Na, itt vagyok! Emma egy hős volt
Itthon azért kapott egy kúpot, majd jól bekajált, nagy adag kaki, kis vigyorgás a gügyögés után után most békésen szundikál
Pann! Én tuti letörtem volna a kezét ha belenyúl a babakocsiba!!! Eszméletlen, hogy milyen pofátlan emberek vannak! Én nem is tudom, hogy hol álltam sorban a múltkor, amikor egy hasonlóan okos "idegen" közölte, hogy tuti azért sír, mert éhes. Mondtam, hogy most evett mielőtt lejöttünk, és az a baja, hogy egyhelyben ácsorgok vele egy üzletben, amit utál. Mire a nő: hát nem tudom, szerintem éhes. Itt már nem szóltam többet...
Ja, gatula az új tudományokhoz
Orsi! A tápit ne készítsd el előre!! Külön vidd a vizet meg a port, és csak ott rázd össze! Egyébként miért tápszereztek? Lemaradtam valamiről?? Az a baj, hogy szerintem a tápit egyszer kell elkezdeni...
Aztán vagy marad a folyamatos pótlás, vagy teljesen lecsökken a tej... Nem tudod visszahozni a tejcsit?? Tudom, én beszélek, de utólag már másképp csinálnélk pár dolgot
Ágiboldi! Én egy hajszálnyit szoktam csak a vízre rámelegíteni, de volt már, hogy úton voltunk, ezt nem tudtam megtenni, és semmi baja nem lett! A lényeg, hogy ne legyen túl meleg vagy nagyon hideg! Szerintem...
Timi! Tök jó a hajad
Én most nagyon szenvedek az enyémmel
Ahhoz már "meleg", hogy kibontva hordjam, de még rövid és szétcsúszik ha összefogom
Mindig ennél a hossznál vesztem el a türelmem és dől meg a "Na, most megnövesztem a hajam" elhatározásom
Lillus nagyon cuki még mindig
Bea! De jó, hogy jöttél!!!
Hogy vagytok? Mesélj kicsit! Hogy telnek a napok? Rendbe jött a tejcsi?
Jaj, rajtam mostanában legalább naponta kb 30-40 alkalommal tör rám az úristendeimádom érzés, ami azzal párosul, hogy ha nem alszik, akkor ilyenkor meg is nyunyurgatom rendesen
Köszi a cicis hozzászólásokat! Sajnso érdemi mennyiség már nincs, de legalább csöpög...