Új privát üzeneted érkezett!

Hello

Mano
Remelem nem ertettel felre,tudod csak mondtam nekik hogy ilyen nincs hogy megvaltozik a baba egyszerre.Emma tenyleg erdeklodo gyerek es szeret is jatszani ,ami a lenyeg: ))
Neha en is ugy vagyok, hogy engedem a pakolast neki,ha mar mindennel jatszott es csak az koti le: )
Szerintem csak teves riasztas lehetett,miert nem veszitek ki alola,hiszen soha nem riasztott eddig sem.
Kepzeld Alex toligat talalt maganak(ha mar anyja nem vesz neki: ))szoval a babakocsit tologatja ezerrel: ))

Rit
Ertem,mar: )Tenyleg jo ez a gomba,majd ajandekba valakinek jo otlet: )Mi volt anyosnal?Remelem nem vsztetek vegleg ossze,mert tudod milyen jo egy anyos ha vigyazni kell Dodora: ))Bar anyukam a multkor azt mondta hogy neki szimpi volt anyosod,tudod a baracknal: ))

Szilcsike’
Na akkor megoldodni latszi kaz alvas.Es nem esik le a szivacsrol ejszaka?
En is azt mondom hogy ha folyamatosan van akkor nem volt rendesen kikezelve.
Kerj a dokinotol spec kremet ra az ket nap alatt segit.Neunk regen volt de csak ettol mult el,az olaj semmit sem ert,ja es ezota sincs: )Szerintem eleg nekik hetente mosni a hajukat,foleg igy telen hogy nincs meleg.

Csics
Szerencsere azota sincs semmi,remelem mar nem is lesz beteg,es a vedodonek lesz igaza,hogy a fogatol volt minden,bar nem mintha kinott volna azota valamelyik: ))
En a Soten,sosem vartam az UH-ra,mert ha a dokimhoz mentem, akkor O atszolt a csajnak es rogton fogadtak: ))
Szupi, hogy befordult a baba es hogy mar ilyen szep sulya van,es mar tuti fiu??

Nyuszi
Hatalmas gratula!!!!!!Csak nemreg irtad hogy szeretnetek,szuper hogy ilyen hamar sikerult: )))Es valami tunet van mar??nekem amint betoltottema 6.hetet kezdodott : ))Kivancsi vagyok hogy a doki javasolja-e a csaszart?Van aki benne van a termeszetesben is,persze a baba egeszsege az elso: )
Szegeny baratnod: (

Alex ma jott ra ,hogy a lepegetes nagyon vicces dolog,elvezi hogy tudm ar egyedul is elerni dolgokat,meg csak 4 lepesnel tartunk,de olyan buszke vagyok is: ))

Pusz
Kataa

Kép
Kép
kataa

sziasztok,
sajna mostanra kiderült, hogy Dodi azért mégsem egészen immunis mindenre - sajna mégis sikerült neki is elkapnia a nyavajámat KépKépKép legalábbis a mostanra már tartóssá vállt 38,3 hője és a már másodszori híg széklete erre utal. Remélem hamar túl lesz rajta, igyekszem sokat pihiztetni - alszik is rengeteget-csak én nem, mert engem akar álmában is - és nem engedek az étvágytalanságának, egyfolytában kínálgatom, így egy-két falat mindíg becsúszik, az meg ugye ha gyakran van már nem is olyan rossz. Kép Egyenlőre nem kúpozom, bár tegnap kapott egy felet, de most hagyom, hagy forrja ki magát, hátha hamarabb elűzi a bacikat.. ezek szerint mégsem a foga jön Kép

anyós: egyenlőre úgy néz ki, talán belátta, és lejjebb ment a doloh, 18 millára. Ez már egész jó, bár szerintem ténylegesen azért kevesebb lesz belőle, de legalább tárgyalási alapnak jó. Majd meglátjuk, ügy még nincs lezárva, jövő pénteken talizunk és talán lépünk is valamit.

csics
semmi baj, általában mindíg fiúnak nézik, mivel mi nem akartunk neki fülbevalót sem - persze, ha majd ő akarja, megengedem KépKép + rengeteg kék rucija van, soxor tényleg fiúsan néz ki. Persze ez abból is adódik, hogy én elsősorban arra törekszem, hogy minnél kényelmesebb cuccokban járjon.
Ne aggódj a járás miatt, egyszer majd beinul. Tudtad, hogy Einstein csak 3 éves korában kezdett beszélni????? - és tessék
Ügyi a pocaklakó, legalább nem aggaszt téged tovább, bár még mindíg van ideje a forgolódásra! Kép

Manó
Mi is kint leszünk télen is, az tutti!! Azért szerintem két overáll nem árt ha van, mert ugye mosni is kell őket Kép Amúgy tök jók vannak a turkálóban is, és max 1500 pénz, szerintem nem árt ott is körülnézni Kép

nyuszika
Annyira sajnálom a barátnődet - ezt csak most tudom megérteni, mikor már nekem is itt ül az enyém az ölemben, de most el sem tudnám képzelni, hogy ettől a dologtól megfosztódjam. Nem is tudom, hogy lehet ezt lelkileg feldolgozni, remélem tudsz neki segíteni..

GRATULA A POCAKLAKÓHOZ!!!!!!!!! DE JÓ!!! MÉG JÓ, HOGY NEM BÍRTAD KI!!! KépKép

Rit és Dodo-a kis nyafika

rit

Dodo 8 éves, Rege meg 4,5 :):)
anemona7

Sziasztok!

Kataa!

nem értettem félre, én is szoktam példálózni babnetes dolgokkal pl a barátnőmnekKép

Rit!

Ne aggódj, immunis gyerkőc nincs éd én azt hallottam (persze leht hogy hülyeségKép), hogy az nem jó ha egy bab 1 éves koráig nem lesz még náthás sem, mert nem ismeri meg az immunrendszere még az enyhe betegségeket sem és akkor később nagyobb gond lesz ha megbetegszik.

M

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó

Sziasztok!

Nyuszi!
Akár hiszed, akár nem, azzal a gondolattal jöttem ma ide, hogy na, vajon Nyuszi megírta-e már, hogy ismét babás.KépUgyanis nemrég írtad, hogy próbálkoztok, és drukkoltam. Sok-sok örömet és jó egészséget a kisbabához!KépNagyon irigykedem, bár mi épp most döntöttük el apával, hogy most pihenünk egy kicsit költözés után, és lehet, hogy még egy évet várunk az újabb jövevénnyel.

Oltás:
Hál'Istennek, Petin sem jöttek ki végül a tünetek. Szerintem ez egyáltalán nem baj, vannak érzékenyebb és kevésbé érzékeny babák.

Képzeljétek, mostmár van konkrét dátum: november elsején költözünk. Istenem, csak ne lenne minden nap kétszer olyan hosszú! Már annyira várom!

És képzeljétek, apával megcsináltattuk a jeggyűrűnket, mindkettőbe belevésettük, hogy PÉTER. Szép lett.

Na, megyünk fürdeni!

Mindenkinek minden jót!

Dió és Peti
szabotimi

Nyuszi!

Gratula a pocaklakóhoz!

Néha én is játszom a gondolattl, de Emma túl nehéz eset ahhoz hogy most még be merjem vállani. Ma is olyan hiszti rohamokat kapott, hogy csak na, mert persze most hogy beszigorítottunk még jobban feldühődik.

Kataa!

A légzésfiygelő azért van még alatt mert mi külön szobában vagyunk, 3 zárt ajtó választ el tőle, nekem így megnyugtatóbb. Kivéve mikor bejelez, de eddig tényleg nem volt ilyen gond. 10 hónapos kora körül bejelzett kb 2x , de aztán átrendeztük a lapokat és mostanáig semmi. most viszont 2x egymás után. Most megint áthuzogattama lapokat.

Manó

KépKép
manó

Dio

Kitartas a koltozesig!!!Kép

Kataa

Sosem volt hanyingerem, ha erre gondolsz, kop, kop, Emiliaval sem, remelem most sem lesz.Kép Inkabb faradekonyabb vagyok, meg feszul a hasam alja, meg neha viszket a heg. Pedig meg biztos nem no sehova...Kép Biztos hogy csaszar lesz, mert rozoga a csipom a gyerekkori mutetek miatt.

Mar ugy mennek a dokinohoz, de meg csak 10nap mulva, 27-en lesz itthon. Igaz, Emiliaval is 7 hetesen mentem eloszor.Kép
Holnap hajnalban Apa megint elutazik. De jon anyu, meg a keresztlanyom (12eves), meg a sogornom occsenek a kislanya (10eves) es itt fognak lakni nalunk a heten.

