Új privát üzeneted érkezett!

Kami,
Nem emlékszem ilyenre, de persze lehet, hogy agyatlankodtam. Arra meg pláne nem emlékszem, mit is érthettem az alatt, amire nem emlékszem :D Ha fáj valamilyük, sírnak. A legutóbbi, amit tudom, hogy írtam a sírás támában, hogy nem tudnak hisztizni.

Kép KépKép
lorca

Nekem az remlik, hogy te voltal es regebben, nem mostanaban. Mar az elso szuri utan is akartam ezt irni, mert akkor jobban felsirt Aron, mint most, de akkor is elfelejtettem. Szoval meg azelott irtad valamikor - de az is lehet, hogy csak MSN-ben es nem itt, az agyam termeszetesen mukodeskeptelen, es nem a kesoi ora miatt...

Mindegy, fo, hogy a jelek szerint ossze tudjak kotni a sirast a fajdalommal. Ha megalmodtam a hozzaszolast, ha nem.

Lenyeg, hogy nyert a Milan (kit erdekel, mi??? :D)!!!
kami

Jo (bb) reggelt!! :shock:

Már hajnali 3 óta talpon vagyok :shock: Az a nyavalyás légzésfigyelő szórakoztatott 1/4 5ig. Nem tudom mi volt Lea nagyon bealudt :shock: és elfelejtett szuszogni de 20 percenként ugrottunk...
Azért nem nyomtam ki mert tényleg hajlamos levegőt nem venni ha mélyen alszik, márpedig meg sem rebbent a szeme a felnyomott világításra és a "gyereket ágyból felkapásra"...
1/4 5 kor pedig megszólalat a pocija úh kajcsizot és most durmol ezerrel persze én már nem tudtam visszaaludni... :cry:

Na mindegy így legalább már egy adag ruci kimosva, a maradék vasalatlan kivasalva, a lakás gyors ráncba kapva, ja és rotyog az ebéd :lol:

kami
mit sikerült a dokinőnek kipuhatolnia?

mazsi+Lea

KépKép
mazsi*

basszus a rizst frankón oda is égettem ... :oops: :oops: :oops: de úgy hogy ki kellett dobjam...lehet hogy a lábast is :shock: :oops:

mazsi+Lea

KépKép
mazsi*

Jóreggelt!

Mazsi, megelőztél! :D :D
Én csak 6-kor keltem, de Lorca is korábban kelt valszeg, mint én! :lol: :lol:

És éjszaka csak egyszer, 1 órakor ébredt Lillus, aztán meg most 6-kor! Csuda klassz volt!

Fúú Mazsi, nem irigylem a légzésfigyelős cuccot! Ágiboldival karbaöltve mi is átéltük ezt párszor! Lényeg, hogy minden okés és most békésen durmol a kisasszony! :)

Lorca!
Lilla is max arra képes hason, hogy felemelje a fejét. De mivel túl nagy neki, ezért sokáig megtartani nem tudja, illetve még nagyon messze vagyunk attól, hogy a karjaira támaszkodva megtartsa magát! Na, mindegy, ő ilyen kis gombóc, lusti gyerek!
:D :D

Timi
Kép Kép
timocska

Mazsi!
Én a sárgaborsófőzeléket égettem úgy oda kétszer egymás után, hogy a lábast is ki kellett dobni és kábé fél napig szellőztettem! :lol: :lol: :lol:

Timi
Kép Kép
timocska

Lorca!

NATINAK :lol: BOLDOG SZÜLINAPOT!!!!

Kép
Kép
bendegúz30

Lorca!

Isten életessen Nati! :D :D

Kép

Timi
Kép Kép
timocska

Sziasztok!
Mi nagyon jól aludtunk, Gergő fél 10 körül elaludt és 4-kor kelt most ébredezik. Bence arra ébredt 7 körül, hogy bekakált :( és szegénykémnek nagyon ki van csípve a popsija, nagyon sírt mikor pelenkáztam szerintetek jól emlékszem, a neogranormon jó rá?

