Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Ezer éve nem jártam erre(nem volt netünkKép ).Megnéztem a talis képeket, meg amiket hirtelen találtam.Gyönyörűek a babucik és hogy megnőttek!!!
Talán még emlékeztek ránk(aranyhajú kislányomra Lilire inkább)
Puszi mindenkinek
F Kata
Kép
f_katalin

Még egy kép
F Kata
Kép
f_katalin

Sziasztok!
Köszi mindenkinek a vigasztalást függöny ügyben. Arra gondoltam, hogy mivel nem teljesen a szélén van a lyuk, így rajzolok virágokat, pillangókat, felhőcskéket, kivágom, szinezem, kicsit meghajtogatom és feldíszítem a függönyt. Egy pillangó pedig PONT el fogja takarni a likat. Kép Úgyis a gyerekszoba függöny lett az áldozat. Apa nem is volt mérges, látta mennyire letört a dolog, így inkább vigasztalt (Kép) és poénkodott, hgy milyen csipkés függönyünk lett. Kép

Ed!
Csuda klassz helyeken jártok!! Mi is a hétvégén vágtunk Matyus hajából, mert nagyon a szemébe lógott, de csak elől vágtam le a rakoncátlan tincset, a többit sajnálom, olyan szépen fürtösödik.

Most megyek elaltatom lassan. Pumi! Matyi is ugyanúgy alszik mint Nándi, és ugyanannyit is.Kép

Majd még jövök olvasni

Ági

Ági
Kép

Kép
rozsagi

Sziasztok!

Kata
AZTA!!!Kép Dejó!!!! Lili mennyire nagyon Rád hasonlit!Kép Na, irjál csak szépen, hogy vagytok, hogy van a mi aranyhajú tündérkénk?

Zsu
Én azt mondom, rá kell szólni a gyerekre, pontosabban rávezetni, mi az amit nem szabad. nem lehet a lakásban mindent úgy elpakolni, hogy Ő ne férjen hozzá. Növények, TV-üvegállványa, stb. Azért vannak bizonyos "szabályok" és nehogy már egy 10 hónapos bébi diktáljon nekünk, a felnőtteknek. Nos, legalábbis én ezen a véleményen vagyok.

Pumi, Ági
Tegnapi napünk nyűgösen telt, szinte egész nap játszottam, lefoglaltam a csemetét. Nagyon fájhatott a foga, mert nyöszörgött, sőt, ebéd után egy órát aludt is. Szerencsére ezek a fogzások az éjszakáinkba nem szólnak bele, de ma is korábban, 1/2 8-kor már ébredt szegénykém, s étvágya megintcsak nem volt. A 250 tápnak a felét meghagytaKép Nem kellett a vajaskenyér sem, a sajt sem. A nápolyi bezzeg kellett volna, de arra nem szoktatjuk rá a gyereket. majd kap gyümölcsöt. most is nyöszörög, fogacska helye duzzadt, vörös és fehér pontocska a duzzanat közepén. Mára tuti kinnt lesz.

Lépek szaladok, vettem tegnap vajbabot, szép sárgátKép Petinek lesz belőle főzelék, pipihusival. 10 után meg átjön barátnőm a 2 gyerkőccel, addig kicsit összepakolok, legyen a "nagyoknak" mit szétrámolni. A picurka meg ellesz a járókábanKép

Puszi!!

Szilvus

Ui.: Timi, hivlak ebéd után, nem tudunk átmenni, Apa ma vidékre ment, ilyenkor nagyon hamar hazaér, kihasználjuk, elmegyünk vásárolni!
Kakaós muffint viszek, ahhoz nem kell piritós!Kép Virágokat majd holnap reggel lehordjuk, jó? A teknősnek keress egy biztonságos helyetKép

Szilvusék
szilvus

Sziasztok! Kép

Szilvus Kép
Sajnálom, hogy Peticicát is ennyire megviseli a fogzás Kép Nálunk most várat még magára a hatoska. De ma éjjel 3-kor meg kellett etetnem a fiatalembert, mert tegnap este 125ml-t evett csak. De az éjjel bepótolta, 325ml-nél álltunk meg. Így most reggel csak egy kis joghurtot adtam keksszel és baracklekvárral, nem kapott tápit. Most alszik a jól kiszellőztetett szobácskában Kép
A bab nagyon jó ötlet, köszi! Van a fagyasztóban, holnap én is azt főzök Nándinak! Kép

Ági Kép
Miután elolvastam soraidat, 5 percen belül Nándi is ment lefeküdni Kép

FKATA Kép
Annyira jó hogy újra jelentkeztél! Kép Hatalmasat nőtt az aranyhajú Kishercegnő! Kép Gyere, mesélj magatokról!

Lépek, összekapom a lakást, hogy el ne szaladjon! Kép Majd még jövök.

Pussz
Pumukli
pumukli

Sziasztok!
Szilvus, Pumukli jó újra hallani felőletek, meg a gyerkőcökről!
Nem is tudom mit meséljek, próbálom rövidre fogni:jelenlegi méretek 8900g, 73cm,2 fog alul, mászunk ezerrel,bármibe kapaszkodva felállunk, kézenfogva szinte már szaladunk(kb 8 hónapos kora óta),minden nap szopizunk még, meg persze eszünk is már sok mindent, a sláger a banán és a sárgarépa,inni szigorúan csak pohárból(cumisüveg azóta sem kell),rámolunk, borogatunk mindent, öltözésnél hisztizünk, ja és nappal utálunk aludni.
Remélem nem volt túl hosszúKép
F Kata
Még 2 kép
Kép
Kép
f_katalin

Sziasztok!

Végre! megint alig győzök visszaolvasni, pedig csak fél napot hagytam kiKép

Ági, nálunk is uaz a helyzet alvásügyben, csak du. kevesebbet alszik. DE: ha délelőtt kevesbbet alszik Andris, akkor korábban lesz fáradt délután, s ha nem húzzuk ki 3ig a fektetést, akkor korábban ébred, és este horrorKép. Dél-fél 1 kor ebéd, de utána nem nagyon merem sehová vinni, mert elalszik a kocsiban, és akkor megint ott vagyunkKép Kicsit így behatárolt a napom, de bírhatóKép
FüggönyKép ÖtletKép Sokkal vidámabb lesz így!!!!

Ed,KépKépKép hja, kéretik akkor jelezni, ha kész a paróka a levágott hajacskákból, és hozhatjuk AndrisnakKép nagyon jó a zsák a kocsiban. hol vettétek? Szupit kirándultatok! Azok a fülecskék!!!!Kép

Moncsi, még egy kellemetlen fog veled történni ((és az is valami apró bosszúság csak!!!)(így meglesz a 3), és utána csak jók!!!!!! Hú, az a fránya fog, de nehezen tört át! DE áttört!!!!KépKépKép Édesek lehetnek Mátéval, ahogy rikogatnak, és ijesztgeti egymást a 2 bátor nyúlKép
Örülök, hogy jobban vagy a nagyid miatt! Sajnos mi is voltunk temetésen múlt héten, egyszerűen írni sem tudtam rólaKép Egy kedves barátnőnk volt, 32 éves. Ilyenkor csak az az egy dolog vígasztal, hogy idővel már nem fog így fájni.