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Sziasztok!
Köszi a biztatást lányok, már nem is nagyon foglalkozom az egész üggyel!Megcsinálták a fűtést meg a meleg vizet, igy szombat du. elkezdtünk összepakolni! Nagyon gyorsan lezavartuk a dolgokat, ma már itt alszunk a másik helyen! Igaz, hogy hatalmas a kupi, de majd szép lassan talán minden a helyére kerül. Nem szóltunk, hogy eljövünk, csak utólag küldtünk egy sms-t, hogy mehetnek a vevők! Nem érdekel különösebben, hogy mit gondolnak!A szomszédokat sajnálom csak egy kicsit, ők nagyon jó fejek voltak, és a Gyurci nagyon csipte őket! Szegénykém!Kiváncsi leszek, hogy viseli majd az új lakást!

Szilcsike!
Utólag is boldog szülinapot!

Csics!
Örülök, hogy befordult a baba!KépKépKép
Petike miatt szerintem sem kell aggódnod az elindulást illetően!Ha már ilyen ügyesen lépeget, akkor már biztosan csak napok választják el őt is az önálló lépésektől!Kép

Nyuszika!
Gratulálok a pocaklakóhoz!Kép
Szegény barátnődet nagyon sajnálom!Nagyon szomorú dolog ez!KépKépKép

Ilke!
Hogy kellemetlen, az még egy elég finom kifejezés a tulajt illetően!Kép A pacsizás nálunk is megy már egy ideje!Kép Apa tanitotta neki, és nagyon édesen csinálja!Kép

Beszti!
Majd ha lesz időd, akkor kijavitanál minket a táblázatban II. kerületi lakosokra?

Overáll:
Nekünk 2 db egyrészes van, de most elgondolkodtam azon, hogy mi is beszerezzünk egy kétrészest is!

Kesztyű:
Gyurcira sem lehet ilyesmit ráadni, egyszerűen nem tűri meg magán az ilyen dolgokat!Kép Nem tudom hogy fogjuk megoldani!

Hulla vagyok, megyek alukálni! Mindenkinek jó éjszakát és szép álmokat!

Banyóci

KépKép
KépKép
banyóci

Hello

Rit
Dodonak jobbulast.Hu,nem irigyellek,en is feltem hogy beteg lesz.Bar en sem es te sem tarottad eddig burokban a gyerkocot megsem voltak betegek,ami azert jo jel.: )
Hat szerintem a 18m is eleg razos,tudod nekunk is ekkora voltmajdnem a lakasunk es 4 m-val kevesebbert adtuk el,pedig a haze s az udvar nem volt atlagos: ))

MAno
A tesom a fiukat 1 eves korukig nem nagyon vitte sehova,csak hozzajuk jottek(persze a doki utasitasara).Nem is voltak betegek,de aztan a kovi telen meg soxor voltak betegek.A doki azt mondta,pont a koraszulottseguk miatt: (Azota eszik a beres cseppet es nyoma sincs semminek: )
En eddig csak azert orultem hogy nem volt beteg Alex ,mert ugye tapszeres ,es megsem gyengebb az immunrendszere.: ))
En is ugy irigykedem minden pocakosra,de aztan eszembe jut hogy az elso idoszakot azert nem irigylem meg annyira: ))

Dio
Na akkor mar nincs sok hatra.Nekunk mar van gravirozva a gyurunkbe,a masik neve es az eskuvo datuma,de a baba neve is jo otlet; )

Nyuszi
Nekem is tuti csaszar a kovetkezo: ))Szoval huzodik a heg,ez erdekes.Na akkor ez nem visel meg annyira,jobb is mert Emi mellett ugysem tudnal pihenni: )

Banyoci
Minden jot az uj Helen.Alexet nem viselte meg hogy ide koltoztunk anyuekhoz,baraz elso ket ejszaka felebredt tobbszor, de csak ennyi.
Remelem majusban ha visszakoltozunk sem lesz nagyobb gond a valtozas.

Pusz
Kataa

Kép
Kép
kataa

Nálunk a helyzet nem javul. Este 39,3 volt, így kúpoztunk. Azért rémes éjszakám volt, ezerszer ébredt, dobálta magát. Most halál punnyadt, itt csücsül az ölemben, most 38,5. Más baja nincs, csak ez a makacs láz. Már az orra sem szörcsög, úgyhogy végképp nem értem, mitől lázas???????????
És mi a túrót csináljak, hogy elmúljon??

Dió
de jó nektek, hogy már költözhettek. Már ránk is ránkférne, alig férünk el.

Nyuszi
Emlékszem én is mindíg mentem volna megkukucskálni a pocaklakómat. jó dolog ez az uh. Kép

Banyóci
na hogy telt az első éjszaka???

Rit és a lázas, már megint alvó Dodo

rit

anemona7

Nyuszi!
Hatalmas gratula a babássághoz!!!

Judy,
Ne hallgass a védőnőre... (legalábbis ebben) Kép

Kataa,
Nagyon ügyes Alex!

Manó,
Együttérzek, Solymi is elég hisztis...

Anorák: nálunk fordított a helyzet, Solymi jó nagy darab, most túrtam neki egy kezeslábast, és épp hogy jó, pedig olyan nagynak nézett ki...
Szerintem az egyberuha jobb, mert melegebb, és kevesebb réteg kell.

Üdv:
Zita
parazita

Nyuszi!

Nagy nagy gratula! Kép Kép Gumicukor irígyedik, mert ő is szeretne már nagyon!
Tudod, hogy most magy átalakítások vannak a Kútvölgyiben? A szülőszoba a csecsemőszoba helyén van átmenetileg.
akkor ismét júliusban fogsz szülni kb.?
Vigyázzatok magatokra!

A barátnődet pedig sajnálom, bár tudom a sajnálat nem segít senkin. Gondolom nehezebb így elmondanod, hogy már a másodi bébi csücsül a pocidban.

Csics
Osztom Rit véleményét!
A zsenik 3 éves kor után kezdenek el beszélni! lehet nálatok a járással is így van!
Gratula a beforduláshoz! lárod rendben megy minden. Furi még kb. 12 hét és itt a kistesó! KépMilyen gyorsan telik az idő! Te is úgy érzed?

Kesztyű
Dani állandóan rágja,így tiszta nyál lesz, utána meg tenyerel bele mindenbe. Ilyenkor már veszem is le, mert az utcai koszt azért mégse nyalja be.
gondolom majd ha jön a nagyobb zimankó, akkor rájön, hogy jó dolog a kesztű.

Csizma
A Brendon őszi-téli katalógusában vannak jó hótaposó csizmák, a héten megyünk vásárolni, mert nagyon tetszik, bundabéléses, csúszásmentes bordázott talp, jó magas a szára, vízálló.van tépőzáras és cipzáras is. nekem nagyon tetszenek.

Oltás
Dani péntekre kipöttyösödött, de egyébként semmi komoly, nincs láz vagy ilyesmi. már múlófélben a pöttyök

pusz, hurrá a héten csak három napot dolgozom!!!! pontosabban 2,5-et!! Aztán szabira megyek és egész nap Danizhatok!!!!

KépKép
KépKép
gumicukor

Nyuszi!

Gratula!KépKépKépKép
Én is!Kép
BarátnödKép.

Szerintem nem elvadult, egyszerüen fejlödik. És ehhez ez is hozzátartozik... Nátán azért nem ordit mindenre, de vannak dolgok, amit egyszerüen ö sem szeret, ha másnál lát, még ha neki addig nem is kellett (a szörmeállatkái (maci, nyuszi, róka)). Azért biztos jó lenne neki egy kis gyerektársaság.

Áfonya!

Szerintem ilyen korban az overáll jobb, de azért szükség lehet ha nem is kétrészesre, de kabátra (nekünk van olyan vastag nacink, amire az overall nem jó (béléses kord)). Overállban tényleg kicsit furik, de legalább nem fáznak. Meg már lehet kapni polar anyagú overállt is, ami sokkal vékonyabb, de azért meleg. Én föképp akkor szoktam ilyet ráadni, ha nem kint sétálásra megyünk, hanem csak annyi idöt vagyunk kint, hogy kocsiból ki, valahova be (pl. bolt). Ilyenkor a polaroveráll alá azért kap pulcsit meg nacit harisnyával, de nem annyira macera levetköztetni, mint a sima overállt. A sima overall ráaádsul annyira meleg, hogy nagyon sokszor nem szabad már egy harisnyán kivül mást aláadni (persze kemény télben azért igen), akkor viszont a boltban lehet melege, ha nem vetközteted, de fázhat levetközve.
Azaz nem egy egyszerü esete az egész!KépKép
És szerintem feltétlenül számits arra ruhailag, hogy tetszeni fog neki a hó. Egyáltalán nem biztos, hogy ott fog meglepödve állni. Ök azért már nem olyan nagyon nagyon picik. Nátán ugyan elöször nagyon szemlélödös, de aztán ha már jól megnézte (akklimatizálódott), azért midnen érdekli. Föleg akkor biztos, hogy ki fogja próbálni, ha mástól látja (nálunk pl. a Benitöl).

