Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

A Bába válaszol. Nagyon jó könyv én is csak ájánlani tudom! Éppen olvasom én is. Számomra is nagyon fontos a gátvédelem és a tágulás...Azt hiszem ettől vagyok a legjobban betojva. Aqua Natalra akihez járok ő is ezt a könyvet javasolta!:-)
czuli

Eszti: hát, hgoy milyen idő lesz március-áprilisban, az még passz. Arra vigyázz, nehogy túlöltöztesd, mert az rosszabb, mintha kicsit alul lenne. Nekünk sima overálunk volt a fiúkkal (ők szept. 12. és aug. 31.), és mindig volt egy pléd a babakocsi aljában, ha kevés lenne. De végül csak a nagy minuszokban kellett.
Az átmeneti időre egyrészt volt egy polár kezeslábasunk meg egy termo kezeslábasunk, meg kis sapi.
Babakocsi: nekem van egy mózesosom. Ez a kivehető, vízszintesig dönthető, de akár sportkocsinak is jó tipusú kocsim. A mózesba 3 hóig fértek bele, de amint ültek, lecseréltem kisebb sportkocsira, mert irdatlanul nehéz volt.
cory

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Eszti
A bundazsák az angyon praktikus, ha sok sétát terveztek Kép sapit az első időben érdemes kettőt adni rá, egy pamut, és egy vastagabbat (mondjuk nekem februári a tapasztalatom). Nekem hosszú body, hosszú rugi, pulcsi, overal és takaró volt a "menü". Bundazsákot csak később kaptam.
De ezt is majd kitapasztalod, és ugye baba és időfüggő Kép

Ildikó
Hú, szép napod lesz akkor Kép
A gyökérkezelés fájt? Gondolom kaptál szurit, de akkor is....?!

Angi
Soha nem volt viszerem, nem is látszódtak az ereim. (ma gondoltam rá a sok vérvételes téma kapcsán, miért nem vehetnek lábból vért Kép Ott tuti megtalálnák most Kép ) 3-4 hét alatt keletkezett, de olyna szinten, hogy hu... a térdhajlatban egy ér kezdett látszódni, aztán a vádlimon egy lila folt, és lassan összekötöte a kettőt az ér, és vonult egyre feljebb. Most már térhajlatban is van foltom, és combközépig ér több ér is Kép 8-10 db. Csak jobb lábon. Reggeli felkelés után zsibbad a lábam, más és ugye ronda... egyéb tünet nincs. Mondjuk ez is épp elég Kép Nézzük a jó oldalát, legalább lett szexi harisnyám Kép
titati

Mamacka: nem összegben gondoltam többre, hanem hogy ez nemcsak hála, mert igazából nem várható el tőle, hogy bejöjjön a szülésemre. Hanem én úgy gondolom, hogy ennek ára van. Mint ahogy annak is ára van, ha én valakit délután korrepetálok. Remélem, így érthetőbb, mire gondoltam Kép

cory
Budapest

Angi, én február 23-ra vagyok kiírva, nem ússzuk meg bundazsák nélkül. A mostani hektikus időjárás mellett akár áprilisban is lehet még nagyon hideg.
Párom jó barátjánál fogjuk varratni, ők bőrvarrással foglalkoznak, így baráti áron megkapjuk. Kép Amúgy a Brendonban láttam hasonlót, de épphogy belefér egy újszülött, 20.000-ért....
Úgy próbálom majd megvarratni, hogy még a következő télre is jó legyen. Két oldalt cipzárasan.
Angi, köszi a voksot, egyelőre nálam is ez a nyerőbb, de kíváncsi vagyok a ti véleményetekre is.
Vendég

Eszti, áprilisban ne essen a hó, mert ha gyorsan kellene mennem akkor messze van a kórházKép

Mamacka, NYUGI! Ezen ne izgasd magad, legalábbis még ne! A manókád már most azt fogja érezni, hogy gondot okoz neked!!!!!!!!!!!!
Azt pedig megbosszulja ám, hétvége óta van tapasztalatomKép(pedig csak egyszer neveztem gonosz kis törpének, amikor nem hagyta, hogy leüljek a földre parkettázás közbenKép) Szóval, ne izgulj!
A "tuti, hogy bármikor bejön a szülésre" pedig teljesen lutri, bármennyit is fizettél vagy nem fizettél neki. Akár tőle független okokból is megtörténhet, hogy nem ér oda. Az a manó nem kérdezi meg, hogy ki van ott, ha ki akar jönni! És akkor jön az újabb kérdés, hogy az ügyeletes dokinak mennyit kell adni, ha már egyszer ő segítette világra a babát? És kell-e így is a választott dokinak?