Zsu, szerintem sokan azért nem rakjuk el a virágokat, mert egyzsreűen nem lehetKép A kicsit a felső polcokon zsufiban állnak, de a nagy yucca-t és dracena-t nem tudom felrakni, és a lakásban mivel bárhova bejárása van a kiskertésznek, megtalálja őket. Szerintem kivárnánk sokan, ha csak földkipakolásról lenne szó, de a gáz, hogy földet, levelet a szájukba veszikKép Új kertészeti módszerKépKépKép
Alig várom már az önálló lépkedős Petyát!!!

Fkata! halihó! Ezer éve hallottunk rólatok! Aranyhajú csemetéd tündéri és szerencsére a hajszíne semmit sem változott!!!!Kép

Timi, küldd át nekem is a BKV_s útvonalat, plíííz! (én ugyan a Humival megyek, de ollllyan kíváncsi vagyok a rajzodraKép)

Szilvus, hát az etetés mostanában nálunk is néha kudarcba fúlni látszikKép Tegnap este (miután én pár perc kísérlet után feladtam) apa határozottan átvette a projectet. Volt "édes fiam" határozottan, zordan, majd "kicsi kincsem" édesgetve, gügyögve, ezek keveréke, én nem bírtam enni a néma röhögéstől. Eredmény- kb 8 kanál kaja, és apa bátran és vigyorogva beismerte, hogy vereséget szenvedett a kölöknélKép Új terv: Először Andris vacsizik, majd velünk ottmarad az asztalnál, és akkor falatozhat a mienkből. Ha már látja a mienket, nem hajlandó sajátot enni(pépes cuccot, ezt azt).
A felvágott narancsszeleteket elmajszolja közben és kiflivéget. Ja, ezen is összefeszült(volna) 2 egyéniség - ő meg én - , de anya nem ment bele a vitábaKép Mindenáron meg akarta fordítani a kistányérját, amiben a szeletkék voltak. Huzakodtunk pár másodpercet, majd a szeletkéket lazán a felfordított tányér tetejére tettem. Mosolyogva evett tovább a család. No, ilyenen nem veszünk összeKép
MűtétKép Khm, talán azóta már nem is olyan jóképű a dokibácsiKép Hátha pocakot eresztett, kopaszodottKép, és apa nyugodtan fekszik a kés aláKép

Pumi, köszönöm a receptet, hétvégén ki is próbálom!!!!!

Magdi, ügyes volt Márk a dokibácsinál!!!!!! Örülök, hogy fellélegezhettek!

No ennyi, szaladokKép, vasalok egy kicsitKép

Alig várom a holnapi talit! Nem emlékeztek véletlenül, hogy mit viszek?Kép Hm, elfelejtettem Kép Ha nem jut eszembe, akkor a jól bevált csokis-babános muffincsoda lesz a befutóKép

Pussz

Móki
móki

Sziasztok!
Sajnos nem tudunk menni a talira, mind2 gyerkőc tiszta takonyKép Kép Kép
ANNYIRA SAJNÁLOMKép Kép Kép BASSSSZUS!!!!
Úgy elterveztem mindent, vettem üccsit, Nórit is odaígértem a tesómnak, a Váriba is be akartam ugrani megmutatni a kis csibész fiamat. Na, mindegy, majd legközelebb talán összejön a buliKép

Csináljatok sok-sok képet hadd irigykedjek majdKép
És persze jó mulatást MindenkinekKép

Ed! Nagyon édes Kincső, ez a ruha meg szupi aranyos.
FKata! Mi még nem "beszélgettünk", nagyon aranyos lánykád van. Márk is imád olvasni, bár mostanában elkezdte enni is a sajtótermékeket.

Szégyellem magam, de most megint csak ennyire tellet tőlem, Nóri hipernyűgös
Magdi

Magdi
Nóri (2002.09.24.) Márk (2004.05.02)
mléna

Sziasztok!

FKataKép
Hát persze, hogy emlékszünk! Ha már van netetek, gyere gyakran!

Éjszakánk finoman szólva pocsék volt. Nem is tudom, hányszor ébredtünk, ráadásul 1/2 7-kor fel is keltünk (nem rajtam múltKép) Alig várom, hogy kidőljön és mehessünk aludni.

Tegnap megnéztem a biatorbágyi outletet. Voltunk apánál az irodába Törökbálinton és ugye pont előtte mentünk el hazafelé. Lőttem Nádjának a Schiessernél 2 nadrágot (1390/db) és egy szép fehér kardigánt (1690). Mexxnél pedig egy béleletlen farmerdzsekit (2250). Bevallom, pozitívan csalódtam, úgyhogy majd időnként benézünk. Az adidasnál és a nikenál is vannak gyerekcuccok, meg van geox is 21-es mérettől.
Egyébként a Schiessernél meglepően sok gyerekcucc volt, baráti áron. Mexxnél farmerdzsekin kívül nem volt más. Igaz, állítólag már megkapták a tavaszi ruhákat, de még nem tudják van-e benne gyerekruha is.
Szóval SzilvusKép, igen szeretek vásárolniKépKépKép

Majd még jövök, nem olvastam még vissza.

Mariann
tmarianna

No, múködik vajon?
tmarianna

Sziasztok!

Végreeeeeeeee, müxikKép

FKata, szia újra.Gyönyörű a lányod

Szilvus, mi újság Peticica fogaival?

Hát rólunk egyenlőre annyit, hogy éjjel kijött Sárának a 6. foga is.Szegény elég furán csinálja, mert lent van kettő, fent mostmár 4KépKép
Jaaaaaa, és gatyástyúkomnak ma van élete első névnapja, kíváncsi vagyok kik jönnek köszönteni.Este majd bszámolok.

Minden talizónak jó talizást.A képeket meg várom ám ezerrel.

Puszi, LÉna

Lilypie Pregnancy tickers
nuska

Léna Kép
Sárának nagyon boldog első névnapot kívánunk! Kép

Pumukli és Nándi
pumukli

Sziasztok!

Vegre mukodik ez a vacak!
Fajo szivvel le kell mondanom a mai talit, mert sajnos lerogytam. Kép Pedig nagyon vartam mar, jo lett volna ismet talalkozni szemelyesen is. Szegeny Bianka is szivesen jatszott volna a babakkal. Kép Remelem nemsokara lesz kovetkezo tali, amire mar eltudunk menni. Jo szorakozast nektek! Megyek, kuralom magam. ...csak Bia el ne kapja!

Sly

Kép
Kép
napocskamano

Sziasztok!

Tegnap nekem nem ment a Babanet, azaz a Társalgó. Timinek sem, beszéltünk.
Lassan öltözünk és indulunk, mert még a kerületi bankfiókba is be kell ugranunk, mondjuk az csak 5 perc.

