Sziasztok!
Húúú, 3 nap lemaradásom volt! Megjöttünk a telekről. Iszonyú meleg volt! Panni egy szál ujjatlan pólóban, csupasz fenékkel is izzadt és nyűglődött az árnyékban. Itthon kellemesebb. Bár ma reggel dilizett, mindig el kellett altatni, most meg órák óta alszik. Majd 6 után sétálunk, bár ma kap 3 hós oltást. Nem tudom, feltétlenül ma kell-e megszúrni...
Edinka,
láttam a képeket. Panni is támasztja a fejét evés közben, mintha a kocsmában lenne.
És ugyanilyen cumija van!
Nagyon édes Viki!
MINDEN BABA TÖK CUKI!!!
Cumi: Amikor már semmi nem használ, a régi altatási módszerek sem, akkor adom Panninak én is. Ha nem kéri, messzire köpi.
Én is elleneztem a cumit, eddig ki is köpte, de most még nem mindig sikerül az ujjával betalálni a kibújó fogakhoz, a két ökle együtt kicsit sok a szájába, így inkább oda adom neki. Ha célzatosan megtalálja az ujját, majd nem adom neki. Így is hagyom küzdeni egy ideig, hogy ne azonnal cumizzon, tudjon gyakorolni.
Connie,
Panni is így autózik.
Állítólag én is ilyen voltam.
Hasfájás: tudom, hogy allergizálhat, stb, de ha Panni több napja nem termelt és erőlködik, itatok vele néhány korty kamillát és az mindig meghajtja. Konkrét hasfájásra a doktor néni gyógyszertári görcsoldó kúpot javasolt. Még nem próbáltam. Állítólag ha véletlenül nem a hasa fájt és adtál neki, akkor sem okoz gondot.
Hadri,
gyógyuljatok meg mielőbb!!!
Fanka,
üdv! Az én Pannim is ahéten lesz 3 hónapos és kint voltunk vele a szabadban egész hétvégén (a faházban a telken melegebb volt, mint a fák alatt). A hordozóban egy ujjatlan póló + pelus volt rajta, de ahogy lehetett, levettük a pelust is
Így is kipirosodott a combhajlata a melegtől.
Járóka: Szerintem csakis rácsosat! A hálósban ha már picit nagyobb, föl tud mászni és fejre esik! (Családon belüli tapasztalat.) Viszont nem tud megkapaszkodni a fölálláshoz, mert inog. A játékot meg a hálósból is ki fogja dobálni.
A rácsosból legföljebb kinyúl érte.
Annyira a fejét sem veri be, de tényleg körbe lehet fejvédőzni. Lehet, hogy két fejvédőt kell venni, de könnyű megvarrni (még nekem is megy, pedig én aztán...)
Juszti,
nekünk fülhőmérőnk van. Nem bíztam benne, de másikkal leellenőriztem és jó volt. De jól kell oda helyezni, mint minden hőmérőt. Biztonság kedvéért mi 3 mérést végzünk (fizika tanárok mindig kicsit furcsák
) Egyébként a kórházban is ezt használták.
Timurr,
fogd meg Maja hasát, ha nem vagy biztos benne, mit adj rá. Ha túl meleg vagy izzadt, vetkőztesd le, ha hideg, öltöztesd föl.
Nem semmi, Panni már 3 órája alszik, de este 6-tól csak enni volt fönn és fürödni. Hisztizett, hogy hagyjuk aludni. A telken a szokásos napirendjét tartotta, így nem készülhetett ki. A ti babáitok mit csinálnak ma?
Kata