Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok Kép

Vikka,
Neked is köszönöm az üdvözlést Kép Boldog 6. hófórdulót kívánok Adélnak. Ezek szerint Gréti ma 7 hónapos Kép Kép Kép Ezt megjegyzem Kép

Annamari,
Akkor rólunk... Grétit 6 hós korában kezdtem hozzátáplálni, és ezt már egy hónapja csak próbálgatom. Nem szívesen eszik semmit, amit kanálból adok neki. Csak a cicit hajlandó élelemforrásként elfogadni. Kép De majd belejövünk Kép Kép én kitartóan készítek neki pár falat kajcsit, amit elvárnék, hogy megegyen (messze kevesebb egy adagnál!!), aztán csak minimálisat eszik belőle.

Gréti még egyetlen éjszakát sem aludt át. 5 hós koráig éjszaka 2 óránként ébredt, de szerencsére néhány perces szopival mindig visszaaludt. Miatta én még nem virrasztottam sosem Kép kopp-kopp-kopp Kép Aztán jó pár hétig reményt adott Gréti, hogy át fogja aludni az éjszakát, csak 4 óránként ébredt fel, de most 2 hete már megint sűrűbben kel Kép Kép Valamikor csak túl lesz ezen.

Grétinek van 3 foga, mind fent Kép 6,5 hós korában jött az első, 3 napra rá a 2. és dec. 1-én a 3. Kép

Nem fogod elhinni, Gréti 10kg-ot nyomott 6,5 hósan Kép de már 2 hónaposan 6kg volt, akkor duplázta meg a súlyát Kép Ehhez képest rengeteget mozog. még nem volt 4 hós, már forgott a hasára. Aztán egy darabig ez ment. 5,5 hósan fordult a hátára, akkor pár napig forgott, de ezt hamar megunta, inkább a másázsra kezdett erősíteni. Ebből az lett, hogy 6 hós kora előtt néhány nappal felállt Kép Kép A védőnőnk majd szívbajt kapott, hogy majd 10 kg-os gyerek, hogy állhat fle ilyen korán. Döbbenetében azt javasolta, hogy ne adjak lehetőséget rá, hogy álljon. Ezt azóta már módosította, hogy amit magától csinál, azt csinálhatja Kép Kép
Ezután még mindig nem sikerült a mászás, de sikerül hasról felülnie Kép gondolom a mászás mellékterméke volt Kép No de azóta már a mászás is sikerült Kép már majdnem 2 hete, hogy néhány lépést megtesz mászva, lassan és imbolyogva halad, de egyre ügyesebb Kép

Hirtelen ennyi, röviden a 7 hónap Kép

Akiren
akiren

sziasztok!

Vikka,
kösziKép

Annamari,
de hogy csináljam? mert elalszik, de az a ngyobb bajom, hogy aztán pár óra után felébred és enni kér...és újra és újra.
Hagyjam sírni amikor felébred enni?
Ma megpróbálom éjjel teáztatni.
ez hülye ötlet?

Zsó
zsofy

Zsófi!

Akartam írni mélt, de nincs megadva a címed a profilodban.
Én az alábbi módszer szerint csináltam, 3 napig idegbajos voltam, de tényleg 3 nap alatt javult a dolog, egy héten belül teljesen rendeződött. De kegyetlen dög anya voltam, és szigorúan betertottam amit a könyv ír.

http://forum.index.hu/Article/viewArticle?a=24984212&t=9075288

Én azért mertem végigcsinálni, mert tudtam, h nem éhes éjfélkor, hanem csak engem akar ugráltatni. Volt ugyanis előtte kb 1,5 hónapunk, amikor végigaludták az éjszakákat. Aztán elkezdtek ugráltatni, én meg ugrottam, mintha másképp nem lehetne. És ez napról napra csak rosszabb lett. Aztán egyszer besokalltam.
Jaj, és a fiaim mai napig nem ittak egy gramm teát sem, de még vizet sem. Ha már inni akarnak valamit, akkor anyatejet kapnak. Most éjszaka nem nagyon ébrednek, ha igen, akkor cumi be és mindenki alszik. Általában 4 és 6 között ébrednek, akkor már megszoptatom őket, mert 8 óra alatt meg lehet ekkora gyerekeknek éhezni.
Csak annyi a rossz az egészben, h mindig muszáj éjszaka fejnem, így sosem fekszem le 1 óra előtt, és mindig hulla fáradt vagyok.

No, most megyek, pihenek egy kicsit

Puszi mindenkinek:
Annamari

KépKép

Kép
bannamari
Budapest XIII. kerület

Sziasztok!

Van egy kis időm így benézek ide is. Kép
Sajnos két fórumra nem nagyon lesz, így itt csak ritka vendég leszek. Kép De azért próbálok képben lenni itt is. Kép

Marcim kikészít a napokban.... egy perc nyugtom sincs.... Mászik , gurul.. veszélyben a lakás..Kép)Meg most a foggal küzdünk.. szval nem unatkozom. Kép

Zsófy:
örülök, h jól vagytok. Kép)

Vikka:
ha jól emlékszem igen, bár nekem variáltak a korral.
Eredetileg jún 7-re voltam kiírva, aztán máj. 24-re
Jún 4-én szültem. Zárójelentés szerint 42. héten. Ki érti ezt. Kép
Nálad hogy is volt??