Kép
Kép
bendegúz30

bendegúz
elvileg jó a neogronormon is de ha nagyon ki van pirosodva szerintem csípni fogja... :shock:
én egyszer a kipirosodott orromra kentem és kb 2 percmúlva le is mostam mert naggggyon csípett :shock:

mi Bepanthent használunk

mazsi+Lea

KépKép
mazsi*

Nati
Boldog szülinapot!!!

mazsi+Lea

KépKép
mazsi*

Bendi!
Nekünk is Bepanthen van! Bár Lillus popsija még nem volt piros hál'Istennek! :)

Ma is bazi meleg lesz! 8) 8)

Timi
Kép Kép
timocska

Csajok!

Talizunk megint valamikor?

Timi
Kép Kép
timocska

nálunk még egész jó idő van...
azon gondolkozom most induljak-e be a városba v délután? a postára kellene menjek kicsiny plussz pénzünket gratisz +2hónap illetékcsekk befizetésére elkölteni :cry: :twisted: de nem sok kedvem van menni és Lea is elaludt éppen.

popsikrém
Lea popója a dokinő által felírt krémtől klasszul bepálott :shock: :shock: :shock: a sok kis hurka... :lol: erre azt mondta a dokinő ne kenjem a hurkákba :shock:
úgyhogy most állandóra használjuk a bepanthent...popsitörlőre úgysem költök (attól is kipattogott :shock: )

mazsi+Lea

KépKép
mazsi*

Képzeljétek, Szilvi megfordul a hátáról a hasára! Aztán irdatlan mérges lesz, mert beszorul a törzse alá a karja. Hasról hátra is "tud" fordulni, ami kb abból áll, hogy elbillen arra amerre a feje húzza :P

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Jó reggelt!
Aludtunk 11-től 6-ig, elégedett vagyok.

Natinak boldog szülinapooooottt!!

Mazsi, a légzésfigyelős para az én területem, bár Timi és Ria is belekóstolt, de pszichiátriai esetté én képeztem magam, úgyhogy szólj ha részletes megnyugtatásra van szükséged :D

Erről (mármint arról, h a légzésfigyelős parámat diagnosztizáltad) jut eszembe Május, ti elutaztatok? Vagy hol vagy?

Jaja, Timi, csajok talizhatnánk valamikor. Esetleg a jövő héten? Margitsziget? Mert mi utána Boldival valszeg Debrecenben leszünk kb két hétig.

Kép
Kép
agiboldi

Mazsi!
Én mindjárt indulok: bank, dm, bevásárlás. Inkább most, mert délután szerintem megint bazi meleg lesz.

Nagy gratula Szilvinek! :D :D

Timi
Kép Kép
timocska

Jo reggelt.

Tegnap a neurologus csak annyit mondott a dokinonknek, hogy hat ilyen pici korban ki akarja vizsgalni Aron osszes eltereset, elkerulendo az esetleges kesobbi komoly problemakat. Erre meg csak haragudni se tudok - korultekinto. Egyikuk se hozta fol se az EEG-t, se az MRI-t. En ma nagyon kivancsi vagyok az EEG eredmenyere, alaposan ki fogom kerdezni azt, aki csinalja.

Natinak boldog szulinapot!
kami

Szisztok!

Bendegúz,
nekünk is volt már, hogy nagyon piros lett a popsija, én sudocrem-mel kentem, egy nap alatt elmúlt (nagyon-nagyon vékonyan kell bekenni vele)
Vendég

Hali!

Lorca! Natinak BOLDOG SZÜLINAPOT! Lehet, hogy hajnalban már a torta is elkészült? :wink:

Forgás: Szilvi tök ügyes! Mi még messze vagyunk ettől, egyelőre a körbe forgás megy, de én ezt is értékelem, mert úúúúúúúj. :D

Tali: én benne vagyok, de keddig Balcsin leszünk (hétfőtől :lol: ), úh utána lenne jó. Mondjuk szerda? Vagy csütörtök? Írjatok, kinek mi lenne jó! Aztán ha egyezettünk, megnézzük az időjárás jelentést is. :lol:

Kami! Medence még nincs felfújva, de talán ma.... :oops:
Vendég

Mazsi, Lorca írtam nektek privit, a többieket nem úntatom problémáimal.