Tehát addig még annyi kérdés merül fel ezzel kapcsolatban (is), hogy most még ne törődj ezzel. De mindenesetre tessék kicsit pozitívabban gondolkodni!!!!!!!!!!!!!!

Edina és Eszter Hanna
KépKép
medike01

Cory
Én is ezt írtam az előző hozzászólásban ezért nem értettem, a válaszod mire vonatkozik:
"Én meg pont úgy gondolkodom, hogy ha a munkaidejében elvégzi a dolgát azért miért hálálkodjak külön, de ha bejön a szülésemhez éjjszaka, odafigyel rám, biztonságban érezhetem magam a kezeiben, világra segíti a gyermekem stb. azért igenis ki szeretném fejezni a hálámat!" ...akkor hozzáteszem, hogy pénzben is!

Kép
Kép
Kép
mamacka

Mamacka. ja, értem. Ez mondjuk lutri. Balu munkaidőben született. Szerintem ez a doki mázlija ilyen szempontból. De én tényleg leginkább a leírt dolgokban bízom.
cory

cory
Budapest

Én április 20-án születtem! Kánikulában!

Medi
Persze csak ez most lett épp aktuális nálam....

Kép
Kép
Kép
mamacka

titati

Eszti! Bundazsák már nekem is megfordult a fejemben, csak nem tudom, hol érdemes utánanézni! (Varratni én nem tudokKép)
Én is vízszintesig dönthető sportbabakocsira gondoltam!De most még úgy vagyok vele, hogy mózest nem szeretnék, mert szerintem nem nagyon fogjuk kihasználni! (Legalábbis én bízom a jó időben, de persze lutri!) Már annyira nem tudom, milyen is lenne a legjobb, gondolkodtam már ilyenben is, olyanban is... CSak összehozzuk addig a legjobb választást addig a Ti segítségetekkelKép

Cory, Titati, Ildi! Köszi CSajok, hogy így segítettek nekünk! A célegyenesben biztos csak úgy záporozni fognak a kérdésekKép

Medike! Ez valóban elgondolkodtató kérdés? Nos, tapasztaltabbak! Ha mégis ügyeletes dokihoz kerülünk vmi miattt???

Anita
Kép
Kép
_anita_

Medike, anita: én 2 éve Zsomát ügyeletes dokinál szültem. 20-at adtam neki, de csak azért, mert utána minden nap bejött hozzám, mi van velem, megnézte a gyereket a PIC-en stb. Ha nem jött volna be, egy vasat nem kap.
cory

cory
Budapest

Cory,és a másik dokidnak odaadtad, amit a szülésre szántál?

Edina és Eszter Hanna
KépKép
medike01

Mamacka, jól emlékszem, hogy akkor nálad kb. szülinapi ajándék lesz a manó?

Edina és Eszter Hanna
KépKép
medike01

http://web.t-online.hu/nicika/Tabla.htm

Itt van a tábla, amit Nici nagyon szépen vezet nekünk!
Remélem jól vannak! Puszi neki és a Babunak.
angi79

Sziasztok!
Csak felkukkantok hozzátok, aztán már megyek is haza. Rita, graula a jó afp-hez és a szép kis családodhoz!

Becsi,
nagyon szép helyen laktok, és neked is gratula a kislányhoz!

Ildikó,
nagyon klassz lett a házatok, a család is okéKép

Titati,
kezdem irigyelni szexi harisnyádatKép Milyenek az új gatyók? Apropó, mi űjság a varrógéppel?

