Új privát üzeneted érkezett!

Edit!!!

Mi sem vagyunk gazdagok, apa bizniszelte a joggert kevés pénzért.
Aztán a sportkocsi muszáj, mert én nem tudok jönni-menni csak a joggerrel mert az fér be a kocsiba.
De abba meg Domi nem tud aludni. :? A joggert olyan kevés pénzért vettük, hogy nincs értelme eladni.
A nagy babakocsinak meg már nem veszem hasznát, mert bár nagyon jó kocsi, hatalmas a belseje, de nem fér el a kocsiban még lapra csukva sem.
A sportkocsit úgy veszem meg, hogy eladtam a laptopomat. :oops:
Abból kifizetem és ha elmegy a másik babakocsi, akkor veszek egy másik használt laptopot. :lol:

Így nem kell gazdagnak lennem. :D
Én itthon állandóan csere-berélgetek mindenfélét a vaterán keresztül, így pici pénzt tudok havonta keresni vele.
Meg néha besegítek az ingatlanos barátnámnak és azért is kapok pénzecskét.
Szóval én így tudok sportkocsihoz jutni.Ja azt nem mondtam, hogy NEM ÚJ a sportkocsi sem!!!!Egy peg peregot újonnan nem akarnék kifizetni. :lol:

Küldj át virtuálisan munkát, segítek neked! Főzzek vagy mossak????
Mondd és csinálom!

Kép

Kép

Kép

Üdv: Kriszta
dominika1

Sziasztok!

Rég voltam :?
Most nagyon össze-vissza melózik Apa, így nekem is alig van időm...
Ha itthon van mindig csinálunk valamit , vagy ő van a gép előtt :lol:

Majd visszaolvasok... :roll:

Levi állandóan állni akar...
Mindenhol feláll (már a fürdőkádba is fel akar).
Szerdán megjött a borostyánlánc.. Szerencsére nem zavarja, hogy a nyakában van..
Észre sem veszi. Azóta többet alszik és sokkal mosolygósabb. :lol:
Még nem jött ki a foga..
Ma volt a védőnő... Csak dícséreteket kaptunk :lol:

Ez most a kedvenc képem : :P
Kép

Áll és áll...
Kép
Kép

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Jajjj micsoda harapnivaló sonkácskák!!! :D
Ne aggódj Kia, a fogak gyorsan kibújnak aztán mint az őrület úgy jön a többi!!!

Vasárnapra pedig boldog hófordulót előre, mert én valszeg nem leszek fenn. :lol:

Kép

Kép

Kép

dominika1

Sziasztok!

Na akkor kezdem előről.Először is a jó hir,hogy nem kell többet menni maszirozni.Mostmár Réka is bárhol feláll,ha jól bele tud kapaszkodni.

Kriszta:Én is sporkocsit vadászok.Egy Bé-Bé-Go-t néztem ki elég jól néz ki 150 fokig dönthető,de hát 20.000Ft.Ha itt Diósdon kellene mászkálni,akor jó lenne a nagy,de nem fér fel egyik BKV járműre sem.De már abban is állandóan felül,a bekötést meg nem akarja elviselni.

Szilvi17:Jó pihenést nektek!!!!!!!!!!

Szilvi:Az alvásra visszatérve,Réka 3 hónapos kora óta átaludta az éjszakát,egészen 7 hónaposig.Azóta viszont borzasztó éjszakáink vannak.Úgy kezdődött,hogy este 7 körül fürdött,evett,majd elaludt,aztán 12,és 2 között műsorozott.,majd elaludt,aztán 4 körül kezdte előről,majd evett,és egészen 6-ig birta.Azóta annyiban változott a helyzet,hogy ugyanigy fürdik,eszik,csak utána egy órát alszik,aztán úgy gondolja,hogy vége az éjszakának.majd 10 körül alszik el újra,és 2 és 4 között van a műsor.Azért egy héten kétszer előfordul,hogy alszik reggelig.Gondoltunk a fogra,a melegre,de rá kellett jönni,hogy a mi ágyunkba nem fáj a fog,nincs meleg,tehát csak nálunk akar aludni.Jó lenne újra elhagyni a hajnali evészetet.