Na mindenkinek szép napot! Natinak Happy Birthday!!! És utólag Boldinak is gratu az első 3. hónaphoz!

Bea

KépKép
babzsak27

Sziasztok!

Sok boldog szülinapot Natinak!!!!!!!!!!!!!!

Mi is sudocremet használunk, ha piros a popsia, nagyon jó.

Túl vagyunk a fülbelövésen, csak akkor sírt, de nagyon. Fél perc múlva már vigyorgott.
Kép

ELSŐ UH: aug.31.

KépKép
Kép
Kép
b.lin

Anyu polojaban fetrengeni olyanjooooooo!

Kép
kami

Nekünk ma nagyonjó éjszakánk volt. 9-kor ettünk éslegközelebb 4-kor és fél 8 kor keltünk.

KépKép
Kép
Kép
b.lin

Eszem a kezem minden variációban: háton, hason, egykézzel, kétkézzel:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára timocska 2009.12.09 15:57-kor.

Timi
Kép Kép
timocska

Lin!
Ha jól látom, olyasmi fülbevalója lehet Grétának, mint Lillusnak! Kicsit homályos a kép, ezért nem látom rendesen.

Timi
Kép Kép
timocska

Lillus olyan harapnivaló! :D Mind a két fülbevalós csajszit megmutattam Boldinak! De most ő is inkább az ujjszopással van elfoglalva. (és úgy hallom kakilással, úgyhogy megyek cserélni)

Kép
Kép
agiboldi

Boldi meg olyan kis puszimanó! :D (most, hogy már jól körbedicsérgettük egymás gyerekét, köthetjük a frigyet? :lol: :lol: )

Timi
Kép Kép
timocska

Igen szerintem is olyan.

Valüszínű nekünk is pelus csere lesz, mert jókat rotyogunk ittanya kezében.

Köszönjük a dícséretet.

KépKép
Kép
Kép
b.lin

sziasztok!

Natinak boldog születésnapot!!!!!
Kép

Gabi

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Lin!
Boldog hófordulót nektek! :)

Timi
Kép Kép
timocska

Tényleg, Gréta, boldog 2 hónapos "szülinapot"!
:)

Kép
Kép
agiboldi

SZiasztok!

Natinak, Boldinak és Grétának is boldog szülinapot :P

Én művelem magam klíma fronton, már annyit olvastam utána, hogy húúú... Most meg itt van anyukám, úgyhogy megyek is :D
Vendég

ez a gyerek ma nem akar enni ma ... :shock:
60-70g-t hajlandó szopizni aztán kész...úgy látszik ez a dögmeleg kikészíti őt is...
de az is lehet hogy inkább nem eszik csak ne fájjon a pocak,merthogy ma egész de a pukimanókkal küzdöttünk megint ill. küzdünk :cry:

mazsi+Lea

KépKép
mazsi*

barbi jól látom új vonalzó? :wink: :lol: csini :lol:

mazsi+Lea

KépKép
mazsi*

Az ünnepelt nevében is köszönöm mindenkinek a jókívánságokat. :D Natasa is mindenkit üdvözöl! Szabi gondoskodott róla, hogy pontosan ünnepelhessem. Hajnali 3:20kor most is fent voltam és készülődtem neki a szopinak. Csak épp a gyerek változott :lol:

Mazsi,
Sajnálom a pocsék reggeleteket. :( Hülye légzésfigyelők. A kórházban az egyik újszülöttnek pont akkor volt apnoéja, amikor ott voltam. Teljesen elszürkült, rongybaba lett egy pillanat alatt. Lett egy pillanat alatt nagy szaladgálás. A lényeg ebből, hogy ha volt valami gond, azt akkor is látod még, amikor odarohansz. Vagy ha csak lassan odasétálsz. Aminek nincs jele, amikor odaérsz, az nem volt komoly, nehogy megijedj!!
Az ebéd nálunk is akkor készül el időben, amikor 6 előtt kezdem és Szabi rendesen tűri, hogy ügyködjek. Különben csak olyan mélyhűtős derelye van, mint tegnap. :wink: A lábasaimból kettő halálát okozta a rizs Szabi születése óta. Az egyik azóta tojásfőzővé lépett elő, a másik meg repült.
A hurkákat meg mindig ki kell törölgetni, vagy vizes vattával megmosni, megszárogatni. Én a térdhajlatnál szívtam meg annak idején, pontosabban Nati. Milyen popsitörlőt próbáltál? Nati elég érzékeny, neki csak a Nívea sensitive jött be, pedig jó sokat próbáltunk.

