Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok Lányok!

Annyira örülök, hogy végre mûködik a net, mert már jó ideje nem tudtam jelentkezni, pedig olvastalak benneteket!

Elõször is gyors leszek, mert félek elmegy a kapcsolat, igy nem tudok pontosan személy szerint válaszolni, de ezt ne vegye senki se sértésnek. Én a vodafone-t kb. 50 ezerszer elküldöm a fenébe!!!!!

Minden beteg babócának és mamának gyors gyógyulást kivánunk!!! Mi végre nem hõemelkedésesek vagyunk, hanem lázasak, csak én vagyok olyan hülye, hogy ennek örülök, mert már hetek óta ezt várom, hogy kiderüljön, Dorkának mi is a baja. Szóval a szokásos láz, nátha, nyüg.
Én is meg vagyok fázva és szarul érzem magam. De ezzel szerintem mindenki itt igy van. De lányok csak túléljük!!!Kép

Szila: köszi a tabis himzést, de én antitalent vagyok az ilyen kezes dolgokban, a cipõfûzöt is a férjem szokta kibogózni. Kép Ja, a Ráday utca középsõ részén a Kinizsi utcán túl van egy himzõs kicsi bolt, nagyon jól néz ki, ha nem ismeritek ajánlom, bár én vsak kivülrõl láttam.

Márti: én is nagyot csodálkoztam, hogy már nemsokára itt van a kistesó, tök jó!!! Én is úgy szeretnék már túllenni (tudom hülyén fejezem ki magam) a kistesó projekten. Akkor Vilma lesz? a dédanyám Vilma volt, apám nagyon szeretné, ha a második gyerekem, ha lány lesz Vilma legyen, de mi éppen Lujzát szeretnénk, ezen meg ki van akadva...de úgy se aktuális nálunk.

Dzsili: õrjitõ lehet ez a lopás, hogy tudjátok beszerezni újra ennyi fontos dolgot??? Aztán nehogy visszaéljenek az adatokkal!!! nagyon vigyázzatok!!!!

Nem olvastam mi történt Danimamával, de úgy érzem, túl szigorú veletek, hiszen õ is kismama tudhatná, hogy ilyen beteges idõben az ember alig tud magáról és nem mindenre tud figyelni, biztos vagyok benne, hogy a többiek nem akarattal nem akartak észrevenni, hanem egyszerûen nem tudtak válaszolni. Szóval ilyen szép magyartalansággal megfogalmaztam azt, hogy: ugyan Danimama nem morcogj, hanem gyere mesélj nekünk!

Dorka nagy Süsü rajongó lett, igy 2 hete csak Süsüt lehet nézni, hallani és mesélni, szóval én már tele vagyok süsüvel, szegény süsü már az én változataimban már annyi minden fura dolgot csinált, Csukás megirigyelhetné a történeteimet! Kép (mosogat, seper, kutyákkal játszik...)

Ja, eladtuk a lakást tök rendes vevõnek, nem is alkudoztak, holnap irjuk alá a szerzõdést!!!! HURRÁÁÁÁÁÁÁÁ pedig mennyire szerettem ezt a lakást...Kép

bogancsi: nekem voltam Pfeiffer-féle mirigylázam, nem volt jó, de 1 hónap alatt rendbe jöttem, de sokat fogytam. Nekem azt mondták, hogy ha egy kicsit legyengül az immunrendszer akkor kapja meg az ember, különben ezt virus okozza, nálunk a fél osztályon végigment anno. Akkoriban nagyon meghajtottak minket, nagyon sokat tanultunk és buliztunk is, valószinûleg a nagy hajtásnak köszönhetõen gyengült le az immunrendszerem. Menjetek a Daróczy útra, ott jó a haematológus. Ne keseredj el, nem lesz semmi baj, gratula a többi szuper eredményhez!!! Vigyázz nagyon a gyerekeidre!!

cory: hogy vagy?

Nem tudok gyógyókat csinálni, de mindenkinek küldök!!!
Vigyázzatok magatokra!

Nem akarok háborút, sem katonaságot!!!! Hülye politikusok, ha több nõ lenne a politikában szebb lenne a világ!!!Kép

Üdv: Zsuzsiék (most már 28 évesen, anno azért voltam zsu26, mert 26 éves voltam, hogy megy az idõKép)
zsu26

Zsuzsa Kép
... az MMR még hátra van, és állítólag az az igazán durva... Kép

máskor nem volt ennyire durva járványos idõszak, vagy csak én nem emlékszem rá, vagy eddig nem voltunk ennyire érdekeltek?

Csenge (2001.11.07.), Levente (2004.02.13.), Emese (2006.11.08.), Réka Zselyke (2009.03.11.)
rebi

Rebi!

Mi az a MMR? Miért kell nektek?

Szerintem mindig is ilyen járványos volt a tél-tavasz idõszak, csak régen mi voltunk kisbetegek és minket ápoltak, és mi abból csak azt vettük észre, hogy nem kell suliba menni és már ennek örültünkKép Most meg mi ápolunk. Minket meg senki sem ápolKép Brühühühüm (Süsütõl koppintva)

Dóri most sapkában rohangál és a fejhallgatót küzdi még fel a fejéreKép

Ja, még kérdezni akartam, nincs valakinek Minimax tévécsatornája magyarul? mert azon állitólag megy a A nagy medve a kék házban c. mese, amit Dóra nagyon szeret, de mi németül látjuk és jobb lenne, azért az anyanyelvén, igy is ciki, hogy Dóri a macira ba-t(Bär) mond.

Üdv: Zsuzsiék
zsu26

Zsuzsi
Az MMR a 15 hónapos oltás egyik fele... ebben van 3 vírus ellen oltás - kanyaró, mumpsz?, ?

... Csengének mégsem az oltástól van a láza, mert az ActHIB-tõl nem szabadna, max. utána egy-két napig, ez meg egy héttel késõbb jött ki... úgyhogy megyünk dokihoz...
R.

Csenge (2001.11.07.), Levente (2004.02.13.), Emese (2006.11.08.), Réka Zselyke (2009.03.11.)
rebi

Rebi!
Bocsánat, bocsánat....
Azt hittem, illetve elfelejtettem, hogy nem az MMR oltást kaptátok. Hát igen a Activ...-tól nem lehetne láza.KépKép, illetve nem így, én meg végig az MMR oltásról beszéltem. Bocsánat, félrebeszéltem.

Zsuzsi!
MMR oltás=mumpsz, kanyaró, rózsahimló elleni védõoltás.

sziasztok
Zsuzsa

beababa

Sziasztok
Köszönjük a férjemmel a az együttérzést!
"Elmókázik" egy jó ideig míg melesznek az iratai.

Zsuzsi
Sajna én már 10 éve megjártam egyszer irat visszaélés ügyben, ellopták az irataimat és évekkel késöbb vettek egy telefont vele, jó nagy számlát tettek rá, amit rajtam akartak "leverni". Nekem kellett bíróságra rohangálnom, hogy bebizonyítsam az igazamat, szörnyü volt!
A bátyám is járt már így akkor meg nagy értékü autókat vettek hitelre a személyiével és izomagyú egyének jöttek anyukámat fenyegetni /az ö címére volt még bejelentve/ képzelhetitek neki is milyen volt!
Nagyon kell vigyázni ezekre a fránya iratokra!

Rebi
Csengének mennek a gyógyik! KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép
Már én is félek az oltástól a rosszat hallani itt róla! Jajjj ..... még azért odébb van!

Bogancsi
Tommiért drukkolunk, remélem hamar meggyógyul a drága, nem elég a szemölcs most még ez is! Azt hiszem most már aztán elég lesz a rossz hírekböl, évekig semmi problémát nem akarunk látni nála!/Ez parancs KépKépKépKép/ Ezt már Irásba adtam a Jó Istennek is ! Gyógyikák röpülnek hozzátok: KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép
Zsófinak gratula nagyon ügyes /de ezt már úgy is tudod! Kép/

Borcsa
Luca nószijára is pusszancsokKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép /még ha "fikás" is KépKép/ gyorsan gyógyuljon a kicsi lány!