Na megpróbálom elküldeni.

Kép

Kép
ancsa03

Kép

Kép

Kép

dominika1

És nagyon jó hír, hogy nincs több szadi masszázs.
A baba-mama úszást viszont igen melegen ajánlom.
Félreértések elkerülése végett közlöm, hogy a babaúszáson, ha a picinek nem jön be a merülés, hát nem kell víz alá mártani!!!!
Az a tévhit járja, hogy a babaúszás abból áll, hogy behajítom a gyereket a vízbe és ha nem fullad meg akkor mázlista.

Na a babaúszás NEM ez. :lol:

Kép

Kép

Kép

dominika1

Sziasztok!

Látom a mobil gyerekek már sokkal több időt igényelnek! Mindenki havazódik.

Ancsa :D
hát ez tényleg nagyon jó hír. Nagyon ügyeske Réka baba és hogy már 9 hónapos! Az alvásról amit írtál bevallom nagyon megnyugtatott, mert nálunk uez a helyzet, csak már nem akartam írni, mert Sára sose volt egy alvásfenomén. Szörnyű! Te hogy bírod? Mert én sajna minden humorérzékem elvesztem az éjzaka közepén, amikor fel-le járkálok vele és látom, h már pirkad, én meg még max. másfél órát aludtam össz. Az a baj, h ha egyedül lenne, simán visszaraknám az ágyába, hogy csináljon, amit akar (az se baj, ha sikongat, viháncol), de így hogy Julcsi ott fekszik tőle 2 méterre, nem engedhetjük meg, hogy nagy hangzavart csapjon, mert akkor a nővére se aludna. Engem az vigasztal, hogy ennek is vége lesz pár hónapon belül. Emlékszem, Julinál is volt egy ilyen éjjeli bagoly epizód. Akkor egyszerűen kiköltöztünk a nappaliba, hogy még a forgolódásunkkal se zavarjuk az alvókáját, és mivel nem volt mire felébredni, elkezdett max. 1x kelni, és tejcsi után gyorsan be is aludt. Próbáljátok ki, ha van lehetőségetek!

Kia :D
de szép a lánccal Levi! Jaj, ez a felállok, ha beledöglök is, engem már nagyon kikészít! Sára uis, mióta kifejlesztette felálló hadműveletét, egész egyszerűen nem játszik semmivel, nem érdekli semmi, csak a legabszurdabb helyeken való felállás. Már folyik róla a víz, tök ki van fáradva, de akkor is... Meg hát rámol! Most visszakapom, amit az elmélyedős-molyolgatós Juli elmulasztott! Duplán! Ma azon kaptam, hogy - rendkívül gyanús 2 perc nyugi után - rágcsálja a gyapjú szőnyeg bojtjait (meg a mellette lévő sanzavera levelével próbálkozik :evil: ). És még ő van kiakadva, ha elveszem. Asszem már csak a járás fog segíteni ideig-óráig, de ő nem lesz egy "akkor most szépen kipakolom a kosarat, meg visszapakolgatok és nézegetem az érdekes játékokat" típus az biztos.

MEgyek is, mert ma még 1x aludt, az meg már 5 órája volt és újabb kísérletet teszek az elaltatásra.
Még jövök, ha sikerült.
KM

Kép
Kép
kismok

Kriszti:Én erre gondoltam
http://babyfun.vasarlas.origo.hu/termek ... pid=902990
Most csak ennyi.Elszaladunk vásárolni majd még jövök...