Banyóci!

Talán igy volt a legjobb.
söt, akkor jártál volna a legjobban, ha meg se mondod neki, csak egyszerüen mentek. Persze az ember nem szeretne kiszúrni velük sem.
Annak idején nekünk is jó kis kalamajka volt, és az egész lakásvételen, albérletböl kiköltözésen egy csomót idegeskedtem, amire persze a szervezetem se reagált túl jól.

Betti (Szabó)!

Nincs 11.17-i babánk. De azért ilyen korú még van (ahogy a topic cime is mutattja, beleférKép), 11.13-án született MjMóni Cristopherje.Kép
Nyugodtan irogass, ha van kedved hozzá!Kép

Beteg babáknak jobbulást!KépKépKép Tesék hamar meggyógyulni!Kép

Beszti (táblázatot javitottamKép)

KépKép
KépKépKép
beszti

Beszti
MI TE IS?????? TE IS POCAKLAKÓS VAGY????????????????????????????????????????????
????????????????????????????????????????????????

Rit és Dodo

rit

anemona7

Rit!

Sajnos még nem!Kép De majd remélem én is hamarosan ilyen jó hirekkel szolgálhatokKépKép (teszünk az ügy érdekébenKépKép).

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Beszti!

Majd az én koromat is átjavítanád a táblában 27 évre?! Igaz, júni. 20-án töltöttem, csak azóta elmaradt, hogy szóljak, én is öregszem Kép

Köszi szépen!

Betti
fodbetti

eSziasztok!

Itt vagyok újra! Hatalmas felfordulás volt hétvégén. Egy dugig zsúfolt lakásba bezsúfoltunk még egy lakásnyi cuccot... Ne részletezzem mi?Kép Persze a pincébe és a kukába is került jó sok minden, de még így is dobozok hada vár kipakolásra, papírok tömkelege átválogatásra és halom cucc van ami csak be lett dobálva az íróasztal alá, hogy kéne neki hely...
Egy 9 nm-es szobában vagyunk. Itt van a 180x200-es francia ágyunk, egy hatalmas íroasztal van mellé állítva. Ha valamelyik 1 cm -el nagyobb lenne már nem férnének el egymás mellett...Így az ágyról lehet az íróasztalhoz ülni, azon van a gép. Van egy szekrénysor és közte a gyerek játékos doboza. Alatta-előtte egy-egy rongyszőnyeg és kifújt a szoba. Ez van. Na a költözéssel, vagyis az új tulajjal is voltak gondok, hogy enné meg a fene ott ahol vanKép
Ugye ő volt az albérlőnk akit már párszor ki akartam dobni a lakásból, mert egy trehány bunkó ember. A lakáshoz adtuk volna a beépített mosógépet, meg az 5 pontos heveder zárat. De ő már 2 hete hajtogatja, hogy mehetnénk már- és péntek este szabájosan bejelentette, hogy szombat este 8 órára legyen üres a lakás... Igeeeen? Csütörtökön utaláták a pénzt és talán, ha ma megérkezett a számlára... Addig amíg nem látom a számlán a pénzt addig ő még leállíthatja a folyamatot, hát mi a fenét akar... Jól összevesztem vele és szombaton (dolgozott) az utolsó szöget is elhoztam. Hát mi a fenét képzelt... Alig várta, hogy kiürüljön a lakás és csak az övé legyen, ám legyen... de olyan hülye... Ahelyett, hogy elment volna bevásárolni... Én ugyan nem hagytam neki még egy darbka wc papírt sem, de még egy szalvétát se. Ott használta a szennyestartómat, a poharaimat, az étkészletemet, a lábosaimat, a kutyám kosarát a macskájának... Mindent elhoztam. Még a wc ajtóról a pisilő rézkislányt is leszedtem. Sőt amiért olyan bunkó volt és követelőzött és lekezelően viselkedett a mosógépet és a zárat is és lecseréltem a rézkilincsemet és egyébként is. Aztán délután elkezdte, hogy beperel, mert elhoztam a mosógépet... Igen. Jó! És hol van az írásba foglalva, hogy én bármi ingóságomat otthagyom neki? Sehol! Egy szó sincs róla, csak a kis buta azt hitte, hogy a foglalóval azt vette meg... Hát nem. Csak szerencsétlen nem tud olvasni. Úgyhogy volt itt izgalom és mérgelődés hétvégén, a gyerek csupa hiszti volt, mert mindenki szaladgált mint pók a falon és nagy volt a feszültség. Amennyi rosszindulat áradt belőlem felé nem is csodálom, hogy beázott vasárnapra virradóanKép Nem szép dolog a káröröm, de ez van. Még a csillárokat is elhoztam... az is ingóság. Kész!
Úgyhogy most ott áll egy tök üres lakással, 8 milliós tartozással egy fillér nélkül, mert csütörtökön a bankjánál lakásbiztosítást kellett kötnie és még befizetnie 100.000 forintot. Összesen 150-et hagyott ott. Így most abbatörli a fenekét mibe akarja, abból eszik amiből akar és azzal amivel tud. Olyan egy bunkó volt lányokKép Úgy képzeljétek el a fószert, hogy csak akkor fürdött amikor ment a barátnőjéhez... ha éppen volt, akkor takarította ki a macska alomját, ha már szóltam, hogy elviselhetetlen a bűz, és akkor vitte ki a szemetét (30 db pizzás doboz, több kartonnyi sörösdoboz, és több tucat cigis doboz) amikor jött a haverja és nem tudott leülni sehová... Elképesztően treháyn ember. Ja és azt hiszi ő kakálta a spanyol viaszt. És most péntek este nagyon a nyeregben érezte magát... Nincs semmije, csak egy egyszemélyes szakadt ágya, egy íróasztala és 2 db széke...
Az vígasztal, hogy ennél nekem sokkal-sokkal szebb házam lesz, mert azért nagyon rossz volt eljönni onnan. 24 és fél évemből 24-et ott laktam. Az összes emlékem ottmaradt.Kép Hiába újítottam fel, változott meg minden, de a lelkemben ott láttam az összes addigi variációt. Gyermekkoromtól kezdve. Ez a lakás hiába a tükörképe annak, ez már így nem ugyanaz... Na jó, megyek,mert vár a munka...

puszi
sasha

Kép
sasha

sasha
át tudom érezni, milyen volt otthagyni gyermekkorod színhelyét.
Anyukámék 19 év után költöztek el kertes házba, amit én azóta sem tudtam megszokni. sokszor álmodom a régi lakással, hogy még ott lakunk.
Talán azért nem szokom meg már sosem, mert akkor már csak hétvégekre és nyári szünetre mentem haza a fősuliról.
Én még mindig az idegen házat látom benne, pedig már régesrég nem úgy néz ki, mint amikor vették a szüleim.
Ezért sem tudom annyira élvezni az ottlétet és ezért is szeretném majd ha a saját lakásunkba mi leszünk az első tulajok és senki más.
Gyűjtögessetek hamar, hogy gyorsan sajátba mehessetek.

Én pont azt néztem, hogy a legtöbb lakás 2 és fél szobás 1 + 3 fél szobás csak nagyon ritka, lehet megalkuvást kell kötnünk? Pedig nagyon szeretnénk, ha mindenkinek lenne saját kis oduja + egy külön nappali is.
Na, de jövőre még minden változhat, addig még sok házat építenek.