Zafi
Biztosan jól érzitek majd magatokat azért hét végén! KépKépKép
Napsi is úgy akar állandóan szaladgálni, hogy elengedi a kezem, tegnap egy vetödéssel álltam útját egy jó kis "pofára" esésnek. Képzelheted! KépKép

Gorsi
Esküvöi képekhez KépKépKép szomorú ha az ember számít valakire de minek! Küldünk még gyógyikat KépKépKépKép

Szila
III.ker. Szent lélek tér, városháza.
Nem tömegben nyúlták le, pizzát vettek a bevásárlóközpontben, hárman álltak mellette/szerinte ekkor elmelhették el/ mert nem voltak hajlandók arrébb állni át kellett nyúlnia felettük. Így már hozzáfértek a belsö zsebéhez is!
Napsi is szereti a Kerekecske gombocskát, az elejét az Elment vadászni részt már kevésbé, de ö is mutatja a kis kezén! Olyan kis aranyosak máR! KépKépKépKépKépKép
Szerintem biztosan zavarja már öket a kaki Napsugár is szokta húzkodni a pelust, persze nem mindíg, de elöfordult már és amikor pelus nélkül szaladgál már azt is jelzi ha pisil. Így elövettem a bratyótól maradt bilit amit rendbe tettem neki, nem sok sikerrel. Arany kicsi szivem, göze sincs mit akarok töle szerintem, nem gond bili marad, egyenlöre a babái pisilnek bele! KépKépKépKépKépKépKép
Nem akarlak elkeseríteni de Napocska rendesen be tud eszegetni abból amit fözök, jó nagy tányérral bevág belöle.
A baba kaját nem szereti ennyire, volt hogy feljavítottam némi itthonival neki!
Nálunk is volt, hogy pont így viselkedett egyébként étkezés ügyben, ekkor tért át a felnöttesebb ízekre.
Kitartást küldünk nektek borzasztó rossz amikor hiába teszi oda az ember az ételt eléje, nem eszi meg lehet kidobálni és az az érzésem hogy éhen maradt mert nem eszik!
KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép
A kis cipöjét Székesfehérváron vettük a Brendonban!
Hagymát tisztít??KépKépKép De jó, már föz is? KépKépKépKép
Édes lehet ahogyan munkázik! KépKépKépKépKépKép

Lina
Nekem is az a gondom amit Gorsi írt, elméletileg nagyon igazad van, de gyakorlatban nálam nem müködik! Sajna! De örülök neki hogy neked igen! KépKépKépKépKépKép:

Zsuzsa
Remélem már jobban van Pityu! Gyógyik mennek! KépKépOKépOKépKépKép

Pusssz: Dzsili
dzsili

Sziasztok!

Bogancsi! Szegény Tomi!Kép Kijut neki rendesen! Remélem hamar meggyógyul! Gyógyokat küldjükKépKépKépKépKép

Réka szájára is köszi a gyógyokat mindenkinek, javulgat!Kép Kaptunk rá valami kenõcsöt, szerintem az nagyban gyorsítja a gyógyulást!Kép

Zsuzsi! Mi is szoktuk nézni a mackók a kék házban-t (nem tudom a pontos címet) magyarul a Minimaxon!Kép Réka nagyon szereti a macikat, és az árnyjáték tetszik neki nagyon!Kép De szerintem nem baj, ha Dorka németül is megtanul egy-két szót, az csak elõnyére válik!Kép

Lakást nem akarom elkiabálni, de megint kezd büdösödni a kéménynél...KépKépKép de ha a tilalom ellenére az alsó lakó fával fût, én valakivel nagyon csúnyán össze fogok veszni!!!KépKépKépKépKép

Zafi
zafi

Sziasztok!

Még mindig megy a net, igy gyorsan válaszolok.

Zafi: nagyon vigyázz a jó szomszédi viszonyra, mert nagyon meg tudja keseriteni az életet egy kellemetlenkedõ szomszéd. Próbáld inkább a közösképviselõvel intéztetni a kényes dolgokat, elvégre az õ feladata. Remélem minden rendben lesz azzal a kéménnyel!

Dzsili: ez szörnyû amiket meséltél az iratokkal!!!

Na megyek enni, apa csinált pár szendvicset, csoda történt!!!!KépKép

Jóéjt:

Zsuzsi
zsu26

Zsuzsi!
Ha minden igaz, akkor én a héten netezek utoljára Vodafone-nal. Ha minden jól megy akkor kholnap délelõtt kötik az ADSL vonalunkat. Azért írom feltételes módban, mert addig nem hiszem el, amíg nincs bekötve. Ha bekötik akkor holnap egy nagy sikoly közepette fogok megjelenni a Babaneten.

Drukkokat kérek, hogy ne csak álom legyen a gyors net.

Zsuzsa

beababa

Zsuzsi! Igen, tudom. Sajnos a közösképviselõ is sumákol kéményügyben, mert annak idején elsumákolta a bélelést!Kép Ami meg a jószomszédságot illeti, nincs sok kedvem alkoholistákkal jóban lenni! De már felmondás alatt van a lakásuk (önkormányzati), úgyhogy nem kell sokáig elviselnünk! Meg aztán áruljuk a lakást! (Ugye, Andi? Kép)

Zafi
zafi

Sziasztok!

GyógyKép-ok a betegeknek Kép

Zsuzsi: tudod, hogy jár napközben egy lány a chat-re, aki ismer téged? Kép És nagyon boldog volt, hogy én is ismerlek Kép

Nálunk kezd hatni az antibio, Balu sokkal jobban van Kép Tegnap este 8-kor Balu úgy döntött, õ álmos, elmegy aludni. Fogta magát, felmászott az ágyunkra, és kérte a kiságyból a maciját meg a takaróját. 5 perc múlva aludt. Reggel fél 9-kor úgy keltettük, hogy cicizzen, mert már kezdett feszülni a mellem, és mennem kellett a suliba. Mostanában minden lefekvéskor ezt csinálja. Integet, és elmegy az ágyához, csak oda nem tud bemászni, úgyhogy itt az ideje, hogy normál ágyat kapjon Kép

Megyek, mert holnap 6-kor kelek.

cory

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Sziasztok!

Cory: Épp beszélgettem Dork@-val, hogy vajon, mi lehet veled, és megláttam a neved ezen a fórumon. Idejövök, olvaslak, és most látom csak, hogy rólam írsz.Kép)) És itt van Zsuzsi isKép))))
Ez nagyon vicces véletlenKép
De örülök, hogy jobban vagytok!

Zsuzsi: Dork@-nak jobbulást!!

shine
shine

Zsuzsi: természetesen Dorkának. Bocsi. shine
shine

Jó reggelt mindenkinek!