Mutizok képet a fiamról:

Kép

Hajni és Marcika
Vendég

Vikka:
ja, látom, 7-én szültél. Kép Csak nem a kiírt idő szerint?? Kép)
Vendég

De, pontosan! Kép Éjfél előtt pár perccel elfolyt a magzatvíz,és mire a nappalos műszak megérkezett már túl is voltunk mindenen Kép. Aztán épp azért mert olyan nagy volt a nyüzsgés, ott felejtettek bennünket a szülőszobán, két óra helyett hármat pihiztünk..

Akiren,
gratulálok, nagyon ügyes kislányod van! Kép

Annamari,
persze, mindenki úgy csinálja, ahogy jónak látja. Én úgy gondoltam a kereslet majd biztosítja a kínálatot, és szerencsére így is van..

KépKép
vikka

Zsófy, nekem azóta alszik 8-9 órát egyben, mióta az esti etetésnél mindkét mellemből megetetem. (Egyébként csak egy-egy mellből kap). Így teletömi a pocakját, és nekem sem kell felkelnem egyik mellet sem fejni. Reggel az egyik ciciből megetetem, a másikból fejek egy picit, hogy ne feszüljön annyira, de a következő etetésre már megint megteljen.

Ha mégis felébred éjszaka, akkor csak akkor megyek oda hozzá, ha a nyöszörgés kezd sírássá fajulni. Sokszor visszaalszik magától, akár 10 perc nyöszörgés után is. Kép

Még egy tipp: háton altattam sokáig, de így, ha felébred, akkor a kezeivel-lábaivan elkezd mozogni és teljesen felébreszti magát. Párszor hason altattam, és feltűnt, hogy egyben hosszabb ideig alszik (5-6 óra, míg háton max. 4). A hason altatás + degeszre tömött pocak kombináció vált be végül Kép.

Nappal utál hason lenni, érdekes módon, éjjel viszont hatalmasakat durmol így. Eddig 11 óra a rekord, de akkor a melleim már betonkemények voltak Kép.

Kép

Kép
mzx

Sziasztok Lányok!
Úgy örültem mikor megláttam, hogy újra beindult a topik!!! Kép Annak idején Mzx indító hozzászólása után én voltam a második "topiktag" Kép...aztán a családinetre már nem mentem át, mert...mert!

Két gyerkőcöm van, mindkettő igazi nyári baba, Petra lánykám 2003. 06. 27., az öcskös - aki Doni - pedig 2005. 06. 24. Kép Mindketten a Szt. Imre kórházban születtek, és mindketten nagyon könnyen és gyorsan!!! Kép
... és jól meg lettem áldva, mert mindkét gyerkőc jó kis "energiabomba", szóval estére rendesen leamortizálnak Kép...úgyhogy nem is ígérem, hogy tudok majd nagyon sűrűn jönni, de azért néha biztos bekukkantok majd hozzátok!!! Kép

Azért még felrakom a legfrissebb közös fotót a két kőcről Kép:

Kép

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Csajok,
en maradok a csaladineten, mert ugy tunik a nagy tobbseg nem akart ide visszajonni a szerverproblemak miatt. Kép Mindket topikra sajnos nem lesz idom. Vegulis ugyis a tarsasag a fontos, nem a haj. Kép
Gyertek ti is vissza, ne bomlodjon kette a megszokott tarsasag!
falina

Bogárka,
Tündériek a Fiatalok! Ez a huncut miki-lány és a falat rénszarvas-srác, hát tényleg nagyon édesek!
Te is könnyen szültél? Az én kisebbik fiamat itt Szegeden a 3.20-as Intercitynek nevezték a Női Klinikán a gyorsasága miatt...Kép Õ egyébként július 13-án született és Dávidnak hívják. A nagyobbik, Ádám, 15-én lesz hat éves.

Kata
pankata

Sziasztok!

Bocsanat az eltunesert,4 napja nem irtam,es tok sokat irtatokKépKép

Babocak gyonyoruek a kepekeken!

Jaroka:
Nekunk kellene,mert ugy latom, a kisagyban kicsi Akosnak a hely.Ha leteszem a habtapira,ami a fel szobat beteriti,akkor meg egyreszt tuti lemaszik rola,masreszt biztos,hogy a tv-kabelek es szamitogep kabelek kozeleben talalom meg.Probalom en bababaratta tenni a lakast,de mivel sajnos csak 1 szobank van,nem egyszeru megoldani.
Jaroka helyett nekem a karam jobban tetszik,de nagyon draga.Meg hat hova tennem?

ZsofyKép
Tegnap kaptam meg a csp-ot.Pontosabban kaptam volna,ha itthon lettem volnaKépKép

KataKép
Gyerkocok dragak a Mikulasos kepenKép
Szuper,hogy gyors szulesed volt!

VikkaKép
Koszi,amit irtal.
Adel jol fogadta az almat?Mert Akos a reszelt almat utalja,csak ugy eszi meg,ha keverem rizzsel vagy krumplival.
ja,es en majdnem Adel lettemKépKépKépCsak aztan apukam kedveert megis a Krisztina mellett dontottek.