Mariann
VásárlásKép Kép A Schiesser nagyon jó, petinek egy bélelt pulcsija van olyan, zöld-piros, annyira vagány. Most ugyan magamnak készülök bevásárolni, de szerintem a MEXX-ben elcsábulok Petinek is. nagyon szeretemKép
Bár a múlt vasárnap megintcsak ért egy kellemetlen eset az árkádban a butikcicusokkal. Hihetetlen, ha az ember 30 felett van, ráadásul Apával és babakocsival, és be mer térni egy fiatalokat megcélzó üzletbe, szó szerint kinézik???!! Na az volt, hogy benéztem egy általam régebben favorizált üzletbe, nevezetesen az Art'z Modellbe, hátha van valami jó kosztüm. Mig nem váltottak tervezőt, minden göncöm onnan volt. Nna, találtam is egyet, leemeltem a megfelelő méretet. Odalibben cicamica, elveszi a kezemből, hogy beakasztja a próbafülkébe (ez kedves volt tőle). Miután kézbevette a ruhát, végigmért tetőtől talpig engem (utána a babakocsit is...), majd szájbiggyeszteve megkérdezte: "Biztos, hogy jó lesz a 36-os?!" Közöltem Vele, igen. És az egészben az volt a legrohadtabb, hogy nem lett jó. A szoknyája lötyögött, a kabátka vállban szorított. Mint általában. Szóltam Neki, kicsi a kabát, lehet-e csak a kabátból 1-el nagyobbat. Lesúlytóan végignézett (tekintetében: ugye megmondtam...) majd azt mondta nem. Nos, régebben lehetett, simán eladják forditottan is. Fúú, izés helyzet voltKép Oda se megyek többet. És ez nem az első eset, hogy a butikbabák diktálta trendi miatt szörnyű öregnek és rettentően túlsúlyosnak éreztem magamKép Most képzeljétek el, hogy viselkednek EZEK a lányok azzal, aki neadjisten 40-es méretet keresne? Megalázó!! Fujjj!!!!

na öltözöm.

Puszi

Szilvus és Peticicmic
szilvus

Sziasztok!

Tegnap én is benéztem(volna) többször is, de nem müxött. Na végre, megjavult! Kép

Karmen!
Réka már elég sok mindent eszik, gluténest is,nevezetesen kiflit. De a bébiételekben lévő tésztát is. Sőt már húzkodja a spagetti tésztát is. Ha mi eszünk egyet kap. Nagyon ideges, amikor a kezéhez ragad, de azért betuszkolja a szájába. semmi gond nincs vele.
Evett már rakott krumplit is, a tojássárgája ízlett Neki nagyon. Sima tejet nem adtam még neki, de sajtot, túrót, kefirt, joghurtot igen. nagyon szereti pl. a túrót valami gyümivel.(főleg banánnal) Amúgy még nem rántásssal készítem a főzijeit, csak úgy babásan, meg elég sok bébiételt is eszik. Sajna inni nem szeret, tudni tud pohárból, de nem akar. Pedig már csak reggel dében és este szopizik(ja, és éjjel)Pedig próbáltam ásványvizet, Hipp gyümilevet is. Na,ma teával próbálkozom.

Szilvus!
Oda ne is menj be mégegyszer. Annyi üzlet van,(főleg pesten) nemhogy örülnének,hogy valaki betéved hozzájuk. Amúgy nemcsak 20 évesek léteznek. Bár én is útálok ruhaboltba járni, mert ugyan csak 53kg vagyok, de egyszerűen nincs rám való nadrág. Az idén nem is tudtam venni. Csípőben mind szűk. Szerintem csak a barbibaba alkatúakra van gatya. Azért ahogy körülnézek az utcán vannak nálam kövérebbek is. Ők miben járnak?
Amúgy míg kosztűmös voltam jobb helyeken lehetett úgy venni,hogy külön a szoknyát és hozzá a felsőt. Én mindig 38-as szoknyát és 36-os felsőt vettem. Mindegyiknek külön ára volt, sőt a szoknyák 2cm-enként méretezve voltak.
Szóval én sem vagyok konfekcióalkat, csak pont fordítva,mint Te.

Kata! Kép
De jó,hogy jelentkeztél. Milyen nagy lett Lilid! És még mindig csudaszép!! Milyen zsivány mosolya van!

Léna!
Gratula a 6. fogacskához. Tényleg érdekesen növeszti Sára a fogait, biztos nem olvasta a könyvet,hogy először az alsóknak kell kijönni.

Mariann!
Lehet,hogy én is megnézem a Biatorbágyi outlet-et. Dórikámnak kellene valami dzsekit meg pulcsikat. Parndorfban sem kaptam Neki, nagyon gagyik voltak a méretében (vagy horror áruak)

Ma nagyon vacak éjszakánk volt. Réka felébredt fél11-kor és fél 1-ig sírt, de mindha a hasa fájt volna. Pedig nagyon álmos volt.(Lehet,hogy a Kelbimbó bárányhússal című Kecskemétis babakaja volt a bűnös?)

Én is várom a taliképeket!!!

Na ébred a lány, adok Neki valami tízórait.

Kitty
kitty123

Na végre!!!!! Van babanet megint!Kép

Léna Sára babájának BOLDOG NÉVNAPOT!!!!!!!

Kép

Készülődök, várom Humiékat, és röppenünk a talira!

Este jövök a képes beszámolóval!

Pussz,

Móki, Andris
móki

Léna! Boldog névnapot Sárának!Kép

Mögöttünk egy igen fárasztó és hosszú éjszaka áll, Márk 2 órán keresztül küzködött a levegővétellel. 10 percenként felsírt, magunk közé vettük, félig ülő pózban próbáltunk aludni, de sehogy sem volt jóKép Aztán hajnalban kidőlt. Nóri is felkelt egy csomószor, mondta hogy "könnyes a nózija"Kép, porszívóztunk, visszaaltattunk. Hulla fáradt vagyok.
Az öröm az ürömben, hogy a takonykóron kívűl semmi más tünet nincs, se láz, se fájdalom. A hangulatuk is változatlan, kirobbanó formában van mind2 babszemKép

Szilvus! Butikcicamica eladócsajokKép Annyira ostobák, nem érdemes miattuk felhúzni magad. Én örülnék, ha a 36-os méret jó lenne csípőben rámKép De most komolyan: Hányas méret manapság a trendi??

Talisok! Változatlanul irigykedekKép, kíváncsian várom a beszámolót és a képeket!!!!!

Este benézek, sziasztok:
Magdi, a kis kíváncsi

Magdi
mléna

Sárnak boldog névnapot!!

Én meg ugy járok mindig hogy ami jó fenékben az rövid. Volt olyan eladó aki mondta vegyek nagyobbat, hogyne hogy totyakos legyen a fenekemen.

Kitty! És éjjel hányszor szopizik? Látod ez nem jutott eszembe pedig a joghurtot már Orsi is kapja és szereti. Milyen gyümivel finom?
Orsi csak vizet kap inni, gyümilevet remélem sokáig nem kell még kapnia.
Én majd babatejet akarok neki késöbb adni.

Betegnek jobbulást!!

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Irigykedek a tali miatt nagyon! Remlem jo sok kep keszul majd, s meglatom mirol maradtunk le.

Ed,
Nagyon edes Kincso ebben a ruciban. Ez volt a 35e Ft-os? Kép Latszik, hogy jol erzi magat a termeszetben.

Lena,
Saranak boldog nevnapot kivanunk! Kép ...es persze gratula a 6. fogacskahoz. ...de sok kroki van mar a topicban!

Moncsi,
Jol osszejott neked. Orulok, hogy jobban vagy mar! Csatlakozom Mokihoz, meg lesz 1 nagyon kis bosszusagod es erre az evre be is fejezted, mar csak szuper dolgok fognak tortenni veled. Kép
Gratula Levinek az 5. fogacskahoz. Kép

Agi,
Ez az! Nezzuk a dolgok jo oldalat! Kép Meglattad a jot a rosszban. Igy legalabb mintha uj fuggony lenne a gyerekszobaban. Matyusnak is lehet, hogy jobban fog tetszeni. Kép

Moki,
Neked is reszvetem a baratnod miatt. Meg csak 32 eves volt, mi tortent?