Timocska,
Talált a reggeli tipp, de ma luxus van, csak fél 6kor volt riasztás :) A legjobb az egészben, hogy tegnap tvzős napom lévén éjfél után keveredtem az ágyba és a kettő között volt két ébredés. Ma egy kicsit zombizok.

Bendegúz,
Pospsicsípésben sajna elég profi vagyok. Szerintem a legjobb a Bepanthen, ahogy mások is írták. Popókrémben most gyógyszertári neogranormonos van, az megelőzőként használjuk. Mivel fiúk, így gond egy szál se, lehet össze-vissza kenegetni mindkettőt. Sudocrem eléggé szárít, ha érzékenyebb, kipirosodhat tőle, de kicsit nagyobbnak mi főleg azt használjuk.

Pann,
Torta az nincs, szülinap is csak szombaton lesz megtartva. Főzés még ok, de sütéshez nagyon béna vagyok. Azt most tanulom :wink:

Linda,
Aranyos lett a fülbevaló :)

Gabi, Róki,
Ti hogy oldjátok meg a reggeli ébredést? Nekem kb 5-9ig tart, hogy a két gyerek egyen, öltözés, mosakodás, fogmosás... Ez nektek jobban megy, javult? Nem kifejezetten ideális szintidő :oops:

Kép KépKép
lorca

Helló!
Ma olyan napunk van, hogy tudok jelentkezni is!!!
Lorca köszi az sms, meg Timinek is a hiányolást.
Natinak boldog szülinapot!!!!

Képzeljétek Luci bárányhimlős, alig van eddig rajta pötty, de tuti, mert a csoportjában már alig vannak, mindenki elkapta.
Megijedtem Berci miatt, de a dokinéni szerint a szopival az én immunitásom védi őt!!! Ha ez igaz lenne :D :D :D

Na, sok minden nem jut eszembe, de azt akartam mondani, hogy bölcsibe Zuglóban kb. februárban kell jelentkezni egy elővárakoztató ívre, aztán májusban csatolni az okmányokat és akkor ősztől lehet járni. Év közben nem megy a bejutás, itt legalábbis.
Ja és Áginak írom, hogy 1 éves korban lehet már bölcsizni, de 8-10 órában nem javasolnám, szóval 8 óra munka plussz utazás-így 10. Nagyon brutális. Mi bölcsinkben most sok a kicsi, egy két év között, úgy látom, délben, max háromkor viszik is őket haza.
Gondolom még csak tervezed az egészet, de ha lehet egy tanácsom hajolj inkább a részmunkaidő kihúzása felé minnél tovább. .
Mi kétéves kortól jártunk, olyan hat órákra egy nagyon alkalmazkodó gyerekkel, ez így jó is volt, de azért még így is nehéz és szívfájdító sokszor.

Meg a fordulásról akartam még írni, hogy szerintem akkor lehet igazi fordulásról beszélni, mikor mindkét irányba megcsinálja és tudatosan, akár többször is. Ez olyan 5-6 hónaposan következik be vagy később, addig szerintem inkább véletlen. Lucával pont akkor voltunk neurológusnál a Bethesdában( Kami másokat is megvezetnek a dokik) amikor mindkét irányba elkezdte csinálni öt és fél hósan és azt mondta a neurológus, hogy ez nagyon jó, nem is nézte tovább.
Addig is volt hogy átfordult véletlenül, de ezután már rendszeresen csinálta, gurult így, meg ez a tudomány kellett aztán a felüléshez is.