Zsuzsi: köszi, hogy írtál a mirigylázról!!! Tulajdonképpen meg is nyugtattál ezzel Kép Különben nem vagyok egy idegbajos fajta, de most már kezdek kiakadni Kép Kép Kép Tegnap egyébként egész nap ment is Tomi hasa, ezért délután megmutattam a doktornéninek, aki rögtön vett mintát - épp volt is a pelusban Kép Aztán a postán (Pesten), amikor beadtam, úgy néztek rám, hogy húúúú... becsukta a nõ az ablakot és elment konzultálni. Képzelheted addig a sort, mit gondoltak rólam Kép Aztán vigyorgott, amikor visszajött és mondta, hogy minden rendben Kép

Zsuzsa: miért kell a 15 hónapos oltásba ennyi mindent belezsúfolni??? Net-drukkok mennek Kép

Dzsili: azt hiszem ezentúl a férjed inkább mindenkit elõreenged a pizzásnál Kép Kép

cory: tök jó, hogy végre javultok!!! Igazi nagyfiú lett Balu, legyetek szívesek, vegyetek neki rendes ágyikót! Kép Kép Kép

A tegnap délutánt egyébként nem is tudom, hogy éltem túl, mert lázas is voltam, Tomival ugye dokinál, onnan rohantunk be (na nem gyalog, kocsival) a Trefort utcai rendelõbe, hogy elintézzük a sportorvosit. Persze labor csak fél 4-ig van újabban ... ezt nem tudtam grrrr.... Danit visszaküldtem a kocsihoz (már nem volt apróm bedobálni), én meg Tomival ügettem a postára, kaki föladva, visszacipelás a kocsihoz. Ekkor telefonált párom drága útban Linz felé, hogy akkor most hozzak el egy CD-t a Szent István körútról és vigyem el an Adnrássy útra Kép Fél 6 volt ekkor, csúcsforgalom a köbön Kép Na, elintéztük. Aztán 7-re már haza is értünk. Vacsi még sehol, mert azt hittem, sokkal hamarabb jövünk. Tomit fürdés nélkül lefektettem, közben a lányok elõkészítették a vacsit. Majd elfelejtettem a tízóraikat megcsinálni, no az is hamar. Aztán még rájöttem, hogy rég lejárt a mosógép... Közben már legalább 38 volt a lázam. De márra egész jó lett a Coldrex-Algopyrin-tea-kúra hatására. Még a nap is süt Kép

bogancsi

bogancsi
Zsófi-Juli-Dani-Tomi :-)
bogancsi

Képzelheted = képzelhetitek Kép
bogancsi

bogancsi
bogancsi

Sziasztok!

Kicsit megkésve, de reagálok.

Márti!
Szüleimtõl megkaptuk a családi házat egy 300-as telekkel, mivel õk már 7 éve külön élnek. Az "öreg ház" egy részét le kell bontanunk, mivel oda került az új házikónk. Tavaly nyáron kezdtük el és sikerült tetõ alá hoznunk. Most kölcsön után járunk, hogy még nyáron be tudjuk fejezni és õsszel birtokba vehessük. Reméljük...Kép

Szila!
Majd a köv. táblázatban kijavítanád Zsani nevét, köszi!Kép

Zafi!
Jujj!KépGyogyó Réka bibijére!
Tegnap egy pillantra nem figyeltem és Zsani miközben a cicákat nézte nekitámaszkodott a szúnyoghálós ajtónak hirtelen kinyílt és zutty kiesett az ajtón a betonra. Szegénynek szép lila csík lett a szeme alatt, valszeg a beton szélébe ütötte be.Kép

Rebi!
Zsaninak a 15 hónapos oltás után 6 nappal lett láza és kiütéses is lett(a kanyarótól). Mint kiderült ennél az oltásnál 10-14 nap múlva jön csak a láz, de Zsani mindig érzékenyebb volt az átlagnál.

Tanács:
Ez az oltás az egyik "leghúzósabb", így jobb odafigyelni és csak akkor adassátok be, ha úgy gondoljátok minden OK a gyerkõccel.

Rajzolás és firkálás:
Zsani most kapott a nõvéreméktõl egy tuti kis rajzolótáblát, ami mágnesesség alapján mûködik, így nem firkálja össze magát. Van hozzá egy toll + egy paci és egy virág alakú nyomda is. Ha tele a tábla csak végighúzza a csúszkát és letörlõdik.Kép Persze elõször apuci és anyuci élvezte ki rajzolási hajlamait, így Zsani nehezen jutott hozzá az ajándékához.Kép Most is ezzel firkálgat...

Cipõ:
Tegnap vettünk Zsaninak egy tavaszi cipõt és kiderült, hogy már 22-es tappancs kell neki. Zsani talpmérete alapján az eladó rögtön mondta a méretet, ami jelenleg pont 21-esnek felel meg. Mint kiderült, a méretek közti különbségnek a szabvány szerint 0,6cm-nek kellene lennie, de ez márkától függ, hogyan tartják be. Pl.: a Siestánál a 21-22 között spec. 1 cm van, bár Zsanit ismerve nyárig épp elég lesz.Kép

Pussz
Szilvi + Zsani
sztigris

Sziasztok!

Tegnap este már nem tudtam lejönni netezni, mert Manó nagyon anyás .. okkal .. Kép Kiderült, hogy tüdõgyuszija van KépKépKép .. meg az is, hogy véletlenül beírták a gépbe múltkor, hogy az MMR-t is megkapta, és ezért mondta hétfõn a doki, hogy a láza az oltástól van .. Hát nem attól volt. Most antibigyózunk, meg lázcsillapító... Mindkettõ beadása kétemberes... Szerencsére a gyógyik használnak, met tegnap este pl. teljesen lement a láza, és onnantól ugyanúgy pörgött, huncutkodott, mint szokott, és éjszaka is egész jól aludt... Viszont alig eszik, csak cicizik... (még jó, hogy van mit Kép)

Bocsi, hogy most nem reagálok senkire, csak a magam baját írom .. Kép

... na megyek, mert megint elaludt...

Rebi

rebi

Sziasztok!
KépKépKépKépKépKépKépKép
Olyan gyors a netem már, hogy követni sem tudom.KépKépKépKép: Ez itt a sikítás helye.KépKépKépKép Ahhoz képest, hogy 11 órára beszéltük meg, hogy jönnek, itt voltak már fél 11 elõtt. Én meg angolon voltam 10-ig, és éppen a kapuban ácsorogtak, amikor láttam, hogy itt vannak, és rohantam nehogy elmenjenek. Fél óra alatt megcsinálták, és most csak nézek milyen gyors a netem. KépKépKépKép

Majd késõbb jövök, csak most a kiscsaj is igényli az ott létemet.

Sziasztok Zsuzsa

beababa

Sziasztok!

Rebi! Szegény Csengu!Kép Óriási adag gyógypuszi már ment!KépAzért az jó jel, hogy huncutkodik.

Szilvi! Az a rajztábla nekünk is nagyon bejött, de sajnos valahová eltüntették a lányok a tollat.

Bogancsi! Zsófinak gratula, Tominak gyógyokat küldünk. KépJó kis délutánod volt tegnap....

Zsuzsi! Örülök, hogy sikerült eladnotok a lakást. Én is nagyon szeretnék már túllenni ezen a lakás-dolgon....
Gyógyok mennek nektek is!Kép

Zafi! Ideális lakás, büdös kémény, alkoholista szomszéd, sumákolós képviselõ...Kép Más elõnye is van a lakásnak?KépA füstszag még jöhetne, az nálunk is van néha, ha nagy a szél, és visszafüstöl a kémény.

Cory! Örülök, hogy Balu jobban van.Kép Milyen kis ügyes, hogy így elmegy aludni.Kép

Zsófi is sokkal jobban van már (talán túl jól is....), alig bírok velük. Luca tegnap összesen fél órát aludt, mert ha lefektettem, elkezdett köhögni, és az felébresztette. Estére már meglehetõsen nyûgös volt, velem együtt. Szerencsére éjjel jól aludtak. Ma Luca még nem köhögött, de most megyünk lefeküdni....

Zsuzsa! Gyors netért irigy vagyok, én csak szeretném....
Pityunak gyógyokKépKép.

Henke! Úgy sajnálom, hogy nem értem oda tegnap.Kép Milyen volt? Pénteken akkor is megyek a Pecsába, ha piros hó esik!Kép

Minden betegnek, akit most kihagytam, további gyógyok:KépKépKép
Puszi
Andi és a rosszcsontokKép

Andi
andi3

Andi!
Nektek miért nem lehet gyors internetetek? Nektek nem V-netes telefonotok van véletlenül? az utóbbi idõben nagyon fejlõdtek, muszáj volt nekik. Az elmúlt 2 hónapban nagyon hajtanak az elõfizetõk kegyeiért.