FKata,
Nagyon aranyos az aranyhaju leanyzo. Kép

Szilvus,
...tulsulyosnak?! Te?! ...ezt ugye nem mondod komolyan?! Sz@rd le oket! En is szeretem a cuccaikat. Ha jol emlekszem nem csak 1 boltjuk van, mas bevasarlokozpontban is vannak, menj oda inkabb.

Kitty,
Oltozkodesugyileg hasonlo cipoben jarunk, bar en meg nem fogytam teljesen vissza max 56 kg lehetek (a merlegre nem merek felallni Kép ). Nadragot nekem is nagyon nehez vennem. Nem erzem nagyon dagadtnak magam, megis nehez vasarolnom valamit is a meretemben. Kép

Karmen,
melyik a babatej? ...csak mert hallottam rola, de meg nem talaltam a kozertben ilyet, igaz nem is kerestem meg nagy intenzitassal. Kerdeztem a vedonenit is, de o azt mondta, hogy a 3-as tapszer=babatej. Pedig en tudom, hogy kaphato kifejezetten babatej is (anno meg valakitol hallottam).

Magdi,
Jobbulast Marknak es Norinak. Kép

Sly

Kép
Kép
napocskamano

Sziasztok,

Humi, minden OK? Hazaértetek szerencsésen ?

Babák hogy tűrték még az utazást ? Bealudtak?

Puszi

Timi
kismaszat

Sziasztok!

Tettem fel képeket a talis topicba.

Timi, Kincsi és Petya bealudt, Krizsó teljesen türelmesen, mosolyogva, Andris aránylag jól tűrte az utatKép
Köszönjük szépen mégegyszer a meghívást!! Nagyon jól éreztük magunkat!

Hát amilyen nehezen indult a tali, olyan jól sikerült.

A mi történetünk (Humiéké és a mienk - ugye nem baj, ha leírom, Humi?)Kép
Reggel hívtam Humit, hogy induljunk később egy kicsit, hadd aludjanak a csemeték. No, nem gondoltuk, hogy tényleg későn indulunkKép Szegény Humi kocsija miután kiállt vele a garázsból, nem akart indulni. Szervízsegítség, stb, a vége, hogy 2kor betolta a szervízes, és Humi repült értünk. - Bátrak vagyunk, nekivágunk, bár a szervizes megjegyezte, hogy ő nem indulna elKép
Kicsit késve, de törve nem, megérkeztünk. A tali szuper volt, jót játszottak, ettek a skacok, bár bőgi azért volt, aludtak is egyet - kettőt. No aki későn jön, későn megy alaponKép 7 felé elindultunk - volna.Kép Miután 4ünk + babók cuccát (Ed, Humi, Zsu, én)beraktuk a kocsiba, és nekikészültünk, hogy betoljuk a kocsit: HOL A KULCS?????? NO, az bizony valahogy a kocsiban maradt, beesett a csomagtartóba, és a kocsi ajtajai zárva. Szegény Humi nem győzött elnézést kérni, pedig 1: bárkivel előfordul, 2: teljesen rugalmasak vagyunk, úgyhogy mindenki nyugodt volt.
Végül Timi hívott valakit, és a 2. ember sikeresen kinyitotta a kocsit. Ekkor egy kis keresgélés az én mobilom után, és már robogtunk is haza - ja, és a bácsik be is tolták az autót, így nem derült ki, mi milyen erősek vagyunkKép
Hazaértünk, és egy nagyot alszunk!

Humi, még egyszer köszi a fuvart, és ránk bármikor számíthatsz utastársként! Kép

Jó éjt, hazaért Laci, pussz,

Móki
móki

Sziasztok!

Sly!
Jobban vagy már?
A babatej tényleg a 3-as tápszer. ezt javasolják most már állítólag akár 3 éves korig is. Én Milupában és Nestlében láttam. Közértben tényleg nincs,de pl. a Rossmann-ban van, meg a patikákban is. Nekem azt mondta a védőnő,hogy nem jön ki drágábba,mindha tejet adnék a babának.(Na azért ezt nem hiszem) Én is ezek közül valamelyiket fogom adni Rékának, ha úgy dönt,hogy abbahagyja a szopit.

Lányok! Bocs,ha off leszek, de valahova le kell írnim.
Én teljesen ki vagyok akadva.5.-es lányomék mennek pénteken Pestre színházba este 7-kor a Macskákra.Reggel indulnak. Eddig OK is, erről volt szó. Beadtuk a pénzt. 2 napja mondja a Dóri, hogy mennek a Camponába is. Na, jó gondolom megnézik a Tropicariumot.(Ugyan már voltak ott az osztállyal) Kiderül,hogy szabad program lesz. Ott... Ugyan mit csinálnak. Ma jön haza, hogy utána meg mennek a WestEnd-be aholis szabadprogram várja őket egészen a színház kezdetéig. Normálisak a tanárok? 10 éves vidéki gyerekeket ott szabadon engednek órákig? Én még úgy emlékszem,hogy az osztálykirándulás az valami olyan,amitől épül a gyerek. Pesten azért talán más látnivaló is lenne. Lehet,hogy már van olyan tantárgy is,hogy Bevezetés a plázázás alapjaiba?
Szerintetek nem veszélyes elengedni a gyereket? Én teljesen ki vagyok, mert a gyerek persze ordít,hogy Ő menni akar. Én meg féltem a péntek du-i tömegben.
(Amúgy szerintem a tanárnő kifogyott a cuccokból és a leárazáson akar lőni magának ezt-azt. Addig meg,hadd lődörögjön a gyerek)

Léna!
Milyen volt az 1. névnap?

Talisok!
Hogy éreztétek magatokat? A babák nagy rumlit csináltak? Épp gondolkoztam,hogy már ennyi mobil babával igen mozgalmas lehet egy tali.

Na megyek, bár már félek lefeküdni, előre tartok az éjszakától.

Kitty
kitty123

Sziasztok!

Timi,
Igen hazaértünk szerencsésen. Semmi extra nem történt, hacsak az nem, hogy itthon átöltözésnél az első mozdulattal téptem szét a köntösöm cippzárját, de ez a mai nap után már meg sem lepett.:-) Sebaj, megvolt a 3.gixer, remélem több nem jön.
Nagyon szépen köszönjük a vendéglátást!!!! Minden nagyon szuper volt (kivéve az én hülyeségem).

Léna,
Egy kicsit megkésve, de boldog első névnapot kívánunk Sárának. Mit kapott huncutka?

Szilvus,
Azért te a túlsúlyostól elég messze vagy. Az az eladók gyöngye vajon engem minek titulált volna, vizilónak? Úgy ki tudok akadni az ilyen öntelt barbibabákon, akik szerint ha valaki egy kicsit is súlyosabb náluk az járjon lepedőben. Brrrr.....

Móki, Ed, Zsu, Timi,
Kösz a mai türelmet!

Era,
Bocsi az elmaradt fuvarért. Holnap elvileg meggyógyítják az autót és utána újra fuvarképesek leszünk. Bár lehet, hogy erre legközelebb nem lesz szükség, mert februárban csinálhatnánk újból egy talit nálunk. Csak még áll a karácsonyfánk és addig nem túl bababarát a helyzet. De ha leszedtük, akkor jöhet a tali.

Telelés: Szuper jól éreztük magunkat. Krizsi nagyokat lubickolt. Most először élvezte a medencében fürdést. Ősszel még ordított, mint akit nyúznak. Utolsó nap átmentünk Ausztriába egy kicsit körülnézni. Vettem pár aksönös babacuccot Krizsinek. Megnéztük a gyereküléseket. Olcsóbbak, mint itthon. Az isofixes Römer 60 ezer körül volt (itthon 100).
Ti tudtátok, hogy kint 4 féle Pampers pelus létezik, nem 1 féle, mint itthon (na jó a Tescos Sensitivvel együtt 2 féle).

