Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok! Kép

Mariann köszi az útvonalat. Még egy kérdés: a vonatosok mennyi idő alatt érnek el hozzátok? Apa rémisztgetett, hogy csúszós utak lesznek, de tudom, hogy csak le akart beszélni Kép Hi-hi, nem megy neki Kép Most néztem, vonattal is klasszul oda tudnánk menni, 10-re odaérnénk. Ma megbeszélem a barátnőmmel, még úgysem vonatoztunk az apróságokkal.

Szilvus Kép
Sajnálom Petikét a kis kiütések miatt. Először a házidoki írt kencét, hidrocortizon-os kencét az arcára, és elocom-os kencét a hajlatokra, az utóbbi erősebb, ezt nem javasolják az arcra. Ezt bőrgyógyász mondta. De a bőrgyógyász is ugyanezt a két alapanyagot felhasználó krémet írta, az egyikben van csak valami spec. anyag, amit az országban csak a Heim Pálosok rendelnek meg.

Vasárnap délelőtt meghozták a Pampers ajándékot, a formaevő dobozkát Kép Bő egy hónapot vártunk rá. Nándinak tetszik, és belerakosgatom az elemeket, Ő pedig előszeretettel addig püföli, míg felborul a vödör, és kiesik belőle az összes figura.

Folytatás tegnapról.....

Timi Kép
Most olvasom, hogy Bencus megbetegedett Kép Jobbulsát kívánunk!

Léna Kép
Ne legyen lelkifurdalásod, ez természetes, hogy így érzel, főleg, hogy kipihenni sem tudod magad. Egyre többször érzem én is, hogy szakad a cérna. Nándi is elkezdett nagyon anyássá válni, sokszor nem mehetek ki a szobából, mert ha az ajtó felé indulok, már kezd sírni. Pl. tegnap is délután egy órányi alvás után felsírt, és még 40 percen keresztül zokogott, nem volt jó sehogy, sem ölben, sem a kiságyban, sem a mi ágyunkban, ringattam, játszószőnyegre tettem, egyszerűen nem akarta abbahagyni, énekeltem, semmi nem volt hatásos. És akkor legszívesebben rácsuktam volna öt percre az ajtót, felment a pumpám, lehet, hogy megérezte. Nagyon nehezen sikerült megnyugtatni. Jó pár napja nem megy a napközbeni egyedül elalvás.....

Humi Kép
Nagyon jópofa Krizsó harca a nyuszival Kép Nándi még ennyire sem ül meg, mint Kristóf. Talán elkezd kúszni, néha mintha tolná magát hátrafelé, de a mászástól még mi is messze vagyunk....

Megint jó hosszú lett, de így van, aki ritkán jön...
Lépek, mert megfőtt Nándi ebédje. És lassan itt az ideje a délelőtti alvásnak, már előre félek, hogy nem fog menni.

Puszi
Pumukliék
pumukli

Sly! Szerencsére Orsinak nem volt höemelkedéseKép

Ed! Irigy vagyok a cipök miattKép

Mely! Nagyon szépek voltatok a keresztelön!

Kitty! Tupper garanciát vállal mindenre, ha elolvadna a sütöformád ne aggodj. De szerintem kizárt.

most Orsi sir, folyt, késöbb.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok! Kép

Ma reggel én is pocsék anyának bizonyultam. de a nagylányom volt most a szenvedő. 1/4 7-kor keltettem, és 7.05-kor még pizsamában kanalazgatta a müzlit.(3/4 8-kor kezdődik a suli) Az apja nagyon begurult, már ott kezdődött a baj. Aztán a kirakott póló nem volt megfelelő, állítólag az alján volt egy pici papír. Na, akkor én is begurultam, megkezdődött az üvöltözés. Bejött az apja és még el is verte a fenekét, és még amiket mondott hozzá.(Tudom,nem lehet már verni a gyereket, de mit csináljunk egy ordító hisztissel, aki nem is hallgat meg) Azóta lelkiismeret furdalásom van, ketten támadtunk a gyerekre. Majd meglátjátok...

Karmen!
Ha elolvadna a sütőforma nem bizti,hogy kicserélnék, mert csak 220 fokig jó, az én sütőm meg sose tudni,hogy éppen hány fokot céloz meg. Amúgy bevált a teflonos is. Gyártom is a muffinokat.

Humi!
Nagyon ari Kristóf a nagy fehér nyúllal. Ha most elkezdett kutyázni, 1 hónap múlva mászik. De nincs lemaradva, Réka is csak 4 napja kotor, és már túl gyorsan is halad.(Pedig Ő már 9 hónapos is elmúlt) Ja, és tegnap óta fel is ül egyedül.
Köszi a tippet, majd megcélozzuk Szlovákiát.

Timi!
Bencusnak jobbulást!!!

Lányok!

Valakinek nincs felesleges 2 db. Pampers ábrája? Már csak annyi hiányzik a tologálóhoz, de ha kivárom, amig összejön nem tudja a Jézuska hozni. Segítség!!!!

Lányok!
Ha Réka felül magától, elkezd játszani, tenni-venni. Aztán,ha megunja puff,hátravágja magát. Úgy félek,hogy egyszer nagyon megüti magát. Nem látom mindig,hogy mikor ül fel. Hogy lehet megtanítani,hogy ne tegye? Vagy meg kell tapasztalnia? De úgy tarkóra tud esni.

Lépek, megtámadom a vasalódeszkát. Rekusz aluszik.

Puszi :

Kitty
kitty123

Szaisztok!

Mindjárt visszaolvasok, de előbb:
Kaptam egy emilt, hogy lehet fotomontázst készítetni a manókról+naptárt is készítenek ha kérsz. Gondolkodom rajta. Az alábbi címen lehet ltni pl.-at. Szerintem tuti karácsonyi ajándék. Kép Ha valakit érdekel továbbítom az emilt, abban vannak árak is.
http://babanet.hu/album/main.php?album=2683

No olvasok vissza. Kép
Ági

Ági
Kép

Kép
rozsagi

Ági!

Engem érdekelne. Küld el légyszi az Emilt!

