Sziasztok!
Megérkeztünk a "nagy utazásból" (már rég, de mostanra végeztem a visszaolvasással). Minden rendben volt velünk, csak kicsit elfáradtam a sok mászkában, viszont a torkom javul, már alig érzem.
Katy!
Nagyon örülök, hogy felhasználhatod a netet a dolidhoz, talán így egy picit szórakoztatóbb lesz, vagy legalább könnyebben fog menni a témának köszönhetően. Az enyém "Hallás utáni értés fejlesztése az olasz nyelv tanításában" ...asszem érthető, inkább neki se állok, majd ha elmúlt a hormonagy
viszont, gondolj arra mennyire jó érzés lesz túllenned rajta, és akkor az egész nyűgi letudva!
A nutellás-kalácsos-pudingos dolgot már én is abszolút empatikusan kezelem, most faltam be három nagymamasütötte óriásfánkot...sok lekvárral
Vica!
Én is csatlakozom az értetlekhez, szerintem se volt itt háborgás, vagy ha úgy tűnt, hát nem az akart lenni. És ha már, akkor képzeld, pont ma (azaz tegnap) hagytam magam megnyőzni Anyu által, egy hiperjó gőzsterilizálóról
!!! És jól tettem, (pedig én beismerten megyek a saját buksimm után
) mert járt hozzá két cuclisüveg is, és már ki is bontottam, és miután fél órát játszottam a szerkentyűvel, rájöttem, hogy jobb, mint a Lego
Savitri!
Most mit mondjak Hanáról?! Olyan, mint egy gyönyörű kis csipkebogyó abban a piros overallban. (Nekünk is ilyen csúcskapucnis van, csak sárga, majd csinálhatunk közös képet, ha Erabera is kibújik
)
Kikocs!
Úgy örülök, hogy jobban vagy, jó ezt olvasni!
Néztem a yahoon a pocakos képedet, csúcs!!! El tudom képzelni, Rékababa hogy röhöghetett odabent az infantilis szülein
Esztyx!
Honnan szedted elő ezt a tesó kérdést? Aggaszt valami ezzel kapcsolatban? Van egy nagyon jó mail-em, pont neked, egy kis lélekerősítés, nekem sokat használt, csak béna vagyok és nem tudom ide felrakni, de ha a yahoon meg tudod nézni, oda elküldöm!
Rékacs!
Megy neked a drukk!!! Nem is csodálkozom, hogy fájás nélkül vajúdsz, mondtam én, hogy Savitri nyomdokaiba lépsz...egyik nap még itt trécselsz, aztán egyszer csak lesz egy Hanga
Orbis!
A "zselés" történésed is elég szülésközelinek hangzik ám
Hűha! Már fél három, én meg csak álmos se vagyok. Ez most hülyén fog hangzani, de van némi gyanda sanúm, hogy Erika engem már most próbál átállítani az éjszakai üzemmódra. Nyugtassatok meg, hogy ez marhaság, "nehogy már a nyúl vigye a vadászpuskát"...
Lehet, megpróbálok mostmár lefeküdni, átadom a helyem a koránkelőknek
Sok puszi nektek,
Aura 33+3