Pityu köszöni szépen jól van, csak a vizen kivül nem marad meg benne szinte semmi. A háztartási kekszet eszegeti, kezd éhes lenni, úgyhogy ma hajába fõtt krumplival fogom kiszúrni a szemét szegénynek, hátha az megmarad benne. A tegnapi piritós is kijött.KépKépKép Egyébként hangulatilag nincs gond vele szerencsére.KépKépKép

Bogancsi!
Nem semmi napod volt tegnap.
Hát azt nem tudom, hogy miért kell ennyi oltást bezsúfolni a 15 hónapos oltásba. Sõt, van olyan doki aki az ActHIB oltást is beadja egyszerre az MMR oltással. Na, az a nem semmi. Szegény gyerekek. Nálunk ezt az ActHib oltást 14 hónaposan adta a doki bácsi, és csak utána 15 hónaposan az MMR oltást.

cory!
Balu nagyon ügyesen elmegy aludni. Akárhogy is nézzük, okosodnak ezek a gyerekek.KépKépKépKép Tudják õk mit kell csinálni.KépKépKépKép

Késõbb jövök még, és a többieknek is próbálok írni, de most muszáj mennem. sziasztok Zsuzsa
Zsuzsa

beababa

Sziasztok!

Zafi: ugye Tõled van dr. Szabó Éva (Alkotás u) bõrgyógyász telefonja nálam???!!! Felhívtam, mert a doktornénink szerint azzal is kéne valamit csinálni, nemcsak kanalazni, hanem esetleg gyógyszerrel is küzdeni ellene, április 28-ra kaptunk idõpontot!!! Kép
Viszont legalább megszûnt a hasmenés Kép És úgy bevágta a sárgarépafõzit, hogy alig gyõztem kanalazni Kép Utána desszertnek reszelt alma volt Kép

Na, megyek, talán lesz még egy fél órám, amíg felébred Tomi.
bogancsi

bogancsi
bogancsi

Zsuzsa!
A Vnet szerint mi túl messze vagyunk Gödöllõtõl, ezért itt még nem lehet ADSL.... Kép Már hitegettek azzal, hogy szedjünk össze 10-15 embert, és akkor kiépítenek egy kisebb központot. A jelentkezõk meg is vannak, de semmi sem történt. Kistarcsa és környéke fejlesztés alatt van, ami szerintük 2-3 évet jelent.... Azért a biztonság kedvéért lehet, hogy megint rákérdezek a dologra, tudom, hogy sokan piszkálják õket emiatt. Hátha....
Pityunak további gyógyok hányás ellen.KépKépKép

Andi

Andi
andi3

Andi!
Próbálkozzál, mert decemberben még nekem is azt mondták, hogy toll a fülembe. A múlt héten meg kiderült, hogy lehet ADSL-ünk.
DE van más lehetõség is náluk, nem csak ADSL. Azt hiszem a Henkééknek is olyanjuk van, az a neve, hogy Net 200. Érdeklõdd meg szerintem. Ha Net 200-tok van, akkor ha lesz ADSL lehetõségetek, akkor át lehet menni rá. Ha nem jött volna be nekünk most az ADSL, akkor mi is NET 200-at kértünk volna. NET 200=8900 Ft/hó, ADSL=9900 Ft/hó.

Gyógyokat átadom Pityunak, köszi. Luca ma már alszik?

Zsuzsa

beababa

Bogancsi!

Bõrgyógyászról jut eszembe. Ha esetleg úgy gondoljátok, hogy kései az idõpont vagy valamiért nem válik be (na adj Isten), akkor én is ismerek egy kiváló magánbõrgyógyászt.

Nekem is rengeteg szemölcsöm volt, mindig visszajöttek, végül sz Onkológiai Intézetben szedték le õket, iszonyú nagy heg maradt utána a térdemen. De nem törõdtem vele, a lényeg, hogy eltûntek. De aztán rá 2-3 évre megint jöttek, kopogtattak...

Akkor megelégeltem, és ismerõstõl kaptam ezt a címet én is.
A lényeg, hogy szuperül megcsinálta a térdemen lézerrel, a mutatóujjamon pedig, mivel kozmetikai szempontból kényes helyen volt egy gyógyszert javasolt. Mo.-on nem kapható, Ausztriából szerezte be nekem. Nem volt olcsó, de csodák csodája kiirtotta a szemölcsöt és tényleg nem látszik, hogy a fél ujjamon valaha mi is voltKép. Ennek már 5 éve, és koppkoppkopp még nem találkoztam egy szemölccsel sem azóta.

Szóval, ha jó reklámot csináltam, akkor Dr. Jánossy Eszternek hívják, és az Astórián a Burger Kinggel átellenes sarkon van egy magánrendelõ az egyik ház nem tudom hányadik emeletén, ki van írva a bejáratnál a cégtáblára. (Egy táskásbolt van a sarkon, mellette Pretty Women ruhabolt és mellette van a bejárat).
Amúgy pedig a 9. kerületben lakik a Közraktár úton, megtalálod a telefonkönyvben a számát, legutóbb én onnan hívtam, mert eltûntettem a számát.

Remélem, segít valamit. Puszi, Nyuszimanó
nyuszimano

Zsuzsa
Amokor Csengus hasmenéses volt, és tényleg minden kifolyt belõle, akkor egyedül a natúr gesztenyemassza maradt meg benne... de az olyan hatásosan, hogy 2 napig semmi kaki nem volt Kép

R.

rebi

Sziasztok!

Tele vagyok rossz hírekkel. Lacika 2-3 nap takony szünet után visszaesett, a kezdeti, dõl a fika az orrából stádiumba. KépKépKép Lehet, hogy kezdjük az egészet elõrõl??? KépKépKép Az, hogy egész éjjel nem aludtam, már fel se tûnik. Délutáni alvás közben is le kellett szívni az orrát, utána sokáig sírt, pedig mióta a Tesómtól tanult módszerrel porszívózom, önként szokott odajönni. Most meg alszik, mint akibõl kivették az elemet, de nincs szívem felébreszteni. Pedig max. 5ig szoktam hagyni aludni, különben az éjszakai alvás rovására megy a délutáni, de most legalább alszik! KépKép
Tegnap este nagyon megijesztett. Elcsóra valahogy az Optinett szemüveg tisztító spricnim falkonját. Levette róla a kupakot, és eltüntette a szórófejet. Amikor észrevettem, hogy mi történt, akkor az egyik kezében a flakon volt, a másikban a kupak, a szórófej sehol, a gyerek meg üvöltött. Frászt is kaptam egybõl! Végigaggódtam az éjszakát és a mai napot, csak amikor ideültem Babanetezni, akkor találtam meg azt a prostituált is vacakot. Valahogy átdobta (ejtette) a térelválasztóként keresztbe fordított könyvespolcon, és úgy sikerült begurulnia a kézimunka dobozom ferde széle alá, hogy nem látszott. Lehet, hogy azért sírt éppen, mert elgurult az a hûdeizginemszabad, én meg félig megõszültem az aggodalomtól, hogy lenyelte. Pedig mindent átkutattunk ám tegnap este... a könyvespolc másik oldalán... KépKépKépKépKépKép

Szila! Igen, a Sübában vettük annyiért a cipõt. Még lábmérce se volt, és szerintem ránk sózta a nõ a legkisebb olyan cipõt, amibe Lacika lábát bele lehetett tuszkolni. Persze, neki nem üzlet az, ha nyárig hordunke gy tavaszi cipõt. Kép

Dzsili! Hogy hogyan fogyjunk le? Hát, gyorsan és hatékonyan!!! KépKépKépKép Ha kérhetném... KépKépKép
Nekem már vannak terveim! Elsõ lépésként elveszem magamtól ezt a szép nagy tábla Milka csokit. Igen ám, csakhogy nem adom. Huzavona kezdõdik... Itt a pillanat öröme, és a bizonytalan, távoli jutalom állnak szemben egymással... Most még a pillanat örömére szavazok, olyan boldogtalan vagyok mostanában! Kép Hát, így nem fogok lefogyni... Kép
Pedig már azt is tudom, hogy ha az elsõ lépést sikerül megtennem, akkor a következõ lesz a nem megenni, amit a gyerek meghagy, a harmadik pedig a valamivel kevesebbet enni minden étkezéskor. Én már 10-20%-os kajabevitel csökkentés esetén is büszke lennék magamra, az ki se tûzöm célul, hogy fele. Kép Azután, ha mindezt már lazán csinálom, tornázni is fogok, és persze (szintén MAJD), ha szép idõ lesz, akkor nagyokat sétálunk Lacikával.