Krizsi baktériummentességéről Szilvus már beszámolt (köszi Szilvus). Úgy néz ki, hogy amire nem használt a 3 antibió kúra azt helyrehozta a közönséges kamillás lemosás. Nagyon örülök neki. A vasa ellenben a béka feneke alatt van (10 mmol/l az alsó határ, az övé meg 3 mmol/l). Úgyhogy elkezdtük adni neki a Maltofert. Ági, ti is ezt szedtek? Használt?

Két kép a telelésről:
"De jó megyünk fürdeni!"
Kép
Bébi-wellnes:
Kép
Pusza, Humi
humi

Sziasztok!

Ugye ti sem találjátok a tegnapi talis képeket a talis topicon? A jó életbe! Csak nem elszállt? GERRRRRRRRRRR! Tölthetem újraKép

Pussz

Móki
móki

Na, én is írtam az előbb, az is elszálltKép

Móki! Nincsenek képek!Kép

Humi! Nagyon kalandos volt a tegnapi napotokKép, lényeg, hogy minden jól sült el!!!!

Kitty! Tanárnő: Nagyon szomorú, hogy plázázni viszi a gyerekeket. Én beszélnék a többi szülővel meg a tantónénitől is megkérdezném, hogy Tényleg NINCS JOBB ÖTLETE???? Budapest hemzseg a múzeumoktól, kiállításoktól. Halászbástya, Vár, stb...
A tesóm drogprevencióval foglalkozik, neki is van 1-2 durva sztorija a tanárokrólKép

Gyerkőcök sokkal jobban vannak,
jövök majd még:
Magdi

Magdi
mléna

Sziasztok!

Humi!
Nagyon kalandos lehetett a tali oda+vissza!Kép Bocsi, de nagyon jót mosolyogtam a történeten.
Krizsónak ez tényleg nagyon alacsony vas. Matyusé 4,3 volt, de már ettől elvoltak hűlve a kórházban. Maltofert szedett napi 2x5 cseppet 2 hétig, majd 1x5 cseppet 4 hétig, mellette napi 1/2 tbl folsavat. (felnem foghatom hogy miért nem tudják a babáknak egybe építeni a vasat+folsavat, mint a felnőtteknek=ferroFOLgamma???)
Használt Matyusnak mert a múlthéten voltunk vérvételen, és 13-as a vasa. Kép Remélem Krizsónak is használ (miért ne használna)Kép

Léna!
Kicsit késve de mi is Nagyon Boldog Névnapot Kívánunk Sárának!
Kép

Kicsit Matyiról: Tegnap ő is megtáltosodott, ugyanis nagyon sokat sétikált egyedül. Rájöttem, hogy a nappaliban nagyon nagyok a távolságok, és ott nem mer elindulni. Hát de-t beköltöztünk a szobájába, ott játszott, és fel alá mászkált közben tapsolta magát, hogy milyen ügyes. Elmentünk egy rövidáru boltba is ahol letettem míg fizettem, fiatalúr megindult, és ment vagy 10-15 lépést hogy elérje a fonalakat. Persze el is érte és pillanatok alatt kipakolt, én meg magyarázkodtam, hogy még csak most kezd el járni, és nem gondoltam volna hogy már ennyit tud lépni. Kép Persze gondolom 1 szavam se hitték el, de nem érdekel, én olyan büszke voltam a lépegető MatyiraKépKépKép

Viszont az éjjel Matyival nem tudom mi lehetett, fél 1-kor felébredt és nagyon-nagyon sírt. Oda is vettem közénk, mert ez olyan nagyon megvagyok ijedve sírás volt. 2 körül aludtunk vissza. Még meg is kellett etetnem, hogy megnyugodjon. Más babó enm aludt másképp mint ahogy szokott?? Foga nem jön (elég is belőle a 8)

Szilvus!
Bolti eladókkal nekem is megszokott gyűlni a bajom. Mondjuk én inkább cipő vásárláskor szoktam kiakadni. Mikor mondom, hogy bőr, lapos sarkú EGYSZERŰ cipőt keresek akkor szoktak rám igazán furcsán nézni. Főleg ha hoz az eladó egy 5-7cm-es sarkú szőrnyűséget és, én nem ugrok rá, hogy "de jó". Mit nem lehet érteni azon hogy lapos sarkú cipő??? Néha olyan agyatlanok tudnak lenni! Menj máshova legközelebb, hátha kifogsz egy inteligensebb nőcit.Kép

Kitty!
tanárnők=no comment! Kép Szerintem beszélni kellene a többi szülővel. Ezt nem engedhetik meg!!! (szerintem)

Most megyek főzőcskézni! Előbb azért megnézem a talis képeket, ha elérhetők már.

Üdv Ági

Ági
Kép

Kép
rozsagi

Hali,

Még az első talis albumban volt pár hely, oda tettem. Ettől a képtől kezdve http://babanet.hu/album/main.php?=1&album=2835&page=4&image=104793 már a tegnapi tali

Pussz

Móki
móki

Sziasztok!

Humi gixere után én felhítam Apát, akit nagynehezen rábeszéltem, hogy jöjjön el értünk.
Humiéktól az
Örsön átszálltunk, aztán megbeszélték Apa, meg Ed, hogy inkább hazavisszük, mert 1. késő van, 2. nagyon közel van kocsival, kb 5 perc...
Szóval hazavittük Edet és Kincsőt. Aztán mi is hazaértünk, a Dédi már 5kor aggódott, hogy hol vagyunk... De kit érdekel?
Pepe kapott kajcsit, majd teljes csend és sötét kellett neki este 11kor, hogy végre elaludjon...
Éjjel párszor nyafizott, aztán fél8kor keltett minket, és addig kajcsit se kért!!!

No megyek, mert rendet kell vágnom, meg vmi kaját is kéne főznöm...

Zsu
bzsuzska

Sziasztok!

Timi, köszi a talit, Humi, Zsu köszi a taxit!
A képeket folyamatosan töltögetem, ha kész lesz, dobom a linket.

Kincső este fürdeni sem akart, sírt a kádban. Vagy fáradt volt vagy az apjáért sírt. Én csak akkor szoktam fürdetni, ha az apja csavarog.
Éjszaka első felében többször is felébredt.
Most pedig fél10től alszik az erkélyen.
A szél rádöntötte a fenyőt, ami még az erkélyen lakik. Szerencsére Kincsinek nem lett baja.

Az overált ajándékba kaptuk, ötletem sincs, hol és mennyiért lehet venni pont ilyet.

Léna, Kincsinek is felül 4, alul 2 foga van.

Készül az albumKép

Edina
Kép
Kép
ed26

megint én.

itt van néhány tegnapi fotó:
http://babanet.hu/album/main.php?album=4260

Kincs még mindig alszik. Már lassan 3 órája! Kép

Ed

Edina
Kép
Kép
ed26

Sziasztok!

Hát mareggel sem ment zavartalanul az üziküldés, a lényeg, hogy megvannak a képekKép

Andris este 9-1/4 10 re már szunyizott, és reggel 6kor ébredt. Mi van? Fordítottan arányos az elalvás a keléssel? Szopi után visszarakrtam, és legnagyobb meglepetésünkre visszaaludt negyed9 ig - azóta most aludt el. Felborult bébikém, de beleférKép és kialussza - én is, mindjártKép

Kitty, én azt hiszem beszélnék a tanárnővel. szerintem nem lennél egyedüli szülő!!!! Nem semmi felelőtlenség!!!!