Lányok,
a pocim nekem is szurkál, főle jobb oldalt, éjszaka is egy kis görcsre ébredtem. Szerencsére nem tart sokáig. Akkor ez normális?
Hálistennek Poccancs nagyon kis aktív, néha meg teljesen csendes.

A dokimnak alkalmanként 2000 Ft-ot szoktunk adni, most, hogy bejuttatott a szívuh-ra, 4000-et adtam.
A szüléskor nem tudunk többet adni 35-40.000-nél.

Vigyázzatok magatokra, jó pocakosodást mindenkinek!

Lyly
19+0

Kép

Kép

Kép
lyly

Anita, én azért gondolom, hogy jó a kivehető mózes, mert ha elalszik séta közben, én viszont mondjuk már kockára fagytam Kép, akkor be tudom vinni a lakásba és nem ébred fel. Viszont nem kell az egész aljáról lecsatolni a nagy mózest, hanem csak kiemelem a sportrészből a pici mózesszerű tartót.
Nézegettem újszülöttnek való bundazsákokat (polárból, meg ilyen vastag anyagból), kb. 8-10.000 forint, és ahogy néztem, alig tudja hordani, mert gyorsan kinövi. Én ezért gondoltam egy hosszabb távú báránybőr beruházásra, ami még a köv. télen is jó lesz (és nem is mondom, hogy mennyivel olcsóbb).

Én április 10-én születtem, és hideg volt....Kép

Cory, én nagyon fázós vagyok, szóval azért készülök inkább hidegebbre. De azért megpróbálok majd nem abba a hibába esni, hogyha én fázom, akkor automatikusan ő is. Kép Biztosan bele fogok tanulni, és majd nézem két ujjal a kis mellkasát, ahogy most tanultam...Kép Kép
Vendég

Medi
Igen Április 18-20 ra tette a kalkulátor, doki még nem mondott semmit.

Április egy bolond hónap!

Eszti akkor te is a születésnapodhoz közel fogsz szülni nem? Mikor is?

Kép
Kép
Kép
mamacka

Medike: a fogadott dokim nem volt a szülésnél, mert másik kórházban zajlott, így ő természetesen egy vasat sem kapott. Nem is dolgozott semmit.

Eszti: ha fázós vagy, akkor meg ne adj rá több réteget, mint magadra. Az öcsémmel mindig azt mondogattuk, hogy fel kell öltözni, mert a mama fázik Kép

cory
Budapest

Ennyit a pihenésről.Mire lefeküdtem volna, Olivér fel is ébredt.Megint másfél órát aludt.tegnap is este 7-kor már nem volt normális.Csak hisztizett, és bebújt a fotel mögé, nem akart kijönni, muszáj volt lefektetnem.Szerintem ma megint ez vár ránkKép

Lyly, kösziKép

Ügyeletes orvos kérdést nem vágom én se.
Viszont nálam is megvan az esély, mivel a dokim 1-2 havonta elutazgat különböző konferenciákra.Tavaly itthon volt.
Viszont előtte kérdezte, ha nem lesz itthon mit választok, van egy kis kezdő doki, ( a jobbkeze, felkaroltja), vagy az ügyeletes orvost választom.Aztán tisztázódott, hogy itthon lesz a kérdéses időben, így nem kellett választanom.
De tuti az ügyeletesnél maradok, mert ez a kis helyettes dokika is 50rongyot kér.Na, ne má!Nem is ismerem, aztán még perkáljak is neki!!!
Akkor marad az ügyeletes.A szülésznőm úgyis ott lesz velem.Az a lényegKép

Ildikó
vas

Eszti
Én a nyak-hát találkozásánál néztem a "hőjét" a gyerkőcnek Kép
Amit mutattam 6-ért bundazsák az milyen szerintetek?

Lyly
A varróglépet tegnap akartam írni, hogy szerintem ne várj rám Kép Nincs kedvem párommal meccselni... Remélem nem gond!
Mg csak vékony nacim van, me vagyok vele elégedve, bár kolleganőmnek körbe pamut részt csinált, és neki lecsúszkál. Illetve kimosta gépben, és kapcarongy lett belőle. Most írta Krisztinek, azt mondja nem szabad gépben mosni..köszi Kép A vastagit moshatom gépben, azért pénteken megyek.

