Ancsa
Kristóf nevében is köszönjük a köszöntést
Lehet, hogy elkerülte valami a figyelmemet, de miért nem alszotok éjszaka?
Nyafi
Graula a férjedhez, tényleg nagyon rendes ember
s ha jól emlékszem, ez már nem az első ilyen "kimenőd" volt
Nálam a "kimenő"-t a fodrász, kozmetikus, manikür, pedikür, azaz nagy generál jelentette, egy részét péntek du. másik felét szombat de "hajtottam végre".... legalább a hétvégén jól éreztem magam
Kismok
Örülök, hogy a relatíve rossz idő ellenére is jól éreztétek magatokat, a képek szuperek, s nem sok egyáltalán
A szöveges beszámolódat is repesve várom
mindig élmény Téged (is) olvasni
Jade
Pelenkázás - nálunk is forog Marci, pont a pelenkázó felett van a Mici Macis "bordü" (
fogalmam sincs, hogy hogy kell írni
), s azért mindig elindul...Apa adta a tanácsot, hogy ha fogom a két kis lábát, akkor nyugton marad
játék nálunk is csak ideig-óráig jó, minden más érdekesebb
Krisz
Hogy haladsz a fogyókúrával?? Bírod még?? Az RFF-t már napi kétszer beveszem (ennyiszer jut eszembe), persze nem akkor, s nem úgy ahogy írják (mondjuk két pohár vízzel fél órával az étkezés előtt szerintem kapszula nélkül is fogynék
), de egyenlőre kb 1 kg ment le (ez szerintem csak víz), de tegnap is iszonyat mennyisségű fagyit lapátoltam be a kicsi számba este 10 után
Tv reklám nálunk is nyerő (legalább már van egy közös programjuk
) , s a Csak Csajok az RTL-n reggel, na hát onnan el nem lehet ráncigálni. Édesen kikukucskál a vállunk felett, vagy a fotelt "húzatja odébb", csak hogy ki nem maradjon belőle
Kia
Levinek is szép súlya van, s nagyon formás babóka
Marcit tegnap mértük, s 9320 gramm
már rendesen érzem is a kezemben a súlyát
főleg amikor ficánkol, nem találja a helyét...már nem egyszerű Őt megtartani
Borostyán láncot hol rendeltél?
Mi most nagyon szenvdeünk a fogunkkal (arra tippelek, hogy attól nyűgösebb este, éjjel), s lehet, hogy kipróbálnám....barátnőm jön aug 9-én, lehet, hogy vitetek egyet hozzá, ha lehet neten is intézni
Hogyan taníotottad a "nyuszizást"?
Én most bizonytalan vagyok, hogy mit ért meg, s mit nem...néha az "okos buksi"-t próbálom mutatni, de nem érdekli még..."pá-pá" -t int, s a mozgásfejlődése káprázatos, de nem tudom, hogy az éneklésen kívül, milyen más "páros" játékot érdemes neki/vele játszani
Tapasztalt Anyucik tudtok segíteni/tanácsot adni????
Edit
Lányok még mindig szépek, s Boro is nagy már, ahogy ott csücsül a fűben
Gyere te is az élmény-, s képesbeszámolóddal!!!
Mostanában nem tudtam sokat jönni, mert nagyon lassú volt a babanet, s mire betöltötte, olvastam, írni már nem volt időm.
Marci már többször feláll, mindenbe kapaszkodik, s egyik, de inkább mindkét szemünknek rajta kell lenni. Nem nagyon van időm semmi másra, csak ha apa itthon van. Nem panaszkodom, mert péntek du-tól minden hétvégéje szabad, de nagyon rohan ilyenkor az idő. S most ő sem ül annyit a gép előtt, mint régen, így én sem akarok itt csücsülni ha itthon van ....
Marcinak most egyszerre több foga jön (szerintem), mert nyűgösebb a kelleténél, esténként kap Panadolt, s kenem Dentinox-szal (a nem lidokainossal). Ami érdekes, hogy van kettő már alul, s fent pedig nem a két középső metsző jön, hanem a bal 2-es
kis vámpírnak hívjuk
Elnézést, ha kihagytam valakit, s az elmaradt köszöntésekért is Bocsánatot kérek, így utólag/előre mindenkinek boldog hófordulót, név- és szülinapot!!!!
Képekkel majd én is jövök, ha több időm lesz, addig is szép napot Nektek!
Titti
Meddig vagytok Mo-n????