KépKép
KépKép
gumicukor

lakás
én ezt nem tudom átérezni, soha nem is tudtam. Pedig 20 évig egy helyen laktam, sőt anya azóta is ott él, de az nekem csak egy lakás. Semmi extra. Lehet, higy azért, mert mindíg is kicsi volt (1szobás), így nekem sosem volt saját kuckóm, sőt a legtöbb dolog ide-oda pakolódott benne, mert sosem fértünk el rendesen hárman 35nm-en. De az is lehet, hogy azért, mert én nagy változás-rajongó vagyok. Mióta otthonról eljöttem már vagy 15 helyen laktam, ezt a lakást pl nagyon szeretem, de szívesen meg is válnék tőle. Már egy csomószor átrendezetem, de túl nagy változást már nem tudok elkövetni, így mennék már egy újba.

sasha
jól tetted, ha bunyesz volt, megérdemli!!!!!!! mellesleg utálom, ha valaki arra lusta v. igénytelen, hogy legalább magát takarítsa. Azért el tudom képzelni, pár hónap múlva már térdig érő mocsokban fog ott járkálni, hiszen nagyobb helyen könnyebb arrébtenni a szemetet, hogy egy kis helyet csináljon. brrrr
Azért a 9nm nem semmi, mi 40en nem férünk el Kép

gumicukor
ha a 2 és fél szobás egyik szobáját kettéválasztod, az pont 1+3fél!!! KépKépKép

Rit és Dodo

rit

anemona7

Sziasztok
Szilcsike
Petikének sincs már koszmoja neki is csak 1x-2x volt de még tavalyi évben Kép fürödni meg petike gyogyszártári krémel fürdik ujszülött kora ota ez alol csak a nagyinál valo nyaralás volt kivétel ott fürdöhaban fürdöt .Szereintem akor használjátok azt amit megszoktatok .

Nyuszi
GRATULÁLOK pocaklakohoz és VIGYÁZZ magatokra nagyon KépKépKép .Petike sem szereti ha elveszik töle a játékát föképp ha az valami szines ujság Kép .

Kataa
nem tuti hogy fiu de most nem mondták meg a nemét hiába kérdeztem de a végén már nem is érdekelt csak az hogy kint lehesek minél elöbb petikénél aki sirt Kép és engem kereset .

Anenoma
szerintem vidd el orvoshoz .És jobbulást Dodesznek Kép.

Gumicukor
én már várom nagyon a decembert Kép mert már nem olyan könyü igy nagypocakal lenni és fáj állandoan a forgoim meg a gerincem Kép különben már csak 7-8hét Kép nem 12hét Kép .Azért nem szeretném ha csak ovodáskorában kezdene egyedül járni Kép .

Lányok
mien fogkefét kell veni egy 14hónaposnak ? mert tegnap akartunk venni neki fogkefét de sehol nem látunk petike korabeli gyereknek valo fogkefét és hol lehet kapni ? .

Pusz Csics és petike
csics

Sziasztok!!!

Na vegre megint vagyokKép! Biztos hianyoztamKép!!!
Mult het vasarnap nagy bulit rendeztünk Aaronnak, a 4 eves szülinapjara...tortak, ajandekok, nagy csalad...aztan este hazaertünk, pakolas mert hetfön utaztunk Bükre, ott anyuval talalkoztunk. Az vont a szülinapi ajandek, hogy harom napon voltunk fürödni a gyogyfürdöben illetve egy nap az elmenymedenceben! Hat mindket gyerek nagyon elvezte frisslevegön levö gyogymedenceket is, (en a medenceben szoptattam Rebit..Kép) es az elmenymedencet is. Utobbiban különbözö bugyborekolo, masszirozok vannak, ahova ada lehet feküdni, ülni, allni, es hat a vadvizipalya! Aaron ezt nagyon elvezte! Es egyedül uszkalt, Persze karuszoval! Milyen önallo volt mar!!!
Rebi meg a medence szelebe kapaszkodott es ugrabugralt, mert ott leert a laba.. vagy hatrahajtotta a fejet es szinte felfeküdt a viz tetejere(a karomon persze) vagy motorcsonakoztattam...Szoval jo volt! Szerda este ertünk haza...Anyu meg szombat reggeleig itt maradt, aztan ment vissza Mo.-raKép. De nagyon jo volt!Es a hetvegen meg nem volt igazan idöm irni, ezert csak most jelentkezem!Kép

Rit,
sajnalomKép, hogy nem jött össze, de annyi minden volt arra a hetvegere mar! Illetve ha minden terveim szerint alakul, sikerülhetett volna, de...
NAlunk dokineni azt szokta mondani, hogy 3 napoig a laz OK, utana latni szeretne a gyerköcöt. HIszen annak hasznos hatasa is van bböven, de 3 nap utan elmennek a dokinenihez.
VAgy probald kia viburcol kupot - ezt otthon is lehet kapni, homeopathias, tehat bajt nem tudsz vele csinalni!Kép
Jobbulast Dodonak!!
Es a lakas-megbeszeleshez drukkok!

Beszti!
Szoptatsz meg?
En meg mindig olyan sokat, hogy huuuu! Szerinted az nagyon gonosz dolog, ha Rebinek azutan, hogy 3/4 oraig nyuzta a cicit, nem voltam hajlando odadni, hanem massal(enni es inni) kinaltam? Szerintem neha azert mar ki lehet hagyni az igeny szerinti szoptatast!Kép Aztan masfel ora mulva megkegyelmeztem neki..Kép

Afonya!
szerintem eleg az egyreszes overall. Nekünk nincs masik, de abbol kettö van. Prsze, ha a hobanhancurozas a cel.HA csak seta akkor a babakocsiban ott a szörzsak, es akkor nem olyan fontos az egyreszes. Pl. Vasarlashoz.Vagy ha autoval megyünk, akkor sem kell olyan meleg, pesze, ha garazs van, ahol valamennyi fütes van.En tuti nme vennek Rebinek ketreszest, persze Aaronnak mar ket eve volt...

Nyuszi!!
Gratula a pocaklakohoz!!!KépKép
Megy a nagy irigykedes. Olyan jo, ha lakik valaki az ember pocakjaban!!!Kép De en most meg nem szeretnek babot. Talan majd 3 ev mulva. Szeretnek egy kicsit függetlenebbe valni, es csak utana egy harmadikat. De azert ez sem biztos, csak elkepzelhetö.
Baratnödnek Kép sok eröt es kitartast kivanok!

Fodbetti,
Lattalak a szerkesztönel, hogy hasonlo a problemank a regisztracioval!Kép

Sasha,
kitartast, türelmet, megertest kivanok az uj eletszakhoz! Biztos nem lesz egyszerü, de remelhetöleg anyosodekkal azert jo es jo is marad a viszony!
AlberlöKépKép

Szia Banyoci!
En meg nem nagyon ismerlek, de valamikor megakadt a szemem Gyurcin! Nagyon helyes kisfiu!!
Remelem, jol fogjatok magatokat erezni az uj lakasban!

Csics,
jo, hogy befordult a babooo!

Most ennyi, minden betegeskedö babonak es mamanakgyogyulast!!!
Kryss&Rebek
Kryss

Rit!

Emmának dettó ugyanez volt. 39,2 -es láz, semmi egyéb jel. Nem is lett náthás, csak a torka volt piros. Persze az orvos írt antibiotikumot és nem mertem nem beadni ilyne magas láznál, de nem vagyok róla meggyőződve hoyg szükséges volt. szerncsére már rendbe jött.

Manó

KépKép
manó

Rit
Hát igen, az alaprajzokon nézegettem, hogyan lehet esetleg egy fal felhúzásával + szobácskára szert tenni, de legtöbb helyen nem lenne benne ablak. az meg ugye úgy nem szoba...

Bár amikor még albis voltam, akkor néztem egy olyan albit, amit úgy hírdettek meg, hogy 25nm, galériás, tv, konvektor és csak a villanyszámlát kell fizetni.
Aztán elmentünk megnézni Kép
Hááát:
Földszintről nyílt egy sufni, az volt átalakítva. Ajtaja furnérlap, a küszöb és az ajtó alja között kb. 5 cm-es rés, ki be fújt rajta a szél.
Galéria deszakalapokból összetákolt vmi, a létra is 2 palló között ácsolt lépcsőfokok, felmenni sem mertem, középen a mennyezetről lógott 1 szál villanykörte. A WC és a mosdó uolyan, mint a MÁV 2. osztályú kocsijaiban, de még a formája is!
A tulaj a férjem és én toporogva fértünk csak el.
Ja és a lényeg, amikor megemlítettem súgva a férjemnek, hogy még ablak sincsen, akkor a tulaj felháborodottan megszólalt, hogy nem lehet mindent egyszerre.
Jól fel kellett volna jelenteni, hogy kiad ilyet lakás címén...
És uolyan árért akarta kiadni, mint amennyiért a normális, lakásnak is nevezhető lakásokat adják ki.
Egyszerűen nem hittem el, hogy ilyen is van... és még nem is volt rossz a környék.

Csics
Akkor rosszul tudom, hány hetes is vagy?
Én 29-re emlékeztem.

gumicukor

KépKép
KépKép
gumicukor

Csics!