Akkor is érdemes bundazyákot venni, ha van a babakocsin lábzsák? Már kezdek elbizonytalanodni... Régen angyon kihazsnáltuk, még 1 évesen is abban szánkóztunk pl Kép De akor mondjuk nme volt a babakocsihoz lábzsákom... MOst itt dilemmázok Kép Segítsetek!
titati

Mamacka, április tényleg egy bolond hónap.

Nálunk Manó a Párom szülinapi ajándéka lesz, Õ április 27-én született.
Nálam a kalkulátor először április 16-ot mondott (mensi szerint), első Uh-nál a doki méret alapján április 25-öt, a második UH-nál szintén a mérete alapján kiegyezett 20-a tájékán.

Majd holnap megmondom, hogy ma este mire jutunkKép

Edina és Eszter Hanna
KépKép
medike01

Titati,
a barátnőm hasonló bundazsákot vett a kisfiának, aki decemberi baba. Szerintem lagalább 3 hónapig abban vitte sétálni. Nekik nagyon bevált. A Mini Manóban vette tavaly, talán 8 ezerért. Nekik nem volt lábzsák a kocsihoz. Ebben rakta bele.
angi79

Cory, igen, pont erre gondoltam én is, nálunk is volt hasonló. Nagymamám mindig rám rakott egy kardigánt, amikor ő fázott. Kép
Titati, én olyan babakocsit nézek, aminek van lábzsáka, de azért szerintem kell abba még valami, ami meleget is ad, mert önmagában a lábzsák csak egy réteg műanyag....legalábbis azon így van, amit néztem babakocsit.

Mamacka, én február 23-ra várom a babát, szóval nem kimondottan szülinapra érkezik. Inkább a páromnak szülinapi ajándék!! Kép
Vendég

Titati: én tuti nem veszek bundazsákot, a fiúkkal a teljes telet végigcsináltuk, és nem hiányzott egyszer sem.
Arról a Krisztináról beszélsz, akinek az elérhetőségét megadtad? Mert ha nem moshatók gépben a gatyák, akkor nem vaygok kisegítve Kép
cory

cory
Budapest

Sógoréknál apa szülinapjára várták dec 26 de végül bevárta anya szülinapját jan 4 és végül 5.-én hajnalban született! Anya meg kapott születésnapjára egy jó kis 10 órás vajúdást!

Kép
Kép
Kép
mamacka

Csajok,
lassan be kell másznom a Péterfybe a leletemért. De semmi hangulatom hozzá... Pedig szépen süt a nap.
angi79

cory
De igen ő. Azt írta (ma a kérdésemre), hogy a szövet gatyákat ő soha nme mossa gépbe, így nem is ajánlja... a vastagabb, téli bársony, kord, plüssöket viszont lehet nyugodtan. Csak a szövetet nem...

Nekünk meg tesó szülinapjára fogok majdnem megszülni Kép
titati

Titati: értem. mondjuk szövetet nem akarok. Na, majd még kitalálom, mi legyen. Van egy kismamanadrágvarró a Fejér Lipót u-ban is
cory

cory
Budapest

Sziasztok!
Délelőtt voltam itt, azóta 3 oldal, nem semmi...
Csak pár percem van, a lányommal kell tanulni, csak még nézi a Gumimacikat, két házi közt pihi képpen.

Anita!
Jó, h. újra itt vagy, és gratulálok a fiadhoz!

Esztipeszti!
Nekem az elsővel nagy mózeses babkocsim volt, de az a tapasztalatom, hogy az csak a addig jó, amíg fekszik a baba. Hiába lehetett ültetni, úgy már nem volt az igazi, mert baromi nagy és nehéz volt sportkocsinak.
Én is teljesen dönthető kisebb kocsit szertnék, ha lehet mózessel, de nekem az nem létkérdés, mert kertes házban lakunk, szóval, ha elalszik marad kint.
Én azt hiszem mindenkép Graco márkájút veszek, azok nagyon könnyű vázúak (kb.6-7 kg.) és a bababolti eladó szerint, ezekkel még soha semmi panasz nem volt. Valamint szertném, ha gumikerekű és nem műanyag lenne, mert amiket látok az utcán és műa. kerekük van, azok elég strapáltnak néznek ki.