AnnamariKép
Lehetsz is elegedett,hogy ilyen sokaig csak szopiztak a fiukKépKép
Mi probaltuk mar a tejpepet es a hust is,de egyenlore egyiket sem fogadja el Akos,ugyhogy meg varunk veluk.
Nagyon jo ez a cikk az altatasos modszerrol.vmit nekem is tennem kellene,mert ez igy katasztrofa,hogy min ejjelente 10szer ebredunk...

AkirenKép
Gratula Greti sulyahozKépKépKépEs a fogakhoz is es "irigy kutya" vagyok,mert mi mar min 2 honapja kuzdunk a fogakkal eredmenytelenul.

HajniKép
Marcika gyonyoru kisfiu!!!!Es mar tok nagyfiusan nez ki!Aterzem a helyzetet,hogy nincs 1 perc nyugtod sem,nalunk is hasonlo a helyzetKép

MzxKép
Huuuuuuuuuuuuuuu,11 ora alvas?Nem semmi!!
En is probaltam estere tobb kajat adni Akosnak(tapi),de kb 2 honapja mindig ugyanannyit eszik.
Neha nagatl elalszik hason,de max 1 oran belul felebred es csak haton alszik vissza.

BogarkaKép
De jo,hogy itt vagyKépKépKép
Petra es Doni meg mindig szepsegesek!!!KépKépKép

FalinaKép
SanalomKépKép

Akosom rendes kisfiu volt,megvarta,amig befejezem az irast,de most kakaszagot erzekKép

Puszi

Kép

Kép
Kép
Kép
bkriszta

Sziasztok!
Kata!
Nálunk is 6 év van a két fiú között (99 aug.16 és 05 aug.11).Te hogy bírsz velük?Az én nagyfiam olyan kis szeleburdi,nem merem nagyon rábízni a kicsit.Csupa szeretettből olyan erősen ölelgeti meg hogy,úgy kell kimenekíteni a kezéből.

Zsofy!
Szerintem ne teáztasd.Azt ihat majd még eleget az életben,de anyatejet csak most.Andris is 2 óránként evett,most kezdünk áttérni a három órára pedig holnap már 4 hónapos.Az anyatejes babák úgysem tudnak elhízni.Ha pufi csecsemők akkor is kinövik mire ovisok lesznek.Etesd csak ahányszor kéri!

Bogi!
Gyönyörű ez a kép! Gratulálok!

Kriszta!
Ha kipróbáltad az altatási módszert majd meséld el az eredményt!Kiváncsi vagyok!

Kép
flocika

Kriszta,
Köszike, én is nagyon büszke vagyok Rájuk Kép
Az altatási módszerről én is sokat hallottam, pro és kontra, de általában bevált, legalábbis ismerősi körökben. Nálunk egyik Manónál sem kellett "bevetnem", szerencsére nagy álomszuszékok (enni és aludni imádnak, igazi "férfiembörök") Kép

Flocika,
Nálunk is előfordul, hogy "elfelejtkezik" az erejéről, de ritkán. Mi az első pillanattól a kezébe adtuk az Öcsit és amikor még nagyon picur volt, megtapasztalhatta, milyen törékeny. Mondjuk a baráti körben 4 hónappal Dávidka előtt született egy kislány és mivel gyakran látta Ádikám a babát, volt elképzelése arról, hogy egy pici baba milyen. Meg Férjuram olyan helyen dolgozik, ahol vannak újszülöttek, csecsemők és ott is gyakran megfordultunk öcsi érkezése előtt, hogy "szocializáljuk" a Fiatalurat.
Most vannak "saját" játékaik, mármint amit Ádi játszik a Picivel és mindketten élvezik ("ragasztós" játék és Ádika találta ki) Kép

Üdv,
Kata
pankata

Bogárka: itt is vagy? ez jóóóóóóóóó. tisztára örülök.

johi

Kép
Kép
johanna1975

Floci,
ok,
csak sima humana baby vizet adok neki, nem kaja helyett szoktam, hanem mikor már este nagyon fáradt és sÍr, na ez enyhe kifejezés, üvölt, mert még nem akarja, hogy az ágyába tegyem, akkor kiszárad szerintem a kis torka és szomjas, ezért pár kortyot adtam neki.
nem tud cumisüvegből inni, komolyan, cumizni sem tud a kis pupákKépKép
csak a cicit meg az ujjátKép
véletlen szokott a vÍz a szájába jutni toroknedvesítés céljából, mert "rágdossa" az cumisüveget, rajta a cumit, mikor a szájába dugom.kicsit le is higgad tőle, mert meglepődikKép
de ma reggel elhatároztam, hogy sz..ok a közvéleményre én is, mert Lilla nem átlagos természetű kis pocok...
vele nem úgy működnek a dolgok. nem fogom csesztetni azzal, hogy mindÍg ugyanakkor aludjon el, mert napközben nem tud mindÍg ugyanúgy,ugyanannyit aludni és Így nem ugyanolyan fáradt mindíg, ahogyan én em pl.
akkor mentek vele a legjobban a dolgok, mikor úgy csináltam, hogy este megvártam amíg elfáradt teljesen, és akkor pár perc alatt elaludt a kiságyban,ha beletettem. az volt csak a bibi, hogy mindÍg éjfélre aludt el.de én a párom miatt úgysem tudok éjfélnél hamarabb aludni menni, Így felőlem legyen fenn Lilla éjfélig, mert amÍg Így volt, addig utánna aludt hajnal 5-6-ig és azután tovább 10-11-ig!
Így én is tudtam eleget pihenni!
Visszaállok erre a régi rendszerre,mert már kivagyokKép
Most elalszik Lilla 22-re,de én csak éjfélre jutok ágyba, Lilla már kel 01-03-között, és aztán még vagy 3szorKépKép reggelre olyan vagyok, mint aki egész éjjel a bányában dolgozott...