Ági, nem semmi Matykó! A boltosnénik meg nem számítanak, a léyneg, hogy egyre bátrabb a fiú!

Szilvus, milyen volt a bébiszitter néni?

Magdi, örülök, hohgy jobban vannak a skacok!

Sly, gyógyulgatsz?

Léna, milyen volt a névnapi buli? Hány ugyanolyan játékot kapott Sára?Kép

Pussz,

Szép napot,

Móki

U.i.: valaki észerevette már, hogy a brokkolinak az illata főve hasonlít egy kicsit a haléhoz? vagy én vagyok zizis????Kép
móki

Edina
Kép
Kép
ed26

Sziasztok!

Nagyon régen, szeptember óta nem jártam erre, de olyan termékenyek vagytok, hogy egyszerűen nem tudlak követni titeket.
Mi jól vagyunk, képek vannak Danáról a profilomban található címen.

Segítségre lenne szükségem.
Beleszerettem egy etetőszékbe, de itt Debrecenben elvitték belőle az utolsót. Brevi Jupiter, 63-as színkódú.
Ha találnék Pesten egyet, akkor holnap le tudnák hozni nekem. Már körbehívtam Budapesten az összes Megatoyst és Brendont, de nincs. Nincs valami ötletetek hogy hol kérdezzem még meg?
Előre is köszönöm!

Leone

KépKép
leone

Csak gyorsan, mert mindenki ébren van:

Megnéztem a fotókat, nagyon szépek a babókKép A kép aláírások meg külön örömet okoztakKép
Most méginkább sajnálom, hogy nem tudtunk elmenni, tök jó, hogy ilyen sokáig tartott, így aztán lehetett pletyizni rendesenKép
Szerintem az én gyerkőceim kiszúrásból náthásodtak be pont a tali elöttKép Kép Kíváncsi vagyok jövő hétfőn mi lesz, akkor a Nórival mennék talizniKép Ha akkor is lesz valami, akkor tuti direkt csináljákKép

Leone! Nekünk is Brevi etetőszékünk van. Megpróbáltam emlékezni, hogy mi hol vettük az etetőszéket anno Nórinak. Hatalmas választék volt belőle. Hát nem jutott eszembeKép, DE tudom, hogy vagy a Kismamából, vagy valami más babaújságból néztem ki a címet+ telefonszámot. Tudom nem túl nagy segítség, de hátha.... Ha hazajön a férjem megkérdezem Tőle. hátha emlékszik legalább az utca nevére.

Magdi

Magdi
mléna

Magdi köszi, nagy segítség lenne!

Íme az etetőszék amit keresek: http://www.culladelbimbo.it/dettaglio.asp?art=3942&idColore=2961

Leone

KépKép
leone

Leone! Hazajött apacuka. Az Üllői úton volt ez a bolt, de azt mondta, hogy már megszűnt. Ráadásul valami Brevi márkabolt volt (Hiába, az én memóriám elég hiányos mostanában). úgyhogy tuti, hogy találkoztál volna vele, amikor telefonálgattál.
sajnálom, hogy nem tudtam segíteni.

Magdi

Magdi
mléna

Sziasztok!

itt vagyok, olvasok vissza, mert jól lemaradtam, jövök majd este.

Tegnapi bébiszitter aranyos volt, de felejtjük. Ma is jön egy.

Ma volt az a nap, hogy nem birtam a fiammal. Komolyan. Kikészitett. Egészen egyszerűen 7 db ördög bújt belé, csibészkedett, mindent csinált, amit nem szabad, 2x kellett fejjel lefelé rázogatnom, mert egy óvatlan pillanatban apróságokat lelt és nyelt. Pl. 5Ft-ost. De kávét nem adott, csak fulladozott.

Grr!!!!!Kép Kép

Jövök vissza!

Szilvus és a Héttenger Ördöge Peti

ui.: Humi, azt elfelejtettem mondani: a rossz mindig 3szor ismétli meg magát, azaz a zipp-zárad után már csak jó jöhetKép Kép
szilvus

Sziasztok!

KarmenKép
Megnéztem a képeket Orsiról. Látom ő is szereti a homeos fiolákatKép
Milyen nagy már a leányzó. Hát igen, nemsokára 1 éves lesz!!!

LénaKép
Kicsit megkésve, de BOLDOG NÉVNAPOT SÁRÁNAK!

SzilvusKép
Hehe 40-es méret. Én nagyon örülnék, ha az kelleneKép Ugye ezt a butikbaba miatti diktálta....stb csak úgy kicsúszott az ujjaidból. Mondjuk én eleve be sem megyek a kisebb butikokba, úgysem jó rám ott semmi. Igaz, mikor vékonyabb voltam és még néha bemerészkedtem, akkor is minden rövid volt. Cipőboltokkal dettó, mert ugye 41 ne adj Isten 42-es cipő az már ismeretlen fogalom. Maradnak a nagyobb cipőbolt hálózatok. Ruha ügyileg a C&A és külföldön a H&M. Én már nagyon várom, hogy H&M nyisson Magyarországon is. Tényleg nagyon jó ruhákat árulnak, hatalmas a választék, még az én méretemben is van mindenből, jó anyagokból, és nem utolsó sorban barátságos az ára. Anya a téli kiárusításon tüneményes dolgokat vett Nádjának, sőt még 2 felső nekem is jutottKép

Szóval elnézést, de a tali nem jött össze. Pedig már menetkészek voltunk, mikor felhívott az irodából (apa cége) a számlázó kolléganő, hogy 2004-es sorszámot ad, meg egyéb gond is van. Így tali helyett Törökbálintra mentünk, és 4-ig ott voltunk. Merthogy hétfőn voltam ott telepíteni szlázó progit meg beállítgatni. Ma voltunk a Bolgárkerék utcában baba-mama-apa-nagyszülő klubban. Ez is a Családbarát Program része. Ide jártunk szülés/szülőiKép előkészítőre. Ugyanaz a gyerekorvos-pszichiáter vezeti, aki anno az előkészítőt. Terveztem, hogy utána elviszem a babakocsit a szervízbe, de nem elfelejtettem elvinni. Úgyhogy holnap megint mehetünk a városba.

Azt hiszem még nem írtam, hogy Nádja már nagyon ügyin integet és közben mondja, hogy pá-pá. Tapsi még nem az igazi, nem összeüti a kezecskéit, hanem mindkét kezén hajlítgatja az ujjacskáit. Néha kis akarnok, olyankor nyüszítéssel adja a tudtunkra, hogy akar valamit. Pl. mikor elveszek valami nem szabad dolgot. Illetve ha a nagypapáját meglátja, általában azonnal így jelzi, hogy most akkor vegye őt fel de nyomban. Almát is szokott enni, egy nagy almából le kell vágni egy kis darabkát, majd a nagyobb részt (tehát a majdnem egész almát) odaadjuk neki. Ő meg rágcsálja a ¼ fogacskájával. És nem ereszti akkor sem, ha nem rágcsál, hanem egy kézzel szorítja az almát a másikkal meg játszik, kapaszkodik, irányít.

Mariann
tmarianna

Sziasztok!

