Sziasztok!
Nagyon szépen köszönöm a névnapi jókívánságokat!!!
Nagyon aranyosak vagytok!
Nem tüntem ám el, csak hétvégén tatárjárás volt nálunk. Jöttek a vendégek és mindent elpusztítottak. Nem győztem sütni a muflinokat, kábé 6 adag elfogyott, plusz sós rudacskákat, na elegem is lett a névnapozásból
És ha belegondolok, nyakamon a Karácsony, akkor is biztosan nagy rohamra számithatunk, csendben megjegyzem, NEM miattunk. Most is inkább Peti volt az érdeklődés középpontja, nekem gyorsan a kezembe nyomta mindenki a csokit, virágot, stb, ezzel mint főszereplő balra el... És főzhettem a kávékat, teákat
Móki az ötleted mint szép hosszú hétvége nagyon tetszik
Majd elbúgom Apának egy alkalmas pillanatban. A netmentest eltaláltad, ma csak este tudtunk netet csiholni...
Visszaolvastam ám, elkezdek válaszolgatni. Ha elfáradok, holnap folytatom
Legeslegelőször:
Ági
SZUPER, hogy Matyusunk már újra az otthonlétet élvezi és jókedélye a körülmények ellenére sem hagyta el. A szeretet a legjobb orvosság mindenre, és ugyebár Őkelme ebben dúskál jócskán
Drukkolunk tovább, hogy az eredmények megnyugtóak legyenek. Majd referálj lécci hétfőn, ha beszéltél a kórházi dokival.
Nuska
itt rötyögök Sára produkcióján
nemsemmi a leány
A falvédőt még nem cincálta le? Lehet fogadni, hogy az lesz a következő kedvenc?
Peti is imád PONT ugyanigy pakolni, az apró krémesdobozokat már el is tettem máshová.
Mi készült a pucolt dióból?
Móki
Andris úgy gurul a palackokon, mint amikor a farönköket gurítják egymáson. Rutinos! És nagyon okos a pasi!
Ezexerint éjjel már nem kinálod Őt meg cicivel? Seperc alatt megszokja és alszik majd reggelig, meglásd. Csak következetesség kell. Nálunk nagyon bejött, pedig sokan megköveztek érte (nem Ti, hanem más ismerősök). Hajrá hajrá éjszakai szunya, megérdemlitek és Ő is kipihentebb lesz nappal.
Hypóztál igazi hipóval vagy clorox-szal? Szag elég makacs, én is pont úgy szoktam, mint Humi. A venisokszieksön ssz@r, tudom, ez nem az antireklám helye, de a legszebb plüssrugiban bennemaradt a folt, pedig frissen áztattam be.
Tündi
Mentettem a kis drakulát, köszi
A kosaras is nagyon jó. Apa talán vizipólós volt?
7. fooogacskaaa?
AZTA! Asszem Tomika az ügyeletes Krokink, igaz?
Kis drága
Búgócsiga olyan, mint a mi gyermekkorunk békebeli búgócsigája? (Nekem kék volt anno...). Hol lehet olyat lőni, vennék Petinek is
Ed
Majd nem nevet ki Apa, ha megkóstolja a muffint!
Házibélizt köszi, azért elmentettem. Ha esetleg nem kapnék Karácsonyra, elkészitem.
Kata
Lázzal hogy álltok? ugye azóta jobban lett Máté? Lehet, a talin kapott el valamit? Bár nem hiszem, mert Petyán és Mátén kivül ugye más baba nem lett lázas? Ekcéma javul az arcocskáján?
Karmen
Amig szoptattam, nálunk is Apa hipózott. Ugyanis Peti tényleg nem volt hajlandó szopni, mikor mosás után kináltam Neki a büfét. Le kellett tusolnom és addig sikálni a kezemet, mig nem érződött a clorox.
Megint kitolt Veled a kristály?
Ajjajj, remélem gyógyul és nem fáj már.
Sylvi
Zsófi valóban nagyonnnagyon lány
Mégpedig nagyonnagyon szép
Nem is irtad, a szobácskája milyen szinű az új lakásban?
Moncsi
Dehogy van Levi lemaradva, ne mondj ilyet! Tökjófej vagány kiskrapek!!!
Peti egy izgága sajtkukac. De csak, hogy legyen miért aggódnom. Most épp a hiperaktivitásról kerestem számomra értelmezhető tudományos irományokat. Találtam és megnyugodtam.
Zsu
Petya hogy van? Ugye már Neki sincs láza? A hig kaksi lehet a fogzás velejárója, főleg, ha nagyon piros a pópó. Petinél tapasztaltam hasonlót, de Ő 4x is meglepett folyékony végtermékkel. Amióta kinnt vannak a fogacskák se piros popsi, se hig kaka. Viszed dokihoz? majd ird meg mit mondott. Jobbulást a kis druszánknak
Barbi
Ti sem vagytok lemaradva
Megint megnéztem Bence vigyori arcocskáját a csikos pólóban, annyira édes. Petinek is volt egy ugyanilyenje (Kengurú Goldos, ugye?) Úgy imádtam rajta.
Birod ezt az Update-es diétát? Elolvastam a neten, mert érdekelt, - és most ismét lőjetek agyon
- nagyra értékelem azt amit ez a Norbi gyerek csinál ( a hogyanját már nem annyira), hiszen Ő maga is 100 kilósból küzdötte le magát a jelenlegi súlyára, azaz tudja milyen túlsúlyosnak lenni. Vagyis hiteles számomra, amit csinál. De a délelőtti somlói galuska és az éjfélig ehető paprikáscsirke gondolata is elborzasztott
De biztosan sokaknak használ, szerintem gyomor és megszokás kérdése, én személy szerint más elvet vallok
Humi
Kópénk hogy van? Mél megy (holnap). Drukk-drukk, hogy a szuri keddre ne okozzon semmit Krizsónál
No, még egy szösszenetnyi gondolat az italozásról oszt dugulok elfelé
Alaposan felcsigáztam a kedélyeket ezzel a Bailey's-zel. Mók, szerintem 1 icipici gyűszűnyitől semmi baj nem lesz, Andris meg sem érezné.
Sly, a pohárka vörösbor pedig mint tudjuk, orvosság!
Amit mi megiszunk egy-egy alkalommal az nem mennyiség. Én pl. a vörösbort ittam terhesség alatt is egy-egy izletes vacsinál, mikor megcsapoltunk egy üveg jó villányit.
Ajjajj, télleg mentem
Puszi Mindenkinek!
Szilvusék