Pár kép a kis dundi pocokról:
Kép
Kép

üdvKép
Zsófi és Lilla

Kriszta! én is szeretnék ilyen csillogós nevet!Kép
hogy kell???
zsofy

Hajni20,
Marcika egy angyalKép nagyon szép!

a többi baba is nagyon szép!
zsofy

Hello!

Akos a kezemben,igy most csak ennyit:

ZzofyKép :
Kép

http://www.glittermaker.com

Kriszta es Akos

Kép
Kép
Kép
bkriszta

Én a továbbiakban nem írok ide, bár csak párszor jelentkeztem be mostanában. Úgy gondoltam, hogy "kettős" életet élek és ide is fogok írni, viszont meggondoltam magam. Ha nem vették sokan a "fáradtságot", hogy utánunk jöjjenek a Családira, akkor ők nem is voltam rám és a többiekre kíváncsiak, minek is irogatnék nekik, hogy mi van velünk, milyen örömök és problémák vannak, kézenfekő, érdektelenek. Többiek, akik a Családiról ide is járnak, szerencsére oda is írnak és engem érdekel, hogy mi van velük és nem telik el nap, hogy ne gondolnék rájuk. (BKriszta, sajnálom, hogy csak ide írsz, gondolom megvan az oka, de tudd, hogy sokat gondolok rátok, miután renszeresen ott is írtál, fentiek nyilván nem neked szánva.) Mindezt azért írtam, mert feldühített sokak hozzáállása, hogy "én is akkor akartam jönni, mikor átköltöztetek...". Ezeknek az embereknek nincs mondanivalóm. Aki pedig jó társaságra vágyik képmutatás nélkül, azonos korú babákkal, úgy a fórumunk:
http://www.csaladinet.hu/forum/viewtopic.php?t=208 Minden jót nektek, Timi Kép
timmba

Sztem mindenkinek szíve joga eldönteni, hova és miket ír, mint ahogy neked is Timi és ezt tiszteletben is tartom, én személy szerint. Én pl több helyre irogatok, mert mindenütt van jó társaság és rengeteg helyre nem, de nem azért mert nem érdekel valaki, egyszerűen csak így alakult.
Azért sajnálom Kép

Az egyik "érdektelen" érdeklődő,
Kata
pankata

Hahó Csajszik!
Jaaaaj, annyiszor akartam irni, de nem nagyon sikerült Kép Igérem, mostmár gyakrabban jövök. Jó látni, hogy vannak "új arcok"

Öszintén szólva nekem visszahúz a szivem, nagyon szerettem itt fórumozni, és mindemellett Bkrisztám okai engem is idevezetnek. De még olvasgatok-irogatok amoda is.

Na, megyek, nézem a kárterdoki 2. részét Kép
pusz minyu

Kép
Kép
Kép
minyu

No, én is élek még. Kép

De sajnos itt még mindig csak ritka vendég vagyok, időhiány. Kép(

Minyu, Bkriszta:
mik azok az okok, engem nagyon érdekelne.. hátha tudunk segíteni rajta...
Jöhet priviben is...

Pussz Mindenkinek!!

Hajni és Marcika

Ui: Szombatig nem jövök, elutazunk...
Vendég

sziasztok!

Bkriszta,
Kép
köszi!

Timmba...
ezért kár volt idejönnöd!
Én nem azért nem Írok a családinetre, mert paraszt vagyok és leszarom mi van másokkal, de nem igazodok ki jól azon a felületen és itt meg már annyira megszoktam,azonkÍvül az ősziek közül is sokan közel állnak a szívemhez, ők is itt vannak, meg a tavasziak, meg a tavaly őszi és nyáriak.mire itt befejezem az Írást, már ennyi az idő mint pl. most és nem jövök át családinetezni.gondolom a szöveged alapján jobb is, hisz azt Írtad, ilyenekre mint én, nem vgytok kÍváncsik...

mai fotó
Kép
Kép

puszi,
Kép

Hajni20!
néztem az albumotokat isKép
nagyon csinos vagy, és Marcik is gyönyörű kismanóKép
Miért adod el azt a babakocsit? nem jó? nekem is majdnem ilyen van,csak azért kérdezem,hogy neked mik voltak vele a gondok.
zsofy

Sziasztok...

Én is jelentkezem...
Vendég

Zsófy
Mostanában nem találkoztunk a chat-on...