Bendi-csak annyit neked, hogy én pl. nemcsak olvasom amiket írsz, hanem egyet is értek veled általában. :)
Írni viszont nem jut időm, nagyon összejöttek a dolgok.

Kérdésem van azért- figyelitek a kicsi kutacsát? Olyan kevés haja van a feje tetején vagyis nincs egyáltalán :D ) hogy nagyon jó a tálátásom, és én bizony gyakran látom laposnak horpadtnak, ami ugye szomjazást jelent. Mindezek ellenére nem akar vizet inni, lehet ez alkati dolog ez a lapos kutacs?

Na, sziasztok-mindenki cukipofa a képeken.

Bella

Kép

Kép
bella2

Sziasztok,

Megjottunk az EEG-rol (es azota mar napoztunk es kajaltunk is egyet az en napsutotte csecsemommel...). Kb negyedoras volt a vizsgalat a 10 perc helyett, mert teljes nyugalom kellett es vagy 5 percet osszesen atbombolt Aron. Nem igazabol ertette a noci, miert kell az EEG - mondtam neki, kisse felvonta a szemoldoket. Meg en vedtem meg a neurologust, hogy biztos csak alapos es mindent ki akar zarni... Igy elso blikkre a no szerint teljesen tokeletes Aron agya, nyoma sincs epilepszianak vagy barmi masnak (miert nem vagyok meglepve - de jo ezt hivatalosan is tudni), de meg alaposan atnezik a gorbeket.

Az apjara valo tekintettel (o szerintem jobban izgult Barcelonaban, mint en) csinaltam nehany fotot, hat ilyen volt:

Kép Kép Kép Kép Kép Kép

A vegere - gondolom elfaradva az orditastol meg a felelemtol - beajult. Szerencsere - igy nem feloraig kellett szegenyt igy "nyuzni" (egyebkent tok normalis a vizsgalat meg a kornyezet is)

Orulok, hogy tulvagyunk rajta, na. Utana a babakocsiban tovabb aludt, ugyhogy egy kicsit megsetaltattam magunkat, kozben bekentem Aront 50+ -os naptejjel es johetett a napozas:

Kép Kép

Hat ez volt. Kedden tudom folhivni a neurologust, hogy milyen tovabbi sorsot szan Aronnak.
kami

Bella,
Nem tudom, hogy vannak-e idősebb nagyszülők a közelben, de vigyázzanak. A múltkor faggattam ki dokinéninket a témában, mivel apukámon övsömör jött ki, elég rondán, a szeme körül. Azt mondta, volt olyan nagypapája, aki elkapta az unokától, ráment a szemére és szaruhártya-átültetést kellett csinálni neki.
Szabi kutacsa nem látszik a mini haja miatt, de szoktam vizslatni. Néha 1-2 mm eltéréssel behorpad, szerintem ez normális, nem jelent semmit. Ha kiszárad, akkor nagyon beesik és van egy csomó más tünet is. Az enyhe kiszáradás ha jól emlékszem 5%os súlyesést jelent. De lehet, hogy ez már a súlyos, lényeg, hogy feltűnő. Olyankor meg már ordítva követelik a folyadékot.

A fordulás: Nati is csak véletlenül fordult először vagy 4-5 alkalommal ugyan azon a napon, hogy aztán két hónapig ne ismételje. Arra gondoltam, hogy elfelejtette. De akkor igazából nem is tudta, csak a gravitáció és a nagy buksi :)

Kép KépKép
lorca

Kami!
Nagyon szörnyű így látni egy kisbabát!!! Főleg olyat, akit személyesen is ismerek! Áron egy szuperhős te meg egy szuperanyu vagy!!! :D Úgy látom, Ájron szereti Macikát!

