Lella!
Még annyit, hogy az elsö értékböl a 3 a normális, ha annál kisebb a szám, akkor az már a méhszáj megrövidülését jelzi, óvatosabbnak kell lenni (legalábbis fiatal/középidös terhességnél).
Én 2-est még nem láttam a 2-4. számként, lehet, hogy ez már a valahány ujjnyira megnyiltat jelzi? (Végül is egy 40 hetes kismamánál...)
A fiammal én ugy jártam, hogy nem értettem, hogy miért irogatja be a doki, hogy 3000, (emellé csak annit irt, hogy Pamen (??)) igaz, hogy magánrendelésre járok, de minek beirni a fizetett összeget?
(Akkor épp ennyi volt...) Aztán rájöttem, hogy az nem lehet, mert ha valami "különleges" volt (UH, bármi...) és többet fizettünk, akkor is ezt irta be...
Jó, mi? A tudatlanság. Persze mostanra már kiderítetem. Azóta Pamen értelmére is rájöttem: panaszmentes.
Ilke!
A kör alakú tartó is jó (éppen most tettem fel a kiságyra egyet
a meglepihez), de ahhoz másképp kell egy kicsit varrni a baldachint. Most jó megnéztem, nem nehezebb, mint az egyenes rúdhoz.
Ha érdekel, akkor megpróbálom lerajzolni... (Én és a rajztutás...)
Kata!
Kicsit világosítottunk a képeken "mesterségesen" ugyhogy lehetett látni.
Egyre jobban van kedvem most rögtön nekilátni, dehát... na mindegy, majd a hétvégén keresünk anyagot
... (Igaz, hogy vasárnap jön az anyum, meg az anyósom, ugyhogy lesz dolgom. föleg, mivel káosz van a lakásban!
)
Beszti