Én Emmánaka DM-ben vettem, van direkt olyan fogkefe ami 1 éve körülieknek való, nekünk ORAL-B van. Ez rendes fogkefe, minta miénk csak kiessebb. Emma szert vele fogat mosni, van hogy kiveszia kezünkből, és mossa vele magának, közben mártogatja a fürdővízbeKép

Sasha!

Hát nem irigyellekKép Nekünk a szobánk hsuzon valaháyn négyzetméter+Emméá 10m2, de még így sem jó, hogy a konyha meg a fürdő közös anyukámmal.De majd ha meglesz a házatok meg irigyellekKép

Manó

KépKép
manó

gumicukor
hát igen, elképesztő, hogy miket adnak ki - én is láttam párat, voltam albis én is. Az a döbbenet, hogy előbb-utóbb ki is adják, mert van rá igény. Elképesztő. Erről bezzeg nem csinálnak a Fókuszba riportot Kép
Mellesleg először szoba bérléssel kezdtem, hát jó sokáig kerestem. Volt olyan is, ahol az öregúr közölte, hogy ő azért hírdet, mert még nem ment el a lakója, de hogy jobban megismerjük egymást addig az ő szobájában kellene laknom, és felkíáta a franciaágy másik felét. Úgy rohantam el onnan, mint állat, de ezek a szemetek mindent ,megtahetnek, mert valakinek jobb híján ez is jó. Undorító

Kryss
jó lehetett az a fürdőzés, rám is rámférne most egy kis kúra KépKép

Rit

rit

anemona7

Sziasztok!
Elég jól viseltük az 1. éjszakát. Legalábbis ami Apát és Gyurcit illeti. Ők csendben aludtak reggelig!Én sem hangoskodtamKép, csak csendesen forgolódtam, és nagyon rosszul aludtam! Nagyon furcsa belegondolni, hogy ezután már itt fogunk lakni! Biztos nagyon nehéz lesz megszoknom, hogy ennyire messzire kerültünk mindentől amit eddig megszoktam.Innen én nem nagyon tudok elmenni sehova semKép! Meg az is nagyon fura, hogy több mint 2-szer akkora a lakás mint az albérlet volt, és igy állandóan a Gyurcit kell keresgélnem, hogy hol vanKép! Tegnap este pakolászás közben szegénykém egy jó párszor beütötte a fejét ide-oda, és most monoklija vanKép!
Annyira kiváncsi vagyok, hogy mi lesz a reagálás a költözésünkre!

Sasha!
Látom, ti sem egyszerű napokon vagytok túl! Neked is sok-sok türelmet és kitartást hozzáKép!

Rit!
Jobbulást Dodónak! Nem a foga jön ennek a babócának? Nálunk volt olyan, hogy semmi baja sem volt csak hőemelkedése, láza volt a foga miatt!

Beszti!
Mi is gondolkodtunk rajta, hogy szóljunk e egyáltalán, de aztán arra jutottunk, hogy mivel hó végéig van kifizetve a lakás ezért szólunk, igy a különbözetből fedezzék a rezsit! Pedig jó lett volna direkt kiszúrni velük, mert a beolvasás után szerintem nem hozott volna több vevőt! Nagyon meg volt sértődve!

Szia KryssKép!
Még a múltkor én is megkukkeroltam Rebeccat, nagyon édi volt az overáll alatt, v. benneKép?!

Na megyek teregetni, meg pakolászni egy kicsit!

Banyóci

KépKép
KépKép
banyóci

most beszéltem a dokibácsinkkal, azt mondta kúpozgassam, meg rubofent is adhatok neki - és holnap vár minket. Ha gáz van, kijön azonnal.
mondjuk én rubofent nem igazán akarnék neki adni, ti adtatok már???

Rit

rit

anemona7

banyóci
ma reggel óta hasmenése is van, és azért nem arra tippelek, mert ugye meséltem, hogy múlt héten nekem is ez volt aztán az apjának - nekünk meg már nem jön a fogunk Kép

Rit

rit

anemona7

Rit,
mar elso irasodnal is akartam irni, csak leszavaztam, nem akartam okoskodni, de majd mostKép
Szoval hasmeneses, betegecske gyereket ne kinalgass, ha etvagytalan. Biztos jo oka van ra, tudja o, mi a jo nekiKép A mi gyerekdokink ilyenkor 2 nap dietat ir elo, semmi tejtermek, kis keksz, krumpli es kizarolag csak akkor szabad kajat adni neki, ha kimondottan ker, azaz ehes. Kinalgatni tilos, mert akkor persze eszik osszevissza. Sok folyadek, az kell, de az is csak vilagos tea, keves cukorral, citrommal, nem gyumolcsle.

-Afonya
afonya

Afonya
köszi, ezeket tudom is, de mint írtam csak ma reggel óta hasmenéses, idáig "csak" lázas volt

Rit

rit

anemona7

Rit,
bocsesz, akkor felreertettelek. Mintha tegnap este azt irtad volna hogy mar ketszer is higat kakilt es kicsit magas a hoje es etvagytalan de kicselezed, mert kinalgatva eszik. Na ezert irtam, de eszerint valamire rosszul emlekszemKép.
Mindenesetre jobbulastKép

-Afonya
afonya

Sziasztok!

Itt megint annyi minden történt, hogy csak kapkodom a fejem...

Nyuszi!
Gratulálok Kép Kép Kép Kép! A család tudja már? Mennyi idő alatt sikerült összehozni a babát? Nem kellett sokáig várni, ugye? Nekünk mindkettő rögtön elsőre összejött, de valahogy szeretném megtudni, milyen, ha mondjuk 2-3 hónapot vár az ember (többhet nem szeretnék Kép). Majd legközelebb...

Beszti,Ilke!
Gyerünk azzal a kistesóval, legyen jó kis karácsonyi meglepetés a családnak!!

Rit!
Jobbulást Dodinak!

Gumicukor!
Köszi az ötletet arra a kütyüre, amit a monitorhoz írtál, majd megmondom a férjemnek. Viszont ma nagyon ügyes voltam, egyedül átdugdostam az összes zsinórt, és minden működik Kép. Ilyet eddig még nem mertem csinálni, de talán nem is vagyok annyira béna...

Banyóci!
Szerintem is jól tettétek, hogy eljöttetek! Legalább mostmár nyugtotok van. Picit valahol lemaradtam, de ez saját ház vagy lakás? ti építettétek?

Nálunk semmi hír, gyerekek meggyógyultak, Apa megbetetgedett. Tegnap este csináltam neki forralt bort, attól jobban lett Kép!

Panda

panda
Halásztelek

Banyoci,Sasha

Sok sok kitartas a dobozolashoz,koltozeshez!Kép

Rit, Gumicukor

En kb 6 alberletben laktam Pesten mire vettem sajat lakast, en is tudnek meselni az allapotokrol. Az egyik foberlonk pl. megprobalt kikezdeni velem.... meg jo hogy nem vele laktunk.:-o

Panda

A kisteso is egybol osszejott....Kép En sem hittem el...bar a parom mondta mikor az elso napon kesett a mensim,ami mindig oramu pontossagu, hogy ahogy ismer, biztos megint sikerult.KépEs tenyleg.
A csaladbol meg csak anyukam tudja, mert o eleg sokat itt van velunk. A tobbieknek majd nehany het mulva mondjuk el.

Kepzeljetek, ma nagyon ugyes voltam, vettem 80nm parkettat, meg felszereltem nehany kilincset. Mellesleg kitakaritottam. Jo lenne mar talalni itt Godon egy takaritonenit.

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Gumicukor

Ja meg valami, a parom ezek szerint zseni, mert 4 evesen kezdett beszelni...Kép A szulei mar teljesen ketsegbe voltak esve.

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Ma kihasznaltam hogy apukam ithon volt es alvetettem magam egy eddig ismeretlen fodrasznak: )Nagyon ugyi volt,jol levagta a hajames a vegen meg csak 970 penz volt,ez vicc mi?: )))Na es egy nagy elonye a videknek; )))Aztan meg a szolit is kiprobaltam,es mindjart jobb kedvem lett ebben a szurke idoben.Hiaba kell a D vitamin: )))

Parazita
Miert nem jossz gyakrabban,munka vagy Solymi??

Gumicukor
Es hol vannak rajta pottyok???
Hat igen nem trendi mostanaban a 1+3 szobas lakas.Mi is nehezen talatunk es csak 3 db volt a mi hazunkban is,de van ahol egyaltalan nincs.Sot van olyan haz is amit neztunk ahol csak 1 haloszoba vn.Sajnos nem divat a hazassag,gyerek,talan ezert vannak csak kis lakasok: ((
Mi is gondolkoztunk ogyan lehetne 1+2 bol 1+3at csinalni, de sehogy, ugye ablak hijan.Viszont koltozni nem akarunk egyhamar onnan igy meg mar a kisteso kulon szobaba erkezik majd : ))

Sasha
Hu ez nem hangzik valami jol.Es Gabi hogy birja koztetek alvast???