Kitty
kitty123

Kitty Kép
Hány pontod hiányzik a Pampersből? Van 3 pontom, elpostáznám.
Kérdeztem múltkor Tőled, hogy hol vettétek a hintát Rékának, ami textilből van. Nagyon tetszik, és anyukámék hintát akarnak venni Nándinak, azért kérdezem.

Pumukli
pumukli

Kitty!
Azthiszem sikerült elküldeni, de nem biztos. Ha mégsem akkor szólj!
Ági

Ági
Kép

Kép
rozsagi

Ági!

Köszi szépen átjött, még nem tudtam elolvasni, de jelzett a telóm,hogy kaptam Tőled mélt.

Pumukli!
Ne haragudj, múltkor nem vettem észre,hogy érdeklődtél hinta ügyben. Biztos felületesen olvastam csak vissza a rengeteget. Nem tudom,hol lehet ilyent venni, a barátnőmék kapták ajándékba,de még pici a kisfiúk addig kölcsönadták. Amúgy szeretem,mert még nem mindig kapaszkodik, másfélénél félnék,hogy kibukik.
Összeszámolom pontosan a pontokat, és jelentkezem.

Kitty
kitty123

Sziasztok!
Köszönöm a dícsérő szavakat a gyerkőcök nevében . Kép

Léna! KépUgyan má! Hogy lennél rossz anya? Ezt sürgőssen felejsd el. Szerintem hullámvölgyek mindenhol vannak. Amikor Márk nyügi és csak nálam akar lenni én mindig arra gondolok, hogy ez az időszak olyan gyorsan elmúlik. Hidd el egy 2 éves gyerek már nem sír annyit Kép, meg még pár évet hozzáadsz és visszasírjuk ezeket a bújos (legnagyobb gondom, hogy sír napokatKép).
Fel a fejjel, próbálj apával beszélni, hogy babázzon és Te tudjál egy kicsit többet pihenni. A barátnőzés tényleg fontos, valahogy apa bevonásával probáljátok megoldani, hogy elszabadulhass otthonról.

Nekem a legrosszabb időszakom a Márk születése utáni 1-2 hónap volt. Nóri elutasító volt velem (igaz csak pár hétig), Márk hasfájós baba volt, nekem meg szabályszerű klausztrofóbiám alakult ki a sok otthonüléstől. Brrrr!
Igaz én akartam kis korkülönbséget, de akkoriban gyakran megkérdőjeleztem a szellemi épségemet. Kép

Mely! Márk volt az anyák napi ajándék Kép, nem a Nóri. Ez egyébként érdekes, mert én május 4-én születtem, és Márk is akkora volt kiírva. A házassági évfordulonk is aznap van. Apa mondta is, hogy milyen ügyi (mármint az apa), hogy szülinapomra milyen klassz ajándékokat ad nekem. 2002-ben őt Kép(összeházasodtunk)kaptam, 2004-ben a Márkot. Végül is igaza van, ennél szebb ajándékot tényleg nem kaphattam volna Kép

Humi! Annyira huncut a kristóf, igazi kisfiú!!!! Már sokszor megcsodáltam, most végre le is írom. Kép

Mariann! Nagyon szépeket alkottál, én mostanában ismerkedek a különféle dekor-technikákkal, ezeket a cserepeket milyen módszerrel csináltad?
Jó hosszú lettem,
további szép napot mindenkinek:
Magdi

Magdi
Nóri (2002.09.24.) Márk (2004.05.02)
mléna

Ági! nekem is irt, azt hittem mindenkinek küldött levelet, azért nem meséltem nektek. Nekem is tetszett, de nem olcso aztán meg felmerült tudnak csinálni nekem is ezért nem kértem végül.

Kitty! nincs sajna ilyen Pampers zacsim.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Mariann!Kép

Macsek köszöni szépen!Kép
orsi21

Sziasztok!

Karmen, ha gondolod, veszek nektek (e-mailban megbeszélhetjük). Az egyik rokon hetente jár le Szegedre az egyetemre, megkérhetem, hogy vigye le. Csak meg kell bíznod bennem, hogy szépet veszek a lányodnak.

Tali: még én sem tudom, mivel megyünk. Após mondta, hogy elvisz-visszahoz kocsival (ócska, ezeréves skoda), de valahogy nem a legjobb ötlet. Borzalmas, ahogy vezet, Kincsőt nem tudom gyerekülésbe tenni. Ő pedig Únyban a fiánál ellenne addig.

Hétvégén vezettem.Kép Sikerült a középső tükröt letörni. Még szerencse, hogy egy nagyon nyugodt férjem van, mert szó nélkül elővette a szerszámokat és megcsinálta. Az éjszaka közepén! Nem semmi a pasas. A pedálokat megtalálom, kormányozni tudok, de egyedül Kincsővel nem merek elindulni, főleg, hogy vacak időt mondanak.

Kitty, szép kilátások! Kincső már most akaratos, mi lesz később???

Léna, néha nálam is kiborul a bili, főleg éjszaka, ha óránként ébred. Bár mostanában -koppkoppkopp- max 2* sír fel.Kép Napközben ritkább a hiszti, de ha rájön, akkor beteszem a kisszobába ordítani, én meg kivonulok a konyhába. Ordít valamennyit, vagy elhallgat vagy bemegyek hozzá és megnyugtatom.

Szilvus, én a muffin tetejére fél szilvát tettem és úgy sütöttem meg. Finom lett.

Sly, én a tescoban vettem szilikonos formát, máshol még nem láttam (skála, auchan). Ott viszont 2 féle is volt. 6dbos, 1000 ft.

Zsuzska, lehet, hogy mi is vonatozunk, majd kiderül.

Humi, ügyes Krizsó, hogy kiütötte a nyulat.

Pumi, jót fog tenni Nándinak a csütörtöki tali. Kincső Humiéknál látta, hogy mászni is lehet. Péteken Barbiéknál voltunk, és Bence azóta halad előre is. Kiváncsi leszek, hogy most is tanulnak-e egymástól a gyerekek.

Megyek egy kicsit konyházni.

