Sziasztok!
Először is gratula a jó eredményekhez a gyönyörű pocifotókhoz és alkotásokhoz! Annácska, nagyon örülök, hogy minden oké lett!
Lányok,
én is szeretnék találkozni veletek, beveszték még a csapatba?
Szombaton kaptam egy 24 órás ekg-t, tudjátok, a szívem miatt. Tegnap kellett visszamennem, izgultam rendesen, amíg a doki értékelte a 24 órás termést. Aztán jött és annyit mondott: Asszonyom, ön nem beteg, teljesen jó a szíve, az extrákat vegye úgy, hogy nem figyel rájuk. Szülhetek természetes úton, terhelhetem magam nyugodtan, szóval egyelőre minden oké.
NAGYON BOLDOG VAGYOK, mert izgultam eleget!
Na, a szülőkről annyit, hogy velünk sm foglalkoznak, már több mint 2 hónapja semmit nem tudnak rólunk, de mindig mi hívtuk őket, gondoltuk Apával, most már ők is ránk csöröghetnének. Hát nem... egyik sem a 4 közül.
Szóval mi is hárman maradtunk, de azt tudom, hogy ez a legfontosabb. Jó lett volna elmondani anyukámnak, milyen jó érzés Poccancsot érezni, így csak veletek és néhány más barátnőmmel oszthattam meg ezt az érzést.
Nancsika,
varrótanfolyam?
Lettymama,
én is PIC-ben dolgoztam, de Miskolcon, a megyeiben, segédápolónőként, 19 évesen. Nagyon tanulságos és szívfájdítóan gyönyörű volt, a legnagyobb siker(?)élmény, hogy nálunk egy kb. 600 gr-os baba is életben maradt, igaz, súlyos agykárosodással, mert a szülei alkoholisták és erős dohányosok voltak. Emiatt született ilyen korán. Jó volt látni, ahogy a sok-sok babát vitték haza egészségesen, illetve átvittük őket az ún. "hizlaldába", ahol már csak erősödniük kellett a kezelések után. Én ott dolgoztam, ahol rögtön a születés után a legsúlyosabbakat hozták. Szóval sokkal többen mentek onnan is haza épen, szépen...
Tünde,
én ajánlom a MÁV-ot, és az orvosomat is, aki még a 36. héten is vett át kismamákat. Semmi pénzéhség, mindig elérhető, mindenhol kiharcol nekem elsőbbséget, pedig szerintem fiatalabb, mint én vagyok, de tele lelkesedéssel. odafigyeléssel. Én elégedett vagyok vele, remélem, a szülésnél is minden ok lesz. Roomingosak a szobák, a szülészet nagyon jó, a bábák is, a babarészlegen viszont elég morcik a nővérek, ez is hozzátartozik az igazsághoz.
Leállítom magam, de elég régen nem voltam itt. Azért ne felejtsetek el!
Puszi mindenkinek!
Lyly
21+0