Csics
En Chicco gyerekfogkefet vettem neki.

Mennem kell mert furdi van: )
Kataa

Kép
Kép
kataa

Sziasztok!

Beszti !
Köszönöm, hogy irtál.Már azt hittem senki sem fog reagálni a levelemre..
Megnéztem a gyermekeidet, nagyon szépek.
Azt hiszem, fogok majd irni, ha a többiek is elfogadnak, de előtte tüzetesen elolvasom az összes eddig leirtakat.Ez el fog tartani egy darabig, mert a lányomra oda kell figyelni..Ő ugyanis túl eleven /már ha lehet ilyen egy gyerek../Aludni meg nem sokat szokott.

Szia

Bettisz

KépKép
KépKép
szabobetti

Rit!

Én még csak amidozophent adtam neki meg panadolt, de van egy amerikai írótól egy gyerek könyvünk, na ott kifejezetten a rubofent ajánlják mindere babáknak. Szóval biztos jó.

manó

KépKép
manó

Ma Lili is megkapta az oltást, volt nagy sírás de csak 1 percig, szerencsére hamar megnyugodott. Azt mondta a doki, hogy valszeg azért tépi le magáról a szemüveget, mert nem lát jól vele, szóval nem jó. Így mindenképp azt ajánlotta, hogy menjünk vissza a szemészetre egy újabb vizsgálatra minél előbb.

Betti,
Szia! Drukk, hogy nálatok is mielőbb kopogtasson a gólyaKép.

Dió,
Kedves dolog ez a gravíroztatás.

Nyuszi,
Akkor ez a hét jó nyüzsgő lesz nálatok gondolom a gyerekekkel.
Rossz lehet, hogy ennyit van távol a párod.

Sasha,
Hát nektek sem egyszerű most. Együtt tudok érezni veled. Én is pont 24 évet laktam abban a lakásban ahonnan idén elköltöztünk. A sok emlék néha eszembe jut, de a házunk kárpótol.

Csics,
Én a MegaToysban vettem még anno a fogkefét Lilinek (MAM márkájú).
Már csak 7-8 hét, te jó ég az már mindjárt itt vanKép!

Forti,
Mizujs Levivel?

Pusz,
Ilke

KépKép
KépKép
ilke

Gumicukor!

Hát igen, nem nagyon vannak ilyen lakások, illetve panel talán. De a gyerek tényleg nem divat. Én most nézegetem a nagyobb lakásokat lakáskultúrával foglalkozó lapokban, és 130 nm és felette csak olyan alaprajzokat találtam, ahol 2 felnött meg max. két gyerek van. De mi 4-et tervezünk, mégsem találok ilyen alaprajzot, ahonnan értelmes ötleteket vehetnék.
Ilyenkor egyébként az szokták ajánlani, hogy ugy kell elválasztani a szobát (pl. térelválasztóval), hogy ne teljesen szeparálódjon el, hanem valami fény még jusson bele + mesterséges fényforrás.

Kryss!

Igen. Sokat. Már voltunk ugy is, hogy napi párszor, de most "visszafejlödtünk". Az alváshoz is kell neki megint (pedig már nagyon jól elaludt nélküle korábban), meg napközben is sokszor. És nem étkezés miatt. Mert pl. tegnap rokonoknál voltunk, és ott eszébe sem jutott egyszer sem. Gyakorlatilag reggel szopizott és utána du. 5-kor legközelebb.
Nem, nem tartom annak. Azért most már nem ujszülöttek, igenis lehetnek neked is olyan igényeid, hogy nem itt nem most, nem állandóan. Csak az az egy gondom, hogy ha a fejébe veszi, akkor már nagyon nehéz lebeszélni róla, mert akkor neki az kellKép.
Igaz az is viszont, hogyha nem a hami kell, akkor a biztonságigény a fontos, és akkor igenis ott és akkor kéne megkapnia.
Na most légy okos!!!KépKépKép

Panda!

Ugy legyen!KépKép
De ne kivánd magadnak, hogy hónapról-hónapra lesned kelljen, hogy vajon most sikerült-e. Szar érzés, föleg ha sokáig tart. Az ember egyre bizonytalanabb, hogy vajon sikerül-e egyáltalán (föleg ha még egy sincs), egyre jobban görcsöl rajta.
Szóval akinek elsöre sikerül, vagy véletlenKép a baba, nagyon örülhet neki!
Nálam még az a baj, hogy én nagyon tervezös ember vagyok (nálam nem igaz, hogy ha jön akkor jön, ha nem akkor nem), és ezt a dolgot abszolut nem befolyásolhatom (max. azzal, hogy teszünk érteKép).
És nem vagyok az a szerencsés alkat, aki pontosan tudhatja, hogy mikor van peteérése, az se biztos, hogy minden hónapban van (valszeg egy petefészkem van), de azt nem tudom, hogy melyikben nincs (elvileg minden második üresjárat (korábbi tapasztalat), de még ez se biztos), de nem tudom, melyik hó a másodikKép).
Bonyolult...

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Sziasztok

Nyuszi
Naagy-naaagy gratula a pocilakóhoz!!! Kép Kép Kép
Vigyázz nagyon magatokra!

Banyóci
Gratu a költözéshez! A bunkó tulajjal pedig ne foglalkozz! Megérdemli hogy nem szóltatok előre hogy elcuccoltok! Sok sikert az új lakáshoz!
Hova is költöztetek?

Rit
Jobbulást Dodonak! Látom csak nem úszta meg nálatok sem a betegséget.

Betti
Üdv. közöttünk! Csatlakozz a "bandához". Kép Kép
Hát ha elolvasod az ÖSSZES eddig leírtat, le a kalappal előtted! Az tényleg el fog tartani egy ideig. Szerintem inkább kapcsolódj be a beszélgetésbe és szép lassan kialakul úgy is a kép mindenkiről. Kép
Mesélj magatokról, a babádról!

Sasha
Nagy kitartást kívánok az elkövetkezendő időre, kívánom hogy mielőbb meglegyen a pénzetek, hogy meglegyen a házatok, ahol már kényelmesen elfértek.

Csics
Én a Corában vettem Levinek fogkefét, de van bébi fogkefe a Tescoban, Brendonban MegaToysban is. Sőt DM, Rossmann stb. stb. Nagyobb illatszerben.

Kryss
Bizony hogy hiányoztál! Kép
Tök jó lehetett a fürdőzés, gondolom hogy nagyon élveztétek mindannyian. Boldog szülinapot a fiadnak. Mire észbe kapunk már itt is mindannyian a 4. szülinapot fogjuk ünnepelni.

Ilke
Köszi kérdésed nem jól! Kép Ma vissza kellett vinnem a dokihoz, mert szombaton annyira köhögött éjjel, hogy kihányta a vacsit, utána egy fél órára kapott teát, jött megint a köhögés, azt is kihányta. Valamikor hajnalban tudtunk lefeküdni. Megemeltem az ágya végét ahol a buksija van, így nem köhögött annyira.
Szóval a mai diagnózis pedig haragos vörös torok, kapott rá gyógyszert. Tiszta kappan hangja van, olyan mint ha mutálna! Kép Ha nem javul a jövő héten vissza kell menni.
Szívom az orrát is. Kép Szegénykém már annyira tudja mi fog jönni. Mondom neki hogy gyere Levi orrot szívni, erre odamegy a játszó szönyegéhez, leül, majd lefekszik a hátára és vár. Nagyon édes de ugyan akkor annyira sajnálom is.
Szóval ez van!
Nálatok minden rendben? Lilinek akkor lehet hogy nem jó a szemüveg? Kíváncsi vagyok mit mondanak a szemészeten!

No mára elköszönök, puszi mindenkinek.
Forti

Kép
Kép
forti

Hahó!

Megérkeztünk a nagyszülőktől, jól sikerült a hétvége. A vezetés jól ment, de lefárasztott a 220 km.
Gergő nagyon jól érete magát, sokat sétáltunk, hintázott, lenyűgözte a nagyszülőket. Új szava a paci, csak a dolog szépséghibája, hogy minden 4lábút annak hívKép (ló. kutya, macska, boci)Koszmó is rendbe jött úgy néztem, remélem nem jön vissza.
Mi overalt vetünk neki a hétvégén és örökölt is párat. Vettünk téli dzsekit is, de ahhoz nincs gatyó és szép drapp színű, nem igazán hömbölögni valóKép
Kapott egy édi átmeneti overalt is, szürke bundás és a kapucnin van két kis fülecske, olyan mint egy kismackóKép
Szerencsére már az alvás sem volt gáz az idegen helyenKép
Ma meg vendésgek jönnek, úgyhogy nincs sok időm, bár a sajtkrémes fasírtot már este összaraktam, csak ki kell sütni, de még a salikat meg kell csinálni.

