Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok lányok!

Elöször is köszi a drukkot a szurihoz, úgylátszik hatott,mert nem lett semmi gond, se láz-se nyügiKép
Újból megmérték, most 6380 gr és 65 cm, ennyi a hivatalos hossza most már egészen biztosan.

Tegnap nem tudtam jönni, mert egész nap vagy telefonon hivogattak otthoról vagy e-maileket irtam, szóval hanyagolnom kellett a Babanetet, de most itt vagyok teljes létszámban!Kép

DBarbi,utólag sok boldog névnapot druszám, itt most jönne egy virág Gif, ha lenne éppen raktáronKépKépKép
Fanni nagyon aranyos, micsoda nagy lány már,hogy igy "tömi" magát!!

Susie, én is csatlakozom DBarbihoz, Prücsök gyönyörűűűű!!! Jobbulást a hasmarshoz, nekem is volt múlthéten, de gyoran el is múlt,szerencsére... Füles kérdésre nem tudok válaszolni, nálunk Ádám néha a fejét vakargatja, én meg ettöl vagyok kikattanva, miért csinál ilyet...Viszont (most ne nézzetek nagyon nagyot), nálunk Ádi füléböl sokszor kipottyan a megszáradt fülzsir...Nem túl gusztusos, és nem is tudom mit kezdjek vele, mert azt tudom, hogy fülpucával nem lehet benyulni, pelenkacsücsökkel amennyire tudom kitörülgetem neki, de mégis olyan kis sárga zsir potyog ki a füléböl, hogycsakna...

Batkamanó, én is megnéztem Emma képét, aranyfalat kislány, és én is a kiváncsiak táborához tartozom, nem raknál fel képet rólatok is? Kiváncsi lennék apuci-anyucira isKép Jogvédök nem ide figyelni, de én magam készitettem Ádámnak Halász Judit CDt, azokból a számokból, amiket már évek alatt összegyüjtöttem az interneten. Csupa olyan számot raktam rá amit én is szerettem és az ismert (Bóbita, CSiribiri stb) dalokat válogattam össze.

Gabi75, nálatok hogyan néz ki a mongolfolt? Mert nekem anyukám "diagnosztizálta", amikor megszületett Ádám, és még mindig van neki, kiváncsi vagyok a tiétek is igy néz-e ki. Ádámnak sötét szürke elszinezödés van (nem konkrét folt) a gerince végén, valahol a popsikája felett
Én rengeteget vigyorgok Ádámra, kezdettöl fogva,lehet tényleg,hogy ezért ilyen mosolygós baba???

Szisz, remélem jól átvészeltétek az oltást, és minden rendben van.Én az elsö éjszaka együtt aludtam Ádámmal, csak hogy egészen biztosan észrevegyem ha lázasodna, de nem volt semmiKép
A tornáért gratula, csak ügyesen igy továbbKép Szerintem a Babygym-et meg ne sajnáld, fogjátok még azt ti is használni, ha jó ha nemKép Nálunk is fokozatosan szokott hozzá Ádám,most már egész jókat el gagyarászik a sok lógókának. És ez is csak egy fajta pozició a játszásra, emellett még nyugodtan pakolgathatod a feje mellé is a játékokat, ha már ezt tanácsolta a doki. Úgy is unalmas lenne egész nap csak igy-vagy csak úgy játszani, még ebben is kell a változatosság...

Anita, én 8 órával vagyok visszább, vagyis ha otthon éjfélkor itt még csak délután 4 óra van.

Többieknek szurkolok akik oltásokon estek-esnek át, ne is legyen semmi gond.Kép

Nálunk sincs gyógyszertári fürdetökenöcs,igy ebben nem tudok segiteni, mi is bolti verziót használunk, szerencsére nincs baj vele.

A védönénivel beszélgettem ezt a hozzátáplálási témát, mert a dokim is pedzegette, nem akarok-e neki adni már valamit. Nem kell, csak ha úgygondolom,most már lehet- ilyen beállitással beszélt a dokim. A védönéni viszont elmondta,hogy igazából a tápszeres babáknak szokták 4 hónapos kortól ajánlani a pótlást (itt rizspéppel kezdik),mert a szopis babák sokkal jobban kapnak vasat, vitamint, védöanyagot a tejcsiböl. Azt mondta, ne aggódjak és ne is kezdjem el, csak ha nagyon-nagyon látom, hogy kivánja Ádámka. Könyörgöm, honnan lehet ezt látni,mikor mindig cicizünk????
Majd esetleg közvetlenül 6 hónap környékén megpróbálkozunk vele, addig el felejtve a téma.
Ja, még egy jó hir, megkerült az én alvó babám!!! Tegnap este kb 11 körül volt egy kis nyafi, de cumira csend lett, és reggel negyed 9-ig húztuk a lóbört! Már hiányzott ez a jó nagy alvás, elhihetitek.
Mennem kell, bocsi ha hosszú voltam, de sok volt a bepótolnivalóm!

Mindenkinek boldog Kép !!!!!
Nálunk még mindig rengeteg hó van,itt tuttibiztos szánkón jön a Télapó!!!!

Sziasztok
Barbi

Kép
Kép
barbi

Barbi!

Jaja, Neked is Boldog Névnapot! Még benne vagyunk a 8 napban Kép Kép Kép Kép

DBarbi
DBarbi

Sziasztok!

Csak gyors, mert mi orvosnál voltunk.
Mindenkinek bőkezű mikit!
Kép

zit
zit

Sziasztok!

Barbik: boldog névnapot Kép

cory

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

BArbik!

En is boldog nevnapot kivanok nektek!

DBarbi!
FAnni gyonyoru csaj lesz,majd kapkodhatod a fejed ha felno>Kép

BArbi!
Az en fiamnak is a feneken van de inkabb olyan kekes jellegu,de valoszinu hogy a tietek is az.TE nem kerdezted meg a dokit?Ha nem kerdezz mar ra hogy mi az mitol van es elmulik -e?
Az en dokim azt mondta nem fog elmulni max halvanyodni fog,de nekunk eleg nagy majd megprobalom lefenykepezni es teszek fel rola kepet.
Anyukad mit mondott mi az,o honnan ismeri ilyen jol?Az en rokonaim meg sosem hallottak rola,hogy letezik mongol folt.Kép
Egyebkent nekem itt az usa-ban azt mondtak hogy 4 honaposan mar adjak neki rizspepet vagy mit.En meg nem nagyon szeretnem eroltetni,pedig kicsit mar vagyom ra hogy megismertessem a kajakkal.tudom hogy nincs igazam,mivel az anyatejnel fontosabb nincs,de olyan kivancsi vagyok.KépHa telen haza megyunk ugy 5
honapos kor utan talan adok neki egy kis almat,repat,krumplit.majd meglatjuk.

Susie!
En is megneztem a babad csoda szep.mennyi idos most?lusta vagyok vissza nezni.Szeret szopizni?

DAndy!
orulok hogy tulvagytok az oltasokon!BArcsak mi is mar ott tartanank.

Vera !Hol vagy?Mi van veletek?
Anita!Hogy vagytok?Roboka?Jobban megy mar a szopi?
Tobbiek hol vagytok ma?vagy meg tul koran van?
GAbi75

DBarbi, Cory, Gabi, köszi a köszöntést!!!

Gabi, pontosan olyan kékes-szürkés szinű a folt nálunk is. Anyukám biológiatanár, innen a tudománya. Állitólag ezt még az ősi korból származtatják, tudod régen a lovaglástól volt ilyen foltocska. De nem tudom ez mennyire volt tudományos megállapitás. Én bizisten nem kérdeztem még rá a dokitól, egyedül ő is az egyszem barna pöttyöcskéjét nézte mag Ádámnak, ami a háta közepén van.(anyajegy) Legközelebb 2 hónap múlva megyünk hozzá, szóval gyors választ ne várj ebben a témában. Legfeljebb rákérdezek 7végén mégegyszer anyukámtól is!!
Nekem is ugyanezt a rizspépet tanácsolták, vettem is, de nem fogom adni, max 6 hónapos korában. Addig muszáj elégnek lennie a tejcsinek!!!
Ha belegondolsz az élete végéig szilárd kaját fog enni a baba,böven lesz még idöd kotyvasztani neki. Szerintem használd ki ameddig tudod a ciciztetés kényelmét!!!

Lányok én úgy sajnálom ami Kisbuksiékkal történt!!Kép Még szerencse, hogy ott a kis Vencel, de szerintem már ő is hiányolja a testvérkéjét, hiszen idáig együtt lubickoltak a pocakbanKépKép
Na megyek, hátha kapható a kisfiam egy közös szundiraKép
Barbi

Kép
Kép
barbi

BArbi!

Ki az a Kisbuksi es mi tortent?
GAbi75

Olvass bele a Friss Kismamákba..KépKép
Ikreket vártak, az egyik babuci sajnos születés után meghaltKépKép
Barbi

Kép
Kép
barbi

Sziasztok!
Barbi, én sem tudok magamhoz térni KisBuksiék miatt. Izgultam, amikor megszülettek, de szép súly és Apgar, az orvosok is biztatták őket, h nem történhet semmi visszafordthatatlan. Erre tegnap reggel ez hír várt a telefoomon Kép azóta nem tudok semmit... nagyon aggódom!

Su, gyógyulj meg!! Prücsi édes, mint mindig!
no és Fanni hasonlóképpen, DBarbi Kép

Barbik, boldog névnapot!Kép

Barbi, házi CD jó 5let, én is megkísérlem Kép

Vera még Szolnokon van, hétfőn oltást kapnak, küldjünk drukkot! Kép

pussz
Ann
annann

Sziasztok!Kép

Köszönöm a tanácsokat etetés ügybenKép. Azt hiszem maradunk a 3 órás evésnél, mert a Niki még négy óra múlva sem lesz éhes.Kép Voltunk orvosnál és reggel hatkor evett, utána jött volna a 9 órás evés, de ez elmaradt, mert éppen akkor voltunk vizsgálaton és még teát sem ivott, mert szépen elaludt. Így a következő evés fél 11-kor volt és csak 80-at evett.Kép Egyáltalán nem hiányzott neki, hogy kimaradt egy kaja. Ezért döntöttem úgy, hogy maradunk inkább az erőltetésnél, különben éhenhal a gyerek. Amúgy még amikor éhesnek tűnik akkor is csak kb. 40-et eszik meg jóízűen, a többit már bele kell erőszakolni.Kép Remélem egyszer majd megjön az étvágya és nem kell ezen is aggódnom.