Nagyon jók a talis képek!Kép
Sajnálom, hogy megint mi is lemaradtunk róla, pedig már nagyon szerettem volna személyesen is talizni.
Bencusnak is kijött a 6. foga és végre lépeget a kanapéba kapaszkodva. Hétvégén megkopasztottuk apa hajnyírójával. Szerintem nagyon nagyfiús lettKép Olyan jó a kis süni új haját piszkálni. Ő némán tűrKép
Kopasz Bence AnyukámalKép
Kép
Móki, Andris nagyon helyesen ül. Én még nem láttam ilyent! A 3-as ikerO) Hű! Az kemény lehet!Kép

Kitti, köszi , hogy feltetted a rucis oldalt.Kép Bence is később csinált szinte minden mozgás dolgot mint itt a babák, de a szakkönyvek szerint nem volt elkésve. Az állás is pont időbe lesz majd!Kép
A lányod tanárai tényleg nagyon gázok a bevásárló központokkal!

Pumi, Moncsi gratula az 5. fogacskához!Kép
Léna, nektek meg a 6.hoz és utólag is BOldog Névnapot Sárának!

Magdi, jobbulást a gyerköcöknek!

Sly, remélem Te is jobban vagy!

Mariann, jó, hogy írtad az outlet-et nem is gondoltam rá eddig!Kép

Szilvus, az Art'z-ba figyelnek ilyenre a tulajék, jófejek. Legközelelebb hívasd fel valamelyiküket az eladónővel, hogy reklamálni szeretnél a kiszolgálás miatt!Kép
Bence is Jófej volt ma kizárolag a konnektor és az érdekelte ami nem szabad.

Barbi

Barbi
Kép
Kép
barbic

ZsuKép!

A Ringató honlapját nézegettem, és a Téged és Pepét fedeztelek fel az egyik képen!!! Azon gondolkodtam ugyanis, elmegyünk majd valamikor Nádjával. Milyen a foglalkozás? Pepe csípte?

Mariann
tmarianna

Sziasztok!
Bocs, hogy így eltűntem! a talira sajna nem volt esélyünk, arra a napra kaptam időpontot, és vittem az egész bandát dokihoz. mivel a nagy most volt 6 éves, ami egy elég ronda oltással jár, a kicsi 4 volt, az aprók meg 9 hónaposak, őket csak méricskélték! Amúgy jól vagyunk, Ádám egy örökmozgó. Eszter is kezd mogékonyabb lenni, de még mindig nem mászik, a gyógytorna zajlik! Humi!Krizsóval végül mentetek ilyen Dévény Annáshoz?
Szilvus! Ne foglalkozz a "beszólókkal". Ha te úgy érzed jónak, és módod is van rá,. miért ne dolgoznál?! Nehogy már más ossza be az életedet!
Mellesleg velünk rengeteget foglalkozott anyám, pedig 3 műszakos iskolában tanított! Az otthon levés nem garancia erre, mi van, ha döglök a tv előtt, a gyerek meg azt csinál, amit akar!?
Majd igyekszem gyakrabban jönni, most lefordulok a székről, muszáj aludnom! Claire
claire

Sziasztok!

Köszönjük szépen mindenkinek a jókívánságokat.
Hát, sajnos úgy történtek a dolgok, ahogy előre sejtettem.Férjem kedves édesanyjának nem jutott eszébe unokája névnapja, és nem hogy ide se tolták a képes felüket, de nem is telefonáltak.
Rajtuk kívűl viszont egész nap égtek a vonalak.Olyan jó volt, hogy ennyien gondolnak Sárára.
Sára legfőbb ajándéka egy sütifaló kincsesbödön volt, amit azóta le se tesz.Néhányatoknak biztos ismerős.

Claire, a közlekedést , hogy oldjátok meg?

Szilvus, nyugi, én is terveztem a visszamenést, helyette inkább felvételizekKépjó , hogy ilyen határozott vagyok.
Egyebként én úgy tudom, hogy tőlünk nyugatra nem szokás évekig otthon lenni, és ott arra néznek furán, aki otthon van a babával.

Kééééééééééépzeljétek, Sára mamázik.Itt rángatja le rólam a pizsi nadrágomat, és közben bánatosan mondja, hogy mammma-mammma.Szerintetek ez már az?
Eddig csak a ciccegés ment, de az aztán gőzerővel, macskának, halaknak, nekünk, utcán a kutyánakKép

Na, eldugulok, mert nem marad már rajtam pizsinadrág.

Puszi,Léna

Lilypie Pregnancy tickers
nuska

Sziasztok! Kép

Sajnos minden éjjel eszünk, legalábbis sorozatban már negyedik éjjel kért enni Nándi. Az időpontok a "legkedvezőbbek", 3 óra, 4 óra, 1/2 5 és ma éjjel 2-kor volt ébresztő Kép Remélem, hogy nem tart sokáig ez az időszak. Eléggé kivagyok, így egész nap hulla vagyok.

Magdi, jobbulást kívánok a lurkóknak!
Sly, Neked is jobbulást!

Karmen Kép
Én a natur joghurtba kekszet reszelet és baracklekvárt teszek bele, Nándi is imádja.

Humi, Móki Kép
Jó kis kalandban volt részetek, ezért nem irigyellek. Így olvasva mókás helyzetnek tűnik, de akkor és ott nem gondolom, hogy az lett volna. Nekem is sikerült egyszer bezárnom a kulcsot, de úgy hogy Nándit már beültettem, bekötöttem. Szerencsére aludt. Nagyon pánikba estem. Szerencsémre a telefonom a zsebemben volt, és nem a táskában, ahol mindig is. Így hívtam apukámat, aki röpke 5 perc alatt átvágtázott a városon, és kinyitotta az ajtót. Még jó pár percig remegtem az idegességtől, hogy mi lett volna, ha Nándi felébred....

Kitty Kép
Nagyon felháborító, hogy plázákba viszik a gyerekeket. Én nem engedném el.

Vadasmártás van ebédre, tésztával. Szerintetek adhatok belőle Nándinak? Tésztát már evett, de a vadasban van tej, és tejföl.

Lépek, mert sok a vasalnivalóm, csinálom, amíg alszik Nándi.

Üdv,
Pumukliék
pumukli

Sziasztok!

Pumi!
Sajnálom, hogy Nándi ilyen sokszor ébred éjjel. Majdcsak kinövi. Vadast szerintem egy kicsit adjál és ha nem lesz gond tőle akkor legközelebb mehet több is. Matyus már régóta eszik tejfölös kajákat (habarás a főzibe, tejfölös kenyér a kedvence) és nincs vele baja. Mondjuk eddig semmi nem volt még gond nálaKép
Megdőlni látszik a nappali alvásunk, legalábbis az hogy úgy alszik mint Nándi. Pedig már 3 hónapja ez a program (9-11-ig alvás + du. 2-4ig is alvás) erre tegnap de-t alig tudtam elaltatni, ma meg feladtam, és most is vígan játszik reggel 7óta. Lehet, hogy beáll az 1x-i nagyobb alvásra? Kép Úgy legyen!!! Majd ebéd után fektetem le, addig mindenképpen kihúzom mostmár.

A tegnapihoz képpes most éjjel csak 11-kor ébredt, de csak azért mert nem találta a cumit, ahogy odaadtam aludt is tovább 7-ig.Kép

Barbi!
Nagyon helyes Bence az új tüsi hajával.Lehet mostmár fodrászkodni!Kép

Szilvus!
Bébi szittyó jött másik tegnap? VAn már komolyabb kiszemeltetek? Hányan mentek már?
Ördög Peti kiakasztott? Hát igen nagyon nehéz nyugisnak maradni, de megéri.