Lyly!
Köszi a gratulát.

Titati!
A kórházból bundazsákba viszed haza a Manót? Be lehet majd úgy kötni a hordozóba?

Mindenkinek üdv:
Rita
17+2

Rita
Kép
Dorka 10, Dani 12,5 éves
ritaa

Sziasztok!
Már megint alig győztem visszaolvasni. Kép

Bundazsák
Kristófom ápr. 6-án született. Overálban hoztuk haza és utána még egy darabig használtuk is.

Hálapénz
Én is a magánrendelés 10-szeresét tudom. Most olyan 60-at szánok rá, mert tavaly 50-et adtam. De még az is lehet, hogy megint csak annyit adok.
Majd még kitalálom.

Titati
Nekem Zotya 2000-ben született, felszívódó varrattal vartak. Úgyhogy bizti az lesz. Bár ezt is orvosa válogatja, mert a János kórházban van aki azt is szereti inkább kiszedni.
Nagyon kíváncsi vagyok a szexi harisnyádra, valszeg nekem is be kell neveznem egy ilyenre.

Szülésznő
Én nem fogok fogadni külön, eddig sem tettem. A János kórházban nagyon rendes szülésznők vannak és értik is a dolgukat, így akárkihez kerülök is nem járok rosszul. Azt meg végképp nem akarnám, hogy ott legyen minden egyes percben velem, arra ott lesz a férjem. Ha meg kell valami akkor szólunk.

Kórház
Alapítványi szobába szeretnék menni, ha lehet egyágyasba, persze ha lesz üres. Persze ez még változhat annak függvényében, hogy meddig leszek bent. Kristóffal kedden mentem be és szombat reggel jöttem haza. Ez még okés is volt. Nade Zotyával majdnem két hetet voltam bent, az már azért sok lenne anyagilag Kép Remélem most is maradunk ennél a 4 napos verziónál.

Szilvi
21+1

Szilvi és Katababa
szisz2

Becsi
Gratula a kiscsajszihoz!

Szilvi és Katababa
szisz2

Ritaa
Dehogy. Azt a babakocsiba, meg szánkóra gondoltam.
titati

Sziasztok!

Egész nap dolgoztattak, alig tudtalak végigolvasni benneteket. Kép
Szerintem a szülésznőnek mindenképpen fogunk pénzt adni, hiszen "sima" szülés esetén a munka oroszlánrésze az övé, és nem az orvosé. Nem tudom, hogy a dokim hogy áll a hétvégi/éjszakai szülésekhez, de biztos vagyok abban, hogy hálapénzt kizárólag utólag, a teljesítményének az ismeretében fogunk adni. Szerintem ez így rendjénvaló. A terhesgondozásnál is a vizsgálatot követően adjuk a pénzt és nem előtte, nemde?

Lehet, hogy kicsit leegyszerűsítem a dolgokat.

A ruhákkal kapcsolatban elképzelésem sincs, viszont hétvégén találtam anyuéknál egy olyan bundazsákot, ami még az enyém volt. Szinte tökéletes állapotban, birkagyapjú béléssel. Szerintem csak ki kell mosni. Ha nekem annak idején január végén jó volt, akkor talán februárban is megteszi főleg úgy, hogy tök jó állapotban van.

Mariann

Mariann & Istvánka 2006.01.31.

KépKép
mariannka

Na, megvan a vérvételem lelete. Egy dolog alacsony, egy meg magas. A többi az normál, illetve negatív.
angi79

SziasztokKép

ezt Csema küldte smsben a tegnapi uhájáról:

BPD: 40 mm
HC: 154 mm
AC: 135 mm
FL: 28 mm
Ép gerinc, végtagok, négyüregű szív ritmusos szívműködés. Jól telödő gyomor és hólyag. Ép rekesz hasfal és magzati vesék. Magzati biometria szerint 18+4 , normális mennyiségű magzatvíz.