Barbiknak én is boldog névnapot kívánok!KépKépKép

Szisz
Ti milyen gyakorlatokat csináltok? Örülök, hogy Borókának ilyen sokat segített.Kép

Olyan szomorú, ami Kisbuksiékkal történtKépKépKép, pedig emlékszem milyen boldogan mesélte, hogy két baba lesz. Remélem a másik kisbaba elég erős lesz és enyhíti egy kicsit a fájdalmukat.

Mindenkinek jó hétvégét!

Laura
Laura2

Sziasztok!

Barbik: Boldolg Névnapot!

Sok-sok Mikulást mindenkinek! Kép
itt is egy: Kép

Sajnálom ami kisbuksiékkal történt, még nem olvastam, de mindjárt megnézem. Még a kezdetek-kezdetén olvasgattam őket.

Úgy tűnik még nem zajlottak le nálunk teljesen az oltások utóhatásai, legalábbis a picinek még mindig kicsit duzzadt a lába. A nagy meg még mindig fájlalja egy kicsit. A nagy sajnos éjjel és ma du. is ismét lázas volt. Nem tudom eldönteni, hogy beteg-e vagy még mindig az oltástól van.Kép Hétfőn megyünk dokihoz úgy látom.

Dandy
Dandy

Képzeljétek:pont most néztem ki az ablakon és mit láttam? A Mikluást , éppen itt robogott el az ablakom alatt, valahogy így:

Kép

közben a hóember intett neki:

Kép

Bekopogott és közölte , hogy már nagyon késésben van, de tudja jól, hogy vannak itt tüneményes gyerekek , akik biztosan várták már Őt , így ezt a hatalmas puttonyt hagyta itt , hogy adjam át nektek:

Kép.

Fogadjátok sok szeretettel a mi kis mikluásunkat, amit sok szeretettel küldünk nektek.
Most megyek, mert még félúton elisérem a Télapót , mert fél hazamenni.

Kép

Holnap majd írok bővebben, szép estét , sok örömet az első várva-várt Mikulsá napjánKép:

Anita+Robó
anita77

Még annyit, hogy DBarbinak és Barbinak kicsit megkésve, de sok boldog névnapot kívánunk.

Anita
anita77

Sziasztok Lányok!

Látszik hogy hétvége van, mindenki pihen Kép
Én is csak pár sorra ugrottam be, hogy jelezzem még megvagyunk, nem tűntünk el, csak ugye időből és energiából még mindig nem igazán rendelkezem fölösleggel KépKép
Tüncikém egy kicsit megsajnálhatott minket, az utóbbi napokban ugyanis kegyeskedett 11 és éjfél között elaludni, ez már elég jó haladás a hajnal 1-2-höz képest. Mi apával persze most se aludtuk ki magunkat, hol modellrepülőt gyártottunk hajnalig, hol meg kihasználtuk a nyugodt perceket, és kicsit aktívabban törődtünk egymással KépKépKép

Képzeljétek, most lett kész életem első házi sütésű kenyere, és valami isteni finom lett Kép Szerintem nem is fog sokáig tartani, ahogy így nézem a fogyasztást, már este süthetem a következő adagot Kép

További jó pihit mindenkinek.

Sziasztok, Diti
diti

Sziasztok!!!

bevallom töredelmesen, kisfiam télapó-csokit evettKépKépKép

(nem követendő példaKépKépKép)

De ha már megtörtént, itt egy kép róla:

Kép

Puszika:

Zsófi

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Sziasztok!

Most olvastam utána Kisbuksiéknak és itt bőgök. Emlékszem még terhes voltam mikor újságolta, hogy két baba kesz. Még az Uh képeket is láttamKépKépKépKép

Nem tudom, én hogy bírnám kiKépKépKép

www.mamami.hu
zsuzsófi

Lányok,
bocsi, de én is Kisbuksiék miatt nem jöttem, nekünk ugyanaz volt a dokink, és találkoztunk is nála, pont amikor szülni indultam. Mióta megtudtam a hírt, állandóan a fejemben van, ezért még nem tudok vidáman írni. De jövök majd!

Zsizsa

Zsizsa
Kép
Kép
Kép
Kép
zsizsa

Lányok , nem térek napirendre ami Kisbuksiékkal történt. Tegnap nem is olvastam a topikot, csak gyors télapójeletésre jöttem. Most pedig itt ülök kibőgött szemekkel és annyira rossz érzések kerítettek hatalmába...Úgy szeretnék nekik egy kis lelki erősítést küldeni, de szerintem ebben a helyezetben nem tudunk. Szörnyű érzés lehetett, a lehető legrosszabb , ami egy anyával történhet. Bízom benne, hogy legalább a kis Vencelkébe megtalálják örömüket mielőbb.Nem tudok mit írni....Döbbenten kapkodom a levegőt és berohantam már százszor Robóra nézni, hogy alszik e?Gondolom ezzel ti is így vagytok, ha ilyen híreket hallotok.Nagyon remélem , hogy Vencelke mielőbb megerősödik, drukkolunk nekik.

Anita
anita77

SZiasztok lanyok1

Ugy latom mindenki igy elte at a hallottakat Kisbuksiekrol.En is,ha ilyet hallok akkor teljesen ki vagyok.Pedig nem is ismerem de igy latatlanba is sirtam es borzasztoan egyutt erzek vele.

Diti!
Van kenyer recepted?KépVArom ha van idod .De szerintem mindenki kivancsi ra.Az alvasert sajnallak,de magam is mivel en sem alszom .A fiam 2-3 orakat alszik egyben,de kozben nyuglodik es allandoan dugdosnom kell a cumijat a szajaba.Mi igy alszunk.Kép Pedig volt mar jobb is volt hogy 4-5 orat is aludt,es most megint kevesebbet.

Zsofi!
A fiad csoda helyes.Csoki?Azt en is nagyon szeretem a fiam majd kesobb kap.o inkabb jatekot kapott mikulasra.Kép

Anita!
igen igazad van ,ha hallok valami rosszat babakrol en is jobban oda figyelek a fiamra.Olyankor mindig halat adok Istennek hogy mi rendben vagyunk.Sajnos az elet olyan hogy barkivel megeshet barmi.Ugy erzem szerencsesek vagyunk hogy egeszseges gyermekkel aldott meg minket az Isten
A szomszedom kisfia ha emlekeztek ra aki 4 honapos es kivettek a jobb vesejet mivel rakos volt,meg 18 honapon at kell jarjon chemo-terapiara.Szegenyek annyira sajnalom oket,ilyen pici babanak chemo?

Lanyok hol vagytok?Mindenkinek jo hetveget igy utolag is es mikulast?
GAbi75

Sziasztok!

Eltunt az eterben amit reggel irtam Kép
Csak roviden ujra...

Gabi75,
A bolcsohalal 1 eves korig barmikor elofordulhat, szerintem, meg most is "megeri" venni.

Anita,
nagyon tetszett a mikulasos irasod + giffek... Emmanak is felolvastam.

Barbi,
honnan toltottel le magyar gyerekdalokat? Johet mailben is

Szornyu ami Kisbuksiekkal tortent, de ahogy olvastam, Kisbuksi nagyon eros... csodalom erte es nagyon drukkolok nekik!

batkamano
batkamano

Sziasztok!

Egy kicsit mi bejöttünk olvasgatni, de rengeteget írtok, alig tudjuk elolvasgatni őket!

Velünk szerencsére minen rendben Nóri most 2 hónapos, 5 kgos és 60 cm, szóvak nagyon beindultunk növésileg. 4 óránként eszik és szerencsére az éjszakáink is tűrhetőek!

a babócák rengeteget nőttek, most nézegettük meg a képeket, hamarosan mi is teszünk fel frisset.

reméljük, mindenki jól van, most megyek mert a picur ébredezeik!

mindenki legyen jó

pusz

meme
meme

Sziasztok
Így utólag is boldog Mikulást mindenkinek! Remélem, nem árasztott el benneteket a sok virgács! Kép

Barbi, én is örülnék gyerekdal elérhetőségnek!

Diti, kenyérsütés Kép Mi is szoktunk, de magosat magosat is, így felkarcolta a teflont Kép

Zsófi - csokimiki ejnyebejnye!!! Kép

Én azt gondolom, tudunk küldeni KisBuksiékak pozitív energiát, ha szorítunk nekik! Így én folyton azt teszem! Ami történt felfoghatatlan, de KisBuksi tényleg nagyon erős és bátor, hiszen Vencelnek szüksége van rá! És mindent meg is fog adni neki, tudom! Kép

Szép napot nektek!
Ann
annann

Sziasztok

Olvasom, mindenkit megérintett Kisbuksiék. Hát, erre nincs szó, kifejezés, amit ilyenkor lehet mondani, de szerintem nem is kell mondani semmit, mert úgysem "használna". Kicsit el is szégyeltem magam, mert amikor a Prücsköt vitték kékfényezni a kórházba, teljesen ki voltam, h miért viszik el a babámat, ránéztem a kocsijára akkor azért bőgtem, amikor meg elvitték azért, és ez semmi hozzájuk képest ... szörnyű tragédia ez... úgy összebújtam a Picimmel, és megígértem neki, h nagyon vigyázok rá!!!!

Vhogy ma nincs kedevm másról is cseverészni ...

Zit
Köszcsi a recit, karácsonyi asztalra való étek lesz belőle !

Su
susie

Haliho lányok!

Hétvégéröl elmaradt egy csomó házimunka (most jöhetne a mosás, takaritás,fözés stb gifKép), úgyhogy rohano,hogy elkészüljek velük.

Mikulás nálunk is járt, de csak a kezében szorongatta Ádám a csokit,majd mi megeszzük.

