Sziasztok!
Szilvi
Én sem láttam még a profil képedet, most én vagyok ilyen figyelmetlen vagy új, mert akkor ezer bocsi, nagyon édes Zsani rajtuk!
Igen a fiúk szerencsére jól el vannak Napoccsal és szeretik egymást tőle mindent elnéznek mert még kicsi, bezzeg egymást hogy tudják tépni....
Szila
Gratula a fogacskához!
Édes lehet Hanga ahogyan nemes egyszerűséggel lelép a cici elől ne hogy már, még a végén elalszik pedig arra nincs ideje.
De jó hogy már ennyi értelmes dolgot mond a lányzód
, Napocs is dumál egész nap, de a fele sem érthető, persze a mondanivalóját roppant kifejező képpel adja elő több mondatban, csak valamiféle baba nyelven.
BSzilvi
Örülök, hogy jól vagy és nem hatott meg túlzottan a doki butasága.
Akkor ti most Edittel és Rikivel folyamatos talizásba vagytok, majd írd meg hogy minden rendben van volt e vele, velük!
Úgye szerintem se picur Márk igaz, hogy nem vagyok egy égimeszelő a 164 cm-mel, de ő is csak 11 lesz októberben, pár év és felfelé kell vele beszélnem.
Solya
Köszi a dícséreteket mind két topicba.
Én a múltkor Mátét löktem fel majdnem mert édesen nézte ahogyan a huga majdnem leszálguldozott a terszról és útban állt, vagy fellőköm és együt esnek vagy elkapja ő, -ennyi esze nem volt sajna- végül is megijedt mert rá szóltem és odébb lépet hogy pont elértem a nőm karját, mindez másodpercek altt! Szép is ha zajlik az élet!
Zsuzsi
Szopi ügyben sajnos nem tudok okos lenni, bár látom hogy téged zavar és szívesen segítenék ha tudnék de nekem valahogy erről nincs tapasztalatom a gyerekeim kínlódás nélkül abba hagyták igaz hogy sokkal előbb mint most Napocska.
A lányzó csak itthon szopizik ha egész nap nem vagyunk itthon akkor csak anyuéknál, de nem is keresi mert ingább világot felfedez, ilyenkor csak reggel és este lefekvés előtt szopizik. Ha itthon vagyunk többször is eszébe jut de ez meg nekem nem gond, remélem hamar találsz jó megoldást mind a kettőtöknek.
Illetve egy tanácsom lenne, hogy ne egyszerre próbáld meg tőle megvonni a cicit, ha az esti nem gond neki akkor egy kicsit próbáld meg még elfogadni hogy reggel szopizi és csak utánna váltsd le a reggelit is. Lehet hogy hajnalban csak megnyugvást keres ha így vissza alszik és ha szopizik akkor meg van az anyu, nem?
Figyeld meg nem sokár a párod fogja követelni a kistesót, ne szomorkodj!
Zsuzsa
Ha minden benne van ablak ajtó új akkor nem sok a 100 ezer, sőt.....
A fiaid szoktak Blaid-blaid-ezni? /bléd-bléd, mert tutira nem jól írtam/ A Mátém érdeklődött mondtam hogy megkérdezem, nálunk Napocs is próbál pörgetni és ezt bezzeg még mondja is /BLA-BLA/ Ó és képzeld még karatézik a is a lány mondja hogy ÍGY és be áll alap állásba, olyan édi a kis törpe.
Hogy sikerült az ügyvédnél a dolog?
Évfordulóztak mi, azért nem írsz majd csak éjjel?
Akinek külön nem írtam volna köszönöm a dícséreteket a képről. Sokszor annak ellenére hogy tényleg fiatal vagyok mellettük olyan öregnek érzem magam, máskor viszont jó, hogy nem sokan néznek a Márk anyukájának, na jó a kicsik még beleférnek!
Milyen volt a tali?
Nálunk megint nagyon meleg lett, most megyünk napsugárral sétálni meg a Papához és Mamához, Napsi már emlegeti nagyon, most kelt fel de már menne!
Pussz: Dzsili