Kép

Kép
ancsa03

Kép

Kép

Kép

dominika1

Kép

Kép

Kép

dominika1

Sziasztok
Véget ért a nyaralás :? (egyelőre :lol: )
nagyon jó időnk volt, jól éreztük magunkat, igazi pihi volt. Holnap indul a fiam a Szeidi tóhoz 1 hétre, mosás csomagolás erről szól az idei nyaram :lol:
Nem akarom képekkel elárasztani a topikot, de lassan töltögetem fel a képtárba őket, lehet kukkolni. :lol:

drumka

Sziasztok!

Mi is megjöttünk. :D
Most nincs időm visszaolvasni de holnap apa még itthon van így lesz időm(remélem).
Nagyon jól éreztük magunkat,remek volt.

Most megyünk anyuékhoz mert főzött nekünk,hgy nekem ne keljen ma.

További szép napot

sziasztok

Kép

Kép
szilvi17

jó dolog ez az anyu!!! :D
Ancsa! Éljen!

Kép
nyafi

Kismok:Egyenlőre még nálunk sincs lehetőség sirni hagyni(bár ha lenne sem tudom,hogy meddig tudnám szegényt ordittatni),mert még nincs szétválasztva a ház,és a sógoromék is hallanák.Azt meg nem akarom,hogy ők se aludjanak.Bár a hétvégén elutaztak a Balatonra,na mondom most aztán szigorú leszek,erre 7-04.30-ig aludt :roll: :roll:
Na de ahogy irtad biztos ez is véget ér egyszer.Bár a harmadik egymásutáni ilyen éjszaka után már nagyon nyügi voltam reggel,erre az apósom közölte,hogy nincs türelmem a gyerekhez...Hát nem tudom :?: :?:

Szilvi17,Drumka:Örülök,hogy jól telt a nyaralás!!!!!!!!!

Nekünk az idén a kerti hancúr marad...Hoztam pár fotót...
Kép
Kép
Kép

ja és elszedte a keresztanyja reggelijét....
Kép

Kép

Kép
ancsa03

Szép jó estét!

jaj, de édes tüüüündéérr! Olyan huncut szemei vannak ennek a lánynak, hogy nocsak!
Ó dehogy a sírni hagyásra gondoltam. :) Én személy szerint képtelen vagyok rá, másrészt úgy gondolom, egy babát nem trenírozni, idomítani kell. Úgy értettem h pl. Sára amikor felébred éjjel, simán viháncolna, játszana, ugrálna az ágyában, mi meg addig is fekhetnénk (persze sötétben szigorúan - nehogy azt higgye, nappal van :shock: ), aztán ha elfárad, megunja, hátha maga is letenné a buksiját egy idő után. De hát a sejhaját kell cipelni, h valamennyire is csönd legyen, mert egyébként rikongat. A földön meg mégse álllhatunk le vele játszani, egyrészt mert fenének sincs kedve, másrészt mert akkor végképp azt hinné, ez a dolgok rendje és módja. Bár a párom ilyenkor már többször nekiállt dolgozni, kihozta magával a nappaliba, addig S. molyolt, ő meg haladt a munkával. De ez még azelőtt volt, h bejárta volna a házat.

Nyaralók, gyertek beszámolni.
Én már nem nyaralok többet, de olvasni szeretek róla. Úgyis most nagy a csönd...

KM

Kép
Kép
kismok

Sziasztok!

Kia:Leventének BOLDOG HÓFORDULÓT!!!! :D
Nagyon édesek a kis sonkái. :D És a pofija,nagyon szép. :D

Ancsa:Te sem panaszkodhatsz. :D Nagyon szép Réka.

Drumka:Örülök,hogy jól telt a nyaralás.Leányzód hogy van?
Kisfiadnak nagyon mozgalmas a nyara. :D
Ha majd lesz időd és kedved írj msn-en.