Nyuszi!
Gratula a pocaklakóhozKép Jó pocaknövezstgetéstKép

Forti, Rit!
Jobbulást a gyerkőcöknekKép

Betti
ÜdvKép Enyém gyermek se sokkal öregebb, ő okt. 30-i, szóval írjál csak!

pusz
Judy és Gergő
Judy

Áfonya
szerencsére csak hétfőtől megy a hasa, amúgy szombattól lázas. Ma reggel azonban láztalan!!! bár megy a hasa Kép Mondjuk ez napi 3x, de akkor is!!ma megyünk a dokibácsihoz, azért házhoz nem akartam hívni Kép

Manó
köszi, egyenlőre láztalan, du meg megmutatom a dokibácsinak. Rendbe kell jónnie mostmár Kép Amúgy is elsején utazunk 1 hétre, addigra ismét a jókedvű, stramm Dodesszal szeretnék menni KépKép jelenleg irtó nyafka, bőgve kel és nappal is egy csomót az ölemben van el csak KépKép

Húúúúúú mindjárt jön a hosszú 7vége, már nagyon várom, bár csütörtökön melózik a párom, de a maradék 3 nap a miénk!

Rit és Dodo

rit

anemona7

Sziasztok

Koszmó
Próbálkozunk minden hajmosásnál olajozással, el is tünik, aztán előjön. Most fogunk menni orvoshoz 1,5 hét múlva, akkor majd kérek kenőcsöt rá. Köszi mindenkinek a tanácsot, én nem is hallottam erről a kenőcsről, nekünk dokinéni nem mondta. Kép

Beteg babák
Mielőbbi jobbulást kívánunk mindenkinek! KépKép

Nyuszi
Gratula a pocaklakóhoz. Irigykedek ám rendesen KépKép Én is akarok - én is akarok KépKép

Sasha
Kitartás az együttlakáshoz. Nem semmi, amire vállalkoztatok!

Kérdés
Agyhártyagyulladásos szurit kapunk 1,5 hét múlva. Lesz tőle láz, vagy levertség? Merthogy rá két napra tartjuk a szülinapját a kiscsajnak, és jó lenne, ha élvezné is.

Szülinap
Köszönöm a gratulációkat. Nagyon jól sikerült a buli Kép gyerkőc egyből belenyúlt a tortámba, úgyhogy van esély rá, hogy a sajátját is szét fogja szedni Kép
Kaptam egy gyönyörű elegáns nacit, hozzá illő ujjatlan garbóval. Álomszép. Apjuktól meg egy nagyon szép melegítőt Kép

Alvás
Szivacson alvás bevált, ma csak egyszer kelt hajnali 5-kor, de gyorsan vissza is aludt egy kis cicizés után. Ja és nem esik le róla, nagyon tudja, hogy meddig mászhat. Ha megérzi, hogy a szélén van, már fordul is befelé KépKépKép Meg egyébként is körbe van rakva minden este nagypárnákkal, úgy néz ki a szobája, mintha egy nagy ágy lenne az egész.

Kataa
Irigykedek a fodrász miatt. Nekem legutóbb az itteni fodrász 9500-ért csinálta meg a hajam. Eszméletlen drága. Még jó hogy volt nálam annyi pénz. Nem hiszem, hogy máskor is elmegyek hozzá.

No most megyek, kezdem a nagytakarítást, mert ugye nemsoká szülinap lesz kiscsajnak (2 hét), és jönnek 12-en, jó lenne addig végezni

Szilcsike
szilcsike

Hali!

Danin már alig vanak pöttyök, de csak a fürdésnél a meleg víz hatására látszanak jobban, plusz, amikor végighúzom a kezem a bőrén, akkor kicsit érdesebb. Nem kell kenni semmivel, most már szépülget, de ne úgy képzeljétek el, mintegy igazoi bárányhimlőt. Az arcán csak a homlokán volt 2 pötty.

Nyuszi
Most olvastam a Kútvölgyis topicban, hogy dec.20-ig adják át az új szülőszobát, állítolag 1ágyasok lesznek! Te már bizti ott fogsz szülni, majd remélem beszámolsz milyen. A Rákóczi Ági írt róla, de gondolom képben vagy és olvasgatod azt a topicot is.

Csics
Daninak OralB fogkeféje van, az volt ráírva, hogy 4-24 hónapos korig. egyelőre rágcsálás szintjén mos fogat, de megengedi, hogy én megdörzsöljem kívül belül. Láttam Chicco gumitüskés fogkefét, az is jó.

Ilke
Daninak van játékszemüvege dioptria nélkül, de ő si letépi pedig lát vele. Egyébként a szemészekkel is vigyázni kell, mert mindegyik mást mond. A férjemnek volt már cilinderes, aztán kiderült, hogy nem is kellett volna. A mostanival sokkal elégedettebb.

Beszti
Én is gondoltam erre a térelválsaztós dologra. kiskorban testvéreknél még ok, de amikor már nagyobbak, kamaszok lesznek, akkor már igénylik a saját kuckót. Én 17 évesen kaptam saját szobát, addig együtt voltunk a hugommal. Így én megkaptam a szüleim hálószobáját, ők átköltöztek a nappaliba, a hugom meg maradt a régi gyerekszobában. Ok. felnőttünk így is, de szertetném, ha a gyerekeimnek lenne saját kis birodalmuk, pláne ha esetleg különneműek lesznek.
Nektek meg még nehezebb, ha 4 lurkót szeretnétek. Max. úgy oldható meg, hogy nagyobb a korkülönbség, így az elsőszülöttek talán már koleszosok leszenk, így mindenki lehet külön. Egyik barátnőméknél így ovlt, na nem tudatosan tervezték így. Született 3 lány 5-5-5 év eltéréssel és egyszer besikerült egy 4. amikor az anyuka 43 éves volt. Így a 2 nagyobbik már egyetemista volt, ritkán járt haza, mindenkinek volt így helye. Mondjuk egyébként sem laktak kis házban.
A 80 nm-en felüli lakások pedig eléggé horror árakon vannak. Remélem az EUbelépés nem fog rajta dobni nagyon, bár akkor meg még úgyse tudnák eladni. Görögo-ban pl. épphogy csökkentek a lakásárak az EUtagság után.
Én azt sem bánnám, ha a lakáshitelrsz. változna kedvezőbbre.

Babavárás
Dani váleltenül jött össze, bár már tervben voltak a gyerekeink kb. 1 évvel későbbre, de nagyon örültün neki!!! A férjem mondta is, milyen jó, hogy így sikerült, minthogy hónapokig görcsölni kellett volna rajta. Nem tudom, hogy lesz a másodiknál, mert az ugye azért tudatosabb lesz már. Furi, mert már most sokat gondolok a kistesóra, beszélek hozzá meg ilyenek,pedig tuti nincs senki a pocimban a bogyó miatt. Valahogy lelkiekben már találkozunk.
A fiamról is ábrándoztam, de még korábban és tudtam, hogy az első kisfiú lesz.
Furi érzés, erről a hugom tudna mesélni, mert ő foglalkozik ilyen témákkal, lelki társak és hasonlók, meg miért pont azok a személyek vesznek körül, akik, és miért pont ilyen a kisegyerekünk, miért van sokszor dezsavű érzésünk, stb. Érdekes dolgokat szokott mesélni.

Forti
Mi a kappan hangra HOMEOVOX homeopátiás szert kaptunk anno. 3 nap alatt elmúlt. A fiam Joe Cockert játszott akkor. Össze kell törni és vízben vagy anyatejben elkeverve egy kiskanálban beadni.

pusz, most dolgozom is kicsit Kép

KépKép
KépKép
gumicukor

szilcsike
egy sima vágás volt 9500? Hallatlan!!!

nekem 1850-ért vágja a fodrászom. mosás vágás, száryítás van benne.

amikor daueroltattam a hajam, akkor is max. 4000 pénzt hagytam ott, igaz akkor 1 évebn csak 1x kellett menni dauerra, olyan jól tartotta a hosszú hajam. a végéből pedig én vágtam mindig + színezni is én színeztem, akárcsak most.