Ed

Edina
Kép
Kép
ed26

Sziasztok!
Kitty:én is a tupiból néztem ki a szilikonos formát, aztán megvettem negyedéért a Tescoba. Aztán vettem egy tepsiset is az Ikeába. Most megint akciós!

Milyen aranyos a harcias Kristóf! Kép
Szerintem ezekkel a digitális gépekkel olyan nehéz elkapni a "jó" pillanatokat!

Kiborulás: néha én is kezdek megcsömörleni Kép Mindig kitűzök valamit magam elé, és akkor azt várom.... De néha nagyon nehéz Kép
Eleinte a párom a bébi miatt előbb "eljöhetett" a munkahelyről. Ezt Lili annyira tudta, hogy jön apa 5-re, kiveszi a bölcsőből, és sétálnak. Persze ez a kedvezmény 2 hét után megszünt, és jött az az időszak, amikor 5-től ordítás, addig, amíg apa haza nem ér! Én csinálhattam bármit, neki csak az apja volt jó. Aztán ezt kinőtte.
Egy hónapja pedig hajnali 4-5 körül akar azonnal éhen halni, és olyan keservesen sír, amíg a tápszer el nem készül. Kép

Én is kérhetnék muffin recepteket?
betty77

Sziasztok!

Én is beállok a sorba, elszállt az irományom tegnap a Babanet nem volt a topon, mert bár 2x próbáltam elküldeni a cuccost, nem sikerült, szállt mindenKép

Humi, Krizsó gyönyörűen ül! Klassz a képsorozat! Olyan szép baba!

Mariann, látom a nyomodba sem léphetekKép Nagyon szépeket alkottál tavaly! Idén mi a terv?

Tegnapelőtt mi is felszereltük a hintát, és csak ajánlani tudom!!!! Nincs többé nyűgös gyerkőc!

Kép

Andris választotta a színt. Volt még sárga is, de angyalom gy belekapaszkodott, hogy nem volt kétséges a meccs kimeneteleKép
Ed, Kincső a nacijához választotta a hintát?Kép

Léna, csak azt tudom mondani, hogy fel a fejjel, teljesen normális, amit Sára produkál - bár nem annak tűnik, ugye?Kép Ilyenkor elvonulás, gyerek az ágyban, hogy ne kelljen még arra is figyelni, nehogy baj legyen, és kikapcs - vagy ha v.ki van otthon, akkor magányos séta!!!! Mint többször én is írtam, Andris sem a sírásmentes angyalkategóriába tartozikKép Tudod, van aki bevallja, van aki nem, a gyerekek nagy része sírós ezért vagy azért, csak anya ezt sokszor szégyelli bevallani. Talán azt hiszi, ettől rossz a gyerek, vagy ő a rossz anya, ill hogy ez mindig összefügg? Ki tudja. Én már csak tudom, mikor a Szilvus vigaszként rakott fel Piticicáról képet, mikor kiakadtam, hogy itt mindenki babája mosolyog, csak az enyém bőgőzik álló nap. Oké, hasfájás volt nagyrészben, de most sem mosolyog álló nap a csimota, be kell, hogy valljam! Ja, és a teliholdról ne is beszéljünk - az én fejemben az fordult meg, hogy csukott v. nyitott ablakból röptessem a dedet.Kép Igenis nagyon jó anya vagy, különben le se tojnád a helyzetet! --Ebben az évben a batyuból egy pusztító vandállá változik, a baba túlteljesíti magát---idézem a Hogyan ne legyünk tökéletes anyák c. könyvből. Érdemes elolvasni!!!

Mely, lehet nálatok muffinsütőt kapni? Szívesen küldök, küldd el a címedet a mailcímemre!

Mindjárt jövök, ezt gyorsan elküldömKép

Móki
móki

Megint énKép

Elküldtem az előzőt, mielőtt elszállKép

Pera, nagyon helyes a lányod! Tiszta anyukája!Kép

Claire, a megnyugatatásodra vidd el szakemberhez Esztert, de hihetetlen, milyen másképp fejlődnek a skacok. andris közel 3 hónapig gurult. Se kúszás, se mászás. Mindenhez hamar odagurult, nem látta szükségét talán a továbblépésnek. = hónapos 1 hetesen kezdett kúszni, és 3 hétre rá felállt.DE: Még nem ül fel magától. ha dobozmászás közben odahuppan, egyesen derékkel ül, de fekvésből még nem találta ki a dolgotKép Ember legyen a talpán, aki ilyenfajta könyvet akar írni, hogy fejlődnek a gyerekek.Kép

Mariann, gyönyörű a tavaly karácsonyi kézműves termék, mi készül idén?

Orsi, édi a macsekKép

Melyi, megadtátok a módját a keresztelőnek! gyönyörűek vagytok!! Bár Edina lehet, hogy jobban örült volna egy anyatejtortánakKép

Pumukli, de jó, hogy sikerül elmenni a talira!
Textilhintát tegnap láttam a KIKA-ban. nem tudom, mennyi. De szerintem a műanyagból sem esne ki! (Auchanban tuti kapható műanyag.Kép)

Magdi, milyen szép szepű csemetéid vannak! Kire hasonlítanak?

Kitty, én csak lesek, hogy bírod 3 gyerekkel. Minden tiszteletem a többgyerekeseknek! Ki győzött? A vasalnivaló hegy, vagy te?Kép

Ági, én is érdeklődtem a montázsképekről, mert mi karácsonyi lapnak szántuk, de bevallom sokallom - 15-20 db képeslapnagyságúért azt a pénzt, mikor a digitálisat 50ért előhivatom a nagykerben. És ez még csak 1 fajtaKép Szóval marad az otthoni millió próbálkozás aganccsal, télapósapivalKép Ha gondolod, átküldöm a naptárkészítő programot, beillesztesz kedvenc képeket, kinyomtatod, és ez is szupi ajándék lehet.

Ed, rettegjetek gyalogosok, megyek gumifákat ültetniKép Komolyan mondom, irigyellek. Én betoji vagyok, és csak az irigység beszél belőlem. De tavasszal én is a lovak közé csapok!!!

