Gemini!
Én eddig a 3. trimeszterben érzem a legjobban magam. Remélem, így is marad.
Márti!
Most csak a szülésről meg a kórházról beszélgettünk, de nem igazán orvos-páciens viszonyban, valahogy sokkal lazábban. A múltkor viszont a nyaralástól a teniszig mindenről. Remélem ez így lesz vajúdás-szülés alatt is.
Timmba!
Nálunk nem csinálnak automatikusan B-strepto szűrést, pedig sztem kellene. Én ezért kértem.
A gátmasszázst megtalálod a
www.nandu.hu -n.
Johanna!
Köszi szépen, de sikerült az egyiket beszerezni, a többit meg megrendelték, holnapra itt is lesz. Sőt! Még a homeós füzetecskéket is megkaptam. Teát már megvettem, masszázshoz még nem vettem olajat. Nem tudom, hogy búzacsírát vagy orbáncfüvet vegyek. Az orbáncfű állítólag gyorsabban hat. Én a 36. héten akarom kezdeni a teát, a bogyót meg a 38-tól.
Ne aggódj, én sem tudom, mikor mit dug ki. Azt hittem, tudom, de tegnap doktor bácsi kívülről elmutogatta, mije hol van és sokkal nagyobb, mint gondoltam. Amit a fenekének hittem, az a háta, amit a lábának, az a térde és így tovább.
Hajni!
Szorítok nagyon!!! Fel ne kelj!
Ancsipancsi!
Éjjeli WC-re mászkálás nálam sincs. Kb hetente 1-szer ki kell mennem éjjel, de többször nem.
Vikó!
Ha nem okoz problémát a szex, akkor mehet. Én sajnos keményedek tőle.
Balcsis sztori nagyon tetszik!
Rokica!
Én le szoktam írni a kérdéseket és szépen előveszem a listát a dokinál. És még így is van, ami kimarad.
Mirci!
Ha zavar, hogy más is jöhet kitolásnál, akkor kérd a beöntést. A lényeg, hogy te "jól" érezd magad. Ha ezen görcsölnél, akkor akár le is állhat a vajúdás. Engem pont a beöntés zavarna. Mindenki saját érzése szerint csinálja. Ez a fontos. Fertőzésveszély elméletileg nem lenne szabad, hogy legyen, mert le kellene rögtön törölniük, ha jön valami.
Hanee!
A hámsejt nem gond, viszont, több a baci is meg a fehérvérsejt is, lehet vmi enyhe fertőzésed van?
A 3,3-5,5 a normál éhgyomri cukor határértéke.
Pizzamama!
Ha az apasági miatt úgyis menned kell majd az önkorm-hoz, azért kérdezz rá a névre is. Tényleg disznóság ez a 300 nap válás után, már én is hallottam róla. Remélem sikerül elintézned, de neked pihenned kéne! Maradjon csak bent a 37. hétig a baba!
Pöttöm ruhái kimosva, kivasalva sorakoznak a szekrényében. Remélem nem lesz velünk semmi gond, de nem akartam, hogy ha véletlenül feküdnöm kellene, akkor más csinálja meg.
És képzeljétek, megvan az első időpontom NST-re! Igaz, hogy máj.2., de beíratta a doki. Olyan furcsa, hogy már csak bő 7 hét van hátra.
Éva