Bella!
Jobbulást a lánykádnak!
Én is szoktam látni Lillus kutacsát, be is van horpadva néha. De nálunk ált. olyankor van, ha elfelejtem beadni neki a D vitamint. Amúgy Lillus ebben a nagy melegben elfogadja a vizet nagy kínkeservesen. Ha nem tenné,, egész nap lóghatna a cicin! :shock:

Lorca!
Majd ugye teszel fel képeket a szülinapról és a szülinaposról? :)

Timi
Kép Kép
timocska

Kutacs: na, ehhez a temahoz lovesem sincs. Latni en meg soha nem lattam Aronnak, hala a nem eppen mini hajanak :D. Neha az ujjammal probalom kitapintani, kb 1 ujjbegynyi e pillanatban, es mindig egy kicsit lentebb van (azaz "horpadt"), mint a koponyacsont. Ez szerintem normalis. Raadasul en minden nap adok Ajronkanak vizet, kulonosen, mikor ilyen meleg van.

Timo
, koszi a kedves szavakat. Imadom ezt a kolykot, annyira jo. OK, megijedt, mikor a tappancsokat foltettek a fejere, mert a zsele hideg volt, meg a fejen es az alla alatt az a gumiszalag olyan idegen volt neki. De utana olyan szepen elcsendesedett, aztan meg bealudt a noci oleben. Nagyon kedves volt ez a no egyebkent, annyira orulok, hogy ilyenek is vannak!!! Latszott rajta, hogy a gyerek kozerzete fontos neki.

Szoval jobb elmeny volt, mint amilyenre szamitottam, ennek orulok. Nagyon remelem, hogy ezek utan az MRI tobbe szoba se kerul!!!

Sagi! En megforditottam Aront a babakocsiban, mostmar menetiranyban bameszkodhat. Elso dolga: behuzodik atlosan, a feje a kocsi jobb oldalan, a laba a baloldalon, es a bal kezevel kitamasztja magat a kocsi masik oldalaban :D Kesz ez a kolyok,mtiszta nagy dinnye :D o aztan nem fog zotykolodni: kitamasztja magat! Az autosulesben is a bal kezet mindig leteszi a popsija melle es azon tamaszkodik :D
kami

Sziasztok!

Az ünnepelteknek boldog szülinapot!!!

Kami,
Jajjj, szegény Áronka, olyan kis kiszolgáltatott. A lényeg, hogy minden ok, de én ezen nem is csodálkozom!!!
Nagyon ügyesek vagytok mind a letten!!!! :D

Lin,
Csini a fülcsi!!!

Timi,
Édi a kiasszony!!!Nagyon fincsi lehet a kacsója. :D

Mazsi,
Mi Sudocremet használunk. Nekünk nagyon bevált, sehol egy piros pötty.

Bella,
Jobbulást Lucának!!!

Taliban benne vagyok, én már mondtam, hogy nálunk lehet, de ahogy gondoljátok. Mehetünk a szigetre is csak jó legyen az idő!!!

Ma kint fürcsiztünk az erkélyen, volt nagy locsi-pocsi, na meg csodálkozás, hogy most mi van! :lol:
Vendég

Csajok!
Ettetek már babános rétest??? Jelentem isteni finom a szilvással és a barackossal együtt!!! :lol:
Vendég

Sagi!

Babanosat meg nem. De bananosat sem :D En viszont tegnapelott sutottem bananos-almas sutit, pofonegyszeru, ime: 30 deka liszt, 30 deka cukor (lehet por is), 3 db egesz tojas, gyumolcs lereszelve / aprora vagva izles szerint, 1 tasak sutopor, 1 tasak (nalam 1-nel joval tobb) vaniliascukor, izles szerint fahej - mindezt kezzel jo, osszekutymalod, 180 fokon elomelegitett sutoben 30-40 percig sutod (illetve addig, mig megszurkalva a teszta nem tpad a fogpiszkalohoz - villahoz - amihez). Isteni finom, kiados, tele gyumolccsel (legjobbak: banan, alma, barack, meggy, cserko...) Tok gyorsan megvan az egesz, a sutoben figyelgetni kell, ennyi.

Nyami. Innom kell, csorog a nyalam :D
kami

Lorca!

Mi legyen akkor az akvariummal? Hogy legyen a logisztika?
kami

Gabi: Eszternek sok boldog névnapot!

KépKép
Kép
Kép
b.lin

Köszönjük a dicséreteket és a köszöntéseket.