Kézeljétek el Levi 1 hete átalussza az éjszakát.20h-6.30 iga alszik,ha később fekszik 9hkor akkor 7.30kor kel.Azt hittük,hogy ha elmegyünk nyaralni akkor megváltozik a környezet miatt,de szerencsére nem.Ma megint én altattam 1 hét utám,kíváncsi vagyok,hogy fel kel e.
Nagyon jó kisfiú volt végig.Egész nap dumál,sikongat.Próbálgatja a "kis" hangját.Már mindenhol feláll,lépeget.Étvágyával nincs gond.
Amikor ettünk fagyit ő evett tölcsért,imádja. :D
Megint úgy indultunk el itthonról,hogy nem fogunk sokat enni,saláta,lightosan.Persze..."2x voltunk étterembe,és "zabáltunk".
Finom volt minden.1kg fel is jött.De nem baj,mert jó volt.
Fürödtünk egyszer a Balatonba én nem voltam elájulva,persze szép szép mert a mienk de koszos volt,sokan voltak.Ahol laktunk volt hátul egy medence ott fürödtünk.Csavarogtunk sokat.
Még maradtunk volna. :D
De még elvileg megyünk 20-a körül valamelyik Danubius hotelbe mert apósnak van kedvezménye és átruházható és a párom kitalálta,hogy menjünk.

Hogy telt a hétvégétek?

Megyek mert álmos vagyok.

Jó éjt

Kép

Kép
szilvi17

Kép
Várja a vacsit. :D

Kép

Kép
szilvi17

Kép
Kis családommal :D

Kép

Kép
szilvi17

Kép
Én őrségben :D

Kép

Kép
szilvi17

Nyafi, Abigélnek boldog hófordulót utólag!!! :)

És Isten éltesse mai hófordulósainkat is, Sárát és Levit!!! :)

Puszi mindenkinek!!! Nem tudom, mikor jövök majd bővebben, holnaptól ismét indul a bolondok háza, de ma jól éreztük magunkat, Édesanyáméknál voltunk, strandoltunk, szuper volt. Képekkel majd jövök. :) :wink: :oops: :oops:

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Kép
Apa egy picit nem figyel és máris meg van a távirányító :D

Kép

Kép
szilvi17

Kép
Kis vagányom :D

Kép

Kép
szilvi17

Kép
Nagyon finom ez a tölcsér :D

Kép

Kép
szilvi17

Kép
Nagyon alszik :D

Kép

Kép
szilvi17

Kép
Imádja a vizet,sírt amikor kiszedtük a vízből

Kép

Kép
szilvi17

Kép
paparazzzzooooooooo :D

Kép

Kép
szilvi17

Kép
Játszott apával

Kép

Kép
szilvi17

Kismok:Sárának is boldog hófordulót kívánunk.

Jó éjt

Kép

Kép
szilvi17

Kia!

Levinaek boldog hófordulót!

Kismok!

Sárának is boldog hófordulót!!!

Szilvi!

Jók a képek! Ne aggódj, nálunk is van távirányító fetisizmus! :D

Ancsa!

Rékának nagyon huncut a szeme, kösd fel a gatyád, szerintem veszedelmes lesz a csaj, ha elindul!!! :D

Csajok!

A Ti Manótok eszik már magától vagy esetleg darabosat?
Domi meg akar fulladni minden mikroszkópikus nagyságnál nagyobb falattól.

Kép

Kép

Kép

dominika1

Abigél a banánt eszi meg reszelve, ennyi az össz darabos...
Távirányító imádat szintén.
Ancsa nagyon helyes a csaj

Kép
nyafi

Kriszta, mivel Boró már "nagy" volt, amikor kezdtük a hozzátápit, és szinte mndent csak villával török neki. Vagy reszelek. De pl. tegnap anyuéknál turmixoltam, mert a szilvát nem tudtam neki elfogadható darabokra villázni és reszelni sem lehetett.
Hogy érted azt, hoyg "eszik magától"? :shock: Még Kriszta sem eszik meg mondent magától, és ha eszi, akkor is besegítek néha, hoyg biztosan jóllakjon. Hibátlanul csak a falatkás ételeket eszi. Ami főtt étel, leves, főzi, abban még kell tanulni. Szóval, eszembe sem jut, hogy Boró magától egyék. :D Így is elég malacka lesz a végére, hát mi lenne még akkor! :lol: :lol: :lol:
De szerintem ne aggódj Domi miatt, még eddig mindenki megtanult darabosat enni, csak el kell jönnie az idejének. 18 évesen neki sem kell majd pürésíteni állandóan! :roll: :lol: :lol: :lol: :lol:

