petárdákra (pedig volt bőven), sem a trombitákra. Neki is volt egy, azt fújta cefetül J
Rit
Van ilyen sajnos.
Anyukám sem tartja a saját anyjával a kapcsolatot, pedig egy városban laknak. Így nagymamám mifelőlünk se érdeklődik, egészen kiskorom óta. Az esküvőnkre meghívtuk őket, persze nem jöttek el, ilyenolyan dolgokra hivatkozva, azt is tudták, hogy születik a dédunoka, ráadásul nekik az első. Amikor Dani 3 hónapos volt, véleltelnül összefutottunk velük séta közben, és meglepődtek, hogy jé, anyukám nagymama lett? Anyukám erre azt mondta, jé, te meg dédmama...
Jobbulást a sok kis betegnek! Mi úgy látszik már túl vagyunk rajta.
Ilke
Teszek fel a profilomba a mintákról képet. Illetve inkább elküldöm a linket. Ez az eredeti, amit a netről szedtem, majd lekapom, amiket én csináltam. Megvan a leszámolható rajz is, amit az eredeti képről csináltam, ha kell elküldöm.
http://www.sewandso.co.uk/cgi-bin/find/db.cgi?so=desc;mh=10;db=products;sb=1;do=search_results;Search_String=bookmark&nh=9
Ebből az utolsó előtti 3 kép : (No Fishing, Ballon, with Teddy)
Nyuszi
74-es rugi biztos jó, de pl. Dani már kapott 80-asat 5 hónaposan.
Én 16 hetesen éreztem először Dani mocorgásait, de csak a 22 héttől kezdett el látszani vmi.
Na,pusz, eldugulok J
Gumicukor és Dani (aki már 18 hónapso elmúlt, hihetetlen)