Dalok: én már vagy 4 éve gyüjtögettem,mert tudtam,egyszer kelleni fog. Napster, Kazaa, Soulseek,(file töltögetös helyek) mikor hol találtam valamit. Sajnos ezek közül sok már megszünt, igy nem tudok friss elérhetöségi helyet adni, mostanában már én sem töltök semmit sem.

Sziasztok
Barbi

Kép
Kép
barbi

Sziasztok!

Énis csak olvastam eddig.....szörnyű, ami Kisbuksiékkal történt Kép Bőgtem rendesen Kép Nincs rá szó, nem mondom, hogy talán valamivel könnyebb....nem tudom....szóval, hogy Vencel megmarad Nekik....biztosan rengeteg örömük lesz benne, de nem fogja feledtetni a kis Angyalkát...
Olvastam a Kis ikrek történetét is....
Nagyon megrendítő...amióta anyuka vagyok, azóta még mélyebben érint. Dehát ezzel ti is így vagytok, nemis kell többet mondanom...

Zsófi: nyugi a csokimiki miatt Kép Kipróbáltuk a tejbegrízt...azaz a tápszerbegrízt, csak úgy volt hajlandó enni pár falatot, hogy megkakaóztam (nesquick)....amúgy milkakockát is nyalogatott már, a milkinist...imádja Kép

Lányok, most csak ennyi!

Pussz Mindenkinek:

DBarbi
DBarbi

Sziasztok!

Mi is hazaértünk, már tegnap. Nagyjából el is olvastam amit a múlt héten írtatok, de mikor megláttam hogy mi történt Kisbuksiékkal, már nem volt erőm írni semmit... Kép Nagyon-nagyon kibuktam este, ez annyira szomorúKép Remélem a másik baba valamennyire feledteti velük ezt a borzalmat, és sok-sok örömük lesz benne!

Lányok, megnéztem az összes képet és továbbra is minden baba gyönyörű!
Köszönöm hogy hiányoltatokKép
A múlt héten Szolnokon voltunk a szüleimnél, mert a férjem Svédo-ba utazott.
29én elvitt bennünket anyukámékhoz, és csak tegnap hozott haza.
Nagyon jól éreztem magam "otthon", de azért jó volt tegnap már hazajönni a saját otthonunkbaKép Szerencsére Bencike is jól viselte a változásokat, bár első éjszaka 3szor ébredt, de a következőkön már csak egyszer, úgy mint itthon. Továbbra is jókat alszunk éjjelente, kb. 9 órától 4ig, 5ig, mikor hogy alakulKép

Mikulásra jó sok játékot kapott, meg az apukája is hozott neki két nagyon klassz zenélős játékot.

Szépen gyarapszunk is, 5530 volt tegnap, és 61 cm! Ja, és amíg az apukája nem volt itthon, szépen ki is hullott a fele hajaKép Nagyon édes így is, oldalt és a feje tetején már alig van haj, minden fésüléskor kijön egy csomó. Szerintem karácsonyra teljesen kopasz leszKép

Egyébként nagyon sokat változott, most már ha ébren van, általában mindig vigyorog, jól el lehet vele beszélgetni, válaszol isKép Anyukám varrt neki az ottani kiságyába ágyneműt, amin színes hintalovak, macik és labdák vannak. Hát akármikor betettem a kiságyba, már kezdett volna elszomorodni, de amint meglátta a rácsvédőt fülig ért a szája, és magyarázott nekiKépKép Ezt egyszer éjjel fél 11kor is megcsinálta, na akkor nem nagyon örültem neki, mert féltem hogy előbb-utóbb rájön hogy éhes, és akkor borul minden, de nem, a vigyorgás közben szépen be is aludt reggelig.

Tegnap dél körül érkeztünk haza, jó sokáig csak pakoltam és pakoltam, mert szinte az összes cuccát elvittük az ágyán kívülKép Aztán sajnos délután jött a doktornéni, és Bencike megkapta a 3hós oltást.Kép
A szurit most egész jól viselte, nem is nagyon sírt, mert a doktornéni a szúrás előtt megcsípte a másik combját, így már arra el kezdett sírni, a szúrást már nagyon észre sem vette. Utána meg is nyugodott, elaludt. Még este meg is tudtuk fürdetni, semmi baj nem volt, viszont atörölközésnél már sírdogált, öltöztetni meg már alig tudtam. Valószínűleg akkor mehetett ki a kúpnak a hatása, mert ahogy hozzáértem a lábához, nagyon el kezdett sírni, még enni sem volt hajlandó, pedig már eltelt 3 óra az előző szopi utánKép
Gondolom nagyon fájhatott a lába, mert sehogy sem tudtuk megnyugtatniKép Fürdés után kapott még egy kúpot (akkor még szerencsére nem sírt), de az jó soká kezdett hatni, és Bence sajnos addig nagyon sírt. De annyira, hogy attól féltem hogy elájulKép
Aztán a hasamon elaludt nagy nehezen, de én hülye gondoltam leteszem az ágyába... Hát kezdődött minden elölrőlKép Végül meg tudtam etetni, aztán a sírás közben büfizett is, meg persze lehányta a ruháját, és át kellett öltöztetni. Valamikor fél11 körül aludt el, de nagyon sokáig hüppögött még utána álmábanKép Úgy sajnálom, a szívem szakad meg érte. Utálom az összes védőoltást, nem is tudom mi lesz a duplánál januárban.

Éjszaka viszont ugyanúgy aludt, mint szokott, fél5kor evett egyet, utána fél9kor keltünk, és nagyon jókedvű voltKép Remélem nem is lesz már láza, eddig mindig átvészeltük az oltásokat láz és hőemelkedés nélkül.

Csütörtökön visszük neurológushoz, bár remélem hogy csak megnyugtatásképpen, mert az utóbbi két hétben rengeteget fejlődött. Kezdi tartani a fejét is, próbálja emelgetni is hason, és ha hason felemeljük, már rendesen tartja a fejét. Egy hete még lógott, annyira nem tudta tartani.

Ne haragudjatok hogy most csak magunkról írtam, de jó rég jelentkeztem már! Most már van gépünk is, itthon is leszünk, úgyhogy jövök rendszeresenKép

Vigyázzatok magatokra és persze a babákra!Kép

Üdv: Vera

KépKép Kép
76vera

Sziasztok Lányok!

Nagyon régen nem irtam már! A hétvégén vendégeink voltak, és valahogy nem is tudtam volna mit irni, amikor olvastam a rossz hireket. Nagyon sajnálom KisBuksiékat Kép

Utólag nagyon boldog Mikulást mindenkinek! És Barbiknak is boldog névnapot! Tudom, kicsit elkéstem Kép

Vera, jó hogy itt vagy! Kép Gratula Bencike oltásához, mi is megyünk pénteken Kép Viszem is magammal a kúpot, mondta a doktornéni, hogy ott rögtön beadja. És nagyon ügyesek vagytok alvástéren Kép

Anita, nagyon jók a gifek!

Diti, kenyérsütés Kép A receptjére én is kiváncsi vagyok!

Zsófi, csokievés Kép Aranyos nagyon Bence!

Dandy, kis Mikulásod nagyon édes!

Mi pénteken voltunk tanácsadáson, Zsoltika 6040 gramm és 63 cm volt. Holnap lesz 3 hónapos KépKépKép Korábban már irtam, hogy pihenőszéket kap, meg is vettük neki. Rakok fel képet róla, szerintem nagyon jó találmány! Szépen tartja a baba hátát, nem árt a gerincnek. Mégis jó, hogy Zsoltika tud nézelődni, és a játékokat is nézegetheti.

Kép

Mára ennyi, Zsoltika már hiányol. Jó éjt mindenkinek!

pgaboka

Sziasztok!

Csak gyorsan pár szót írok.
Zsizsa
Légzésfigyelő leírását beszkennelem, abban van az újraélesztés is. Így bizti szakszerű leírást kapsz. Csak egy kis türelmedet kérném. Elküldhetem e-mailban?

Amúgy a bölcsőhalál veszélye 2-12 hónapig a legvalószínűbb. Valaki kérdezte...

Csütörtökön megkaptuk a 3. havi oltást. Borka a 2 kúppal viszonylag jól átvészelte. Nyűgösebb volt, de le sem raktam egész nap, így ez kicsit enyhítette a fájdalmát. Péntekre már a lábacskája sem fájt. Éjszaka viszont nem mertem elmozdulni mellőleKép
Hétvégén volt Borka keresztelője. Nagyon okosan viselkedett, ébren volt és figyelemmel kísért mindent, de nem sírtKép

Teszek fel egy keresztelős képet, ahol Borka a keresztanyukája kezében van:

Kép
Szép hetet mindenkinek!
Szisz
szisz

Úgy látom mindenki hasonló helyzetben van és nem igazán jut gépközelbe.
Csak gyors bekukkantásra jöttem én is.

Szisz: mi is gondolkodtunk már a keresztelőn, de még nem tudjuk pontosan mikor legyen.Nagyon édesen türte Boróka a vízretartásatKép.Még nem is sírt?KépOltáson örülök, hogy túl vagytok, remélem a következő sem okoz majd nagyobb gondot.

Gabi: Zsoltika nagyon aranyos, milyen ügyesen ül márKép.Pihenőszék nagyon jó ötlet, hasonló a hordozóhoz, nem?Boldog három hónaposságot Zsoltinak, tessék átadniKép!Szépen gyarapodik nagyon!!!

Vera: dejó, hogy jelentkeztél. Már hiányoltalak!Jó lett volna találkozni, ha Berény felé mentetek haza, bár nem tudom merre jártok. Előbb is eszembe juthatott volna. Benci nagyon szépen összeszedte magát ami a súlyokat itteti. Nagyon szuper!KépÖrülök, hogy jól alszik. Érdekes nálunk Robó még 3 kell mindig. Ti találtatok ki az altatásra vmit, vagy csak úgy magától aludta át az éjszakát?Oltás átvészeléséhez is gratula. Nagyon szívósak vagytokKép.Gyere sűrűn mostmárKép.