Szilvi, nagyon édi a kissrác! :)
Ancsa, Réka valóban tündéri! :)

Puszi mindenkinek! :)

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Ja, Kriszta, boldog névnapot Dominak!!! ) :) :)

Kép

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Rohanósak a napjaink, unokatesóm esküvőjére készülünk, meg amúgy is mozgalmasak a napok idehaza.
A kajáláshoz akarok csak annyit, hogy CSillának is már csak török-reszelek mindent, egyedül a husit turmixolom (vagy pl. a szilvát, meggyet, spenótot, sóskát...). Szerencsére jól megeszi.
Az önálló evéshez meg annyit, hogy Sebit 6 hónaposan beültettem az etetőszékbe, adtam neki kanalat és napjában 2-3-szor annyit maszatolhatott az étellel, amennyit akart, miközben etettem. No persze így 3/4 óra volt a kaja, plusz még egy 1/4, mire a konyhában rendet tettem és a gyereket is kivakartam a ragacsból. Viszont ő 10 hónaposan teljesen önállóan evett kanállal.
Csillánál egyszerűen nincs ennyi időm szórakozni, kanalat ugyan kap a kezébe, de én etetem, hogy normális idő alatt végezzünk. :oops: Majd ha Sebi már ovis lesz, akkor Csilla is elkezdhet maszatolni. :)

Kép
Kép
Kép
cas

Babaúszás
Nagyon szívesen járnánk, de amit találtam elérhető távolságban, az horror összegbe kerül.... Pedig a fürdőkádban viháncol, csapkodja a vizet (tenyérrel rácsap a víz felszínére, és élvezi, hogy mindenen csorog a víz), feláll, forog, kúszik-mászik és nem zavarja, ha a szemébe megy a víz, tehát biztosan élvezné. :cry:

Alvás
Nekem tegnap lett elegem, napok óta rosszul alszik (alszunk....), a tegnap pedig katasztrófa volt, két és fél óran kersztül hüppögött az éjszaka kellős közepén, mire végre újra elaludt. Úgyhogy tegnap új rendszabályokat vezettem be, remélem, be tudom tartani:
- nappal max. 2x alszunk, lehetőleg evés előtt (eddig két óra ébrenlét után ált. egy óra alvás következett)
- éjszaka csak vizet kap
- az eddigi 1x-i hozzátápi mellett uzsira is kap ételt, egyelőre gyümit
Az első éjszakánk nagyon jó volt, fél négykor felkelt, visított, amikor a vizet adtam neki (majd megszakadt a szívem....... :cry: ), de utána cumival szépen elaludt, és majdnem ötig aludtunk :D

És kikukucskált az első fogunk!!! Alul a bal metszőfoga jött ki, még alig látszik a teteje :P

Kép
Kép
d0r0ttya

Sziasztok
mi Lipóton voltunk, Győrtől kb 26 km a Szigetközbe, 690-en lakják a falut nagyon csendes szép hely. Apának megvolt az öreme, amerre nézett pecahely volt, a gyerekeknek termálfürdős élménymedencés strand. Jöttek velünk a szomszédaink is, igy a gyerekeknek volt gyerek nekünk meg felnőtt társaság. Október körül megint megyünk majd egy hosszú hétvégre.
Barbinak foga még mindig nincs :( de simán eszik darabosat, minden Hipp kaját ami 12 hónapos korra van, kenyeret elcsipegetve, sült krumplit azaz a krumplit bárhogy :lol: , mindent eszik amit mi csak villával összetörve, ha kicsit nagyobb darab kerül a szájjába azt kiköpi, vagy kiszedi. :P

drumka

Edit!