Kér titeket hogy szorítsatok nagyon holnap a hugának, mert délelött fél tíz felé mütik szegénykét. Már ma lett volna a műtét, de nem volt vér a vérellátóban, azóta sikerült nekik szerezni.

Bevallom nőiesen egy perc időm se volt visszaolvasni azt a mennyiségű hszt amit pár nap alatt termeltetek, csak a mainak a nem arhiv részébe kukkantottam be. Itt van a kőmüves és nekiállt falazni, igy egy perc időm sincs semmire, amit a fiam még meg is spékel egy nagy adag hisztivel mindenért.
Esténként sokat keményedik a pocim, igy többet kéne pihennem ami jelenleg nehezen volt megoldható.
Viszont holnap megyek amnióra délelött igy utána három napig szigoru pihenés lesz, anyósom idegeit fogja addig borzolni a fiam. Nagyon rendi volt,mert simán bevállalta szombatig a kölköt.
Ami még gáz géza hogy ugy érzem megint összedtem valami gombát, mert újra viszketem és bővebb lett a folyásom KépKép Bevallom már kicsit elegem van belőle, az előző terhességemnél ilyen problémáim nem nagyon voltak...
Nah ennyi elég is volt a sok sirámbólKép

Bundazsákhoz csak annyit fűznák hozzá, hogy nekem is megvan még az enyém, ugy mint Mariannál. Klasz kis báránybőr béléses, és hiába 38 éves még mindig semmi baja. Fiamat is abban levegőztettem kint anno, hisz ő is téli kölök (decemberi).
Hazahozni a korházból mi a babakocsi mózesében hoztuk anno, hogy most miben azon még abszolute nem gondolkodtam el.

ÁGi
18+5
Kép

KépKép
KépKép
Ágiboszi

Ági
Aranyos a kiskölök.

Kép
Kép
Kép
mamacka

Sziasztok!

Becsi!
Gratula a kislányhoz!!! Nagyon sokat gondoltam rád, hogy milyen volt a mozizás.
Neked mekkora volt a gép szerint a baba?

Rita!
Örülök hogy minden rendben az AFP-vel!

Anita!
Én látom a kukacot nagyon édes, majd megpróbálok én is csinálni, a mi kukacunkról.

Nekem 5000 a magán 50000 a szülés eddig 20000ft-nál járok. Kitudja mi lesz a vége?

Név: most a Levente a befutó ez mindenkinek tetszik. Nicika! Írd be légyszi!

Pénteken megyek 10-re a varrónőhöz a Fehérvári útra. Titati te mész hozzá 3-ra?

Mindent nem tudtam vissza olvasni, mert nagyon sokat írtatok. Remélem nem történt semmi extra!

Sziasztok
Babetta és Levi 19+3

Ági!
Nagyon helyes a kisfiúd!

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Sziasztok Lányok!

Csak gyorsan egy hálapénzes történet, hasonló a Zsuzsófiéhoz.

Egyik kolléga neje szült évekkel ezelőtt. A szülés után vittek a dokinak egy zenedobozt. Letették az asztalra. A doki meg felháborodva közölte, hogy felejtsék el az ajándékot, hát nem tudták, hogy nála 20 ezer egy szülés? Erre kolléga kinyitotta a dobozt, kivette belőle a borítékot, kiszámolta belőle a 20 ezret (30 maradt benne), aztán a zenedobozt meg a családot a hóna alá csapta és köszönés nélkül távozott.

Egyébként még én sem tudom mit adjak majd a kölökre. Már az osztálytársaim is ajánlottak fel babaruhát. Április elején szerintem még hideg van.

Kaptam ma vérnyomásmérőt, bibibí! Már egy csomószor nem mért, mert ráfeküdtem a vezetékre. Nem tudom ki néz űrhajós filmeket, de úgy nézek ki mint egy kiborg. Körbe-körbe vezeték és pánt vagyok.

