Sziasztok!
Ujra itt!
Remélem jól etlt midnenkinek a hétvégéje.
Nálunk lazulós napok voltak. Szombaton még mindig autókat nézegettünk, mert megjelent nemrég a Renault Scenic II. (azt hittem, eddigre már rég lesz új kocsink, hát még nincs
, de azért már nagyon várom, hogy meglegyen). És sikerült is megelöznie a Xsara Picassot, amit kinéztünk (biztonság, kisebb elektromos extrák terén (tolatóradar, automata kézifék), meg egyéb olyan apróságok, ami talán csak egy nönek fontos (a középsö tükröhöz lehajtható a hátsó üléssorra pozicionálható tükör (Rit
))).
Egy hátránya van, ha sikerül is most a napokban megrendelni, akkor is csak november közepére lesz meg. Mindegy, csak sikerüljön végre
(nem csak tölünk függ, hanem a párom fönökeitöl is).
Judy!
Beniröl is szoktam irni, de talán azért kevesebbet, mert a topicba igazán Nátán fér bele. Az, hogy kevesebbet irok, nem azért van, mert ö a "2. számú"
, és a "favoritról" szól minden
... Ennyire azért nem éles a helyzet! Söt, nagyon fontosnak tartom, hogy ne is legyen olyan, hogy az egyikkel kivételezünk (pláne a másik kárára), mert az nem jó. Az a jó, ha a gyerek ebböl semmit nem érez meg. Egyébként lehet, hogy a férjemnél is van favorit (nem biztos, hogy Nátán az, mert neki nem volt ilyen hangsúlyos a két gyerek születése közötti különbség), de ezt még én sem érzem, akkor a gyerek biztosan nem!
Rit!
Most már majdnem biztos, hogy nem megyek az A1-be (max. 1-2 alkalommal, amikor személyi edzöre lesz szükségem), mert találtam olyan fitnesstermet a közelben, ahová el tudok járni. Ugy tervezem, hogy reggel 6-7-ig fogok járni (igy is 5-kor kelek
), és akkor a gyerekekre tud ezidö alatt az apjuk vigyázni, és nem kell megoldanom (nincsen ilyen szolgáltatás). És nem is fogok ott átöltözni (kivéve ha uszizok), meg semmi, hanem bepattanok az autóba, aztán futás haza, majd itthon tusolok (a párom meg még értelmes emberi idöben (1/4 8) el tud menni dolgozni).
Mondjuk az sem elhanyagolható, hogy az A1-ben egy alkalom fitness 1450 Ft, a havi 16000 Ft (7-15-ig 11500 Ft), addig itt egy alkalom 550 (!!!) Ft és a havi is csak 6000 Ft. Ráadásul létezik olyan kombinált jegy (tagsági), ami 1100 Ft (haviban 9000 Ft) és ebbe már beletartozik a fitness, aerobik, cardio terem és ráadásul uszoda
, szauna, terápiás (ez nem kell
) medence használata is.
(Ja, néztem az A1 árlistáját, jársz most oda? Mert kideritettem, hogy csak ugy érdemes, ha az ember havi bérletet vesz és 7-15-igre érvényeset: nagyon nagy különbségek vannak a 7-15-ös és a bármikori bérletek között (pl. kombinált bérletnél 13500 Ft (7-15) és 21000 Ft (bármikor a nap folyamán)).)
Ja és igy minden nap el tudnék járni, ami szintén nem elhanyagolható szempont!
Mondjuk magát a termet még nem láttam belülröl, csak prospektusról, de remélem nem csalódok! (Igaz, van másik fitnessterem is a környéken, hasonló árakkal, ugyhogy még az sem okozna gondot...)
És ha esetleg lesz kedvünk (nekem van, csak kell hozzá a párom
), akkor ide squash-olni is el tudunk járni (bár elöbb meg kell tanulnunk
, de állitólag van tanár).
Djeszter!
Teljesen megértelek, kb. nálunk is ez a helyzet. Én egyetlen egyszer voltam este 6-tól másnap délig teljesen gyerekek nélkül, se elötte se utána (kivéve amikor edzettem, de az ugye olyan szempontból nem számit, hogy nem pihentem, és ha nem az edzöteremben lettem volna, akkor velem lettek volna).
Akkor most kell valahogy megoldani, hogy vigyázzanak rájuk. Azt hiszem nagyon rád férne egy kis kikapcsolódás gyerek nélkül! Utána te is jobban éreznéd magadat. Nem tudjátok megoldani? Pl. egy vacsi vagy mozi erejéig?
Már elég "nagyok"
, hogy pár órát nélkülük tölts el...
Beszti