DBarbi: veletek mizújs?Fannyika jól van, remélem!Kép

Barbi: kazaaról miket tudtál letölteni? Alig van magyar szám rajta, ha pedig van (Halász Judit pl), akkor olyan lassan jön le, vagy el sem indul a letöltésKép.

Suzie: Kisbuksival történtek hasolnlóképpen megrendítettek engem is, azóta sem térek napirendre felette.

AnnAnn: persze tudunk pozitív energiát küldeni, azt is teszem, inkább úgy értettem, hogy személyes lelki támaszt nyújtani nem tudunk. Nagyon örülök, hogy már picit jobban vannak. Írj majd róluk.Sokat gondolok nagyon rájuk, remélem lelkileg mielőbb sikerül feldolgozni és Kis Vencelke sok örömet nyújt majd szüleinek , ami ezt a megrázkódtatást feledtetni tudja majd valamelyest. Szurkolunk értük.

Meme: gyere sűrűbben. Örülök, hogy látlak. Nagyon szépen fejlődtök és a fotót várom ámKép.

Batkamano: eltűnt amit írtálKép, sajnálom. Azért majd tessék bepótolniKép.

Nagyon csend van a többiek háza táján, azaz a gépe tájánKép.
Hiányoztok ám!

Hajhullás: nálunk is hullik picit Robó haja, bár inkább hátul a kis fején kopott le 8szó szerint) a haja. Bár sokat ritkult, azért remélem nem fog megkopaszodni.

Nem tuddom nálatok hogy van, de Robóbnak evés utná még sokáig jön föl a büfi. Eszik utána büfizik, de még jóval később is (bár iszonyatos lábtechnikája van és a kis gyomrát nyomja vele )bukik. Nagyon remélem nincs vele gond, csak éppen a mozgás miatt. A doki szerint ez normális, de én aggódom.
Mostanában elég jól alszik napközben is, szeret nagyon kint lenni, bár öltözködni kevésbé. Nagy hiszti után felöltözünk és felveszem, vagy a kocsijában már semmi baja nincs. Nem hiába fiúKép.
Ti ha cumisüvegből adtok neki tejcsit, akkor milyen típusú és mennyi lyukúból?Múltkor anya vigyázott rá, még vásároltunk és alig itta meg a tejcsit, lehet azért mert kevesebb jön belőle?
Megyek ,m ert annyira mondja már a magáét, hogy öröm hallgatni és ilyenkor úgy megsajnálom. pedig azt olvastam egyre többet kéne szoktatni az önnáló játékra, de amikor hiányol???Azért örülök, mert egyre több időt eljátszik már magában , csak a végére kezd reklamálniKép.
Tényleg a tornáról már kérdezni akartam, ti milyen gyakorlatokat csináltok, Robóka nem igazán akar hason megmaradni, de azért néha hasra fordítom, viszont ülni nagyon ügyesen ül sőt néha állni szeretneKép.Majd leírnátok nekem vagy mailbe elküldve is jó, köszi.
Még teszek fel gyorsan róla két képet aztán sietek, mert ébredezik.
Mindenkinek szép napot.

Itt éppen a rénszarvassal és a katicával társalog Robó és nem érti amit a rénszarvas mond nekiKép:

Kép

Szép napot és elnézést akinek már nem tudtam írni, majd bepótolom.

Anita
anita77

Zsófi: csokievés sem rosszKép. Ari nagyon.
Másik képet is felteszem, az előbb nem ment el:

Anyával megyek sétálni, de nem értem miért öltöztetett be ennyire?Kép:
Kép
anita77

Sziasztok!Kép

Vera
Örülök, hogy előkerültél, jó hallani rólatok.Kép
Nem is tudtam, hogy a Bencinek baj van a fejtartással, bár gondolom nem lesz semmi, ha már szépen fejlődik.Kép
Niki is már bőszen gyakorolja a fejemelgetést hason fekve, főleg este, meg torna közben, amikor a hasára fordítom.Kép Ha egy kis segítséget kap az emelésben, utána nagyon szépen tudja magát tartani és közben nézelődik. Ilyenkor meg tudnám zabálni olyan édes arcot vágKép.

Anita
Én szívesen leírom neked a tornát,amit csinálunk, de szerintem Robónak nincs rá szüksége, meg a korkülönbség miatt lehet, hogy neki már más feladat kellene. Ha leírjam azért, akkor szólj. Nagyon édes Robó a képeken.KépKépKép

Szisz
Nagyon aranyos a Borka és milyen jól tűri a keresztvizet.Kép

Gabi
Zsoltika milyen szép nagy baba és olyan komolyan nézegeti az állatkákat.Kép

Lányok
Engem annyira elkeserít, hogy Niki alig mosolyog ránk. Talán naponta 1-2-szer mosolyodik el és szerintem ez nagyon kevés.Kép Van amikor kicsalok tőle egy kis vigyort, de utána, ha tovább próbálom szórakoztatni, akkor már sírásra áll a szája.Kép Lehet, hogy utál engem mert mindig csak cseszegetem a tornával meg az evéssel? Tulajdonképp nincs is semmi, aminek örülnie kéne.Kép
Szerintetek miért rágják a babák a kezüket? Nekem mindig olyan benyomást kelt ez, mintha éhes lenne, de nem éhes, mert már próbáltam ilyenkor etetni. Mostanában nagyon sokszor tömi a kezét a szájába, ez normális?

Ann
Ha valami tudsz Kisbuksiékról légyszives írd meg, bár benézek a kismamikhoz is emiatt. Továbbra is nagyon szorítok nekik és sokat gondolok rájuk.

Sziasztok
Laura
Laura2

Sziasztok Kép

Vera, jó, h újra itt vagy. Örülök, h sikerült átvészelni az oltást, de megmondom őszintén, h elborzadtam. Mi lesz, ha az én kis boszorkányomnak, aki egyébként egy sima napon is rengetegszer nyűgös, tényleg oka lesz nyűglődni és sírni... szerintem végig cicin lesz, csak úgy fogjuk tudni űátvészelni.
Ugye a 2 hónaposnál nem várható semmi bibi. Akkor is kell kúp és borogatás?
Haminak rengeteg haja van, nem is tudom, milyen lenne kopaszon Kép Lehet, hogy majd megtudjuk Kép

Gabi, tényleg aranyos az a pihenőszék, és Zsoltika szemmel láthatóan jól érzi magát benne Kép

Szisz, Borka egy igazi nagylány: oltás után és keresztelőn is igazán helyénvalóan viselkedik Kép Kép Kép

Anita, ne is mondd ezt a büfi témát.
Ma reggel szopi után büfi, utána letettük nézelődni. Majd apa felvette és beszélgetett vele és pár perc után egy óriási bukás - inkább hányás - de már jó idővel a szopi vége után. Nagyon megijedtem. De több nem jött, és jókedélyű volt, hőemelkedése sem volt. Azóta 2x volt szopi, nem jött vissza semmi, de azért figyelgetem. Tiszta pánik voltam, h mi baja, h nehogy beteg legyen. Már az is nagy szerencse, h nem akapta el tőlem a náthát!!!
Robóról nagyon édik a képek! Kép

Laura, örülök, h szépen haladtok a tornával. Én nem gondolom, h haragszik rád a torna miatt, lehet, h csak te gondolod, így, nem ő Kép Szerintem vannak olyan gyerekek, akik többet mosolyognak és vannak akik kevesebbet. Szerintem ebben pl az a fontos, h megkülönböztessen titeket, szóval, hogy rád mosolyogjon, de egy idegenre nem feltétlenül. (nem mondom, h az baj, de azért vmi megkülönböztető jelzés kell) Egyébként is Niki még nagyon fiatal!
A kezét azért rágja, mert fontos a szájon keresztüli ingerlés (egy jó ideig a szája az egyetlen testrésze, amit irányítani tud) és a keze van közelben. Aztán fogzáskor dörzsöli az ínyét. Én nagyon örülnék, ha Hami már megtalálná a kezét, de ő még csak nagyon ritkán és egészen véletlenül - és javarészt ekkor is utálja Kép Kép Kép Szóval a kéz szájbatömés teljesen normális Kép

Ha megtudok vmit KisBuksiékról, megírom, remélem, csak jó híreket kapunk!