Hajni
Marci egyre szebb...

Annamari
Gratulálok a fiúkhoz! Hogy vagytok mostanában?

Akiren
Enyém gyerek se hajlandó enni... egy nagy cicista a drágám...

7 hónaposan 8790g... kettő fogacska van... nagyon ügyesen kúszik-mászik...
Járókánk nincsen... a nappalink üres szinte, ott szokott tornázni...

Kép
Vendég

Betsy,
szia!De szép a manód!!!
Vacak ez a gépem és ha chatelni akarok, mindÍg csak nagy fehérséget látokKép

Timmba szövege még most is bántKép
akkoriban szarakodott a babanet,nem engedett fel a régi regisztrációmmal pl. és én nem Zsofy néven ugyan, de próbáltam a családinetet is, de nagyon nem jött be nekem, meg senki sem válaszolt, én még terhes voltam ott meg már mindenki szült.más volt a téma.
ettől még nem érzem magam képmutatónak!
zsofy

Zsófy
Ne is törődj vele...
Egy darabig én irogattam a családinetre, de valahogy ott bizonyos emberek stílusából elegem lett..
Õrültem, mikor felfedeztem, hogy itt is van élet...

Lilla baba annyira aranyos abban a farmernaciban...
Vendég

Zsofy,
Egyetértek Betsyvel, ne bántson. Másrészt pedig én voltam az egyik, aki azt írta, hogy "akkor akartam csatlakozni...". Nyilván mindenkinek megvan a maga indoka és ennyi Kép
Sztem jó kis topik lehet ebből és ez csak rajtunk múlik Kép
Nagyon tündéri Lilla, nekem az első kép tetzsik a legjobban, ahogy grimaszol Kép vagy vmit mondani akar?

Betsy,
Micsoda hajasbaba! Az én Minim tegnap volt 5 hós és kis kopcsi, na jó, mutatóba van hajcsi, de ez valami gyönyörű! És úgy nézem, hullámos? Bocsika, nem olvastam vissza, hogy hívják a Babócádat?

Bkriszta,
Elárulnál nekem valamit? Bizti én vagyok a böte, csináltam olyan szép csili-vili feliratot, de nem tudom ide áthozni, sehova sem. A felirat kész, de hova kattintsak azon a honlapon????

jaj, tegnap úgy örültem, mert Dávid (Mini) 1 hónapja nem hízott szinte semmit, addig másfél kilókat havonta, november 13 óta pedig csak80-90 grammot. Nagyon aggódtam, de képzeljétek, tegnap, pont az öt hós szülihónapján egy nap alatt hízott 120 grammot, így ebben a hónapban 250 lett az eredmény végül!
Ma kapjuk a szurikat, a nagyobbik, Ádikám a 6 éveset, Mini pedig az 5 hónaposat. Majd szorítsatok nekem, hogy kibírjam pityergés nélkül, okésos ?Kép

Pusz Nektek,
Kata
pankata

Kata
Nálunk is engem viselt meg jobban az oltás, nem a gyereket...
A kislányomat Saskiának hívják...
http://photobucket.com/albums/a162/betsy68/saskia/
itt van néhány kép a kicsimről...

A kisfiad hízása miatt ne aggódj, ilyenkor lelassul a súlynövekedésük...az a lényeg, hogy jó kedvű, eleven legyen...
Vendég

Betsy,

Hát továbbra is gyönyörű Saskia és nagyon "kommunikatív" így a képek alapján Kép Naggggyon különleges nevet adtatok a leányzónak. Megkérdezhetem, honnan jött ez a névválasztás, persze csak ha nyilvános a dolog?

Tudom ám én azt, hogy kicsit leállnak, sőt mindenki megnyugtatott, dokinéni is, meg aztán nagyon jó súlyban van Dávidunk, és rengeteget mozog, hempergőzik 2 hete rendesen, csak hát tudod, az anyai aggódás, az azért van Kép

és jól látom, jártok babaúszásra? Mikor kezdtétek? Mi is szeretnénk Minivel menni, a nagyobbikkal, Ádikával jártunk 2 éves koráig és nagyon jó volt.

Üdv
Kata
pankata

Kata
Igen, Mo-n nem egy gyakori név... szerintem, nem is anyakönyvezhető...
Német eredetű, annyit jelent, hogy szászországi...
Rembrandt felesége volt az egyik leghíresebb Saskia...
Babaúszás: alig volt 4 hónapos, mikor elkezdtük, de akkorra már kipróbáltuk a tengert is...
Betsy
Vendég

Betsy,
Most néztem meg, hol vagy otthon Kép Így már érthetőbb.
Ádival mi is korán kezdtük, ha jól emlékszem 3 hósan, most kicsit el vagyunk késve Minivel, de az a helyzet, hogy a nagyon stabil kis napirendjébe pont nem fér még bele. Itt Szegeden 9-től van szombatonként és Minikém fél 10 körül kezdi a délelőtti alvását. Nem én ragaszkodom hozzá, de egyelőre igazodom ehhez. majd meglátjuk, mert nagyon szeretnénk mi is járni.

és miket csinál már Saskia?