Én se válaszoltam mindenre, amire szerettem volna, de mennem kell, különben nem lesz vacsora. Kép

BMárti

BMárti
bmárti

Sziasztok!

Látom már, vagy még mindig sok a beteg, extra gyógy puszik mennek Csengének Kép Kép Kép , Rebi neked meg extra biztatások Kép Kép Kép és persze a többi betegnek is gyógyok ezerrel, bocs hogy nem sorolom fel névszerint.

Cory!
Balu nagyon ügyi Kép Ezt igazán megtaníthatná Vilinek is Kép bár este gyönyörûen elalszik, délelõtt is, na a délután az húzósabb. Lehet, hogy ahhoz kell majd a jó hatásod Kép Örülök, hogy jobban vagytok.

Danimama!
Én is visszavárlak ám! Többiek már leírtak mindent. Kép

Zafi!
Köszi a börgyógyi címét, fel kellene hívnom, hogy legyen idõpontom, a kezem még mindig ramaty Kép

Délután kezdtem el írni azóta elfelejtettem kinek mi akartam még Kép

Dzsili!
Párod iratai miatt Kép Az én férjemét is ellopták egyszer, elsõnap egy új melóhelyen egy besurranó, de "szerencsére" megtalálta egy diák az iratokat, csak a pénzt lopták el.

GORsi!
Gratula gyalogós hazafi Petihez Kép

Lányok mostanában nem írtok menüt? Szerintem szupi ötlet.

Más:
Ki lesz a következõ kétcsíkos névtelen?
Rám most úgy rámtört, hogy szeretnék kistesót hamar, és én olyan vagyok hogy mindent szeretek megideológizálni így el is magyaráztam magamnak, hogy azért is most kell, mert most még benne vagyok a dologban végigböngésztem mindent szopiról, hozzátáplálásról, stb. és már tuti nem is görcsölnék annyit, rutin is van már (pl. 10 év múlva újra kezdhetném elõrõl) és a gyerkõcöknek is szuper (majd a harmadiknál újra kezdem Kép ) A férjem úgy örül eddig õ gyõzködött . A nyarat még szeretném, de utána indulhat a porject Kép Kép Kép (Off : Ebbõl a szempontból jobb szeretném ha még se lenne Helsinki, Vityám kérésemet betartva azért itthon is nyomul(t), pénteken megy egy állásinterjúra(már sokadik forduló), és hasonlóan jó ajánlat mint a kinti, én azt szeretném jobban, Helsinki pedig jövõ hétvégéig eldõl)

Vili egy tündér Kép Vagányul hintázunk a játszótéren Kép és közben "hû, hi" -t kiabál és vigyorog Kép Ma pedig telefonált , nagyapja votl a vonal végén beszélt hozzá, kezében volt a kagyló és elkezdett röhögni Kép Múltkor meg mutogatott a babkocsiból az ég felé és magyarázta, hogy "hú" felnézek egy repülõ meg a kondenz csíképp azt próbálta megfogni Kép olyan édi volt.

Norci
norci

Még a fogyokúrához, én nem tudom hogy csinálom, de én már esek a ló másik oldalára és az aggaszt, már 5 kilóval vagyok kevesebb, mint mikor teherbe estem és ha folytatódik ez a tendencia (utóbbi idõben havi egy kilós fogyás), akkor a gyed végére felkérnek majd valami Etióp éhezõkrõl szóló filmbe szereplõnek, pedig nem eszem, hanem zabálok és lassan a régi gatyáim is lesenek rólam. Aki fogyni akara lassan küldhet a kilóiból nekem. No azért sok nem kell. Kép (Már 50 kiló alatt vagyok, pedig 50 kilóval sozktam magam jól érezni)

Norci
norci

Sziasztok!

Bogancsi! Igen, tõlem van a doki, de ezen nagyon ledöbbentem! Azt tudtam, hogy sokan járnak hozzá, de hogy ennyire!Kép Mi novemberben csak 3 hetet vártunk. De mindenképpen megéri konzultálni vele! Drukkolok, hogy tudjon nektek segíteni!KépKépKép

Andi! Kép De mi mostaztán mindent helyreteszünk!!!KépKépKép

Henke! Hol vagy? Nem nagyon írsz mostanában! Éppen Barni jutott eszembe, ahogy nézegettem Réka csókos száját!Kép Lassan már megint alkalmas lesz "csókolózásra"!KépKépKép

Megyek, vár a vasalás...Kép

Zafi
zafi

Sziasztok!

Rebi: gyógyok mennek Kép Kép Kép Kép Kép

Szilvi: szegény Zsani Kép Kép Kép
Nem tudod, hol vették a nõvéredék a táblát?

Zsuzsa: irigyellek a gyors netért!

Andi: nektek is javulást!!!

Nyuszimanó: köszi! felírtam, sose lehet tudni.

BMárti: jaj, de szörnyen hangzott Kép Kép Kép Én már attól is ideges tudok lenni, amikor Tomi eltüntet valami kis darab újságot v. valami hasonló nyalánkságot, vagy épp fát rág Kép

Norci: hány kilót kérsz? 15 kg elég lesz ??? Kép

Zafi: azt hiszem, valami konferencián vesz részt, azért nem tud elõbb fogadni Kép
Megérkezett az az adag vasalnivaló, amit az elõbb postáztam? Kép

Végre jó hír: ma már alig folyt Tomi orra és szinte csak kétszer köhögött Kép Én is túléltem - úgy tûnik - az influenzát.

Jó éjt!!! bogancsi

bogancsi
bogancsi

Sziasztok!

Zsuzsa
Pityunak még mindíg sok-sok gyógyit küldünk KépKépKépKépKép
Nekem is V-netem van, de az ADSL csak meghatározott településeken elérehetö, szerintem kábel függö, sajna messze vagyunk még az országos hálozattól!

Bogancsi
Neked és kicsi fiadnak extra adag gyógyik! KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

Rebi
Nektek is száguldoznak a gyógyik! KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

Cory
Édes lehet a fiacskád ahogyan aludni indul macistul. Nem lehet kivenni a rácsokat? Nekünk sem lehett gyárilag de én a fiuknál kiszedtem és így kit udot, no meg be, mászni az ágyából, viszont nem esett le.
Napocsnak nincs rácsa, mert utazó ágya van ami jó mert nem veri be a gejét viszont állandóan ki be kell pakolásznom!
A saját ágy is jó ötlet csak olcsóbb ha kitudjátok venni a rácsokat egyenlöre!
Azért még némi gyógyi rátok férKépKépKépKépKépKépKépKép

Zafi
Drukkolok nektek hogy ne legyen gond a kéménnyel megint! KépKépKépKépKép
Vagy inkább a lakás eladásért?! KépKépKépKépOKépKépKépKép

Pussz: Dzsili
dzsili

Dzsili!
De neked is ADSL-ed van ha jól emlékszem. Nem? Egyébként itt Gödöllõn már elég régóta van ADSL elérhetõség, csak a mi részünkre hozták, most a hetekben.