Pussz nektek, mert már nyöszörög a hordozókendőben Kép
Ann
annann

<pre>
[size=-1]Anyuka[/size] [size=-1]Baba[/size] [size=-1]Baba szülinapja[/size] [size=-1]Baba születési adatai[/size] [size=-1]Testvérkék[/size]
[size=-1]DBarbi[/size] [size=-1]Fanni Auróra[/size] [size=-1]2003.06.17[/size] [size=-1]3500 g / 56 cm[/size]
[size=-1]Zsófi[/size] [size=-1]Bence[/size] [size=-1]2003.06.27[/size] [size=-1]3770 g / 51 cm[/size]
[size=-1]Anita77[/size] [size=-1]Róbert[/size] [size=-1]2003.07.15[/size] [size=-1]2600 g / 50 cm[/size]
[size=-1]Marcsi[/size] [size=-1]Ákos[/size] [size=-1]2003.07.23[/size] [size=-1]3200 g / 55 cm[/size]
[size=-1]Kata[/size] [size=-1]Mihály[/size] [size=-1]2003.06.30[/size]
[size=-1]Barbi[/size] [size=-1]Ádám Csaba[/size] [size=-1]2003.08.01[/size] [size=-1]3385 g / 53 cm[/size]
[size=-1]Zit[/size] [size=-1]Benjámin[/size] [size=-1]2003.08.09[/size] [size=-1]4000 g / 54 cm[/size]
[size=-1]Gabi75[/size] [size=-1]Dávid András[/size] [size=-1]2003.08.14[/size] [size=-1]3250 g / 54 cm[/size]
[size=-1]Dea[/size] [size=-1]Ábel[/size] [size=-1]2003.08.22[/size] [size=-1]3270 g / 54 cm[/size]
[size=-1]Szisz[/size] [size=-1]Boróka Anna[/size] [size=-1]2003.08.26[/size] [size=-1]3150 g / 50 cm[/size]
[size=-1]Zsizsa[/size] [size=-1]Gabriella[/size] [size=-1]2003.08.28[/size] [size=-1]2830 g / 48 cm[/size]
[size=-1]Cory[/size] [size=-1]Zsombor[/size] [size=-1]2003.08.31[/size] [size=-1]2280 g / 48 cm[/size] [size=-1]Balu[/size]
[size=-1]Kati[/size] [size=-1]Levente Richárd[/size] [size=-1]2003.09.01[/size] [size=-1]3200 g / 51 cm[/size]
[size=-1]Vera[/size] [size=-1]Bence[/size] [size=-1]2003.09.02[/size] [size=-1]2150 g / 48 cm[/size]
[size=-1]Batkamano[/size] [size=-1]Emma[/size] [size=-1]2003.09.03[/size] [size=-1]3925 g / 53 cm[/size]
[size=-1]Dandy[/size] [size=-1]Martin[/size] [size=-1]2003.09.05[/size] [size=-1]3860 g / 54 cm[/size] [size=-1]Dorina[/size]
[size=-1]Docka[/size] [size=-1]András[/size] [size=-1]2003.09.06[/size] [size=-1]3800 g / 52 cm[/size]
[size=-1]Judit[/size] [size=-1]Virág[/size] [size=-1]2003.09.10[/size] [size=-1]3300 g / 53 cm[/size]
[size=-1]Gabi[/size] [size=-1]Zsolt Márk[/size] [size=-1]2003.09.10[/size] [size=-1]3400 g / 55 cm[/size]
[size=-1]Laura2[/size] [size=-1]Nikolett[/size] [size=-1]2003.09.21[/size] [size=-1]2600 g / 49 cm[/size]
[size=-1]Susie[/size] [size=-1]Anna Gréta[/size] [size=-1]2003.09.23[/size] [size=-1]3200 g / 56 cm[/size]
[size=-1]Diti[/size] [size=-1]Réka Tünde[/size] [size=-1]2003.09.23[/size] [size=-1]3340 g / 56 cm[/size] [size=-1]János Ádám[/size]
[size=-1]Nyuszimanó[/size] [size=-1]Petra Sári[/size] [size=-1]2003.09.29[/size] [size=-1]3670 g / 51 cm[/size] [size=-1]Donát[/size]
[size=-1]Edit[/size] [size=-1]Botond[/size] [size=-1]2003.10.03[/size] [size=-1]3350 g / 57 cm[/size]
[size=-1]Meme[/size] [size=-1]Nóra[/size] [size=-1]2003.10.12[/size] [size=-1]3300 g / 56 cm[/size]
[size=-1]AnnAnn[/size] [size=-1]Hanna[/size] [size=-1]2003.11.04[/size] [size=-1]3490g / 56 cm[/size]
[size=-1]Dorki[/size] [size=-1]Nikolett[/size] [size=-1]2003.11.08[/size] [size=-1]3700 g / 52 cm[/size] </pre>

Edit

KépKép
KépKép
szedit

Sziasztok!
GOndoltam jól jönne egy tábla. Kicsit össenyomtam, hogy kevesebb helyet foglaljon, de ha nem tetszik a változás szóljatok.

Anita,
nagyon örülök, hogy végre meséltél hosszabban Robóról, már nagyon hiányzott, akartam is irni, csak mindig elmaradt. A képek édesek, de szerintem sejtette ott ö, hogy miért is öltöztetted úgy be Kép Kép

AnnAnn, Laura
legjobb tudomásom szerint az csak jóval késöbb jön, hogy egy baba máshogy mosolyog a szüleire, mint az idegenekre, úgy 5hós kor után vagy még késöbb. (Persze az anyák ezt nem igy látják általában, de ez a "tudományos") És vannak mosolygós meg nem mosolygós babák, Boti sem mosolyog sokat (bár akkor persze sokkal édesebben és az ember úúúúgy megbecsüli azt a mosolyt!)

Laura, engem is érdekelne a torna, már csak puszta kiváncsiságból is, mert én is tornáztatom Botit, érdekel, hogy milyen a "hivatalos".

Szisz,
gratula a keresztelöhöz, tuti a kép is! A 3 hós oltástól meg igy már még jobban félek...de hogyhogy most kaptátok? Boróka már 4hós, nem?

Gabi,
mi a különbség a pihenöszék és egy autóshordozó között?

Vera, tök jó, hogy itt vagy! Nagyot nött hosszában is Benci!
Mondd csak, hogyan lehet a táblában megcsinálni, hogy a hónapok-hetek ki legyenek számolva? (jöhet mailben is)

Velünk nem sok újság van, épp egy babaágyat akarunk venni, mert eddig a kocsi mózeskosarában feküdt, de itt lenne az ideje egy normál ágynak. Meg intézem a karácsonyi bevásárlást, meg még mindig nagytakaritok, ezek meg a baba lefoglalnak rendesen. De nem is árt.
(csak zárójelben mesélem a mai eseményt: drága fiam babamasszázs közben sugárban lekakilt, de nem csak engem, hanem a fürdöben mindent. Élmény volt! Kép )

Üdv, Edit

Edit

KépKép
KépKép
szedit

Sziasztok!

Megpróbálok egy kézzel irni, másikban Ádámot tartom, és éppen szopizik...(gyorsan kihasználom ezt a kis idöt)

Tényleg kevesebbet irtok mostanában, gondolom a karácsonyi készülödés sok idöt elvesz. ÉN is kidekoráltam a házunkat, egyelöre belülröl, ha minden igaz, ma kivülre is felrakjuk a diszitést(sok-sok égöcske) és jöhet az ünnep!!!

Olyan mérges vagyok az itteni ruha méretezésre, hogy nem is igaz...Nem tudom miért, de itt hónapokban adják meg a ruhák méretét, van 3,69,12 hónapos ruhácska. Igen ám, de az én fiam magasabb az átlagnál, igy totóznom kell melyiket vegyem meg...Az egyik 9 hónapos ruha már kicsi rá, a 12-es meg még nagy, ja egyébként meg még csak 4 hónapos múlt...Miért nem lehet itt is cm-ben megadni a ruhákat,és majd én eldöntöm,hogy az én 4 hónapos gyerekem melyik cm-hez tartozik már. Többi külföldi anyuka, nálatok hogyan vannak a ruhák? Lehet csak ezek a kanadaiak ilyen túl okosak...

Kazaa mostanában nagyon lapos, én már nem is emlékszem mikor töltöttem le utoljára valamit, őszintén szólva nekem több minden megvan, mint amit ott megtalálok...Azért meg nem töltöm el az idömet, hogy éntölem töltsenek csak le, sajna ez van. A soulseek nagyon jó volt, a nyáron voltam utoljára, azóta nem tudom mi történt, lehet csak frissitenem kellene. Ott voltak egész albumok, stb..

Ádámnak nem volt sosem sok haja, és a hátul még ebböl a kevésböl hullott ki...Most viszont elkezdett nöni,még mindig csak kis pihés a feje, de sokkal sötétebb,vagyis kezd több lenni ebböl a pihéböl.
Az én hajam változatlanul hullik, de azétrt még nem vagyok kopasz, valszeg valami csak nö is, mert másként nem birnám ezt a mennyiséget tartni.
Ann, nem akarlak elkeseriteni, de nekem is akkor kezdett csak el hullani, amikor Ádám 3 hónapos volt, addig nem volt semmi sem...

Zsizsa, nem feljetelek el Kanadáról,most ha Ádi engedi, irok egy kicsit. Bár nem is tudom mi érdekelne igazából. Az idöjárást már ecseteltem, de hozzá kell tenni, ez csak itt nálunk ilyen, ez egy óriási ország, nagyon eltérö az idöjárás is. Pl.Vancouverben (nyugati part), az óceán miatt nagyon kellemes az idö, nincs hideg és hó, söt még pálmafák is vannak, itt ez elképzelhetetelen.
Amikor kijöttem nagyon el voltam csodálkozva , annyi minden olyan dolgot tapasztaltam, ami otthon képtelenség lenne. Pl. tiszták a mosdók, minden meg van benne, és müködik, nem lopnak ki semmit, van wc papir stb. Aztán pl bementünk egy McDonalds-ba,ott ki van rakva "szabad"szedésre a ketchup, a szalvéta, szivószál, lekvárok, szóval minden ami nem a menühöz tartozik, és mindenki csak annyit vesz, amennyire szüksége van,itt sem tankolnak fel az emberek felslegesen, csak azért mert ingyen van...
A belvárosban a parkokban szivesen leülnek az emberek, ha nincs pad,akkor a füre, ott sziesztáznak ebéd idö alatt, van aki alszik is egy rövidet, és ezen sem lepödnek meg a többiek. A vonaton-buszon kedvesen mosolyognak a másikra,még akkor is ha akkor látja elöször az életében. Szóval sok-sok apróság amit elöször furcsa volt megtapasztalni, de most már azt hiszem az otthoni magatartás-hozzáállás lenne furcsa nekem, mert ezt könnyű megszokni...
A tájak gyönyörűek és tiszták, vigyáznak rá, hogy minden igy is maradjon. Ja, és akár merre jártunk, eldugott helyeken, van mindenhol wc, ha másmilyen nem is, de pottyantós biztosan, úgy,hogy a mozgássérültek is meg tudják közeliteni. (az erdö kellös közepén is)
Aztán ahogy teltek az évek, másik oldalát is megismertem ennek az országnak, a hétköznapokban. Elég maguknakvalók az emberek, nem nagyon barátkoznak, legalább is nekünk nem volt szerencsénk. Nagyon hamar kiürül a belváros (ez ott az irodanegyed), és nem sétálnak az utcán délutánonként,mindenki rohan haza a családjához. De ott is csak max leül a tv elé és kész. Szóval másként töltik az idöt,mint egy európai ember, aki azért eljár sétálni városba, nemcsak a munkája miatt megy el otthonról.
Aztán itt ez az örült vásárlási szokás. Mindent mindig megvesznek, hogy nyáron garázsukban kiállitva eladják potom pénzért...Meg nem lehet moccani ilyenkor a bevásárlóközpontokban, reggel-este tele van minden, a hétvégéröl nem is beszélve. De nem csak karácsonykor ilyenek, legyen bármilyen ünnep (anyáknapja,stb), állandóan ezzel bombázzák az embert a tv-ben, hogy irány vásárolni... Mi megmondom öszintén akkor járunk el boltba,ha szükségünk van valamire, és nem akkor,ha nincs jobb dolgunk...
Szóval ilyenek is az emberek, de azért nem tudnék csak jót vagy csak rosszat irni ,mert itt is van mindenféle.
Remélem nem voltam túl unalmas, ha bármi érdekelne még, kérdezzél nyugodtan! Hozzá kell tennem, ez csak itt Albertára értendö,mert a többi országrész lehet egészen másmilyen,arról nem tudok nyilatkozni.
Na, közben elaludt Ádi-bádi, talán átvarázsolom az ágyikójába.
Sziasztok
Barbi

Kép
Kép
barbi

Köszönjük Robó nevében is a dicséreteketKép.