Ennyi, felébredt a ma extra szuper nyűgös gyermekem.

Karmen, Szilvus, csatlakozhatunk a mikikhez?

Pusza,

Móki

Kép
móki

SziasztokKép

A "rossz" anyához még 1-2 gondolatKép
Móki, jaja én voltam az az elvetemült, aki a bőgőképes sorozatot elkezdte. Léna, tudodmit, ideteszem nekedKép Kép Peti is sírósbaba volt, amig a magatehetetlen kategóriába tartozott, azaz 3 hónapos koráig. Onnantól, hogy pörög-förög, szinte a hangját sem halljuk. Najó, ez igy ebben a formában nem igazKép Egyszerűen megtanultam nem tudomást venni a sirásról. Ezt kértféleképpen sikerült:
1., A bőgőmasinával a kezemben szép halkan dúdolgattam, vagy csak beszéltem neki mindenfélét, mit csinálunk éppen, mindjárt jön apa, stb.
2., A "gazgalád-anya" effektus: betettem a kiságyba üvölteni. Láss csodát, 5-10 perc alatt vagy elaludt, vagy eljátszadozott a rácsvédő madzagaival.
Szóval nyugodtan lehet sirni hagyni a babát. Szerintem.
A legfontosabb, hogy ne sérüljön a Te lelkivilágod, ne érezd azt, hogy bármiről lemondasz a masina miatt. Azaz: irány a fodrász, a kozmetikus, vagy soppingolj valami csudaszexit magadnak. Ez beválik. Ugye, Móki?Kép
(Ui.: mi csúnyákat is mondtunk anno szegény Peticicára....nyomdafestéket nem tűrőt.Kép

Ja, és tudjátok még mi aggasztott az első hónapokban? Akivel csak találkoztam és beszélgettem itt a környezetemben (hasonkorú babás kismamák), mindenki csak azt mondta, hogy az Ő gyereke fantasztikus, eszik-alszik, jól érzi magát, egy angyal. Én meg: az én babám bőg, hisztizik, nincs el magában és én bizony szenvedek tőle, nem lelem igazán örömömet benne. Azt hittem, én vagyok a világ legszerencsétlenebb embere, mert úgy néztek rám, mint egy marslakóra.Kép No, aztán 1-2 beszélgetés után kiderült: a mamák ködösitettek, a mosolygós édi-médi baba bizony pokollá teszi a szülők életét éjszaka, a jól evő baba egyenlő a semmitnemevő babával és a mamák saját magukkal a legelégedetlenebbek. A végén még én voltam akit irigyeltek az éjszakát átalvó csemetém miatt. Tanulságos volt mindenesetre.

Mléna
Az első két hónapot nem biztos, hogy visszasiromKép Kép Most itt, igy 8 hónaposan viszont megállitanám az idő kerekét (és vasfogát), nem győzöm gyönyörködni az ülő-álló-mászó zsivány gyermekemben.

Hinta:
Móki, Ed nagyon jó ez a hinta-palinta. Apa sajnos első körben nem engedte az ajtófélfát összefurkodni. Még lobbizom miatta. Kép

Ed a Te urad valóban egy angyal!Kép Az én párom minimum megölt volna engem egy önhibámból letört visszapillantó tükörért... Bár, ha a kocsitöréseket számoljuk, messze Ő vezet, ez sosem felejtem el az orra alá dörgölni, amikor úgy enged el, hogy "vigyázz a kocsira"...

Peti nyűglődik. Nem aludt semmit, csak a kocsiban hazafelé. ma délelőtt vendégségben voltunk Főnököm feleségénél. Peti rettenetesen élvezte. Semmi sirás, semmi fintor, semmi nyűglődés. Teli szájjal vigyorgott a kedves angol Hölgyre és egyáltalán nem furcsállotta, hogy egy idegen nyelven folyik körülötte a társalgás, s ki igy szól hozzá, ki úgy. Nagyon jól éreztük magunkatKép

Adok neki 1 kis uzsit.

Puszi nektek!

Szilvus
szilvus

Humi, csak egy gyors kérdés. Rajtunk kívül viszel még valakit? Azaz, befér a hordozó? Ölben nem szeretném vinni manót.
Megadnád a számodat, mert elszállt a Mariannféle táblázat?

csak még annyi, hogy gyönyörűek az alkotásaid! Alíg várom, hogy személyesen is megtekintsem, és szaktanácsot kérjek.

puszi

Erika
pera

Sziasztok!

Léna!
Csatlakozom az előttem szólókhoz: miszerint már abból adódóan sem lehetsz rossz Anya hogy felmerült benned az ellenkezője!Kép
Kitartás, biztosan gyorsan elfognak múlni a viharfelhők Sára feje fölül!

Úgy látom csak MAtyusra van az idő alvós hatással. De-t aludt 3 órát, és most is már a 2.-at húzza. Ha fél órán belül nem ébred fel lőttek a sétának. Sötétben nem sétikálunk ebben a jól kivilágított utcában. Kép

Móki!
Sajna én is sokallom a montázs árát, de talán egy meglepit azért készítetek Apának.

Most lépek. Apa csengettek. Kép

Ági

Ági
Kép

Kép
rozsagi

Ed! ez belül szörös, téli? 20as kellene az még nagy is. Vagy abban nem tud járni ami nagyobb? nekem a 2. cipö tetszik, a barnás. orsinak zöldes-barnás kabátja, nadrágja van, ahhoz nem illene kék, v. piros, lila. De sárgás barnás, zöldes jo. Mennyiért is vetted? 3-4e jol gondolom? Tök rendi vagy hogy vennél és elhoznák.

Móki! mennyiért vettétek a hintát?