üdv,
Kata
pankata

Kata
Saskia már kúszik, mászik... szereti megszerezni a tiltott dolgokat... KépKép
Mostanában próbálkozik a felüléssel is...

Ismerkedünk az ennivalókkal is... nem sok sikerrel... még egy szopit sem tudunk kihagyni...

Az utóbbi napokban nálunk borult az eddigi napirend... kevesebbet tudunk kinn lenni, mert szinte mindig esik a hó...

Most kicsit nem leszek... Délután megyünk csavarogni...
Vendég

Betsy,

A hó most itt is esik Kép
Jó csavargást!

Kata
pankata

Sziasztok!

FlocikaKép
Igerem,el fogom meselniKépKép
Csak nagyon nehezen veszem ra magam,hogy hagyjm sirni Akost.

ZsofyKép
Lilla cukorbogar a kepeken!Nekem a rozsaszin-takaros tetszik a legjobbanKép

TimmbaKép
Amikor elkezdtem olvasni a soraidat,elsore az jutott az eszembe,hogy nekem szanod...En is sokat gondolok Ratok es az,hogy nem irok a csaladinetre,nem jelenti azt,hogy nem kovetem nyomon a sorsotokat/fejlodeseteketKép

MinyuKép
Szioka itt isKépKépKép
Holnap varunk am nagyon Titeket!!!!

HajniKép
Nem szeretnem fejtegetni az okokat,mert (nev nelkul) volt,akinek reszletesen leirtam kb 1 hete es semmit nem reagalt ra,es ez nekem nagyon rosszul esik.(nem innen a babanetrol)

BetsyKép
De jo,hogy itt vagy!
Gratulalok a fogakhoz es a sulyhoz isKépKép
Saskia gyonyoruszep,legjobban a hosszu tincsei tetszenek.

KataKép
Orulok,hogy szepen hiztatok!!!
Ha meg van a felirat,mentsd el,mint 1 kepet a gepedre es igy tudod csatolni ide (tallozas).arra meg nem jottem ra,hogy meg lehet e csinalni,hogy automatikusan csatolva legyen...

AnnamariKép
MINDEN OK????????
UGYE NINCS SEMMI BAJ ADAMMAL??

Puszi
Kriszta es Akos

Kép
Kép
Kép
bkriszta

Sziasztok!

Jonnek en is, anno en is "akkor akartam csatlakozni", de voltam olyan kepmutato, es erdektelen, hogy ne legyek hutlen a Babanethez, ahol mas topikokat is olvasok, es ne menjek a nyajjal, csak azert, mert valaki epp be akart inteni a szolgaltatonak, csak, mert 1-2 napig nem mukodott...
Bevallom, neha olvasok odaat is, mert hasonlo koruak a gyerekeink, es hasznos informaciokhoz jutok, de Betsy-hez hasonloan en sem tudtam-tudnek toleralni egy-ket nagyokost onnan, igy inkabb nem irok, hogy ne szitsam az amugyis fel-feltoro indulatokat...

Timmba,

szerintem is kar volt megaszondanod, meg a vegen ugy tunhet, mintha zavarna, hogy a csaladineten kivul is van elet...az pedig, hogy itt hirdeted Magatokat, meg szanalmas is, hiszen nem veletlenul indult ujra ez a topik, es nem veletlenul jonnek uj arcok...

Igerem, nem lesz tobb ilyen stilusu hozzaszolasom...ha nem provokalnak...Kép

Vegul magunkrol: jovoheten lesz 5 honapos a fiam, Bence, es most eppen nagyon kinlodik szegeny egy csunya nathaval...Kép

udv.,Enci

benci

sziasztokKép

Betsy,
kösziKép
a Saskia annyira jó név szerintem!

tökjó nektek, hogy úsztathattok babát! a lányom csak a fürdőbödönben merül elKép de azt élveziKép
biztos élvezne egy nagy medencét nagyon!
Bár azt mondják, a babyúszás miatt-mert rögzíti a búvárreflexet-később nehezen tanul meg szabályosan úszni,de a kicsik tényleg annyira élvezik a vizet!

Pankata!
köszönöm neked is a dícséretet meg a vigasztalástKép
gratulálok a hízáshozKép
de ne aggódj,maximum ha lefogy akkor!
Lilla is kezd kevesebbet hÍzni.eddig ő is több mint egy kilót hÍzott minden hónapjában,most "csak" egy kilót,több mint egy hónap alatt.