Köszike Domi nevében is!!!
Evés: adok kanalat a kezébe de nem is próbálkozik vele enni. A fiam ilyenkor már kanalazott!!!!!
A darabosokkal igen, elveszi, beveszi a szájába de rágni samfu, úgyhogy fuldoklunk.
Még a dinnyétől is képes fuldokolni. :shock:

Hát igen az az egy vígasztal, hogy kamaszkorban tán rágni fog. :D
Sztem várok még..... :lol:

Dorottya!

Ahol mi úszunk, ott havi 8000 Ft az úszás. Ha érdekel, írok bővebben róla. Heti 1x megyünk.
Éjszakai hüppögés: mi amióta jön a fogunk, kb 2-3 x kelünk éjszaka. Ha éhes kap enni, ha szomjas, akkor inni. Legújabb divat, hogy éjjel kakálunk, van hogy fel sem kel rá!! :shock: :D

Cas!

Esküvőőőő??? A tök buliiii!!!!
Gyerekeket is viszed?

Kép

Kép

Kép

dominika1

Krisz:Dominak Boldog Névnapot!!!!!!!!!!!!!
Most csak ennyi,mert nem száll ki a fenekemből....
d nzcn tn m7zv Ezt Réka küldi Dominak.. :D :D

Kép

Kép
ancsa03

Krisz :D
Boldog Névnapot Dominak!!
Darabosat én meg sem merem próbálni :oops: :oops: Kenyérhéjjat adtam kétszem a kezében, s míg a játékokat kóstolgatja, a kenyér nem izgatja. Mindig nagyon nézi, amikor eszünk, de ennyi kb.
Kanállal is csak játszik, nem akar enni vele 8)

Szilvi :D
Levi nagyon édes, s már milyen nagy fiú :lol:
Tök jó, hogy jól éreztétek magatokat, s hogy Levi már alszik egy hete. Hogyan telt a múlt éjszaka, altatás a la Anyuci :?: :wink:

Kismok :D
Sárának boldog hófordulót!!

Kia :D
Levinek is boldog hófordulót!
Nagyon szép nagy fiú ő is, s már milyen ügyesen áll :lol:

Itt találtok két friss videót, most mennem kell, itt rossyalkodik az ölemben

http://www.youtube.com/bossylaci1

Kép
Kép
Kép
szilvia72

+ itt vagyok, gyorsan:

Nagyon örülök, hogy nincs több kínzás, s Réka is már nagyon ügyes csajszi :wink:

Cas :D
Nálatok nem meglepő, hogy ilyen ügyesen haladnak a gyerkőcök, biztos valami szuperman/woman géneket örököltek :lol:

Ja, s nekünk már négy fogunk van, néha felébred éjjel, néha nem, nem tudom, hogy mi az oka, de én is a fogára fogok mindent :oops:
Állni már nagyon tudunk, mindenhol, még az üvegasztalnál is feláll :? folyamatosan figyelni kell.....az egyik videón tisztán látszik, hogy milyen hirtelen történnek balesetek (de ijedtségen kívül semmi más baj nem történt, még én sem ijedtem meg túlzottan :lol: )

Edit :D
Mi történik nálatok, hogy ennyire el vagy havazva?

Kép
Kép
Kép
szilvia72

Szia Domi!

Persze hogy érdekel, nálunk 13e a babaúszás egy hónapra, heti 1 alkalomra....

Kép
Kép
d0r0ttya

Krisz
A gyerekeket délelőtt a vendégfogadásra, az ebédre és a szertartásra visszük, hogy megmutogathassuk őket a családnak. :) Aztán elugrunk velük anyósékhoz, így a vacsin és a lagzin már mulatni is tudunk majd egy kicsit! :lol: (Randa önző szülők vagyunk, tudom, de úgy sajnálom a csöppeket az ilyen mulatságokon, mert nekik nem nagy kaland, a szülőknek meg pláne nem, hogy rohangálniuk kelljen utánuk... :twisted: )
Dominak sok boldog névnapot!!!