KépKép
KépKép
gumicukor

Lanyok

Koszonom szepen mindenkinek a gratulaciokat, nagyon aranyosak vagytok!Kép

Gumicukor

En most is a mutoben fogok szulni, ugyhogy nem tudok sajna neked a szuloszobarol beszamolni. A multkor is csak futolag lattam, mikor at kellett ballagni az elokeszitobol infuzioval a karomban es a kateterrel a labam kozt a mutoasztalra...Kép
Az operalt baratnomnek nem mondtam el hogy megint babas vagyok, pedig szomou, de kerdezte, hogy nem jon-e meg a masik mano....Kép

Agival vajon mi van?
Kivancsi lennek hogy szoptat-e meg igy babasan is mert emlekszem, hogy dilemmazott az elejen. Kicsit en is filozok es probalom ritkitani, mert most 7 kiloval kevesebb vagyok, mint mikor Emiliaval estem teherbe es nem hiztam akkor egeszen a 4. honapig egy dekat sem. Tehat most valszeg kene hiznom. Nem tudom.

Forti

Jobbulast Levi torkanak!

Ilke

Igen, eleg nyuzsi, de szerencsere a vendeg lanyok sokat foglalkoztatjak Emiliat. Kell is mert kene pihennem es most is eleg szar ejszakank volt, mert jon egy fogacska. Hajnalban fel3 es fel4 kozott kellett strazsalnom a kisasszonyt.

A pihenes azert is kene ,mert megint elkezdodott ez a csunya barna folyas,(mar bocsi)ami az elso terhessegnel is volt, csak most kicsit korabban kezdodott . Probalok nem idegeskedni miatta, mert a multkor sem volt semmi gond, szerintem a dokinonek fogalma sem volt hogy mi okozta, elmult a 12 het utan. De azert zavaro. Akkor is pihenest javasolt, most sem fog mast mondani. Az meg egy 15 honapos mellett nem egyszeru. Na jo, nem nyafogok tovabb.Kép

Betti

Szerintem itt mindenki elfogad Teged, irj batran!Kép

Kepzeljetek a lanyok megtanitottak Emiliat ijesztgetni es most persze meg kell ijedni folyton, ha ijesztget, akkor is, ha mar 100 szor csinalta...Kép

Rit

Remelem Dodo is jobban van mar!Kép

Beszti

HAt igy nem lehet konnyu babat tervezni! A baratnomek mar tobb mint egy eve probalkoznak, eddig szoba sem allt veluk a doki. Neki is rendszertelen es kulonbozo hosszusaguak a ciklusai amikor nem szed bogyot. Es babahoz az nem kell ugye.

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Szilcsike!

Agyhártyagyulladásos szuritól nálunks emmi sem volt. Ez volt az egyetlen oltás aminek nem lett hőemelkedés a vége.

Koszmó krém: nekem is azt mondták a gyógyszertárban mikor érdeklődtem hogy ilyen nem létezik, d e adoki néni felírta, sima szaliciles krém ha jól emlékszem, az jobban felpuhítja mint az olaj. DE: nálunk nem volt elég hajmosásnál lemosni, hanem rendesen le kellet kaparni! Először körömmel lekapartam (durván hangzik, de adoki mutatta, ez egy elhalt bőr szerű dolog, nem fájt neki és jól lejött, másodszor meg nagyon sűrű babafésűt adtak a kórházban (épp ott jött ki), sokkal sűrűbbet mint amilyen nekünk itthon van és akkor lejötta fésűvel is. Szerintem, meg ne haragudj, nem azért mondom, csak én is először ezt csiniáltam, ti nem kaparjátok le, cska az olaj hatására láthatatlanná válik, mint amikro a ksizáradt bőrt bekrémezed, d ea koszmó ott marad. és ezért jönelő újra. Remélem sikerül megszabadulni tőleKép Ja, olyat is ahllottam aki fogkefével kaparta le.

baba: nekünk tervezetten, de az első hónapban jött össze. Én meglepődtem, azt gondoltam minimum 3-4 hónap. Azért nem bánom hogy nem ekllett várni, csak ez esküvőnkeb kavart bele kicsita drágámKép (már be voltunk jelentkezve, de nem gondoltam hogy már babás lesz az esküvőn, főleg nem 12 hetes. A kiválasztott menyecske ruha nem jött rá,. újat kellett választani)

manó

KépKép
manó

Sziasztok!

Jajj lányok köszi a sok bíztatást és jó szót!Kép Már kezdünk helyre rázódni, de még mindig van 4 teli és 2 félig teli doboz ami várja további sosrsát... Pedig annyi, de annyi mindent kidobtam és leszelektáltam már... 1 hét alatt 3x válogattam át mindent és mindig került valami kidobnivaló, meg a pincébe és anyukámékhoz is rengeteg minden, na de mindent nem dobhatok ki... Ilyen apróságoknak nincs helye, mint a gyerek plédje, a gyerek pelnkázó szivacsa (használjuk füdéskor, a mosógépre van rárakva, de napközben csak ide-oda van pakolászva), aztán a fogasaim, a ruhák töbsége, fűszerek, tárolók. Már a fél bögremennyiséget száműztem Anyukámhoz, meg egy csomó tálat...A hivatalos iratoknak is kéne valami... A táskáim közül is csak 1-et hagytam meg, de az is mindig helyet változtat, mert nincs helye... Most a szennyestartón pihen, de ez változhatKép
Szóval káosz a köbön.
Ja azért jó is fog történni. Pénteken reggel negyed 8-kor v. 9-kor (?) találkozunk a sogórnőmmel BécsbenKép Körülnézünk, pihenünk, csavargunk és veszünk egy-két cuccot. Mindezt gyerek nélkülKép Fürdetésre már itthon is leszek.

Na most viszont mennem kell, mert vár a szelektálni való papírhalmaz...

sasha

Kép
sasha

Sziasztok!
koszmo-tema
A mi dokinenink azt mondta a koszmora, hogy nehogy csinaljak belöle nagy gondot, majd idövel le fog jönni es kesz.
Aaronnak mar nincs kb. egy eve es Rebeknek meg van, es csak azt szedem le, ami mar magatol feljön.

Lanyok!
Mi van Zsanival? MAr nagyon reg nem jelentkezett! VAlamikor akkor utoljara, amikor Ujpeströl irtam Nektek! Pedig az mar majdnem egy honapja volt!

Beszti!Kép
Igen tudom, hogy igazad van, es nem csak kajaigeny, hanem anyigeny (söt föleg!)is a cicizes. Söt föleg. Es igen, ha ker akkor azonnal. Csak neha azert mar sok. Pl. amikor minden oraban ker...Bar van amikor az kimondottan jo, hogy "csak" minden oraban es nem felorankent,-mert nalunk ilyen is elöfordul.ES igen, ha el van foglalva, akkor viszont sokaig, talan 4-5 oraig sem jut az eszebe! Bar a vilegert sem valasztanam el....semmi esetre sem teher.

Forti!
KösziKép
ES jobbulast LevinekKépKépKép!!!!

Sasha!!
Erezd jol magad itt Becsben!!!

Kryss&Rebek
Kryss

Kryss!

Ez olyan fura hogy a ti kinti doki nénitek mennyire mást mond sok mindnere mint itt (pl láz). Nekünk azt mondták hogy a koszmó veszélye slehet mert begyulladhat alatta a bőr. Kép És annyi ilyen dolog van amiben nem egységesek az orvosok, a szegény szülő meg találja ki hogy mit csináljon egyedül.

Manó

KépKép
manó

nekünk még sosem volt koszmónk.

sasha
rád fér egy kis kikapcs! érezd jól magad! Kép
azért nekünk jobb a helyzetünk együttlakás szempontjából, mert a szobánk, ahol hárman vagyunk 16-17 nm-es és galériázott. alul van Dani kuckója, mi meg csak aludni járunk fel a galériára. Egyébként napközben a középső szobában vagyunk, ott a játszósarok, ami már nem nevezhető annak, mert mindenhová széthányja a játékait a kiskukackám Kép anyósomék szobája a középsőből nyílik, nekik is galériás az alvórész, alul pedig tvsarok + dolgozósarok.
ami közös azok vizesblokkok és a konyha. Már jól bejáratódott ki mikor tartózkodik és hol, így nincs kavalkád.
De ahogy olvaslak nem lehet könnyű abban a 9nm-es szobában, de kitartás!!

Nyuszi
Miután leírtam az új szülőszobát, egyből rá is jöttem, hogy csaszis leszel ismét.
A Bábinszky drnőnél szülsz ismét? Vagy még nem kezdett el ismét dolgozni?

gumicukor

KépKép
KépKép
gumicukor

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?