Az elején én is sokat sirtam. Hullafáradt voltam, erre jött még Orsi nem akart enni, mindig bealudt a szopiba, eltartott másfél óráig. Aztán pici szünet mert elölröl megint ez.
A dokinéni is kiidegelt ajaj nem hizik eleget, szóval rettentes volt. Aztán elegem lett, mert mosolygos, egészséges, a szopi is lement 10 percre és azota én is boldog vagyok.

ma vettük, olyat akartam mint Kitty Rékájának van, de szűcsök is mind mondták babáknak nincs irhasapiKép

Karmen

Kép

Kép

Kép

Karmen
karmen

ja 10 hosan 7150gKépKép

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok! Kép

Nándi is alszik most, már fél órája. Fel akarok porszívózni, remélem nem ébred fel. Délelőtt is aludt 2 órát. Letettem, sírt 1-2 percig, aztán elaludt. De valamiért napok óta nem eszi a főzelékeket, bármivel kínálhatom Kép Gyümölcsöt, azt igen! Azt bármennyit megenne. Eddig azt csináltam, hogy ha nem csúszott a kajcsi, akkor jött a tápszer. De szerintem ez hosszú távon nem lesz jó. Lehet, hogy a foga miatt nem eszik? Lehet hogy túl aggodalmaskodom a dolgot? Pedig már elővettem az etetőszéket is, hátha abban jobban figyel az evésre, de semmi hatás...

Edina Kép
Mi is valószínűleg vonattal megyünk. Remélem, hogy tényleg jót tesz majd Nándinak a társaság....

Móki Kép
Láttam én is az Auchanban hintát, de azért gondoltam a textilre, mert Nándi még nem ül magától, csak az ölünkben.
Nagyon édes Andris Mikisapiban Kép

Lépek porszívózni.

Pussz
Pumukli
pumukli

Móki! Nóri kiköpött anyósom (szeme színe az enyém), Márk pedig a nővéremre hasonlít (szeme színe az anyukámé), ezáltal egy kicsit rám is.
A játszós barátnőim már mondták, hogy honnan loptam ezeket a babákat, annyira nem hasonlítanak rám. Kép Kép és Kép

Már akartam az előbb kérdezni: Van-e közületek valaki, aki Dunaharasztiban lakik, vagy Erzsébeten?

Írnék még, de felébredt a legkisebb, sziasztok:
Magdi

Magdi
Nóri (2002.09.24.) Márk (2004.05.02)
mléna

Sziasztok!

Pumukli!
Azt hiszem, mi egy cipoben jarunk. Mar en is kezdek kiakadni. Mostanaban Biankat sem tudom 1 percre sem egyedul hagyni, mert ha kimegyek a szobabol bombol, ha nem vele foglalkozom, bombol. Meg wc-re sem tudok kimenni, hogy neha ennem is kene, vagy csinalnom itthon valamit, arrol mar nem is beszelek. A napkozbeni alvas is csak kb. fel ora, de ha akarom, hogy meg aludjon, akkor az olemben kell tartanom, mert hiaba alszik el, ahogy az agyaba teszem, mar bombol. Nem tudom, mi lehet ez. Talan a foga kinozza, bar az meg sehol.

Mely!
Jok lettek a keresztelos kepek. Olyan szepek vagytok rajta mindharman. Kép

Kitty!
Bizom benne, hogy a szilikon birja a hot es nem olvad el sutes kozben, nem veszti el a formajat. A masikat azert nem merem megvenni, mert, ha beleragad a teszta, akkor nehez kiszedni belole ugy, hogy a sutofelulet ne seruljon meg. A papirbelest nem akartam mindig hasznalni, mert itthonra gondoltam en, jo lesz anelkul is a suti. Vagy tevedek, megis kene papirbelest vennem?
Varom a tanacsokat mindenkitol, aki sutott mar muffint.

Mariann!
Gyonyoruek a tavalyi cserepeid. En is szeretnek ilyeneket. Hogy csinalod oket?
A tali utvonalarol az emailt nem kaptam meg. Tele volt a postaladam, talan azert. Most kiuritettem. Megtenned, hogy elkuldod? Koszi!

Kép
Kép
napocskamano

Na, sikerult a lanyomnak elkuldeni, amit eddig irtam. Kép
Most olvasom tovabb.

Sly

Kép
Kép
napocskamano

Ed! most kerestem vissza látom hogy 2t kell venni? nem társulna valaki? nekem csak 1 kellene és szörös, kivül veluros bör.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sly Kép
Nekem teflonos muffinsütőm van. Kivajazom mielőtt beleteszem a masszát, vagy olajjal kikenem. Egy kicsi mindig marad benne, és igaz, hogy nagyon könnyen meg lehet sérteni a teflon bevonatot (nekem sikerült is elsőre Kép), de mosogatószivaccsal szépen ki lehet tisztítani, lényeg, hogy semmi karcosat ne használj (szivacs dörzsi fele, vagy súrolószer).

P.
pumukli

Sziasztok,

A cappuccino-s muffin a sütőben figyel. A teflont csak lehelletvékonyan kell kikenni vajjal, nekem még sosem ragadt bele teflonsütőbe semmi. Anyósnak igen, mert valami gagyit vett. Szóval a jó teflonba nem szabad beleragadni.

A papirral csináltok valamit? Mert nekem a papirba viszont másodszor ragadt bele (á la kanalas muffin), most nem mertem kibélelni.

Mléna
Kép Kép Peti kezdetben az öcsémre hasonlított, de veszettül. Majd szkennelek be fotót Öcsiről, meglátjátok mennyire nagyon. Rám egy picit és Apára semennyirte nemKép. Meg is lettem gyanusítva a postással. Most már nem, mert Apa látja, hogy a gyerek összességében mégiscsak rá hasonlit.

Pumi
Peti arcáról elmúltak a pettyek, lehetséges attól volt, hogy az elmúlt napokban túl sok Danoninót evett. Nagyon szereti ugyanisKép

Humi
Zseniális a nyúlboxolós fotósorozat Kópéról, milyen szépen ül már egyedül! A nyúl még mindig nagyobb, jól látom?Kép Macskás-bunyóst mikor kapunk?Kép Kép

Ági
Valami programmal nem lehet montázst késziteni? szerintem vannak naptárkészitő szoftverek is, érdemes körülnézni az origó szoftverbázisában.
Mi képeslappal lepjük meg a családot - a kartonokat már megvettem, a Mikisapka is e célból lett beszerezve. Valahol a pinyóban van pihepuha szarvas-agancsom is, Petinek pedig egy barna plüssrugija, igy lesz Mikis és Rudolfos kép is. Csak el kellene késziteni.Kép

Gyerök már több mint egy órája játszik a járókában, most éppen az egyik csörgőnek énekel. És eltépte a zászlós lexikonom borítóját, majd jól senékbe billentem.