Szilvi
Hát amennyire az anyukák mesélik mindketten elég korán csináltunk mindent a férjemmel, így tényleg volt honnan örökölni! :lol:

Kép
Kép
Kép
cas

Szilvi, ezt pénteken írtam a másik topikba. Azóta annyi változott, hoyg most itt van sógorom és a fiai, holnap sógornőm is jön, én meg továbbra is egész nap csak szinte főzök. :D :D :D Per pill. a konyha romokban az ebéd után, összeszedem, aztán jöhet a vacsihoz a felfordulás. :P Ne haragudj, hogy csak másolok... "A férjem szülei évekkel ezelőtt vettek egy házat, amit felújítanak. Már tavalyelőtt is megcsináltak ezt-azt, tavaly is, amit lehetett, de a sűrűje most gyűlt össze. És bár nem sürgeti őket annyira az idő, anyósom mégis azt szeretné, ha már most az ősszel költözhetnének, hoyg majd ne valamikor januárban kelljen. (Apósom talán febr. 1-től lesz nyugdíjas és akkortól laknának is a házban.)
Ma fejezték be a lépcsőöntést, vakolást kívülről, múlt héten tették be az ablakok egy részét, a nappali-konyha már ki van festve, parkettázva, burkolva, már csak a falicsempét kell feltenni ( múlt hétfőn egész nap ezt vásároltuk ) a konyhabútor megrendelve, a szobai részt is nemsokára lemérik, szóval van haladás. De a másik két szobában még festeni kell, parkettázni, Kívülről az alapot kővel kell burkolni, meg sok apró-dolog is van még..., de az a helyzet, hoyg a festésen kívül, amit szaki csinál, úgy döntöttek, hoyg sok mindent családilag oldanak meg. Ezért volt sógornőm csöveket festeni, István és sógorom fognak parkettázni, anyósomnak az öccse fogja a követ felrakni, végülis mindenki ért ezekhez, és akkor minek fizetni másoknak? Ezért van a felfordulás nálunk is, mert ha jönnek, akkor általában én főzök, ami a két kcisi mellett jó koordinációt igényel, de emellett takarítani is kell, szóval, na, minden ami kell...
Aztán anyósom, bármit vesz, muszáj vele mennem , (bár ez nagyon jólesik nekem, mert nem a lányát hívja :roll: :oops: ) Most is mondta, hogy majd együtt kell mennünk függönyt venni.
Ezenkívül a férjem most kidobott mindent a pincéből,( ami a garázsunk alatt van, és majd anyósékkal közös lesz, ) kitakarította, új polcot hozott, amit lefestett a sógornőm nagyobbik fiával, megoldotta a szellőztetését, holnap zenélni megy reggel 7-kor!!!, szóval, zajlik nálunk az élet."

Szilvi, itt is olvashatsz a napjainkról, sőt, ide leírtam a nyaralásunkat is részletesen. :) :) http://www.babaszoba.hu/services/blog/krisztaboro

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Cas!

pfujj-pfujjj micsoda "alja-önző" szülők vagytok!!! :D :wink:
Még szép, hogy ennyi minimum jár nektek!
Köszönjük a köszöntést!

Ancsa!

Köszi Neked és Rékának is...egyem a kis nyomkodós ujját....

Szilvi!

Menyed köszöni a köszöntést! :wink:

Dorottya!

