Sziasztok!
Nálunk ismét dörög, úgyhogy Pesten ismét nagy földindulás lesz, itt meg maximum madárpisinyi esőcske!
Erika!
Sajnálom a vizesedést és vérnyomit
Holnap majd nálunk is le lehet ellenőrizni...
Kata!
Ez a Tena bugyi annyira olcsónak tűnik, nem mintha nem lenne jó, félre ne érts! Én mintha 2 éve 1000Ft-os áron vettem volna őket.
A kúpot nem feltétlenül kell használni, de pl. a 2 hónapos oltásánál már szükség lehet rá. Addig meg jó a polcon is
Erika, Kata!
Mikor lenne Nektek jó? Én továbbra is a délelőtti időpontot preferálnám, már a hőség és Marci alvókája miatt is
1-fél2-től alszik, így nem csodálhatjátok meg
Remélem azért Kata is csatlakozik, de ha nem, én megértem, hogy otthon akarsz pakolászni.
Hettie!
Nyaralás miatt irigy!
Parázni tényleg nem kell semmitől, de egy egészséges félelem teljesen normális. Szerintem másodjára rosszabb menni szülni, mert akkor már tudod, hogy mire számíts
Marcinál voltam kézdagadós, én semmi különöset nem csináltam. Reggelre nekem az egyik olyannyira bedagadt, hogy szinte nem tudtam ökölbe szorítani, de ennek ellenére tornáztattam és a mozgás rendberakta, persze este kezdődött előről. Sok-sok folyadék az mindig jól jön!
Sz_Kata!
Hát, elég szalmarágós fílingje van a dolognak
Én is csinálnám, de Marci mellett nem tudom...
A tejes capuccino nagyon jól hangzik, mármint színben!
A halványzöld meg jó kis nyugtató lesz!
Na ez a "kezemből nem tudom kiadni a munkát, mert más úgy is rosszul csinálja" nagyon-nagyon ismerős!!! Anyum mindenképp jön, de lehet, hogy ez lesz a legnagyobb parám, hogy mit fog máshogy csinálni, mint én
Párodnak kitartást a lépcsőhöz! Bmegolással legalább levezeti a feszkót!
Gigi!
Sok puszit Nektek!!! Ha tudsz, időd engedi, egy-két fotót még igazán megcsodálnánk a topik első babájáról!
Csodaügyesek voltatok mindketten!!! A Párod melegebb éghajlatra küldése teljesen normális
Ügyes Petike, hogy ilyen ügyesen cicizik, nem lesz ezzel semmi gond! És hihetetlen, hogy ilyen hamar ki is engedtek, nagyon klassz!
Gesztenye!
Tuti, hogy ugyanarról a Rétesboltról, bocsi házról beszélünk
Rolex!
Nagyon tetszett a sárgára vonatkozó hasonlatod
A lényeg, hogy barátkozol vele
Jadey!
Köszönöm a listát és a munkát vele! A számom teljesen okés!
Krisszi!
Nagyon szép a szobácska! A fal színe tényleg nem tűnik halványnarancssárgának, inkább halvány lilának
Nekünk az van, úgyhogy így is tetszik
Fotelágy passz.
Dorka!
Ne parázz!!! Rögtön előkaptam az én UH-os leletemet a 30. (!) hétről és már nekem akkor I-es érettségi fokban volt, de semmit nem mondott a doki, hogy gáz lenne. Most a 37. hét elején még csak II-es. És még valami, most néztem meg, mi volt Marcinál: detto ugyanez!!! Úgyhogy ne izgulj!!! Ez ilyenkor már normális (ahogy magamat nézem) és Te már 34. hétben vagy!!!
Anita!
Üdv közöttünk! Gratulálok a pocakbabához, pláne ha még kis tökös is
Te számomra nem vagy ismeretlen, mert a 2004. őszit is olvasom, mert Marcimtól csak egy picivel idősebbek az ottani babák (2004. decemberében született). És ha már így "összefutottunk", én mindig csodáltam Esztikédet, hogy milyen tündérszép kiscsajszi és kineveztem az én kis tündérszép kiskrapekom menyasszonyának
Ne nézz hülyének, bár a Párom néha furán nézett rám, amikor mindig mutogattam Neki Esztidet...
Lilypie vonalzó: először is vagy a Baba várható születési idejét vagy az uccsó mensi idejét kell megadni, amiből kalkulál egy terhességi kort, majd kiválasztod a Neked tetsző vonalzót, kis figurát. Megadhatod a Baba leeendő nevét is, de az elhagyható
Create Ticker. Ezek után legyártja a vonalzót és ha tetszik, akkor a második mezőben (ez van felette írva: PseudoHTML, UBBCode™ or BBCode
Used on many message boards that don't allow HTML. ) levő halandzsát kell bemásolni a profilod aláírás mezőjébe. Én így tudtam leírni, remélem érthető volt.
Jó Madarászást Nektek!!!
És utána nagyon jó fagyizást!!!
Szombati tali: én tutira nem megyek. Ebben a hőségben nem nagyon merek sehová elindulni, kimozdulni.
Na, Pesten már esik?!
Pusz: Melinda