Mmmmmmm, már érezni a muffinokat, megnézem őket.

Puszi,
Szilvus
szilvus

Itt a folytatas:

Moki!
Hintat mar mi is beszereztunk mert irtad, hogy nagyon bejott. Marcsak fel kene szerelnie apanak.
Andris nagyon feszit a hintaban. Kép
A Hogyan ne legyunk tokeletes anyak c. konyvet en is megkaptam, el is kezdtem olvasni, de abbahagytam, mert nekem nem jott be. Gondolod, ha vegigolvasom tetszeni fog? Szanjam ra maga meg1x?
Jo otlet! ...a naptarkeszito progit elkuldened nekem?
Andris Miki is aranyos. Kép

Karmen!
Mi a hintat 1939.- Ft-ert vettuk, igaz muanyag, nem textil.

Szilvus!
Melyik a jo teflonos sutoforma? Ki a gyartoja? Petipotty mar Danoninot eszik? Hm... Kép En nem vagyok ennyire bator, bar a joghurtot tolunk is mindig kunyizza. Kép

Sly

Kép
Kép
napocskamano

Sziasztok!

Szilvus, nekem még nem ragadt bele a papírba, így nincs ötletemKép (pedig én egy lusti fajta vagyok, nem zsírozok, csak papírozok.)
Barna gaty már van, egy kabit kéne még beszerezni a Rudolf fotóhozKép (ja, meg egy piros-züld csíkos sálatKép

Karmen, 1230 volt a hinta.

Ági, 1-2 képre nagyon jó ár, dolgoznak azért vele, de tömegesen, ahogy mi terveztük, kicsit sokKép

Sly, a Wc, fürdőlátogatás általában úgy történik hogy elvonulok,s hamarosan hallom a csattogó kezeket, s már ott a manóKép Hétvégén, mikor nem voltam itthon, Laci mondta, hogy többször megindult a Wc felé, meg be akart menni a fürdőbe, hátha ott vagyokKép

Pusza,

Móki
móki

Moki!
Hol vettetek a hintat, hogy ilyen olcso volt? Csomo helyet felhivtam, de az 1939.- Ft-nal csak dragabbak voltak.
Aranyos lehetett Andris, ahogy keresett teged a WC-gben. Kép Kép Kép
Egyebkent ez nalunk is igy van, hogy csattog mindenhova utanam, csak eddig vigyorogva, most bombolve, s ez a nem mind1. Kép

Sly

Kép
Kép
napocskamano

Sziasztok!
Ma csoda történt!!! Tomika majdnem 3 órát aludt. Igaz, közben egyszer fölébredt, másfél óra múlva, de aztán még ráhúzott.
Ja, és Tomika is kimászott az előszobába, és kinézte magának a papucsomat. Én is kezdhetem a naponkénti felmosást.
Most ennyit, mert Tomika segít.

Tali miatt megint irigyek vagyunk.
Edina!
Te is nagyon csini voltál az esküvőn!

Ági!
Nagyon jó, hogy Matyi étvágya így megjavult! Kép
Nálunk is volt valami a levegőben, mert Tomika is jól bealudt.

Ildikó!
Üdvözlet! Hogy megnőtt már Csenge is! Alvás ügyben sorstársak vagyunk. Jó, hogy még szopizik Csenge, majd megjön az étvágya máshoz is. Van képetek? Jó lenne látni titeket!

Mariann!
Nem értem, mi a problémád a jelentkezővel ? Kép Az a kis helyesírási hiba? Nem lehet, hogy az illető nyelvtan tanárt keresett? Kép
Azért érdemes próbálkozni, nézd a pozitív példákat!
Igazán rendes anyósod van, hogy így fölajánlja a segítségét. Kép Biztos szép lesz a blúz! Kép
Nagyon szépek a cserepek! Ügyi vagy!
ptünde

Sziasztok!

Nekem szilikonos sütőm van. Nem kell kikenni, papírt rakni bele, csak beletenni a masszát. A kész muffinok még forrón kijönnek belőle, nem ragadnak bele. Nagyon egyszerű, nekem találták ki!

Karmen, igen, 1-t fizet, 2-t kap. Így jön ki 7e ftra a 2 pár. Nem túl nagy a választék. A zöldes nem bundás. Viszont a másikból(kék) volt zöldes, de asszem az nem velúr. De tutin néz ki.

Pumi, mi gyerek háta mögé párnát teszünk a hintában, hogy nem boruljon hátra.

Móki, a pénztárcánk választotta a színt Kép Olcsó volt madzag nélkül a megatoysban. Nekem is megvan a könyv, amit említettél, de a címén kívül egy szót nem olvastam el belőle. Na most megkeresem.

Szilvus, tudni kell választaniKép Nálunk van hinta és nem gond ha eltörök valamitKép

Szerencsére Apa ma hamarabb ment dolgozni, így hamarabb jött haza és játszik a lánnyal. Jó a pihenés.Kép

Vacak az idő!

Ed

Edina
Kép
Kép
ed26

Folytatás:

Sly, auchanban láttam 1290ért hintát.

Tünde, a papucs nálunk is sláger. Valamelyik nap csak azt vette észre apa, hogy a gyerek szájából lóg a papucsom. Most gyerekem vagy kutyám van???

Kincső a fürdőig még nem jutott el, mert az a szobától messzebb van. De ma a konyhában megtalálta a seprűt. Boszorka ez a lány, én mondom.

No befejezem, gyártok valami vacsit a bébinek.

Ed

Edina
Kép
Kép
ed26

Móki! Te hol vetted a hintát? magzaggal árulták?