Barbi: engem is érdekel a kinti élet, köszi, hogy írtál róla. Amúgy mióta éltek kint és kint is szeretnél maradni? Párod kint élt, vagy innen mentetek ki?Írj nyugodtan, szerintem mindenkit érdekelKép.Ádi bádi tüneményes kissrácKép.A soulseek az milyen progi, írnál róla?Bár van egy pár gyerkőc cd amit nap mint nap hallgatunk és Robónak is nagyon tetszikKép.A ruhaméretezés biztosan nagyon rossz. Nálam meg olyan gondok vannak, hogy Robó hosszú, de nem dundi baba. Most a rugik is vagy írtó rövidek, vagy hosszra jók, de nagyon bő. De méret és méret között is sokszor nagy különbségek vannak.

Edit. köszönjük a táblát, nagyon jó szerintem.Mennyien vagyunkKép.Nem is gondoltam volna. Aranyos vagy, hogy gondolsz ránk és még ezt is csinálgatod. Köszi mégegyszerKép. Boti kakija nem semmi lehetett, nálunk a pisivel jártnk minap pont így.Aranyos vagy, hogy hiányoltad már az írásom Robóról. Babaágyat sikerült venni? Karácsonyi ajándékokkal hogy állsz? Én még alig vettem vmit. nem tudom mi lesz...

AnnAnn: köszi, hogy hozod a híreket Kisbuksiékról. Bukás ügyben én nem igazán hányásnak nevezném, de nálunk majdnem mindennapos, hogy még később is jön fel anyag. remélem nincs semmi gond a gyomorszáj zárásával. Bár ha nyugodtabb, pl este , akkor nem jön ki semmi. Szóval lehet tényleg a sok mozgástól lehet...Köszi a dicséretetKép.

Laura: csak kíváncsiságból kérném, hogy írd le a tornát. Amúgy picit szoktunk tornázni, de az csak olyan frissítő jellegő, masszázs féle. Nem vagyok amúgy megijedve, mert nem érzem, hogy Robó fejletlenebb lenne a társainál, inkább csak az, hogy vannak olyan dolgok, amit ő nem szeret. Pl most a hason fekvés, ami később ugyebár a mászás feltétele lenne...Bár azt olvastam, hogy vannak babák, akiknél egy egy mozzanat kiesik. De erről még korai beszélni, csak előrre gondolkodtamKép.
Amiatt ne aggódj, hogy Niki a kis kezét megtalálta, sőt!!!Tudom, én is azt hittem, mikor Robó először csinálta, hogy biztosan éhes lehet, de tényleg csak a kis ínyét rágogatja, nyugtatja vele. Rágókát nem igazán szereti még. Igaz, szerintem még csak fogbeágyzódásról lehet szó. Habár van már a topiknak is egy fogas bébijeKép. Nálunk is Robó először csak kezét markolászta, majd a szájába írányította és ha belegondolsz ez akkora szó szerintem. Gondold el, Nikike egyedül rájött, hogy azt be lehet tenni a szájába, oda, ahová eddig semmit nem tett. Apró kis csodákra képesek. A másik dolog amitől megijedtem, mikor elkezdte az újját szopni. Pedig mikor még meg sem vlt, inkább az újját választottam volna mint a cumit, de most úgy látom, inkább a cumi legyen. Amiatt is főképpen, hogy a cumiról könnyebben le lehet szoktatni és a beszédében sem gátolja. Meg később ha intenzívebben fog dolgokat, nem győzi lemosni az ember a kezét, hogy ne a mocskot szopogassa. De szerencsére eddig még Robónak a cumi elalvás előtt kell csak és az újját sem szopizza, csk néha unalomzésképpen. Szóval nyugiKép.A mosoly miatt se aggódj. Robó igaz idősebb, de keveset mosolyog. Nagyon ritka alkalmak egyike, mikor meg lehet mosolyogtatni. Szerintem ez még nem gond. vannak ilyen babák is. Általábn reggel ébredéskor jókedvű, akkor egyre többet mosolyog, bár én is minden egyes újabb mosolynak annyira örülök.De nem gondolom, hogy ezáltal nem lenne boldog kiegyensúlyozott baba. Most jó sokat fecsegtem itt össze, megyek is....

Még egy kép,hogy ne unatkozzatok. Bár nem akarom elhalmozni a topikot, csak most több kép is készült a mi kis Robókánkról. Gondoltam teszek fel belőle még egyet.

Többiek merre vagytok???
A fürdőkacsival vagyok itt éppen lefotózva:

Kép
anita77

Sziasztok!

Laura: mennyi idős pontosan Niki? Zsoma 3,5 hónapos (korrigáltan 8 hetes. az igazság szerintem valahol a kettő között van) és csak 1 hete mosolyog többször ránk. De még mindenkire mosolyog, aki dumál hozzá.
Zsoma azért rágja a kezét, mert még szopizna, de a ciciből mindig jön a tej, az meg nem kell neki.

Ann: írtam neked az nlc-re

Edit: nagyon klassz a tábla Kép

BArbi: a hónapos számozásra én is nagyon mérges vagyok. Valamiért a barátnőim ruhát akarnak venni a gyerekeimnek állandóan. Főleg az a két lány, aki Kanadában él. Mindig a hónapokat nézik, és úgy vesznek, hogy most jó legyen. De Balu (szerintem egyáltalán nem nagy) mindig előrébb tart, mint azok a ruhák. Most a 3 évesekre jó melegítőt hordja (Old navy), pedig még csak 2 éves.
A cm-s méretezésről is lehetne csúnyákat mondani Kép Ugyanis a különböző cégek különbözőképpen gondolják. Az egyik beleszámolja a fejét, a másik nem.

Nálunk most épp kis hasmenés van a fiúknál. Remélem, hamar elmúlik.

cory

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Na átvarázsolásból nem lett semmi, ahogy az elküldtem az üzimet kipattantak a szemei. Igy levittem magammal a konyhába fözni, ott ücsörgött a székében és gagyarászott, aztán mikor odaléptem lefényképezni, ez történt:
Kép
Aztán persze rájött,hogy mégiscsak hiányzik az alvás,ezért sirás-vigasztalás volt a müsor, most jelenleg alszik a helyénKép

Cory, akkor Te is átérzed a problémámat a méretezéssel kapcsolatban. Mikor annak idején az egyik barátunk 1 éves kisfiának szülinapjára vettünk ajándékba ruhácskát, ö szólt elöre,hogy legalább 2 éves cuccokat vegyünk,mert az jó rá. Akkor azt gondoltam, micsoda nagynövésü gyerek, hogy igy kilóg a sorból..Most már rájöttem,nem nagy szám, nekünk kb utoljára az újszülött ruhák voltak pontosan akkor jók, amikor elméletileg kellett volna.

ANita, én is örültem, végre irogattál Robóról,a képek meg nagyon aranyosak!!!
A kéz-be-szájba dolog nálunk is van, és pontosan én is azt gondolom, ez egy új tudomány, nem elkeseredni kell hanem örülni!!! Nálunk most már tovább is megy a dolog,mindent fog-mindenért nyúl, ami a keze ügyébe kerül, és bizony résen kell lenni...A hétvégén hamburgert ettünk, és az én hamim egy nagy papiron volt. Ennek a sarkát elkapta Ádám, és már rántotta is le a hamimam együtt, szerencsére röptében elkaptam.
Kanadába jövetelünkröl már irtam, a férjem hirdetés útján otthonról talált munkát, és igy jött ki, majd én két évvel késöbb utána.
Soulseek olyan mint a Kaza meg a többiek, de nekem most nem megy, már rákérdeztem ismeröstöl, nála mi újság, ha lesz hirem irok róla.

Az elözö üziböl kimaradt, Zsófi, Gabi, Szisz, nagyon aranyosak a babaképeitek!!!

Na,megyek fözni meg mosni egyszerre, hiába dolgozzanak a gépek is ,ne csak én..
Barbi

Kép
Kép
barbi

Barbi, mintha magamat látnám - fél kézzel írás Kép
A ruhák itt klasszikusan: 56, 62, 68... stb
De már lehet kapni EUs méretezéssel is - főleg Auchan, Cora pl. 3,6,9,12,18... hós, de oda van írva a cm is. 3=60cm 6=71cm ha jól emléxem, ez utóbbi még minket nem érint Kép
Egyébként mi még egész jól elvagyunk a ruhákkal - 56os most fullra jó, a jövő 7en már rizikós... inkább a 60-62es a tuti!
Egyébként igaza van corynak, h néha összevissza számoznak Kép
Olyan érdekes, amiket írtál Kanadáról, szívesen olvasnék még! Ez vásárlási mánia, naggggggyon tetszik! Kép

Edit, köszi a táblát, nagyon jó lett Kép

Jóéjt nektek Kép
annann

Sziasztok Lányok!

