Sziasztok!
Na én is befutottam, végig is olvastam a hétvége termését!Jó 2 órámba telt, gratulálok nektek
Na akkor!
Rókica!
Hihetetlen vagy, a statisztikára gondolok, amit gyártottál a nyári babásokról!Ezer hála és köszönet!
Viszont jól meg is ijesztettél!Én kb a 38. héten akarok költözni
, hát hogy lesz ez így!
Teljesen kétségbe vagyok esve! Mindenki rakja itt fel a szebbnél szebb kész babaszobákat
,(köztük Te is, gyönyörű szoba és pont ennyi bútort tervezek én is), meg kész kórházi pakkok csücsülnek mindenhol én meg még sehol se tartok!
Jelenleg egy hete várom az árajánlatot a 3 db-os bababútorra a diósdi cégtől
, minden nap telefonálok, ők meg minden nap elmondják, hogy az asztalos még nem küldte
, mi van ha a gyártással is késnek heteket??? Nem lesz ágyacskája a babámnak???
Tök ki vagyok!!!!!
Baby-shower!Erről hallottam amikor kint voltunk, szerintem nagyon jó kis "ünnep"!De jó hogy nektek volt ilyen!
Fertőtlenítés-tisztítás téma!
Na ezt az ecetes történetet én is ki fogom próbálni!
A Wenish-el együtt, mivel épp most ettem le halászlével a szép fehér végigombos kismama felsőmet( hát a Domestos, egy nagy szart ért, mit ne mondjak)
Mea!
Most a 3 nap tengerpartozás közben kiolvastam a Kismama kiadásában megjelent Szoptatás című könyvet, de külön hála neked az összefoglalásért, azt hiszem ebből a témából nem lehet eleget tanulni!Egyébként a könyv nagyon jó, mindenkinek ajánlom!
Mostmár elbizonytalanodtam, hogy mi is a jó, a babával alvás, a babával egy szobában való alvás, vagy a külön szoba!(bölcsőhalál miatt parázok, eddig nem akartam légzésfigyelőt, most már akarok)
Rókica!Nálatok külön szoba lesz ha jól látom???
Azért kérdezlet téged, mert szerintem Te vagy az egyik legtájékozottabb és legfelkészültebb kismama köztünk(többiek: bocsi, senkit nem akarok megbántani)
Jucc!
Amway- tudsz bármi elérhetőséget, esetleg üzletkötőt???
Annamami!
Hol csinálták ezt a nagyon barátias hangulatú 4D felvételt, én is gondolkodom egy 2.-on!
Hari!
Szerintem ne bánd hogy utolsóként fogsz szülni!
Én direkt pályázom rá, hogy szüljenek előttem, mert a friss tapasztalatnál nincs igazibb
Pgsuska!
Jé milyen véletlenek vannak
A Megann név egy kitalált dolog(nem is tudtam hogy létezik ilyen név), a neten egy másik névvel szoktam beszélgetni, de azt túl sok helyen használom, meg akartam őrizni az anonimitásomat, (esetleges kellemetlenségek elkerülése végett lásd:Mea-Zsófy, vagy egy másik eset, amikor egy egész munkahelyi kollektiva "buzgosága-csámcsogása" révén kellett búcsúznia valakinek egy topictól) ezért a "régi" loginnevemet kicsit átalakítottam, hozzátettem így lett Megann!
De érdekelne, hogyha találsz valamit erről a névről, és hogy milyen procedúrával jár a hivatalossá tétele!
Szép nászutat nektek!
Lányok!
Egyébként Szlovénia 3 nap super volt, nagyokat aludtunk, rengeteg tengeri herkentyűt ettünk, 28-30 fok volt és napsütés!
Viszont nagyon elkeserítő, hogy egyik évről a másikra épülnek a környező országokban 50-100-150 km-nyi autópályák(hegyen, völgyön keresztül, alagutakkal stb), nálunk meg(sík terepen) csak a pofázás megy!
Majdnem sírva fakadtam útközben, hogy milyen autópályájuk van(és épül is jelenleg a magyar határtól Mariboron keresztül végig a tengerpartig)a szlovénoknak, mi meg a 8-as úton szívtunk 3-4 órát, mert no autópálya!Tiszta nyomor!
Nagyon elkeseredtem ezen
Megann 31+1