Tündi! A nagykerben hogyan tudtatok vásárolni? és melyikben? adnak hozzá valamit amivel fel lehet rögziteni? gondolom ajtofélfára kell felfurni. És ehhez adtak madzagot?

Ed! köszi akkor tárgytalan a cipö, nekem bundás kell. Kék meg nagyon elüt a rucitól. Egyelöre még ugysem tud járni, kocsicipönk van, hátha addig még kifogok itthon is akciosat.

Kitty! Ja igy már értem mi a gond a szilikonossal.

Na akkor altatással. Orsi amig nem tudott felülni, felkelni elvolt hanyatfekve és elaludt egy idö után. Aztán jött a hiszti. Elaludt böfi közben a vállamon, ha letettem felébredt éjjel akár 2-3 ora is elment azzal hogy vártam elaludjon. Mindig amikor letettem felsirt, és felkelt, nem maradt fekve. Tudtam igy nem maradhat. Többen javasolták az Aludj jol gyermekem könyvet. Nem olvastam ki, de a lényeget elmondták, és én is ezt tettem. Kiságyban lefektettem, betakartam, mellette maradtam, hagytam sirjon. Néha felvettem, picit megnyugodott (volt hogy el is aludt volna a vállamon) akkor megint letettem, megint sirás. Elsö nap volt a legrosszabb mert nyujtotta fel a karjait vegyem már fel, iszonyu nagy sirás volt, hatalmas könnyekkel. 1 órán át. Másnap 40 perc, aztán 20 perc sirás, most már ritka hogy sir, akkor is max. 5 percig. Ha leteszem és ébred mondom neki alukálj, tudja itt vagyok, megnyugszik, neki is jobb mert pár perc alatt visszaalszik éjjel. Az esti lefektetés nehezebb mert ott éberebb még, akkor kb. 20-30 perc amig elalszik, de legalább nem sir, fekszik. Néha fel akar kelni akkor visszafektetem és várunk.
Remélem segit nektek is.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!

Amit az előbb irogattam amint látom nincs itt.....
A mai nap valahogy nem voltam igazán a toppon, vagyis ez egy tipikus mélypont. Eléggé besokaltam már délre. Bálint nagyon nyűgi volt egész nap, ráadásul a fejem is fáj, a hasam is görcsölt és éjjel is elég sokszor keltünk. Ráadásul Apa is elég későn jön ma haza. Biztos ez a ramaty idő is közrejátszik, hogy ennyire rossz kedvem van.
Délután viszont sütöttem én is muffint. KépSzerintem isteni lett. Kép

Most rohanok, mert sirdogál Bálintka, már álmi nagyon, gyorsan megfürdetem, majd ágyba teszem. Kép

Edina

nedinabp

Sziasztok!

Sly, a hintát az Auchanban vettük. Tényleg, Ed írta, hogy 1290 volt, rosszul emlékeztem, bocs. A könyvnek nekem is voltak részei, amiket átlapoztam - pl. dolgozó anyák, daduskeresés, nekem nem aktuális. De vannak benne aranyigazságok. Ha nem is olvasod végig, olvasgass bele, alcímek szerint.

Karmen, madzaggal adták a hintát.

Ed, Tünde, a papucs, cipő nálunk is sztár. Mi is kis pitbullt nevelgetünkKép

Edina, a mai nap nálunk sem volt a legrózsásabbKép De már alszikKép a manó.

Jó éjt, én is megyek,

pusza,

Móki
móki

Vettem muffin sutot. Meggyoztetek, s vegul nem a szilikonosat vettem. Mar minden megvan, csak sutni kell.
Most csak ennyi, kesobb meg jovok.

Sly

Kép
Kép
napocskamano

Sziasztok

Móki
Jajjdearanyos a MikufiúKép Ruhás is lesz, ugye? Kép
Én még nemtom Peti melyik göncben lesz a Miku, van hófehér, piros cipellővel és van egy tűzpiros, kockás mellénykével. Na, majd Ti megmondjátokKép és az kerül a képeslapraKép Rudolfhoz kell a zöld-piros sál, majd szerzek egyet valahonnan. Csak tudnám, az agancsok melyik doboz mélyén lapulnak....Kép

Altatás:
Nekünk ua. volt mint Karmennél, azaz uaz, vált be. Ölbenelaltatás helyett éberen ágybatevés. Kép Nem olvastam könyvet róla, de akkor mégiscsak "van benne valami". Pár nap alatt az éberen ágyába tett Peti pár perc múlva aludt mint a bunda. 6 hetes volt, és ez azóta is igy van. Ja, és onnantól nem kérte a hajnali szopiadagját sem. Nekem ugyanez vált be a nappali altatásra is. Most már nehezebb, mert kábé 5x kell összeveszni vele, hogy ne pakolja le a pelenkázót és "fekszik a baba, csicsijja, nem áll a baba", de előbb-utóbb elalszik.

Cappuccinós muffinok áfonyalekivel leönte azért elég brutálisak lettekKép Már csak 3 db van...

Sly
Nekem Fackelmann sütöformám van, most sem ragadt bele 1 csepp sem. Sütés után papirral szépen kitörölgettem a lyukacskákat és kész, ment a helyére.

Móki, Ed
Csak ennyibe kerül a hinta? Veszek és kész, most nemtökmindegy 2 db kampó az ajtófálfában??Kép Kép Szerintem Peti is nagyon élvezné (dejólesznekem, hintáztathatom egész napKép )
A rend-fegyelem-pedantéria Apa elve, nem az enyém. Kép Amúgy csak a kocsira meg a műszaki vackaira háklis, mondjuk érthető. Csak olyan aranyosan tudja mondani "vigyázz rá!" mintha én minimum egy műszaki analfabéta vagy egy frissjogsis mazsola lennékKép

Csatolok egy szép képte, reggel 8-kor fotóztam a teraszunkról. Petit reggeliztettem és a szemem láttára alakult ki egy, a teljes láthatárt átívelő szivárvány. Közben sütött a nap és zuhogott az eső. (Kisfiamat a függöny persze jobban érdekelte).

