Hello Csajok!
Jadey, jó kis poci, annyira szurkolok, hogy ne legyen családi ebéd a hétvégén
Egyáltalán nem látszik, hogy szét lenne esve egyébként az arcod! Mindjárt babázhattok!
Boróka, annyira átérzem amiket írtál, mert én is így vagyok vele, pedig nekem még hivatalosan nem is jött el az időm, ha belegondolok, hogy te már a 42. ben és Jadey is már túl van az előírton, akkor mindig lehűtöm magam... szóval kitartás és nagyon szurkolunk és hessegesd el a negatív gondolotakat, mantárzd magadnak, hogy minden rendben lesz és szuperül fog menni és biztos, hogy jobban fogod érezni magad! Legalábbis remélem, én küldöm ezerrel a pozitív energiákat.
Maass, dehogynem hiányoltunk, max nem írtuk le, de én már gondolkodtam, h. megkérdezem, hogy mi a helyzet! Jelentkezz többet!
Kata, nagyon örülök, hogy túl vagytok a műtéten és jobban vannak a kis tündérek, remélem csak egy távoli rossz emlék már csak, ne is gondolj rá!
Tina, pont írni akartam, hogy mi a pálya, erre írtál.. Most mégis a Szabolcsban szülsz? Mert eredetileg a Nyírő van a táblában... Örülök, hogy minden okés.
Gabriel, gratula a heti öt tornához! Nem semmi, én max 3 x csinálom, de eredménye nuku, mármint a kilók számát tekintve...
SzKata, köszi, képzeld a tesóm is állandóan ezzel bombáz, hogy vegyek pár profi lámpát és csináljunk egy babafotó bizniszt, mert nincs ilyen, illetve ami van, az tök giccsparádé... Szóval még lehet, hogy lesz belőle valami. Szívesen felajánlanám, hogy gyertek el hozzánk és csinálok rólatok képeket, de annyira nem vagyok fitt és azért ez úgy tuti, hogy az ember idemászik, odahajol, úgyhogy ha majd Andris megszületik megbeszélhetünk valamit
Merthogy az az igazság, hogy imádom csinálni...
Tűzmanó, kitartás a költözéshez!
Gondolj arra, hogy milyen isteni lesz az új kecóban!! Remélem gyorsan lesz net!
Gesztenye, örülök, hogy jobban vagy!! Kiváncsi vagyok, hogy mit mond a doki a jövő héten, addig is pihenj sokat!
Juborka, Jázmin nagyon édes!!! Ez a séró zabálnivaló! Én is láttam a Vilmoskirályfit, tényleg nagyon cuki és mivel én is Suttogó fan vagyok, jó nagyra nyitottam a fülem. Én már végigolvastam a könyvet, de az álometetésre nem emlékszem, úgyhogy elő is vettem, hogy még egyszer végigolvassam... Amit mondtak abból én úgy értettem, hogy 8kor etet, amikor fenn van a gyerek és 11kor álmában cickóra teszi és vidáman alszik reggelig. Gondolom nem várja meg, hogy felébredjen az éhségtől.
Na megyek - mondhatni elgurulok - tegnap ráálltam a mérlegre, ettől egész napra lelkibeteg lettem, asszem többet nem esek ebbe a hibába... A telefont már csak Tessék VizilóFarm! -ként veszem fel, botrányos a helyzet és rettegek, mert szerintem - főleg ha túlhordás lesz a vége - Andris a fórum legnagyobb babája lesz, mert akkora a hasam, mint egy HÁZ. Már asszem írtam, hogy a nagypapa 6 kilóval született és nagyon félek, hogy az ő génjeit örökli majd....
Sok sok puszi mindenkinek! Jók legyetek, jön a hétvége és isteni idő lesz!