Pityunak küldött gyógyokat köszönjük, hát nem is tudom, hogy mi van vele.
Mai menüje sok-sok háztartási keksz, hajába fõtt krumlpi, és este sima vajas kenyér. Na itt szegénykém kibukott magából, mert a Miki is vajas kenyeret evett, de õ evett hozzá kukoricát, mi meg a Beával májkrémes kenyeret ettünk. Totál kiszúrásnak vette, hogy mi ehetünk mást is, mint vajas kenyeret. Csak hát még délután a krumpli után is szaladt a WC-re.KépKépKép
Egyébként más baja nincs, nincs láza, nem köhög, stb....

Miki, Bea még egész jól vannak, csak el ne kiabáljam. Bár a Beának egy kis lazító jöhetne...KépKépKép

Ja azt elfelejtettem írni neked Dzsili, hogy a férjem 5-6 évvel ezelõtt hagyta el az iratait, pénzét és úgy, hogy itthon a kerítésre rakta le valószínûleg, és innen vitték el, úgy, hogy mi ki-be járkáltunk a lakásból, mert éppen nyaralni mentünk volna, és a csomagokat rakta be a kocsiba. A nyaralás pénzünk is benne volt kb 70 ezer Ft, és az 5-6 évvel ezelõtt elég nagy pénz volt.KépKépKép Úgy látszik azóta sem javult a közmorál. Akkor neki az iratok pótlása kb 10 ezer ft-jába kerültek.

Sziasztok
Zsuzsa

beababa

SZiasztok!

Voltam ma a AP csarnokban cipõvásáron: szerintem nagyon megérte kimenni! Kép Ármin kapott egy szandált (Melánia, 5000 FT) és egy vékony tavaszi cipõt (Falcon, 2500 FT). SZerintem nagy volt a tömeg, de több eladót is hallottam panaszkodni, hogy micsoda pangás van - hát, én nem bántam volna, ha jobban pang! A Siesta pultjához pld. alig lehetett odaférni, mert annyian voltak (szegények mind yerekkel és babakocsival, úgyhogy örültem, hogy nálam csak a pocaklakó van Kép) - szóval, nem volt nagy kedvem tülekedni, az igazság szerint ezek a Siesta szandik-cipõk nem is tetszettek annyira! (Más pultnál jól megnézhettem) A nõi cipõk közül nem találtam megvenni valót (mármint olyat, ami pld. napi több órás sétáoz, babakocsizáshoz ideális lenne). de úgy igazán még szépet sem. De mindegy.Ármin cipõiért mentem és azok nagyon tetszenek! KépKépKép

Gorsi! Hát, akkor a palikkal ne is várjuk meg a talit, legjobb, ha meglátogattok! KépKépKép KOmolyra fordítva: nagyon-nagyon kedves vagy! Kép Csak hogy fogom tudni meghálálni? LÁttam, hogy keresel babysittert, találtál már? (csak kérdezem, nem tudok én sem)
REbi! SZegény CSEngu! Kép MÉg jó, hogy a kedélye nem romlott el teljesen! SOk-sok gyógy neki! KépKépKép

Cory! LÁbaltok kifelé? Tanítás hogy megy, hogy tetszik? UH? Balu nagyon jófej a lefekvéssel - bár most két napja Ármin is 9-kor elalszik és õ maga "szól", hogy szopizni és aludni akar!

Arról, ha bekakilt, viszont valóban szól! Kép Azt mondja: "kaka, abba!" és mutat a pelusára - igaz, a pisinél is ezt mondja! DE lehet, hogy akkor tavasszal érdemes venni neki egy bilit?

Bogancsi! Jajj, szegény Tomi! Kép Ha gondolod, én is tudok jó bõrgyógyászt, van kifejezetten gyerekrendelése is (vagy legalábbis volt, én még Árminnal pocakosan jártam nála utoljára), van felnõttrendelése is - a szépséhibája a dolognak, hogy SZTK-ban ill. egy magánrendelõben is (csakhogy annak nem tudom a pontos címét/nevét meg a telszámát sem). Mágneses rajztáblát szerintem minden nagyobb hiperszupermarketben lehet kapni - jó ötlet, ha egyszer megyünk, nézek én is!

Norci! Teljesen felesleges 40 kilóm nekem is van Kép, nem kéred?

BMárti! Lacikának is mennek a gyógyok! Kép A jövõ hétre már igazi tavaszt ígértek, remélem, az javít a betegségen és a te hangulatodon is!

Lina! Nagyon irígyellek, hogy kéopes vagy nemcsak tanulni Martin mellett, de még szépnek lenni is! Elméletben én sem vagyok rossz - csak a gyakorlati része hiányzik! PLd. csak utólag tûnik fel, hogy ismét megettem Ármin maradék kenyerét! Mikor lesz a szakvizsgád? DRUKK!

Andi! Jó hallani, hogy ZSófi jobban van és már rosszalkodni is tud Kép, de nagyon rossz hallani a rosssz kedvedet! KépTalán, ha megint lesznek talik, jobb lesz gy kicsit - addig is sokszor és szeretettel gondolok rátok! KépKépKép

Bocs, elfelejtettem, kinek mit akartam még írni Kép, megpróbálok meginy visszaolvasni és ha le nem esek a székrõl álmosságomban, jövök még! Kép

Márti+Ármin+Kép (29+1)
márti

BMárti
Csoki effektust ismerem! KépKépKép Sajna én is úgy vagyok vele, hogy amit ma megehetsz azt ne halaszd holnapra, így nem igen akarnak megválni tölem azok a fránya zsírsejtek! KépKépKép
Azért ha valami olcsó, nem túl mozgásos, semmi pepecs fözöcskézös, megoldásra találsz tudatod ugye???? KépKépKépKépKép
Nálam az is gond, hogy bár nem vetem rá magam a csokira feltétlenül, anélkül simán megvagyok, de roppant édes szájú vagyok. Tehát úgy nehéz fogyizni hogy ha valaki a kakaót csoki szirupként issza,a kávét négy cukorral.....
Ha mindenröl le kellne mondanom tiszta idegroncs lennék!
Így meg a kerületem miatt vagyok az ......KépKépKépKépKép
Látom PiciLaci azért gondoskodik róla , hogy ne legyenek unalmas napjaid, a keresgélés is jó fogyizás föleg ha már 100X-ra nézed át a lakást valami után! KépKépKépKépKép
Viccet félre téve örülök hogy nem lett baj, már én is jártam így hogy azt hittem a gyerekem belsejében landolt valami, de én is megúsztem szerencsére!

Pusz: Dzsili
dzsili

Zsuzsa
Hát nem semmi nyaralás is ugrott mindjárt?
igazából pénz alig volt benne, de nagyon sokat kell az iratok után szaladgálni, meg iudö míg elkészítik, á...

Nekem ISDN vonalam van ami egy digitális telefonvonal, sokkal gyorsabb az adat átviel, mint az analóg vonalaknál, ezért gyorsabb lett a Netem is meg nem gond faxolni, és két vonalam van meg ilyesmi de még nem az igazi.
Azért mondtam hogy az ADSL kábeles Net, tehát nem minden V-fon álltal lefedett területen kérhetö.

Pityunak még mennek gyógyik, hátha oda érnek végre! KépKépKépKépKépKépKépKép

Pussz: Dzsili
dzsili

Dzsili!
2 hetes nyaralás 1 hétre redukálódott, miuátn beszerezte az iratokat párocskám. Pénzt meg kölkcsön kaptunk anyósomtól, de azért elég rossz szájízzel mentünk a Balcsira.KépKépKép

Az ADSL-en is lehet párhuzamosan telefonálni és netezni. És nagyon élvezem.KépKépKép A párom most mondta, hogy az ADSL még gyorsabb az ISDN-nél. Villám gyors.KépKépKép
Ja, és a család összes tagjának külön e-mail címe lesz/van. 2 munkanap, és aktiválják. Hihihi. MAjd a Pityus megírja az e-mail címét Márknak. Ja meg én is neked/tek az enyémet.

beababa

Sziasztok!