Nálunk 8000 Ft 1 hónapra (4 alkalom)
Kell a gyerekorvostól és a felnőttorvostól igazolás.
TE úszol a gyerekkel. Ha nem jön be a merülés, nem kötelező merülni.Apa is mehet, de akkor neki is kell igazolás a dokitól. 1 x elég kikérni.
Játékos torna vagy masszázs van az elején, utána feladatok énekléssel kísérve a medencében.
Tulajdonképp nem a merülés a lényeg, hanem a vízhez szoktatás.
Kell még egy úszópelenkára ráadható spéci vízzáró pelenka, helyszínen megvéve 2000 Ft.
6-an vagyunk egyszerre 1 órán, van öltöző,
Cím: XX kerület (pesterzsébet) Átlós u.

www.uszomanok.hu

Kép

Kép

Kép

dominika1

Sziasztok!

Kriszta:Boldog névnapot kívánunk a kis tündérnek. :D

Szilvi:Én altattam tegnap este ééééééésss átaludta az éjszakát. :D :D

Én már adtam a Levinek kiflit,kenyeret,babapiskótát,fagyitölcsért.
De bébikajába ma először 8hóstól.Megette.Kicsit furi volt az elején de megette.

Most megyek mert itt van nálunk a párom kisfia és ő itt alszik mindig a nappaliba én meg itt kalapálok mellette a számítógépen.

Jó éjt

Kép

Kép
szilvi17

Edit!

Krisztácskának BOLDOG NÉVNAPOT kívánunk!!!

Tittina!

Nem tudom olvasod-e De neked is Boldog névnapot kívánunk!!!

Kép

Kép

Kép

dominika1

Kriszti:Boldog Névnapot Kivánok!!!!!!!!!!!

Edit:Krisztácskának is Nagyon Boldog Névnapot kivánunk!!!!!

Szilvi17:Gratula az éjszakai alváshoz!!!!!!!!Nagyon édi Levi baba.Na de ti is nagyon csinik vagytok...
Lekopogom kop..kop,de harmadik éjszaka van,hogy hajnalban egyszer visszasimizem,és 5-6-ig alszik tovább.Már ennek is nagyon örülök.

Kép

Kép
ancsa03

Kriszták, Domik Boldogat!
Hófordulósoknak is... :D
Edit nem semmi hogy pörögsz...valahogy olyan érzésem van, hogy rosszul érzed magad, ha nem csinálsz éppen semmit.

Kép
nyafi

Ancsa,Nyafi Szilvi köszönjük szépen!!!

Kép

Kép

Kép

dominika1

Sziasztok!

Edit:Nagylányodnak boldog névnapot kívánunk.
:D

Kriszta,Tittina:Boldog névnapot nektek is. :D :D

Kriszta:Hogy állsz a fogyókúrával?Látom már 30 nap letelt. :D

Nagyon szarul vagyok.Nem tudom mitől,nem szoktam beteg lenni.
Hajnalba úgy keltem fel,hogy szédültem és onnantól már nem is tudtam aludni.Levi 6kor kelt.3h óta fent vagyok.Hányingerem is van.Anyós megmérte a vérnyomásom rendben van.
Szerintetek az idő miatt lehet?
Ez a szédülés katasztrófa. :(

Megyek mert társasozni szeretne a párom kisfia. :D

Szép napot

Kép

Kép
szilvi17

Krisz :D
"Nászasszonyt" is az Isten éltesse neve napja alkalmából :lol: :wink:
Szülinapod is nem sokára jön, ugye??? Mennyi ünnepetek van :shock:

Szilvi :D
Levi tesó????? :roll: :shock: :lol:

Titti :D
Neked is Nagyon boldog névnapot!
Merre vagytok?? Meddig vagytok????

Edit :D
Krisztának is nagyon sok boldog névnapot!!!!!
Nem semmi amit csinálsz/csináltok!!! Én nagyon őszintén még a negyedére sem lennék képes. Már két plussz embertől "rosszul vagyok" - egyébként nem voltam mindig ilyen :oops:
Közben meg persze "sajnáltatom" magam, hogy milyen egyedül vagyok, de ha lenne valaki körülöttem, akkor az sem lenne jó :oops: :oops:

Videót néztétek???

Kép
Kép
Kép
szilvia72

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?