Lilla ma kapta a 4hónapos szurit.-infanrix+ipv+hib-et, nem is sÍrt,csak 3mp-et! tök büszke voltam ráKép
de aludni azt nem aludt reggel hét óta, csak egyetlen órát...megyek is, mert elkezdett nyafogni, hogy nem akar tovább egyedül játszaniKép

képzeljétek, szegénynek jön a foga márisKép nekem is volt 3hósan, neki 4hónaposan lett.
szétharap...Kép

puszi,Kép
(még1x köszi Kriszta, tökjó ez a logóKép)
zsofy

Enci,
gyere hát Kép Mi hasonkorúak vagyunk, már ami részemről a kisebbiket illeti Kép
Dávidunk tegnap volt 5 hós. Ádikám pedig holnap lesz 6 éves! te jó ég, még csak most született ő is...
Gyógyuljatok! te mivel szívod le a nózit? Gondolom, most az aktuális Kép
Teszel majd fel képet? Bocsi, én már csk ilyen kis kíváncsi vagyok Kép

Zsofy,
Mi pedig ma kapjuk az 5 hósat, sőt duplázunk, mert Ádika a 6 éveset. Várjuk már a dokinénit nagyon! Ti az új oltást kértétek? Vagy még a régit?
A foghoz gratula, bár tudom, nehéz időszak. Nálunk anno Ádinak jött ki 4 hósan egyszerre 3, de legalább gyorsan letudtuk... ja és képzeld, most 5 és fél évesen egyszerre váltódott is le az a 3. érdekes, nem?

Kriszta,
Köszike Kép majd megpróbálom és ha sikerül, úgyis Ti tudtok majd róla először Kép

Üdv,
Kata
pankata

Helloka!

ZsofyKép
Akkor itt van meg:
Kép
Kép
Kép
Kép

KataKép
Kép

Kép

Kép
Kép
Kép
bkriszta

Kriszta,
nagyon köszi!KépKépKép
Íme:
Kép
pankata

Benci
Üdv az érdektelenek és képmutatóak közöttKépKépKépKép

Kriszta
Nagyon jók az aláírásokKépKép
Vendég

Jóóóó, most már értem, hogy kell csinákolni!
na egy saját próba,
bocsi, de nekem negyon tetsz Kép

Kép
pankata

Kép

Talán sikerül...
Vendég

Sziasztok Lányok!
Látom itt is utolért mindenkit a glittermánia Kép!

Köszönöm mindenkinek a kedves szavakat a gyerkőcök fotójára!!! Kép

Kicsit viszont elszomorodtam, mikor láttam, hogy megy a kavarás ezzel a "családinet vagy babanet" dologgal...Kép Én ezt a topikot attól teljesen függetlenként kezelem már, ha az ott jó csapat és jól érzik magukat nem kell két helyre írogatniuk, a lényeg, hogy itt is olyanok legyenek, akik szeretnek ide jönni...egyébként hébe-hóba én is benéztem a családinetre, mert édekelt, hogy mi lehet egy-két emberrel, és én annyira nem éreztem azt, hogy egy hűűű de klassz banda lenne... többször olvastam ott veszekedésekről, sértődésekről stb. Egyesek stílusa pedig egyenesen visszataszító volt Kép
Persze biztos magasan van a mércém, mert a másik topik, ahová már nagyon régen írok (sztimrés), az aztán tényleg jó topik, és tényleg remek a csapat...

Kata!
Doni hízása is lelassult nagyon az elmúlt hónapban, erre múlthéten hízott hirtelen 24 dekát Kép

Babaúszás: mi Petrával jártunk fél évet anno (6-12 hóig), és nagyon szerettük Kép Úgy terveztem, hogy Donival is fogunk, de most kicsit elbizonytalanodtam...emlékszem akkoriban még egy gyerekkel is tiszta stressz volt minden indulás (úszócucc, megvan-e minden?, nem álmos-e/éhes-e épp akkor amikor indulunk? stb., ott levetkőztetés, úszócuccbaöltözés, majd vissza) hogy most mindezt képtelenségnek tartom két gyerekkel kivitelezni...persze biztos belerázódnánk, csak én olyan zizi tudok lenni ilyen helyzetekben, ezt megérzik a gyerekek, ők is azok lesznek, erre én méginkább...szóval ördögi kör...úgyhogy még nem tudom Donival belevágunk-e a dologba...

Na megyek...valami nyöszi jön a gyerekszobából...

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Sziasztok!

Üdv az újaknak!

Timba!
Szerintem sem kellett volna ezt, nyilván sokan vannak itt is, akik nem épp akkor akartak csatlakozni. Én egyébként azt is megértem, ha épp akkor, csak ilyen vagy olyan okból nem tették. Tudok róla, h többen egyesek okoskodása miatt nem írnak oda, és ezt most nem címezem senkinek, de ha az újak itt most jól érzik magukat, akkor hagyjuk ezt meg nekik.

Szóval, én üdvözlök mindenkit, aki ide írogat. És végtelenül boldog vagyok, hogy itt senki nem oktat ki senkit, nincsenek erőszakos vélemények.
Perzse, én oda is írogatok, mert néhány embert megkedveltem, és érdekel, h mi van velük. Meg aztán az én fiaimnak is valahol ott tart a fejlődési ütemük.

Na, nem fosom itt a szót, mert mindjárt kell nézzem a született feleségeket.

Kriszta!
Nincs nagy baj Ádámmal, bár még mindig bukogat. A gyógyszerünket kivonták forgalomból, teljesen kivagyok. Most, kb egy hónapnyit kapunk a gyerekorvosunktól, de utána már nem tudom mi lesz, mert sehol sem lehet kapni. Hacsak vaami vidéki patikában nincs elfekvőben.