Zafi, köszönöm a hiányolást, olvasni van idõm, írni kevésbé, meg egy kicsit én is feleslegesnek éreztem-érzem magam itt, teljesen megértem Danimamát...
Réka csókos szájára gondolatban én is küldtem gyógypuszikat, Barnabás meg pláne! Kép Múltkor az Ikeában voltunk, és folyamatosan puszilgatni akart egy "idõsecske" kislányt (volt vagy 20 hónapos! Kép), de õ nem hagyta magát. Csak nekünk osztja egyre fukarabban a puszikat Barnika. Kép Örültem, hogy megoldódni látszódott a kémény-ügy, de inkább drukkolok a lakáscseréhez! Kép

BMárti, tudom, hogy tartozom neked receptekkel, meg mindenfélével, amit kérdeztél, ahogy lesz egy kis idõm, írok neked emailt, jó?! Addig is jobbulást Lacikának! Kép (A kopper egyébként =kopasz kerepesi szlenggel KépKépKép)

Andi, úgy sajnálom, hogy nem tudtál jönni! Nagyon kevesen voltunk, tõlünk csak Dóri és Dávid, elõször hard reeleztünk, végre megmutatta Steve az 5. lépést (aki amúgy nagyon kis szomorkásnak tûnt). Aztán Ronan vett át minket, képzeld, elkezdtük a hornpipe-ot, nagyon tetszik!!! Akkor pénteken találkozunk!!! Délelõtt jön egy barátunk angolozni, másnap vizsgázik, aztán kivisszük Barnit Gödöllõre, és visszafelé felhívlak, hogy tudsz-e velünk jönni. Kb éjfélig van kimenõnk (Kép), ha neked jó, akkor haza is tudunk vinni. (Többieknek bocs az off-ért)

Ezt mindenkinek írom ám: ha van kedvetek, és meg tudjátok oldani a gyerekfelügyeletet, gyertek el pénteken a Petõfi Csarnokba, Szent Patrick napra, nagyon jó szokott lenni!!! 6-kor kezdõdik, kb 2-ig tart, rengeteg fellépõ lesz! Ronanék 9 körül lesznek színpadon.

Norci! Akartam is mondani múltkor, hogy mennyire lefogytál! Vigyázz azért magadra, tényleg nem jó túlzásba esni! Én most viszonylag jól érzem magam a bõrömben, bár van 5-6 felesleges kilóm, de ha eleget mozgok, nem érdekel! Kistesó projecthez szorítok!!! Vili édes lehet, ahogy hú-zik!

Rebi! Csengének sok-sok gyógypuszi, persze bacimentes! Kép Bíztat, ha azt mondom, hogy hamarosan itt a tavasz (ma nagyon úgy tûnt!!!), utána meg a NYÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁR!

GOrsi! A meghívás él ám, csak ennek a vírusözönös állapotnak kellene elmúlnia! Mindig elfelejtettem írni, hogy isteni finom volt múltkor a sajtos sütid! Kép (Ez nem célzás ám!)

Cory, örülök, hogy Balu is jobban van és nagyon irígyelem az aludni menésért! Pocaklakó?

Barni megint szórakozik esténként, ma is csak 11-kor aludt el... Holnap szigorítok, 8-kor kelés,12-tõl 2-ig alvás, este 8-kor úgyszintén! Irgum-burgum!

Bogancsi! Szorítok Tominak is, hogy minden rendben legyen! Neked is jobbulást!
Amúgy pedig nagyon büszke lehetsz a gyerekeidre!!! Dani mi szeretne lenni, mert azt írtad, a lányok még nem tudják?

Zsuzsi26, olyan kár, hogy nem írsz gyakrabban, szívesen olvaslak. Kép Háború KépKépKépKépKép

Dzsili, nagyon tetszett Napsi frizuja, tényleg hosszú a haja! Reneszánsz esküvõrõl kérünk szépen képeket majd!

Jujjujj, de sokat írtam és de késõ van, sziasztok...

Puszi és jóéjt mindekinek,
Heni
gesztenye

Ui: Elfelejtettem írni, hogy megvettük a bilit, irtózatosan tetszett Barninak, néha rá is ül, de leginkább játékokat beledobálni szeret, meg beleállni, és mondja, hogy "bidi, bidi!" Szóval a szobatisztaság persze még várat magára! Kép
Puszi,
Heni
gesztenye

Heni!
Szerintem nagyon figyelmetlenül olvastál Kép Én is hiányoltalak, reagáltam a legutóbbi írásodra, kérdeztem, hogy álltok a költözéssel, stb., és emlékeim szerint többen is! Persze ez nem jelenti azt, hogy nem érezheted mellõzöttnek magad, de rossz, hogy így van! Bocs, nem lecseszni akartalak, hanem mondani, hogy figyelek/lünk rád! Azért küldök egy kis extra jókedvet is KépKépKépKép és remélem, nem bántottalak meg!

Márti++
márti

Sziasztok!

Dzsili: köszi a gyógyokat, ránkfér!

Zsuzsa: gyógyok mennek Pityunak Kép Kép Kép

Márti: köszi! Fantasztikus, hogy már csak 1 hónap és a kezedben lesz Pocaklakó!!! Kép Ja, és a 40 plusz kilódból a Pocaklakót küldheted Kép Kép Kép

Henke: Bocs, hogy külön nem hiányoltalak, de amint olvastad, "jól elvoltam". Dani se tudja, mi szeretne lenni. Mellesleg én se tudtam nagyon sokáig. Ha valakinek nincs egy kitüntetett tantárgya, érdeklõdési köre, akkor nagyon nehéz a döntés. Ez a probléma most a lányokkal is.

Tegnap elkiabáltam, milyen szépen javulunk Kép Tomi felébredt úgy éjfél körül és 2-ig köhögött, beszélgetett a macijával, próbáltam neki inni adni, nem kérte, aztán mégis... Onnantól viszont aludt szépen. Hasmenés megszûnt legalább.

bili-kérdés: Ti hol tartjátok? A szobában, a fürdõben, a WC-ben? Azaz folyamatosan szem elõtt van, vagy nem? Anno a szobában volt, mert olyan pici volt a fürdõnk, hogy oda már csak egy hangya fért volna el Kép A WC-ben meg nem volt fûtés.

Szép napot! bogancsi

bogancsi
bogancsi

Bogancsi! Nem egy hónap, hanem kb. 12 hét! Kép Nem sietném el a dolgot és õt sem siettetném! Még van mit nõnie! És nekem is kell még egy kis felkészülés, mert épp most kezdek bepánikolni, hogy hogy fogom egyáltalán megolédani a napomat két nagyon különbözõ igényû, de nagyon mindig engem akaró babával - mert azért még Ármin is baba!

Márti++
márti

Sziasztok!

Márti! Bogancsi! Igazatok van! De azért köszönöm az extra jókedvet!
Megértem, hogy lehetetlenség mindig mindenkinek válaszolni, hiszen én magam is így vagyok vele, biztos csak ilyen a hangulatom. Nagyon pocsékul aludtam, ki vagyok akadva ezen a háború dolgon. KépKépKépKép Olvastam ezerrel a Harry Pottert még 1/2 3-kor is, de így sem tudtam kiverni a fejembõl. Sajnos minket nem kérdeznek errõl, pedig meg tudnám mondani: annyira undorító, mocskos, szemét, pénz- és hatalomhajhász módszer...

A költözésrõl: az utóbbi idõben sokat rohangáltunk, pl kilincseket vettünk ajtóra-ablakra (hihetetlen, mennyi apróság kell, és ezek mibe kerülnek Kép). Tulképp belül jól áll a helyzet, még a konyhát kell megcsinálni, fent a szalagparkettát letenni, meg égõket feltenni - lámpáink egy darabig nem lesznek! Kép Ami nagyon kell, hogy át tudjunk költözni: belsõ korlát+rács a lépcsõre, illetve emésztõ (csatorna valamikor õsszel lesz). A kert egy külön téma, nem lesz belõle rögtön park Kép, de egy kis tereprendezés, és valami járda-féle a házhoz nem ártana...
És hát a vezetés: a héten is vezettem 2X5 percet (a szerelõig meg vissza), hát a pedálkezelésem katasztrófa, és már a vezetés gondolatára is görcsbe rándul a gyomrom... Kép

Tényleg, Tikknek még mindig nincs nete? És Beja is régen írt! Remélem, Bálint jól van!