Pussz mindenkinek!
Lívia + baba 14+5

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi

Sziasztok!

Na megjártam a dokitKép Sajna amit tippeltem, bejött, a méhszájam 2100Kép De a doki semmi különöset nem mondott rá, csak annyit hogy egy egészen picit nyílt csak ki, ne aggódjak. Végülis nemigen aggódok. Jah és rákérdeztem a szex-re is,
NIcika, ezt neked is írom, mire azt mondta, hogy amíg nincs nyitva a méhszáj teljesen, addig fertőzésveszély nincs, de csak mértékkel gyakoroljuk, a méhösszehúzódások miatt. (vagy mi ne élvezzünk el lányokKépKépKépKépKép)
Szóval megnyugodtam, mert teljesen nem lettem eltiltva. Bár őszintén mostanában sok kedvem nincs hozzáKép A párom meg emúgyse kezdeményez, mert nagyon félti a babát, így mindig nekem kellett nyugtatnom hogy nem lesz gázKép

Csinált rákszűrést is, meg vett kenetet a fertőzés miatt, addig is kaptam klion kúpot, amíg annak az eredménye megjön.

Jah és nem akarta elfogadni a pénzt a vizsgálatért, de mivel nagyon erősködtem, így 3-at elfogadott az 5e helyett. Mondta hogy a többiből váltsam ki a gyogyót.
Imádom az orvosomKép

Nyúlanyó, nem tudott az ingyenes UH-ról, de kedden megyek a terhesdiagnosztikára, ott megkérdem, mert ott ki van írva, hogy ingyenes a vizsgálat. Remélem sikerrel járunkKép

Megyek pihizni lányok, elfáradtamKép

Puszka
ZSu
18+1

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Délután megint eltűntem, mert vendégségben voltunk! A sógornak van szülinapjaKép

Rita! Kedves vagy, hogy hiányoltálKép És köszönjük a gratulációt! Örülök, hogy jó a vérvétel eredménye.

Babetta! Neked is köszi, és várjuk a Ti képeteket isKép

Ági! Nagyon édes a fiad! Gyönyörű kis pofája vanKép
Holnapra nagy drukkKépés pihenj sokat! Köszi az infót CSemáról! Szorítunk a sógornőéért is!

Lívia! Mit is kívánjak??? Vigyázz a vérnyomásmérőre, mert most hasznos segítőtársadKép Nem semmik ezek a sztorik... Hihetetlen, hogy vannak ilyen dokikKép Csak nekünk ne legyen ilyenhez szerencsénk, csajok!

Jó éjt Mamik, babócák!

Anita

Anita
Kép
Kép
_anita_

Hú... megint mennyit írtatok... csak néhány hsz-re reagálok...

Kórházban töltött napok
Igaz, hogy tőlünk nyugatabbra 1-2 nap után "kidobják" az embert a kórházból, de viszont nagyon jó az otthoni ellátás... Én az osztrák rendszert ismerem kicsit jobban... ott ambuláns szülés létezik... szülés után néhány órával hazamegy az ember és az első héten naponta, utána a 6. hét végéig hetente keresi fel a szülésznő... választott szülésznő költségeinek 70%-át fizeti a tb.

Hálapénz
Szülésért egyetemi klinikán dolgozó dr. 10000-50000-ig kap... (vagy semmit).
Cory-nak teljesen igaza van abban, hogy ha a szabadidejében, munkaidőn kívül megy be, akkor "illő" valamivel ezt honorálni... Az a szegény doktor is lenne inkább a családjával, pihenne esetleg a ledolgozott ügyelet után, de bemegy egy szüléshez...
Lettymama2

Sziasztok!

A kórházban talán ott van értelme a 4 napnak, ahol tényleges segítséget kap az ember a csecsemősöktől. Nekem a kórházi ágyon a szoptatás is egy küzdés volt. De ha valami gond van, akkor persze ki lehet bírni.

Úgy érzem, sose múlik el a hányás. Ma reggel is azzal nyitottam. Egyébként minden oké velünk Kép

cory 17+6

cory
Budapest

Sziasztok!

