Sziasztok,
Most végre van időm..Mendi alszik, apuka meg nézi a Csillagkaput..
Még mindig nem birok a lányommal. Olyan anyás lett hirtelen. Pedig eddig nem volt bújós..még bántam is, hogy miért nem. Most bepótolja...
szülészet:Jó nektek, hogy ilyen sok választási lehetőségetek van.Még az elsővel feljárhattam volna én is, de a következővel bajos lenne. Még gondolkodom, megérné e feljárni Pestre...
dec8,
köszi a képet. Remélem nemsokára lesz alkalmam kitanulni a photoshopot..Én flashben szoktam ügyködni.Bár Mendi születése óta nem sok időm van rá sajnos. Sőt már új verziója van, amit még csak kétszer próbáltam...De ez a világ ilyen..
Anne Geddesnek szeretem a képeit, azért is kérdeztem hogy készült a kép, mert ismerős volt a beállitás.. Szivesen fotóznék én is bébiket.Nagyon jók a munkái, nem?
Mendi akkor csinál ilyet a kajával, mikor jön a foga. Kicsapkodja a cumisüveget, meg kirakja a cumi részét a fogaira, és `rágja`,meg `dörzsöli vele az inyét`.
Manó,
te jó ég, mekkora az a kutya, aki autógumikat harap? De azért nem emberevő, ugye?
Azért gondoltam erre a sétálóra, mert az egyik szomszéd gyereknek van kompja, és azt annyira lelkesen tolja maga előtt..Stabilabbnak gondolom, mint amit itt láttam kiskocsit a játékboltban.. Most még számit, mert még csak egy hónapja járunk...
Nyuszi,
Hol és mit dolgozik az urad?
Nem is csoda, hogy elfáradsz, hisz egy örökmozgó 15-16 hónapos baba mellett is lefárad az ember. Meg egy várandósság alatt is, de igy hogy mindkét feltétel teljesül....nemirigyellek. Na, jó, irigyellek azért elég rendesen.
Próbáltam a kiskád, kiskád-nagykád variációkat, de nem váltak be. Most lavórban fürdünk, ez igy jó. Persze a szoba közepén, mert a fürdő olyan kicsi...
Kriszta,
Ati is azt mondta, hogy még jó, hogy nem hagyta ki. És bánta, hogy nem vághatta el a köldökzsinórt..Majd legközelebb..Remélem nem sokára lesz..
Ennyire nem jó ez a fürdető ülés?
Kryss,
Aranyos a kép
!
Rit,
Irigyellek, hogy el tudtok járni kondizni. Én rendszeresen tornáztam a várandósságom előtt, és egészen a szülés előtti hónapig. Nagyon hiányzik a sport /fitnesst csináltam+bringa/ Próbálkoztam vele most is, de mióta nem alszik csak fél órákat délután, azóta nincs rá alkalom.Jó nektek, hogy Pesten sok a konditerem..Itt nincs semmi, egy aerobik klub meg egy `gyúróterem`/ szószerint/.
De muszáj leszek nekikezdeni valaminek, mert rosszul érzem magam a bőrömben, meg fitten akarom kezdeni az újabb terhességet.
Köszi a linket, szoktam nézni a babaszoba hirdetéseket.
Zita,
Ügyi a fiad, /és szép is, én csak most láttam először/ Hogy tanult meg ilyen hamar egyedül enni?
Csics,
Nem egyszerű a helyzet..Nem gondoltam, hogy ennyire nem egyezik a gondolatmenetetek..Ezt a helyzetet nem is igazán lehet megoldani.Anyukádnak kellene elfogadni, hogy másként neveled a gyermekeid, ahogy ő szeretné, és ezen nem kell csodálkozni.
Szerintem nem lehet, és nem is kell tömni a gyereket, hogy `nagyra nőjön`. Ez régimódi felfogás. Mendi is 8400gr,74cm, és ő elindult már, nem hiszem, hogy aki sovány, az gyenge..
Sőt, általában szivósabbak a vékonyka emberkék..Meg ahogy irták már előttem néhányan, épp a soványabb gyerekek szoktak hamarabb elindulni.
Banyóci,
De jól jönne nekünk is az a nyeremény...
Nem mondtad az uradnak, hogy ebből épp meglesz a jogsid?
Hú, meleg helyzet volt!!!!
Judy,
Boldog elsőszülinapot Gergőnek.
Mi is szenvedünk az alvással. Van olyan nap, mikor elég egyszeri alvás, van, mikor kétszer 30-40 percet alszik. Én örülnék, ha átállna már, mert akkor többet alszik, meg este sem szenvedünk az elalvással...
A státuszvizsgálatról nem tudok nyilatkozni, mert mi csak 3 hét múlva megyünk...
Forti,
Örülök, hogy Levi már jobban van, remélem nem esik vissza.
Beszti,
Köszi, rendes tőled. Ma utánajártam egy bababoltban, és lesz nekik fürdőbigyó. De a barátném megijesztett, azt mondta, hogy 10-15eFt körül van az ára. Tényleg igy van? Mert mi is szeretnénk még 2-3 babót, de ha tényleg ilyen drága, meggondolom...
Igen, ilyen sétáltatóra gondoltam. Cegléden még hirből sem ismernek ilyet..Hülye anyukának meg ilyen kell.
! Majd felmegyek a Brendonba, felviszem anyóst, apóst, megmutatom mit szeretnénk karácsonyra..
!Bár az is lehet, hogy beugrasztom apukát az ebédidejében épp megjárja.. a játszószőnyeget is ott és igy vette anno. Szegény
!
Néha elgondolkodom, hogy birnék én még három Mendit..Sőt, mi lett volna, ha ikrek lesznek...ÚÚÚ
Cukik lehettek a gyerekek. Alig várom, hogy Mendi beszéljen. Már megy: apa, be/benne/,mama,tita/nem tudom mi, mert macskánk nincs/
Sasha,
Én is szia neked.
Megnéztem ám a fiad az ism...be. Ismerem a történeteteket féligmeddig.
Cuki a fiad, látszik rajta, hogy igazi kópé!!
Anyósék? Nem irigyellek, ráadásul 9nm-en!!
Jó tudni, hogy nem csak az én gyermekem ilyen cuki, hogy egész nap szedegetek utána
. Az alvás nálunk is ilyen, de ezt már irtam...
Édes lehet, hogy a fülébe kapaszkodik..
.
Ilke,
sajnos mi is messze vagyunk tőle, mondhatni minuszba
Abban reménykedünk, hogy az esküvőn összejön egy kezdőrészlet...
Minden baba ügyesen fejlődik!!!Lili sem kivétel!
Gumicukor,
Van reset rajta, pedig újszerű gép. Nem a turbóra gondoltál??
Jól meg van csinálva a fiad weboldala. Te készitetted?
Édes lehetett a TÁ jelenet..
Egyetértek, a Noszály nekem sem jön be.. semmilyen szempontból..
Lincselésre számitok, a regényem miatt...