Képzeljétek!
Mindkét fiamnak egy napon bújt ki az első foga. Azaz tegnapelőtt. Reggel néztem Ádámnak, neki már reggelre kibújt, aztán megnéztem Gergőnek, de nem volt ott semmi. Aztán este ismét megnéztem, és már Gergőnek is volt! Szegénykém, nem akart lemaradniKép Azóta Ádámnak már van egy második is.

No, beteg vagyoltott babáknak gyógypuszik.
Mit szóltok, lesz-e itt is kanyaró járvány?

Puszi,
Annamari

Gergő el akarja venni a gépet:

Kép

Ádám csücsörít:

Kép

Pelenkaháború:

Kép

KépKép

Kép
bannamari
Budapest XIII. kerület

sziasztok!Kép

én úgy látom itt is nagyon jó a csapatKép
Kép

Bkriszta,
KösziKép!!!Kép

Enci,
jobbulást Bencének!
Lilla eddig élete 4hónapja alatt még csak egyszer volt náthás, akkor még kötőhártyagyulladást is kapott szegényKép rémes hét voltKép

Pankata,
köszi neked isKép
mi az új rend szerint kapjuk az oltásokat és nagyon elégedett vagyok eddig, semmi rossz mellékhatása nem volt a szuriknak Lillán,-kopp-kopp-kopp...

megint egyedül maradok, illetve kettesben Lillával,párom elutazik 4napraKép

Kép
zsofy

Annamari!
Gyönyörű kispasiid vannak!
gratula a fogakhoz!ők nem sÍrnak miatta?

használ valaki ilyen dentinox nevű cuccost?

családinet-babanet téma:
szerintem is simán megfér egymás mellett a világhálón akár több 2005.nyári babás topic isKép!

egyszer mostmár én is megnézem ezt a született feleségek filmet!
egy részt sem láttam még.pedig kÍváncsi vagyok,milyen!

holnap jövök, sziasztok!
ZSó és a szundizó LillaKép
zsofy

Annamari
Tündériek a fiúk...KépKépKép

Zsófy
Én használtam Dentinox gélt...
Vendég

Annamari
Tündériek a fiúk...KépKépKép

Zsófy
Én használtam Dentinox gélt...
Vendég

Annamari,
Tényleg nagyon édesek a Fiatalok Kép és Ádám "motorozik" is közben? Nálunk Mini egy hónapja kb. folyamatosan motorozott, zabálnivaló Kép
nahát, ez olyan érdekes, hogy még a fogzás is egyszerre megy! Egyébként ugyanakkor csinálnak mindent, mozgásilag is?

Zsofy,
Anno Ádival mi is használtunk Dentinoxot, segített, mert ő "halmozta" az élvezeteket Kép
Mi is az újat kértük, mind a két Fiúnak, mert egyrészt szurit spórolunk, másrészt kevesebb a mellékhatás. Bár nálunk Ádinak egyik oltással sem volt gondja, nem volt lázas, be sem dagadt, nem fájlalta.

Bogárka,
Most már én sem aggódom, pláne Dávid paramétereit tekintve, mert 5 hósan 8750 gramm és 74 cm Kép No meg amikor ébren van, akkor meg sem áll.
Na igen, a babúszás, bár nálunk egyszerűbb a helyzet, mert Ádika már "nagyfiú" és tud úszni, csak az a baj, hogy azon a helyen, ahol most van, télen a babúszás, ott nincs nagymedence és Ádika nem jöhet bele a vízbe (mert csak 3 éves korig lehet). Az meg olyan rossz, hogy ők maradjanak itthon Apával, mert Pumpi imád úszni (vizilabdázni szeretne) és a víz a lételeme. Úgyhogy lehet, hogy csak tavasszal, mikor átköltözik máshova a babúszás, akkor fogunk menni, négyesben Kép

Képzeljétek, Dávid tegnap olyan félülő helyzetben volt az ölemben és egyszer csak rendes ülésbe húzta fel magát (nem fogtam kezét sem, csak a pocinál karoltam át) és 2 napja emeli a popsiját hason fekve, "gyúr" a kúszásra a Lelkem Kép

Ádikám ma 6 éves Kép

Pusz Nektek
Kép
pankata

Sziasztok!

Koszi mindenkinekKép

Sajnos nem nagyon tudok jonni a nagy "belepes" utan, mert a fiam nagyon szenved, en mar 4.napja nem alszom ejjel 1!!! oranal tobbet, azt is reszletekben, nappal pedig teljesen egyedul vagyok estig a most meg 1OOx nyugosebb gyerekkel..

Kepzeljetek, nekunk egyszerre bujt ki 2 fogunk egy
hettel ezelott...4 es fel honaposan nem semmi...amugy ez orokletes, a ferjem csaladjaban is volt mar foga mindenkinek ennyi idosen..

Dentinoxrol en nem sok jot hallottam, allitolag addig hasznal, amig a gyerek le nem nyalogatja, ami ugye nehany perc...

Oltast mi is ujat kaptunk...nem volt semmi mellekhatas...

Babanet-csaladinet...mindenkivel egyetertek, de ezt olvashattatok tegnap...

Bocs, hogy nem irtam kulon szemely szerint, de szedulok a faradtsagtol, es meg hol a nap vege...Kép

Enci.

benci

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?