Legközelebb azért írok Barniról, olyan jópofa dolgai vannak mostanában! Kép

Puszi mindenkinek (nem vagyok ám ilyen sértõdõs, csak nagyon rossz a kedvem),
Heni
gesztenye

Sziasztok!

Henke! Én is hiányoltalak ám....Kép Miért von kicsi Steve szomorú? Off: Hornpipe-ért irigy-irigy, de majd kedden bepótolom! De jó lenne, ha el tudnátok holnap vinni! És persze, haza is hozhattok.KépKép Már úgy várom!

Tényleg, többiek! Nincs kedvetek jönni?

Márti! Köszi.KépKép Ez a bezártság csak fokozza a rossz kedvemet, a lányok is meg vannak kergülve. De holnap megyek bulizni!

Zsuzsa! Net 200 nálunk nem lehet, céges elõfizetésünk van.
Luca ma jól aludt, egészen fél hatig.... Nem vagyok ám álmos, áááááá, dehogy....

Norci! Én is nagyon szívesen adok neked pár kilót! Mennyi kell?Kép

Zafi! KépKépKép

Mennem kell.....
Puszi
Andi

Andi
andi3

Andi! Henke!

Bulizzatok jól! KépKépKép És ha meggyógyultak a lányok, gyertek! Kép Én nem megyek pénteken, az biztos - de szombaton mi is jól "kirúgunk a hámból": megyünk Vivaldit hallgatni a Belvárosi templomba! Kép (még a szülinapomra kaptam a jegyeket), utána meg talán vacsizni is valahová - ha anyósom hajlandó tovább maradni Árminnal (mert az is az ajándék része volt, hogy a gyerekfelügyeletet elvállalja)

Márti++ (tegnap kicsit elõreszaladtam az idõvel, még csak 28+2)
márti

Norci! Ha mindenkitõl elfogadod a felesleget, felléphetsz, mint a világ legtermetesebb nõi szumóbirkózója! KépKépKép Csak hol találsz ellenfelet magadnak? Kép

Márti++
márti

Andi: ok! Tudom, Kép, de veled amúgy is találkozom, szerencsére KépKépKép!

H.
gesztenye

Sziasztok!

Bogancsi
Ez rémes, hogy mindig dokihoz jártok! Gyógyok mennek!Kép

Zsuzsi
Gyógyok nektek is. Lakáseladáshoz gratula. Hová mentek tovább?

Dzsili
Köszi a gyógyot.Kép

Szilvi
Puszi Zsani szemére! Szegényke.Kép

Rebi
Csengének ezerrel mennek a gyógyok! Az sokat segít, hogy jókedvû.

Szilvi
Mi a rajztábla neve?

BMárti
PiciLacinak gyógyok mennek. Majd csak kilábaltok!

Norci
Zabálj még többet!Kép

Márti
Egy kismamáért mindent!Kép
Köszi a kérdést, ajánlottak egy fiatal lányt, majd hó végétõl ér rá. Szerintem megpróbáljuk, mert egyelõre nincs más.

Henke
Találjatok ki Mártival valamilyen extra alkalmat és akkor lesz palacsinta is, meg sajtos süti is.Kép
Te hogyan szoktattad le Barnit a harapásról? Most érzem át igazán, hogy milyen hõs vagy!Kép Teljesen kétségbe vagyok esve. Kb. 3 hete kezdte el Peti, hogy a szopi végén kicsit megharapott. Mára ott tartunk, hogy minden szopi így végzõdik, ill. sokszor nagyon ráharap meg közben húzza a cicit, mielõtt elengedné. Félek a szopiktól.Kép Egyébként van, hogy ülök a fotelben, õ odajön és csak úgy megharap valahol, akár a hasamon is. Mitõl lehet ez? Ezt mindenkitõl kérdezem.

Andi3
Igazság szerint vagy 2 hete olvastam a táncról és fel is akartam hívni, hogy mibe kerül. Ha jól emlékszem talán a 6.kerületben vannak. Oda jártok ti is? Gondolom azért a kezdõk külön tanulnak, nem? Mennyibe kerül, hetente jártok?

A harapásokon kívül egyébként Peti tiszta hisztizsák. Hamar kiborul a bili, ha valami nem úgy van, ahogy õ szeretné. Én meg pillanatokon belül a plafonon vagyok már megint. Mondjuk most, hogy jó idõ van, igyekszem többet kint lenni vele. Amikor kiveszem a babakocsiból, azt nagyon élvezi. Bébiszittert is azért keresek, hogy ki tudjak mozdulni egyedül pl.tornázni vagy kikapcsolódni, így szerintem Petivel is türelmesebb lennék. Majd csak túl leszünk ezen.

Bocs, hogy ennyit írtam.Kép

Üdv: Gorsi
gorsi

Sziasztok!

Nincs valakinek véletlenül hányós-fosós és lázzal járó vírus? Szeretném tudni, hogy mennyi idõ alatt lehet kievickélni belõle és hogyan etettek, illetve itattok egy 10 hónapos kölköt, aki sírva elfordul minden elõl?

Köszi:
Zsófi
szzsofia

Sziasztok!

Márti!
No azért nem fogadom el mindnekitõl az összes kilót, egyenlõre mindenkitõl felet, max egyet oké ? Kép

GOrsi!
Elmondjam a mai reggelimet? Egy joghurt, hajnalban, majd kb. 5 szelet kenyér, 3 lekváros, két sajtkrémes. Ebéd: leves, két csirkecomb, rizs, cékla. Igaz nassolni ritkán szoktam max. túrórudit, vagy túróstáskát. Ill. gyümölcsöt és joghurtot minden mennyiségben, üdítõt nem nagyon iszom, néha gyümölcslét és a teákat is üresen. Lehet ez a titka?
Palacsintából viszont én is korlátlan mennyiséget meg tudok enni, engem kihagytok?
Bébiszitterhez drukk!

No elüldõznek a gép elõl, majd még jövök addig is mindenkinek egy kis jó kedv, és jó szórakozást Kép Kép Kép Kép Kép

Norci
norci

Sziasztok!
Köszi Danimama nevében a kedves szavakat, továbbítom majd neki, bár az kérdéses, hogy mikor. Holnap jönnek Adri barátnõmék Levistõl és hát akkor olyan jó együtt, a hétvégén még számítógépet se akarok látni!!!

Norci!
Hát nem semmi, milyen vékony vagy!!!!!! Irigy vagyok ám rendesen, bár a pocaknövesztésem miatt most csak "képletesen" szólva, de aztán jövõre majd elkérem a titkos receptedet!
Írjál ám, ha van már valami biztos dolog Vityával!!!!!!!!

Gorsi!
Én is itt tartok, ahol te. Szeretnék néha egy kis szabadidõt, bár amióta kiderült, hogy pocaklakóm van, már nem annyira a kimenõ érdekel, mint a pihi. Nálunk most nagyon ideális állapotok uralkodnak, hátha nálatok is csak napok-hetek kérdése. Harapásról: délután megyek és megkeresem az egyik régi Baba Magazint, abban írtak róla. Aztán ha már kiokosodtam, megírom, jó??

Remélem, nem kiabálom el, de Donci ezen a héten minden egyes nap átaludta az éjszakát egy nyikkanás nélkül!!!! 12 órát alszik egyhuzamban, nappal meg egyszer 3 órát. Ja és eszik is rendesen, nagyon jó kedvû. Szóval nekünk most nagyon jóKépKép Sokszorosítom mindenkinek a jó kedvünket, rendben?

Puszi: Nyuszimanó
nyuszimano

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?