Függönyt ma kidekoráltam, egészen jó lett, még szebb is így. Matyinak legalábbis nagyon tetszett, ordított mikor letettem, hogy elég volt a maci+méhecske+felhő+pillangó nézegetésből. Kép Majd készítek róla képet.

Most megyek mert a virágot tépkedi. Irgum-burgummmm.Kép
Ági

Ági
Kép

Kép
rozsagi

Sziasztok!

Móki, megállj ezért a bamba képért, hogy feltetted! Hogy lehetsz ilyen gonosz?KépKépKép
Többet nem ad Kincsi puszit Anndrisnak és nem fogok hajat gyüjteni a parókához! Hihihi

Pumi, Kincsi imádja a vadast, Anyu nemrég megetette. Abban csak tejföl volt, nekünk nem lett bajunk tőle.

Megint kint alszik az erkélyen. Tegnap majdnem 4 órát aludt, én ébresztettem fel, mert indulni kellett a városba.
Most meg fúj a szél, hallom azúgást. Remélem nem lesz baja.

Megyek főzni.
Ed

Edina
Kép
Kép
ed26

Sziasztok!

Humi, nehogy már elnézést kérj! Nem a Te hibád! Én köszönöm, hogy elvittél volna! Sajnálom, hogy nem találkoztunk, de remélem, hamarosan bepótoljuk. ! Nagyon aranyos a fürdőzésre készülő Krizsó.

Ági, hogy vannak Annáék? Írtam neki, de nem válaszolt. Nincs semmi baj, igaz?
Nálunk sajnos az alvás rémálom. Próbáltam én is ebéd után lefektetni Levit, remélve, hogy többet alszik egyhuzamban. Semmi esély, 1 óránál többet nem alszik.Ez van. Ha szerencsém van, nappal összejön a másfél óra, de sokszor fél óra az egész napi alvása. Ismerős a helyzet, ugye Szilvus?

Erika, hogy van a barátnőd? Még egyben?
Dominak találtál ovit? Én is elkezdtem keresgélni, nem könnyű feladat.

Megyek ebédet főzni.

puszi

Era
pera

Boldog névnapot az Ágiknak!!

Pumi! ez jol hangzik ha majd nagyobb lesz mert Orsinak nem adunk még jodeig cukrot. A lekvárban meg böven van.

Most rendeltem meg Orsi tortáját micimackosat. Imádja, vettem alá ilyen tányérokat is. Már nagyon várom a jövö szombatotKép

Léna! Ne foglalkozz vele, ha neki ilyen fontos az unoka majd késöbb Sára is rájön.

Humi! akkor jól öszejött minden nektek aznap!

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!

Itt vagyok, csak jol elkaptam valami nyavajat. Koszi mindenkinek az erdeklodest! Kép Ma mar kicsit jobban erzem magam. Meg taknyos vagyok es kicsit kohogok, de mar jobb. Tegnap reggelre 38.5 fok volt a lazam. Egyik percben vacoktam "nagykabatban" a takaro alatt, a masik percben meg szakadt rolam a viz. Nagyon sz@rul ereztem magam. Raadasul a parommat is sikerult megfertoznom, de neki "csak" hoemelkedese lett es nathas. Biankat szerencsere anyukam atvallalta tegnapra meg mara, sot lehet, hogy meg holnapra is, majd meg kiderul. Szoptatni atmegyek reggel es este. Remelem, Biat nem sikerul megfertoznom. Nagyon hianyzik a kiscsaj!!!!!

Megnezegettem a talis kepeket, s ismet szuperek lettek. Nagyon sajnalom, hogy lemaradtunk, de talan Humieknal Kép, a kovetkezon remelem mi is reszt tudunk venni.

Kitty,
Oszinten szolva, megall az eszem!!!! 5.-eseket igy szabadon engedni a nagyvarosban nagyon nagy mereszseg. Mind1, hogy videkrol jonnek a gyerekek vagy a fovarosban elnek, akkor is kicsik hozza! Kerdezem en, mi van akkor, ha valamelyik gyereknek baja esik vagy eltunik?! Mit mond a tanarno? Nem az o felelossege?! Ja, s persze a gyerek a hibas. A szulok, meg engedjek el gyermekeiket nyugodtan. Felhaborito!!!!! Lehet, hogy kene beszelni errol mas szulokkel is, es osszefogva helyrebillenteni a tanarnot (mielott valaki felreertene, nem fizikailag gondoltam Kép), legyen mar esznel.

Humi,
Eleg kalandosra sikeredett a szerdai napotok. Kép
Irtad, hogy Maltofert kell Krizsonak szednie a vasra. En is szedtem regebben, igaz tablettaban, nem cseppben, de nekem a szervezetem nem tudta hasznositani. Azota Humet-R-t szedek. Ebben vannak olyan anyagok, amik segitenek, hogy a hatoanyag konnyebben es jobban felszivodjon. Azt nem tudom, hogy a babak is szedhetik-e. Csak 1 otlet volt, a dokik persze okosabbak nalam.
Ja, s nagyon edes Krizso a kontosben. Kép

Agi,
Nagyon ugyes Matyus. Olyan jo olvasni, hogy egyedul maszkalgat. Kép Boldog nevnapot!!! Kép

Szilvus,
Mi alapjan valasztjatok ki a bebiszittert? S egyebkent hirdetest adtatok fel, vagy valaki ajanlotta oket? A munkahelyeden a kollegak nem tudtak ajanlani valakit? Nem egyszeru leinformalhato bebicsoszt talalni. Igaza van Lenanak a meloval kapcsolatban. Amerikaban pl. az anyak csak 6 hetig lehetnek otthon, utana vissza kell menniuk dolgozni. Kép Ez viszont nagyon rovid ido meg a felepuleshez is. Kép

Mariann,
Nagyon edes lehet Nadja, ahogy nem ereszti el almat egy pillanatra sem. Kép

Barbi,
Bence is jol belehuzott. Nemreg meg csak uldogelt, most meg mar kapaszkodva megy. Nagyon ugyes o is. Latod, nem maradt le semmirol. Kép Gratula neki is a 6. fogacskahoz. Kép Aranyos lehet a tusi hajaval, sajna olyankicsi a kep, hogy nem latom igazan. Esetleg kicsit nagyobba is fel tudnak rakni? Kép Sly, a vaksityuk Kép

Zsu,
Szerintem lemaradtam: mi ez a Ringato? Milyen foglalkozas van ott? Mi az oldaluk cime?

Tejtermekek: En is adok Biankanak tejtermeket es szerencsere semmi baja. Viszont kesobb, par ev mulva nem lehet, hogy kijon valami allergia miatta? ...csak, mert ezt is hallottam?

Sly

Kép
Kép
napocskamano

Karmen,
Jol nezhet ki a micimackos torta. Biztosan tetszeni fog Orsinak. Milyen izu lesz? Ajandekba mit kap?

Apropo: Tudjatok hol lehet fabol keszult epitokockat kapni? ...vagy meg tul korai nekik?

Sly

Kép
Kép
napocskamano

Sly! gyorsan gyógyulj!! Ajándékba tölünk ezt a szintit kapja. Torta remélem is hogy tetszeni fog neki mert a kedvenc figurája. Anyuéktól meg amit tudok egy rongybabát kap, én vettem meg.

Kép

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?