KépKép
Kép
Kép
b.lin

Kami, úgy gondoltam rátok délután, szegény Áron, olyan kis elesettnek tűnik, de látod, kutya baja :D mondjuk asszem ez nem volt kérdéses..

Én mint nagggyon kezdő sütő-főző kérdezhetek egy hülyét? Már ugye muffint sikerült sütnöm, és most Kami, ez a recept is megtetszett, de honnan tudja az ember, h mennyi 30 deka? Persze nincs konyhamérlegem, de nem is hiszem, h kell.. mert pl. a muffin receptben úgy van, h kb egy deci liszt. és akkor én, a béna, boldog vagyok, mer az tudom mennyi, bele a lisztet a pohárba és kész. De mikor egy receptben benne van h dkg akkor én lemerevedek. Ezt mások tudják ránézésre? Vagy a teljes lisztes zacskó durván egyharmada a 30 deka? De ha nem teli zacskó liszttel van dolgom, akkor mindenképp méricskélni kell? Vagy egy dkg az durván egy deci? Ugye nem, mert az csak a vízre igaz? Na, megvolt a mai hülye kérdésem :D
De legalább nem a légzésfigyelővel kapcsolatos!! :D

Kép
Kép
agiboldi

Timocska,
A buli még csak szombaton lesz, ma csak egy mondókás könyvet kapott :) Most bővült a meghívottak köre, már jön a kedvenc barátnő is. Szocializálódik a gyerek :wink:

Kami,
Az akváriumért elküldöm apucit, ha jó. Még nem tudja, de békés lény, szerintem nem fog ellenkezni :) Vasárnap vagy hétfőn jó vmikor? A telefonszámod megvan, a címet még keresem...

Ágiboldi,
Én többnyire szemre mérem ki a lisztet, de apucitól kaptam egy konyhai mérleget, nagyon sokat dobott a lelkesedésemen. Ha nagyon akarod, le is tudod mérni. A liszt nem kalimpál úgy, mint Boldi :D Egy kanál kb 6 dkg, ha jól emlékszem. Nagyobb szakácskönyvek elejére oda szokták írni. Ha nincs tele a lisztes zacsi, attól még tudod, hogy mennyi szokott benne lenni, centire megszabadulsz a szűk harmadától.

A szigetet mi kihagyjuk, kicsit nehézkes az odajutás :? Meg ebben a melegben nálunk állandó ciciügyelet van, a metrón meg mégsem kapom elő Szabi üdítős csomagját.

Kép KépKép
lorca

Előszöris én is köszöntöm a kis szülinapost: sok boldogságot, vidám bulizást Natinak!!
Lorca,
van olyan közlekedési eszköz egyáltalán, ahol megetetnéd Szabit? Táv. busz vagy vonat?
Tényleg, szoptattatok már közterületen? (én csak 1-2 parkolóban az autóban, egyelőre máshol nem kísérleteztem)

Húúú Kami, tényleg durva, amit a kisfiaddal végigcsináltatnak ezek a dokik! Remélem, ez volt az utolsó komoly vizsgálat! (Én nem láttam még előben Áront, de a képek alapján ránézésre látszik, hogy teljesen életerős, vidám kiskölök. :lol: )

Timo,
örülök, hogy te sem láttad Magdikát mostanában. Bármilyen kedves szegényem... oszt mikor teszel fel frizurát?

Hajhullás: Rolival együtt hullajtjuk -de ez legalább nem fáj. :)

Bendi,
nagy mázlid van a jó védőnővel! Az enyém reménytelen, szóval meghallgatom a tanácsait, aztán ha valami kérdésem van, azt családon belül megbeszélem az igazi szakértőkkel :-) A dokinő szerencsére hozzáértő, csak barátságtalan, de az nem zavar. Mi is már csak max. fél évig lakunk itt, mert építkezünk. Ismered már a mogyoródi dokit? Remélem, jót fogtok ki... az engedélyt meg hajtsátok: én 2 hétig jártam a nyakukra (tel, személyesen), amikor ott építkeztünk (ez nálam hobbi 8) )

ja, ha a Margitszigeten taliztok, oda én is mennék: kíváncsi vagyok rátok.
Vendég

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?