Sziasztok!
Jaj, csak egy órácskát szundiztam Lacikával, és máris hogy lemaradtam!
Szila! Igen, Tikk írta, hogy egy darabig nem lesz NET közelben, és azt is írta, hogy állást keres, és még nem tervezik a kistesót. Persze ember tervez...
Szóval ettõl õt még nem zárnám ki.
Elég sok nyilvános internetezõ hely van a környéken, szóval azt is megoldhatta, hogy írjon, de nem hiszem, hogy folyamatosan izgalomban tartana bennünket, és csak ezért órákat fizetne ki, és töltene el egy netkávézóban vagy videotékában. Nem hiszem, hogy már bekötötték volna hozzájuk a NET-et, és azt sem, hogy kicsomagolás és berendezkedés közben ezzel szórakozna.
Nekem másnapra meghozták a könyvet, de nem tudták elõre megmondani, hogy másnap mikor, úgyhogy csak harmadnap mentem érte. Azóta se nyitottam ki.
A CORA-ba menni úgy szoktam, hogy itt keresztben kimegyek addig a könyvesboltig, azután ott elõtte keresztben végig, a patikánál kicikkcakkozok, és a patika meg a háztartási bolt között átmegyek a Bálint György úton. Ott aztán végig egyenesen a Budakalász úton, de szigorúan az út bal oldalán, mert a jobb oldalon több autós bejáró is van, marha magas járdaszegélyekkel. Amikor kiérek a lakótelep végéig, akkor ott Hadriánus útnál kicsit balra tartva átszelek két autó utat és egy általuk körülzárt járdasziget félét (ez elég necces, mert mindig parkolnak rajta), és már ott is vagyok az új gyalogos átjárónál. Ott átmegyek a Szentendrei úton a biciklis útra, és onnan már kényelmesen el lehet sétálni.
Szerintem is katasztrófák erre a járdák. Pocsék a minõségük, rengeteg a magas járdaszegély, amin alig lehet babakocsival átvergõdni, és a havat is inkább cak letapossák, mint eltakarítják. Sejtem, hogy elfáradtál, mire babakocsival bejártátok ezt a nagy utat!
Cory! Nem hiszem, hogy attól ki lehetne lõni Rebit, hogy nem jött még meg neki, mióta Csenge megvan. Ismerek pár olyat, akinek nem jött meg a két baba között egyszer sem.
Dzsili! Nini, pont Virág volt, aki megbántott? Nahát, micsoda véletlen.
Én is az õ szopi-ügyi beszólásán durrogtam két napig, úgy megbántott. Pedig nem nekem írt, csak úgy általánosságban...
Névtelen! Te egyre huncutabb vagy! Eltünt az "N"-nyi aláírás is, és mostmár ékezet nélkül írogatsz?!?! Akkor is emlékszem, hogy eleinte voltak ékezeteid!!! Csak azért se hiszem, hogy Danimama vagy!
Solya! Lacika szája körül is vannak kiütések. Én arra gondoltam, hogy a cumitól és a nyáltól, mert annyira az a terület, amit a cumi karimája lefed.
Menta! WOW! Nem semmi! Helena rögtön számol, mikor más még beszélni se nagyon tud?! Gratulálok!
BMárti