Ismét eltelt pár nap mióta utoljára jöttem, ahogy az lenni szokott az utóbbi időben Kép Épp a minap gondolkodtam, hogy nemrég még naponta írtam, sőt volt hogy több alkalommal is egy nap, most meg jó ha hetente kétszer tudok jönni Kép
Előre is bocsi hogy most se válaszolok különösebben senkinek, de a kicsi lány még most is ébren van, apukája mászkál vele, de épp nem túl lelkesen, úgyhogy mindjárt mennem kell leváltani.
Kenyérreceptről annyit, hogy nagyon egyszerűt választottam, és természetesen kenyérsütőben készítettem, de tényleg nagyon klasszra sikerült Kép Leírom azért hogy mi volt benne: 41 dkg sima liszt, 1,5 deci tej, 1,1 deci víz, 2 evőkanál cukor, 1 teáskanál só, 1 evőkanál vaj, 1 teáskanál instant élesztő. Fehér kenyér programon közepes színnel készült. Nagyon fincsi lett, azóta sütöttünk másodikat is már Kép

Na, tényleg mennem kell, próbálok legközelebb részletesebb lenni.

Sziasztok, Diti
diti

Sziasztok!

Hasmenés még nálunk is van. Ma már a kicsinek is volt, de remélem csak sokat evett és nem a vírus.

Kézrágást már én is akartam írni, bár nálunk nem csak az öklét rágja Martin, hanem egyre többször inkább a mutatóujját. Nagyon jópofa.

Mosolyogni Martin is csak akkor mosolyog, ha valaki beszél hozzá. Meg időnként ha valami megtetszik neki.

Most ennyi voltam. A gyerekek nálunk is most aludtak csak el. Dorka már másodszor.

Dandy
Dandy

Sziasztok!

Bocsi, hogy nem jöttem ( már ha hiányoztunk valakinek Kép ). Sajna mi betegek vagyunk. Beni kezdte, aztán megfertőzött mindenkit. Most ezerrel próbálok gyógyulni, nehogy visszafertőzzem. Közben papim készült a vizsgáira, kellett neki a gép, esténként meg már nem volt kedvem leülni írni.

Mindenkinek gratulálok a szép babákhoz. Nem tudok scannelni, pedig elkészültek a képek és nagyon jók lettek. Nem tudok büszkélkedni. Kép Beni már ezerrel forog, sőt, most már, mint egy hernyó tolja magát előre, tegnap pl beszorult az asztal alá, onnan kajabált, hogy segítsek neki. Kép Olyan édes, feltolja a lábaival a seggét, aztán a kis kezeit előre tolja. Kép Tök jól halad így, volt, hogy egy métert is jött hozzám. Kép

Edit:
Nagyon jó a tábla, jól át lehet látni. Kép Jó sokan vagyunk már. Kép

Mindenkinek szép napot! Betegeknek jobbulást, Lauráéknak kitartást és sok erőt! Szerintem normális, ha eszi a kezét, ne aggódjatok! Kép

Pussz!
zit
zit

Sziasztok!!!
Tegnap este írtam, és nincs ittKépKépKép

Pedgi jó sokat írtam, na mindegy. Remélem nem haragszotok, hogy nem nagyon tudok személy szerint írogatni, de két gyerek, meg szülinap, meg karácsony, meg minden vanKép

Bár ma épp ráérek, úgyhogy kérdezhettekKépKépKép

Az előző írásom lényege annyi volt, hogy két hete vettem a 68-as ruhákat, és már kezdenek rövidek lenniKépKépKép

Nekem soha nem volt bajom a méretekkel. Nem mindig egyeztek, de nem volt akkora az eltérés, hogy kicsi, vagy nagy legyen Bencire.
Ha meg ajándékba kapunk ruhát, és megkérdezik a méretet, akkor én mindig eggyel(ezt hogy kell írni?Kép) nagyobbat mondok, hogy bizti jó legyen, és ne legyen belőle sértődésKép

Bencém is állandóan eszi az öklét, vagy szopja az ujját. Ez egész egyszerűen egy pótcselekvés szopás helyett. Akik az öklüket rágják, azok előbb utóbb megtalálják az ujjukat (ha nincsenek cumira szoktatva), vagy hamarosan kijön a foguk.
Nálunk ez volt a sorrendKép

Jaj, készült párnán alvós kép, mindjárt felteszem.
az a poén, hogy direkt az ágy másik végébe tettem a párnát, hogy ne feküdjün rá, de addig tornázott, amíg elérte. Nekem nincs szívem elvenni tőle, mert annyira puha, hogy a gerincének biztos nem árt, ő meg rajong érteKép

Na majd még jövök, csak éhes vagyokKép
Kép
Kép

Puszi Zsófi

www.mamami.hu
zsuzsófi

Jé, azt nem is vettem észre, hogy az oldalán alszik a fiamKépKépKép
Mondjuk a múltkor meg a hátán ébredtKép

www.mamami.hu
zsuzsófi

Sziasztok!

Édesek a babók és nagyon változnak. De mindegyik baba megismerhető egy-két jellegzetes vonásáról. Borkán én nem veszem észre a változást, mert mindennap látom, de a babáitokon szembetűnőKép

Edit
Nem kell félni az oltástól, pont azt írtam hogy rosszabbra számítottam. Nálunk pl. mi lihegtük túl a dolgot (lassan már leszokhatnánk róla;)). Annyit tapogattam éjszaka a fejét, hogy szegény fel is ébredt rá, és nagyon mérges voltKép
Mi az UH miatt kaptuk később, mert ha valami rendellenességet találtak volna, nem adhatják beKép

Laura
A nyaka miatt felhúzogatni kellett Borkát úgy, hogy a pocakja alatt átfogtuk. Eleinte úgy elhagyta magát, hogy attól féltünk kitörik a nyaka. Most ha meglát, azonnal húzni akarja fel magát (apukája szerint már fél tőlem;)).
Aztán kellett a lábát és a csípőjét is tornáztatni. Most ott tartunk, hogy a neurológus szerint minden tökéletesen müxik. Úgyhogy kitartás!

Anita
Robónak hihetetlen huncut mosolya vanKép

Barbi
Ádám hangot is adott ehhez a csodás mosolyhoz?Kép

No ennyire futotta, Borka szólít. Ma elolvassuk az Öreg néne őzikéjét.
Szép, mosolygós napot mindenkinek!
Szisz
szisz

Most meg elaludt a járókában. Én meg azt hittem, hogy csendben játszik, ahogy szokott, de túl nagy volt a csend. Gyanúsan nagyKépKépKépKép

www.mamami.hu
zsuzsófi

Sziasztok!

Végre le tudok ülni a gép elé. Azt nem garantálom hogy be is tudom fejezni a levelem, de megpróbálomKép
Bence nemrég aludt el, épp akkor amikor letelt a 3 óra, szopiznia kellett volna, de így most jó nagy szünet lesz. Vagy rájön hogy ő mégis éhes, és akkor nemKép

Jaj, annyira izgulok, ma megyünk 1re a neurológiára, görcsben van az egész gyomromKép Szorítsatok légyszi hogy ne legyen semmi baj!
Mostanában már olyan ügyes Bencike, próbálgatja emelni a fejét hason, meg egyre több dolgot csinál, remélem csak arról van szó hogy egy picit le van maradva a koraszülöttsége miatt!

És olyan kis ügyes, esténként egyedül alszik el a kiságyban, igaz cumival, de nem bánom. Nézegeti a játékait, vigyorog, aztán egyszer csak elalszik. Bár ma éjjel fél3kor ébredt valamiért, de egy gyors szopi után még fél8ig aludtunkKép

Gabi!
Zsoltika naggggyon édes a székébenKép Tiszta apja, nem? (Már amennyire én a férjedre emlékszem.)
És már ő is milyen nagy! Nemsokára behozunk ám titeketKép Bence is már 5 és fél kiló felett van!

Szisz!
Gratulálok Borka keresztelőjéhez, nagyon aranyos a képenKép És nagyon ügyes is hogy nem sírt!

Anita!
Robó egy tündér!Kép nagyon klasszak a képek.
Lehet egyszer csak ő is átalussza az éjszakákat, van remény! Nálunk totál magától jött minden, én nem hagytam sírni soha, és egyszer csak nem igényelte már az esti ringatásokat, fürdés után szopi, be az ágyba, énekelgetek neki, vagy néha azt sem, cumizik és elalszik. És általában 6-7 órákat. Persze néha becsúszik egy-két korábbi ébredés, lásd ma éjszakaKép de nem panaszkodhatom.
Bukás / hányás nálunk is van, szinte mindennnapos dolog, én már nem ijedek meg tőle. Szerintem ahogy egyre többet mozgolódnak, azért jön vissza a kaja. Mióta Bencinek is jár keze-lába, csuklani is többet csuklik, mert szinte kapkodja örömében a levegőtKép
Sajna nem Berény felé járunk hazaKép pedig jó lenne találkozni. Látom Te sem jutottál el végül Elliékhez a talira, sajna mi sem voltunk itthonKép
De majd tavasszal szervezünk mi is egy találkozót, ugye lányok?Kép Akkor már legalább a gyerekek is élvezni fogják, nem csak az anyukákKép

Laura!
Látod milyen ügyes a babád?Kép Niki is már emelgeti a fejét? Bence még csak próbálkozik, sajna nem sok sikerrel, ezért is megyünk ma dokihozKép Viszont a vállamon már szépen tartja, és ha felemeljük hason, úgyis tartja. És mindezt még egy hete nem csinálta!
A mosolygás miatt ne izgulj, szerintem pár hét múlva Niki is többet fog vigyorogni. Nálunk is kb. 2-3 hete van az hogy ha ébren van, és beszélgetünk hozzá, fülig ér a szája. Előtte is mosolygott, én annak is nagyon örültem, de mióta ez van, azóta tudom hogy ez az igazi tudatos mosolyKép

Ann!
Hanna tündéri baba, megnéztem megint a fényképeketKép Tetszik a kis mikulásodKép
Örülök hogy meggyógyultatok!
Oltás miatt ne aggódj, minden baba másképp reagál, lehet Hanna meg sem érzi, és sírni sem fog. Zárójelben jegyezném meg, hogy arra viszont ne nagyon építs, hogy ha sír majd cicivel megnyugtatodKép Én is próbáltam, csakhogy Bencének annyira fájhatott a lába, hogy rettenetesen ordított, hiába nyomkodtam volna a szájába a cicit, nem tudta bekapni, sőt szerintem észre sem vetteKép Nagyon sz@r érzés volt, de túl vagyunk rajta. Még három van, ebből kettő dupla, na ott kész leszek!