No, sziasztok, jó éjt Mindenkinek, és ime az égi tünemény:

Szilvusék (nem én vagyok a tünemény...Kép)

Kép
szilvus

Szilvus, ha esetleg holnap este is sütnél egy kevés cappuccinós muffint áfonyalekivel leöntve és esetleg beleesne a táskádba...KépKépKép

Valamelyik este ezt láttam a szobából
Kép

Jó éjt!

Ed

Edina
Kép
Kép
ed26

Móki
A daduskeresésről mit ir? Nekünk lassan aktuális lesz, nagyon félek tőle.........

Szilvus
szilvus

Te Ed, tökeccerre csatoltunk csodaszép természeti jelenséges képet!!!Kép NahátKép Kép Ez a gondolatolvasós?

Sz.
szilvus

Szilvus, én már láttam a te képedet, és eszembe jutott, hogy én is csináltam az ablakból fotót. A lányom a boszorkány, nem én.
dadus: felhívom egy ismerősöm, hogy vállal-e még gyerkőcöket. Szülésznő, babyszitter, ha jól tudom, most egy csecsemőotthonban dolgozik. Aranyos leányzó és imádja a gyerekeket. Érdekel?

Jó éjt, végleg lelépek, álmos vagyok. Apa meg Zombi, Kincső értelmi szintjén van. Elfáradt a munkában.

Edina
Kép
Kép
ed26

Ó, azért ezt elmesélem. Apa és a kollégája ma egy tetőn dolgoztak, antennát szereltek. Valami hülye lakó kihívta a rendőrséget, mert azt hitte, hogy öngyilkosjelöltek vannak a tetőn, persze munkásruhában. Jót röhögtek Apáék a zsaruval együtt.

Lépek

Edina
Kép
Kép
ed26

Sziasztok!
Tünde:megnéztem az albumotokat Kép nagyon édi Tomika! És milyen nagy hajjal született Kép Mi még mindig a kopaszsággal küzdünk Kép Lassan több fogunk lesz, mint hajunk Kép
betty77

Sziasztok.

Jártam már itt, de biztos nem emlékeztek rám. Mindig olvaslak titeket, csak sajnos írni sokásig nem sikerül. Keveset vagyunk itthon, a drága fiam nem egy elülős típus, meg aztán annyi minden van. (Most például adventi koszorú készítés, mézeskalács, hogy megpuhuljon karácsonyra - állítólag 1 hónap kell neki- stb.)
Ha az ember sokáig nem ír, akkor utána meg már nincs pofája hozzá. Itt mindenki olyan napra kész, rendezett, én meg... kész káosz. Minden nap elolvaslak titeket, de írásra már nem marad idő meg energia. Ha maradna sem igazán tudnám hol kezdeni, mert én szinte már úgy érzem, hogy ismerlek titeket. A talis képeket is mindig megnézem és nagyokat irigykedek.

De most aztán nem bírtam tovább, muszáj volt írnom főleg, mert megláttam Mókinak azt a bejegyzáését, hogy van naptárkészítő programja. Kép
Én az ilyen ötletes karácsonyi ajándékokért megbolondulok, szóval... Móki, kérlek, ha van rá mód küldd át nekem.
Email címem: anitasz@sednet.hu

Én valószínű hogy nem tudok ennyit és ennyiszer írni, de azért írhatok néha?

Néha aggódom. Most például azon, hogy pénteken lesz 8 hónapos a Csöpp, s még csak kúszni tud. Se ülni, se mászni. Illeztve ül, ha felültetem, aztán eldől. Kép Akkor inkább kússzon. Kép Erre tudtok valami okosat mondani?

Anita
anita78

Szia Anita!
Ötlet karácsonyra v mikulancsra: fényképes kulcstartó Kép
betty77

Ja, és ha már mindenki a sütésről beszél, erről is kérdeznék valamit.
Pár hete (vagy hónapja?) vettem fánksütőt (amelyik nagyon hasonlít a muffinsütőhöz).
A gyártók okosan mellékeltek hozzá fánkreceptet is. A baj csak az volt, hogy a fánknak egyáltalán nincs fánk íze. Olyan, mintha fánk alakú piskótát ennék. Ez így normális?
Nem tud valaki olyan fánkreceptet, ami ilyen sütőben alkalmazható és tényleg fánk íze van? (vagy túl nagy igényű vagyok?)

Mondjuk nekem már az is gyanús volt, hogy egy nagyon pici papírfecnire volt nyomtatva a recept. Gondolom ez az eredeti recept fordítása lehetett, ami nem mindig sikerül pontosra, de az eredetit meg kifelejtették a dobozból.

Betty: köszi. nagyon jó ötlet. De hogyan csináljam? Mármint a fotót mibe tegyem?

Puszi mindenkinek
anita78

Anita, először is Isten hozott közöttünk, nem gondolom, hogy neked nagyobb káosz lenne az életed mint nekem háromgyerekesnek, vagy elolvasom egy év alatt amit a csjok összeírtak, vagy írok néha néha. Ne aggódj örülj, hogy kúszik a Csöpp mert nekem a 6 éves lányomnál a rajzolás hiányát arra is visszavezették, hogy nem kúszott eleget illetve túl korán felállt. Minden manó máskor csinál mindent tudom nehéz amikor már azt látja az ember, hogy a sajátja "le van maradva". Hidd el ő is feláll egyszer.
Én is érkezem a talira egy Levente nevű kortárssal, meg az Ivett nevű anyukájával. Na meg viszek egy kis édességet. jók legyetek csütörtökig. Pusza,

Rita, Julcsi
boksay_rita

Anita!
Photo Hall-ban 129 Ft a tartó, és 500 Ft-ért hívnak elő 8 db képet
A Forténál 150 Ft a tartó, és 269 Ft-ért 4 db képet
betty77

Betty: köszi. Ezzel már csak az a gond, hogy veszprémi vagyok és itt se Forte, se Photo Hall... (vagy tévedek? lehet h csak én nem tudok róla)

Azért köszi. Az ötlet jó, körülnézek, van itt annyi fotóshop, hogy csuda. Biztos találok valahol
anita78

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?