Sziasztok! Megpróbálok távirati stílusban írni mindenkinek. Hűűűűű, rengeteg a termés minden nap, csak győzze az ember mind elolvasni!
Mariann, anyósodnak biztosan gyűjtőszenvedélye van, rá se ránts, legyen boldog a hifivel. Aranyos Nádja a zenélő kütyüvel, háááát nekünk nincs ilyenünk és asszem nem is töröm magam, gogy mielőbb beszerezzük
A suliról annyit, hogy itt nálunk tanítónőket eddig középiskolában képeztek ki nem 4 hanem 5 év alatt.Én 1995-ben végeztem, azóta tanítok, hanem most nemrég úniós követelmény lett, hogy a tanítóknak felsőfokú végzettsége legyen. Ez természetes is. Aztán beiratkoztam a főiskolára, mert adva van egy határidő,és aki addig nem végzi el a sulit, állás nélkül marad. Hát nem volt egy leányálom eddig sem d.e tanítani, hazarohanni,és vágtázni d.u. a főiskolára, most meg babóval még nehezebb,de majd csak eltelik valahogy ez az utolsó év.Edina is imád villámgyorsan gurulni, a kúszást egyelőre hanygolja, de remélem a mászás nálunk sem marad ki.
Ági, Moncsi, hát neketek sem volt könnyű a szülés, de túl vagytok rajta és ugyebár ott a szép eredmény.
Léna, nagy gratula a fogacskához, a mászáshoz,az állingáláshoz, no meg az új lakáshoz! Nem könnyű részletet fizetni, viszont az albérlet kidobott pénz lenne, így meg a lakás a tietek lesz.
Karmen, Orsi is rohamosan ügyesedik, olyan édi a fogacskáival! Milyen ügyesen álldogál az ágyikóban!
Szilvus, még jó hogy a Merci eltűnt, rossz vége lehetett volna. Gratula a kis krokodilnak! Peti milyen ügyesen ül, és jó nagyot nőtt! Ahogy olvastam a szüléstörténetedet, úgy tűnik szép emlékeid vannak róla. Jó 2 nyomás és Peti kint is volt! Hű, nem semmi!Ha én mondtam volna itt, hogy gátvédelemmel akarok szülni, lehet kiröhögtek volna. Itt bizony mindenkinek becsületesen lekerekítik a fél senekét szüléskor, nehogy kényelmesen tudjon szoptatni
Rita, ha jól értettem te szülésznő vagy? Neked sem lehet könnyú 3 gyerkőccel! Julcsi nagyon aranyos a képeken.
Claire, tényleg érdekes lehet figyelni, milyen másképp fejlődnek a babóid.Azért még most sem tudom elképzelni, milyen lehet ikrekkel... Én úgy képzelem, az egyik felkölti sírásával a másikat, majd fordítva. Biztos rengeteg türelem kell.
Móki, Andris tényleg másképp néz ki a képen, mint amilyen valójában.Próbálgatja az arckifejezéseket a kis muksó.
És milyen kicsi a világ! A nagyid gondolom egy Kézdi melletti faluban lakik.
Kitty, szupi sapekot kapott Réka. Kis értelmes lányka, majd mászni fog ő is nemsokára, még nem maradt le semmiről. Hogy boldogulsz a 3 lánykával?
Era, sok sikert a konyhabútorhoz! Biztos jobban megéri, ha ti eszelitek ki és apa összerakja. Én már adtam Edinának szőlőt, mert az alma megfogta a gyomrát. Szerintem adhatod a szőlőnek a husiját is, én szét szoktam nyomkodni, jó leves massza lesz belőle.
Humi, Krizsó nagy léptekkel halad az önállósodás útján
Csak még a nagy buzgalomban nem nagyon kapja a szájacskáját
Lehet a céklapakolás jó tesz a babák bőrének? Látom a babóknál nagy sikere van a céklának, legközelebb mi is kipróbáljuk. Becenév nekünk is van egy rakás: az első Gömbike volt, mert a szülészeten kirítt a többiek közül a méretével. Aztán nevezzük szuszmutykának, szöszmöszkének. További változatok: sz@rmókocska, maszatka,huncika, kincsem-bogárkám, pucamuca
Timi, Bence aztán élelmes kis lurkó! Alaposan magára szedett.
Kata, Máté arcocskája rendbe jött?
Tünde,látom Tomika is kis hamis krokodil lett
Csak éjjel aludna jól szegényke! Neked is mindjárt könnyebb lenne. Edina már 4 napja nem szirénázik éjjel, olyan jó újból átaludni az éjszakát. Remélem, Tomika is rájön hamarosan.
Erika, Dani is gyorsított a tempón. Milyen ügyesen ül! És jó hurkás baba lett! Olyan jó gyömöszölnivaló
Edina egyre csintalanabb, ha látja, hogy nevetünk a huncutságain, még rárak egy lapáttal. Mostanában sok a duma: hebbebbebbebbe különböző hangmagassággal. Még nem mászunk
Kint egyre kevesebbet alszik, imád nézelődni. Nem is bánom, így hátha éjjel nem költ fel.
Phűűűű, így is elég hosszú lettem. Gyakrabban kell jönnöm ezután.
Puszi, Mely