Edit!
Tábla szuper, köszi hogy átvetted!
Az az igazság hogy ezt a hetekben-napokban számolgatást a friss babák táblájából néztem ki, majd küldök egy mélt róla.

SugárbankakiKépKép én most örülnék ennek is, Bence utoljára hétfőn kakilt, akkor sem olyan hű de rengetegetKép Remélem nem ma az orvosnál jön ráKép klassz lenne!

Barbi!
Ádám nagyon cuki, az a vigyorKépKép
Képzeld, itthon a La Halle-ban is így számozzák a ruhákat, katasztrófaKép
Tök jó hogy írtál KanadárólKép jól hangzik, de nekem bárhol nagyon honvágyam lenne. Nyaralni viszont jó lenne ottKép

Cory!
Gyógyuljatok meg hamar!
Nálunk is az a baja Bencének hogy ha jóllakik, még szopizna, de a tej már nem kell. Na nálunk ilyenkor jön képbe a cumi, és rögtön olyan elégedett arcot vágKép
Ja, de tudom nálatok nincs cumi.

Diti!
Eddig azt hittem hogy a kenyérsütés tök bonyolult dolog, meg hogy én nem is tudnék, de most így kedvet kaptamKép Lehet azt kérek a Jézuskától?Kép

Dandy!
Mutataóujj szopi édes lehetKép
Hasmenés viszont nem jóKép

Zit!
Remélem ti is hamar meggyógyultok!!!
Kár hogy nem tudsz képet feltenni, rég láttuk már Benit.
De miylen ügyi hogy már így "mászik"Kép

És pont mire befejeztem, felébredt Bencike, úgyhogy el is köszönök, gondoljatok ránk délután!

Puszi mindenkinek:
Vera

KépKép Kép
76vera

Szia vera!

Én nagyon drukkolok, hogy ne legyen semmi gond. Mennyivel született hamarabb Bence?

a hányás-bukás miatt voltatok Ghor vizsgálaton? Kell rá szednetek vmit? Mi Coordinaxot szedünk. és hét-nyolc hónaposan vissza kell mennünk kontrollra.

Puszka:

Zsófi

www.mamami.hu
zsuzsófi

Sziasztok!

Virág ma fogja kapni a 3.havi oltását, már most izgulok. Olyan ügyes, pár napja hason szépen emeli a fejét, igaz nem bírja túl sokáig tartani.

Kanadáról: két éve két hétig tartózkodtam Torontóban és a környékén, azóta vagyok hálás a sorsnak, hogy Európában, Magyarországon élek. Régen szerettem volna elmenni innen, mert sok mindennel elégedetlen voltam. Kanadáról sok szépet hallani, de ennek a fele sem igaz. Már a repülőről nézve megdöbbentünk a barátnőmmel: lapos tetős unalmas házak, kopár, sík vidék.
A belvárosban néhány felhőkarcoló, a házak fából vannak és emiatt állott, büdös szag van szinte az összesben. A faházak, ahol jártunk (legalább 10 házban), nyekeregtek. Rengeteg féle ember van, de mintha minden helyről a legrondábbak érkeztek volna, egy szép embert nem láttunk. A kanadaiak többsége nagydarab. A buszok elavultak, ahhoz, hogy le tudjunk szállni, egy madzagot kellett megrángatni. Az üzletek ajtaja nehéz vasajtó, alig tudtuk benyomni (szó nincs előttünk kitáruló ajtókról...). Ami tetszett: a nagyvárosból északra indulva gyönyörű a táj. Nagy élmény volt a Niagara vízesés is. A mozgássérülteknek (rengeteg van) tényleg ki van építve minden, bárhová eljuthatnak.
Persze ezt Torontóban tapasztaltuk, biztosan vannak sokkal jobb helyek. Olyan gyönyörű épületek azonban nem lehetnek, mint Európában. Szerintem itt szinte minden modernebb.

Judit
Judit74

Sziasztok!

Mi is megvagyunk még Kép Most fejeztem be a takarítást.....najó, kb-ra befejeztem Kép Fanni a szőnyegén játszogat. Nem veszem ölbe ide a géphez, mert üti-vágja a billt, nyúlkál az egér után...szóval nem lehet tőle írni Kép Lehet, hogy ha majd egyedül is stabilan ül megkapja a másik billentyűzetet Kép Kép Kép Nagyon tetszik neki. Bukik még a távirányítókra....meg mindenre amit nyomkodni lehet. Karira kap egy játék távirányítót (is) Kép
Karácsonyi vásárlással nagyjából megvagyunk, márcsak anyuméknak kell venni valamit. A többieket elintéztük tegnap a Metróban. Na odafele menet jól eltévedtünk...én vezettem, lejöttünk az autópályáról...a jó elágazásnál (Budaörsi Metró)....sikeresen rossz sávba álltunk, így irány vissza az autópálya. Nembaj, jókat röhögtünk....aztán nagynehezen odataláltunk az "ismerd meg hazádat" játék keretében Kép Kép Kép
Fannit "leadtuk" anyuéknak, nagyon jól elvan velük. Vettek neki egy tökjó etetőszéket, nagyon élvezi, hogy ülhet Kép és úgy nézheti a tv-t.

Barbi: engem is érdekelnek ám a kanadai élménybeszámolók Kép Sokat voltam külföldön, szivesen olvasgatom a tapasztalatokat Kép Ádámod csuda aranyos Kép Hamburger Kép Kép Kép

Fanni is kopasz hátul, ahol kidörzsöli ha hanyatt fexik. A barátnőm kisfia...már mászik meg áll, neki már visszanőtt..hogy nem dörzsöli állandóan.

Fanni továbbra sem hajlandó hasrafordulni....úgy látszik nálunk ez kimarad. Inkább a játszószőnyeget húzza magára és úgy nézegeti Kép

Na levette a zokniját....megyek felhúzom rá Kép Kép

Ééééééés igeeen, jelentem Fanni hasról hátrafordul. A másikra esély nincs, sztem soha nem fog hasrafordulni. Letettem hasra és ügyesen átlendült hátra...3X is megcsinálta egymásután. Nem marad meg hason Kép

Anita77: Róbó nagyon édes. A beöltözős képen olyan, mintha göndör szőke haja lenne a sapka miatt Kép Kép Férjemnek is nagyon tetszett Kép Kép
A böfi utáni bukás nálunk is van. Fanni ált. egész nap a szőnyegen játszogat, onnan törlöm föl Kép Kép

Zsófi: tündéri Bence, ahogy oldalt alszik és szopizza az ujját Kép Kép

Vettünk Fanninak csokis tejpépet, kivi leszek rá, asszem ma este kipróbáljuk. Apja legalábbis már nagyon várja Kép
Úgy örültem, tegnap alma-krumpli-banánt csináltam neki, és imádta Kép Furin hangzik...de ahogy olvasgatom a bébiételeket, hogy miket raknak össze...csak lesek Kép
Tápszert már többet nem ír fel az orvos, ami receptünk van, azt még kiváltjuk, aztán vagy megvesszük, vagy mást kap. Asszem azért majd még megvesszük reggelire és estére kap azt Kép Mondjuk jó drága lesz már így.

Vera: nagyon drukkolok a neurológia miatt, remélem biztosan minden rendben lesz. Azt figyeltem meg, hogy a babák 80-90%-át elküldik a neurológiára....énmeg hogy beparáztam, mikor Fannit is elküldte a doki.....
Énis felhívom a nőt, megyünk kontrollra Kép

Mi most fogorvoshoz fárunk a párommal, kedden neki betömték egy fogát, nekem kihúzták a bölcsességfogamat, péntek du. megyünk a következő körre Kép Kép Egy fogamból letört egy darab, azt csinálja meg, aztán remélem többet nem talál.

Cory, Dandy: hasmenésügyileg jobbulást mindenkinek! Lábaljatok ki gyorsan belőle!

Zit: nektek is jobbulást! Tökjó, hogy Beni már így "halad" Kép Kép Gratula!

Laura: énis csak azt tudom mondani, amit a többiek Kép Minden baba más...vannak mosolygósabbak és vannak akiknél ki kell érdemelni a mosolyt Kép A kézrágás is természetes dolog, Fanni az apja ill. én kezemet, karomat, nyakamat, vállamat is cuppogtatja ha éri Kép

Edit: köszi a táblázatot, nagyon klassz Kép Majd írd meg, hogy megy a kiságyban alvás Kép

Szisz: gratula a keresztelőhöz, Borka csodaszép Kép És milyen jól tűrte! Kép Kép

AnnAnn: jó, hogy ilyen hajasbabád van Kép Én mindennap lesem, hogy nő-e Fanni haja Kép Kép Soxor, csak "dúshajú kislányomnak" hívom Kép Kép

Ruhák: a méretekkel énis gondban vagyok picit Kép Pl. van egy rugi...ami még az enyém volt, csak anyum megőrizte, mert olyan minőség, meg az anyaga is olyan, mintha új lenne Kép Imádom Fannira adni, olyan jól rásimul a lábaira (nincs olyan idióta formája, mint némely mostani ruginak), pedig csak 62-es. Fanni a maiakból 74-est hord, ezekben pont ki tudja nyújtani a lábát. A nadrágokat valamivel jobban szeretem épp ezért Kép Zoknija és harisnyája rengeteg van Kép Kép

Kazaa: énis használom...csak már nincs mit letölteni Kép Kép Találtam gyerekdalokat is, igaz, elég keveset. Férjem hozott haza 2 mp3cd-t anno, az egyiken millió gyerekdal van, a másikon soksok mese Kép

Azt hiszem ma este mesélek egyet Fanninak elalvás elött Kép Lassan időszerű lesz Kép Már nagyon figyel és utánozgat Kép Próbál ő is puszit dobni, ami abból áll, hogy felént cuppant egyet Kép És jókat mosolyog utána Kép

Mellékelek egy etetőszékes képet Kép
Kép

DBarbi
DBarbi

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?