Cory, ez hihetetlen, hogy még mindig! Szegény TeKép

Most előbb gyorsan írok, aztán meg majd olvasok, mert perceken belül jön a főnököm.

Na, szóval tegnap este voltunk dokinál. Minden oké, Manó 65 mm és megvan mindene! A nyakiredő 1,2. Nagyon édes volt, simogatta a pofiját és közben ugrabugrált össze-vissza, a doki alig tudta elkapni, hogy megmérjeKép
A papa sajna kimaradt a jóból, most nem jöhetett be, pedig miatta késtem fél órát a vizsgálatról, mert nem ért haza korábbanKép
Biztosan ez volt a büntijeKép

De azért feismerte a bordácskákat az UH-képen. Kezd belejönniKép

JA, és ott volt egy család a hat hetes vizsgálaton. Amíg anyukát vizsgálták, a papa kint volt a bébivel, aki végig nyafított és szegény papája annyira tehetetlen volt. Aztán kijött a mami és minden oké volt.
Erre az én párom elkeseredve csak annyit mondott, hogy majd Manónak sem lesz rá szükségeKép
Szegény Drágám, eléggé bepánikolt, hogy mit kezdene ő egy kis ficánkoló szirénávalKép

Na, majd belejön.

Puszi nektek, jövök majd, ha "szabad" leszek.

Medike 13+4

Edina és Eszter Hanna
KépKép
medike01

Babetta
Igen pénteken 3-körül megyek hozzá.

Szelivi
A zenedobozos sztori nagyon durva Kép

Hálapénz:
Én akor is adnék a dokimnak a szülésre, ha munkaidejében szülök. Hisz ha előre megbeszéled vele, hogy vállal, akkor éjjel is felkelne miattunk/értünk, vagys az csak a doki mázlija, ha pont a munkaidejében szülünk "neki" Kép
Én 50-et gondolok most reálisnak. Szülésznőt még nem tudom választok-e, de neki max 10, és valszeg a doki pénzéből vennám el, hisz egymást segítik.

Kórházi napok: ha hétvége belesik, talán felesleges a bentlét. A kaja és az ellátás se olyan, mint hétköznap.

Műlábam Kép Csináltunk képeket, de sajna este 6-ra értünk haza, akkor már kezdett szürkülni, a gépünk meg nem túl jó, így alig-alig látszik. A felső csipke részéről meg egyáltalán nem sikerült a kép. De mindjárt töltök fel.

Titati 23+6
titati

Medike
Szegény apuka Kép
De azzal bíztasd a párod, ha foglalkozik a babájával, akkor nem lesz ilyen gond Kép
titati

Medike: Balu pocakfájós volt, és nagyon jókat aludt az apja pocakján Kép Nálunk ez az ő kiváltsága volt. Az enyémen is aludt, de csak úgy, ha ültem, éjjel viszont inkább szeretek feküdni, úgy viszont csak apa volt jó Kép Olyan brutál hasizmai lettek apának, hogy ihaj Kép
cory

cory
Budapest

Jó reggelt Kismamik,

Medike,
örülök, hogy minden oké a babuval. És apukák pedig majd szépen belejönnek. Nekem tegnap azt mondta, hogy igazságtalan, hogy a csajszi mellettem fog aludni a bölcsőben, mert ő így nem fogja látni. Kép

Szelivi,
a sztorid tényleg durva és hihetetlen.

Connie,
szegény, nem irigyellek.

Titati,
várom a képet.

Pussz. Angi 22+5
angi79

Na, kész lettem.... a combom lila foltját kérem nem nézni Kép
Itt kezdődik: http://www.babanet.hu/album/main.php?album=6710&page=2&image=168292
Lehet kritizálni Kép Mondhatni semmi nem látszik a harisnyából...
Párom milyen jó ajándékot kapott a házassági évfordulóra: gumiharisnyát Kép Tegnap voltunk 2 éves házasok Kép

Titati 23+6
titati

Ja, meg akkora sejhajt csinál nekem, hogy valami iszonyat Kép Alapban nincs ekkora, csak nagyon felnyomja...
titati

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?